|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
wróciłam!
![]() :brzyda l:
|
|
|
#2523 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: To wątek gdzie blond włosy przeważają lecz inteligentne kobity sie w nim udziel
gdzie Cię wcięło?
![]() Cytat:
chce kota
|
|
|
|
|
|
#2524 |
|
Konto usunięte
|
Czyżby ^^ Jak kociak który jest u rodziców zmajstruje dzieciaka to mogę ci podesłać piorytetem
![]() ej mignęło mi, że w top madl będą teraz też kolesie lol :-D |
|
|
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
w sumie, to byłam wszedzie tam, gdzie nie powinnam, ale żyję
![]() ja mam kociaka (a raczej Pana Dużego Kociaka - 11kg). Co tam, jak tam, dziewczęta?
|
|
|
#2526 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No podobno mają być może będzie na co popatrzeć, chociaż wątpię no ale![]() Cytat:
![]() U mnie jak zawsze czyli wszystko ok
|
||
|
|
|
|
#2527 |
|
Konto usunięte
|
O proszę jakie wymagania
^^Pewnie będą beznadziejni ale zapewne będzie śmiechowo ![]() 11 kg to dorodny kociak^^ U mnie też spoko lato w pełni, cudna pogoda więc ten no lecą dni zdecydowanie zbyt szybko |
|
|
|
|
#2528 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2529 |
|
Wtajemniczenie
|
Sezon wakacyjny, a dzisiaj wieje
pobalowałam, źle się czuję ![]() ... ale marudzę
|
|
|
#2530 |
|
Konto usunięte
|
hej biała róza
ja wróciłam z zakupów "wyprzedazowych" na których nabyłam 3 rzeczy ale żadna nie jest na przecenie
|
|
|
|
|
#2531 |
|
Konto usunięte
|
Ja nie idę na wyprzedaże bo zawsze zamiast przecenionych kupuje rzeczy z nowych kolekcji
|
|
|
|
|
#2532 |
|
Konto usunięte
|
Dziś się udało nabyć mi przeceniona torebkę w stradivariusie i do tego doszły mi moje conversy
a chce jak najwięcej zaoszczędzić z wypłaty więc kupię jeszcze sobie góra kilka rzeczy:pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2533 |
|
Konto usunięte
|
To już coś tam ciekawego kupiłaś^^ Ja poczekam do końca lipca jak coś jeszcze zostanie za groszę to kupie a jak nie to nie
|
|
|
|
|
#2534 |
|
Lux Mundi
|
Jestem i ja
Pisałam już wczoraj, ale żeżarło mi wiadomość, więc poszłam spać .Ogólnie odsypiam teraz i ogarniam przestrzeń życiową .
|
|
|
#2535 |
|
Konto usunięte
|
![]() Tż to chyba za Tobą nie nadąża :P |
|
|
|
|
#2536 |
|
Lux Mundi
|
maj : panieński w Szcz, ślub w G.
czerwiec : panieński w Ksh, ślub w P, panieńskie w Szcz. Tż ogarnia i nadąż jak najbardziej .Był na 2 ślubach i 2 kawalerskich .Praktycznie wszędzie jeździmy razem, więc jest risk i fun Teraz mam miesięczny odwyk i 2 sierpnia na Dln Śląsku tańczymy , a później gościmy się u Rodziny - nie wiem czy Nam czasu wystarczy tyle tych Ciotek jest .
Edytowane przez Cindy28 Czas edycji: 2014-06-27 o 23:54 |
|
|
|
|
#2537 |
|
Konto usunięte
|
aa no tak sezon ślubny miałaś
To Ci tam wesoło, to fajnie![]() I dobrze, że Tż ogarnia wszystko ![]() Ja z Tż do połowy lipca kursuje, potem go odstawiam i do połowy sierpnia tylko ja ,wino, kobiety i przystojni nieznajomi i znajomi a co
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-06-28 o 00:53 |
|
|
|
|
#2538 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
w sumie musze się zastanowić :p ale chyba 3 koszulki 1 bluzke torebkę i buty , ale teraz już zostają resztki więc chyba nic już nie kupie. teraz bardziej interesuje mnie nowa kolekcja.Cindy ale ślubów ja dostałbym chyba załamania nerwowego , pewnie przy okazji każdy pyta kiedy wasze |
|
|
|
|
|
#2539 |
|
Konto usunięte
|
Co ja pacze zmiana ava u Alis wakacyjne, seksi foto wow^^ Ja od maja kupuje letnie szmatki tak więc mi to przydałby się odwyk.
U mnie na szczęście spokój z weselami za to co raz więcej narodzin mam ![]() Ale się deszczowo jesiennie zrobiło O_0. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2540 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ostatnio jedynie buty kupiłam ale to zamawiając z neta![]() Cytat:
![]() Narodziny chyba gorsze od ślubów^^ matką wtedy odbija i nie da się z nimi normalnie pogadać ![]() od następnego tyg ma być upalnie
|
||
|
|
|
|
#2541 | |||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Myślałam, że odpocznę, ale Mama się mnie rozłożyła, więc chodzę do pracy, ogarniam dom etc. I tak przynajmniej do połowy lipca, bo później jedzie na rekolekcje, a biznes musi być otwarty, więc tego - nie ma lekko .Fajnie masz - też bym pokursowała .Tzn. wróć - chętnie pojechałabym nawet nad nasze morze, ale żeby był upał. Tydzień na regeneracje sił na początek by wystarczył .Cytat:
.I mamy całkiem ogarniętych znajomych, którzy wiedzą przynajmniej o moim podejściu do życia, więc krępujących pytań nie ma .Nie wiem za to jak to będzie na weselu sierpniowym, gdyż z Naszej 5 na studiach tylko ja zostanę bez obrączki .I jakoś nie jest mi przykro .W ogóle na ostatnim panieńskim cisnęłyśmy z Dziewczynami pianie, że prędzej T. [jedna z Nas, która wyprowadziła się od męża ] wyjdzie 2 raz za mąż, niż ja pierwszy .Bez kitu .Wczoraj uprasowałam spódnicę, bluzkę etc., bo twojapogoda mówiła, że dziś 20'C i słonko za chmurką, a dziś o 9:00 była taka burza, że musiałam przeprosić się z dżynsami i kurtką przeciwdeszczową .Cytat:
, warunek : jak schudnę pierwsze 5 kg Też jestem tego zdania - hormony robią swoje i laski już nie są takie jak przedtem, niestety .
|
|
|
|
#2542 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wiadomo, biznes musi się kręcić ![]() Oj ja bym tak chciała takie 3 dni upałów nad morzem a tu na bałtyk zawitam dopiero we wrześniu![]() Cytat:
Jeszcze ja kochliwa jestem a że 2 mężów się nie da mieć to co zrobić ![]() Cytat:
![]() Takie ładne, długie włoski chesz ścinać no wiesz
Edytowane przez 201604250949 Czas edycji: 2014-07-02 o 01:37 |
|||
|
|
|
|
#2543 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A czego tak - zakrywasz niechciane kg włosami, w ramach nagrody czy jak Można mieć męża i kochanka ej^^ Ale ja to kompletnie nie czuje idei ślubów ot papierek właściwie nic nie warty. |
|
|
|
|
|
#2544 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#2545 | ||||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Też bym chciała . Podejrzewam, że jak zwykle w weekend będzie padać, a w tygodniu będzie słonko dawało, jak się już nigdzie nie ruszę .Cytat:
. Jeśli będę pewna, to podejrzewam, że kiedyś za ten mąż wyjdę .Cytat:
Cytat:
, teraz będzie mi łatwiej obciąć, niż później kiedy będą dłuższe .Cytat:
, bo jeszcze nie jestem do końca pewna z tym ścinaniem .No niby można mieć, ale to trochę bez sensu . Szkoda czasu rozmieniać się na drobne, lepiej mieć jednego porządnego .Cytat:
. Trzeba uważać, żeby się nie pomylić, nie pogubić w kłamstwach - nieopłacalny biznesMój jeśli będzie to jak najbardziej w wersji pierwszej .
|
|
|
|
#2546 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo nie rozumiem tych babek co się spieszą z tym przed 30stką![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie będzie wersja cywilna więc po prostu dla papierka, by wszelkie formalności łatwiej załatwiać ![]() U nas do wtorku upały
|
|||
|
|
|
|
#2547 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Racja plus niektórzy łudzą się, że ślub=gwarancja a teraz w sumie często kredyt bardziej łączy niż ślub^^ Cytat:
Nie mogłabym jak niektóre całkowicie uwiesić się na swoim facecie.Stylizacja i choreografia powala
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 | ||||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
Przynajmniej jak patrzę na moje koleżanki, to widzę, że śluby w ich przypadku były przemyślane, a nie pod kątem : teraz jest ok, ale kiedyś mi się znudzi. Cytat:
.Bo chyba masz kiepskie wzorce w swoim otoczeniu . Też nie rozumiem lasek, które spędzają czas tylko z 'misiaczkiem', z koleżankami nie wyjdą albo cały czas siedzą w domu.Bycie w związku - normalnym związku - to poszerzanie horyzontów, a nie - bezmyślne powielanie tych samych beznadziejnych wzorców. Co ciekawe - jak 'misiaczek' puści jedną z drugą w trąbę to od razu wiedzą jak się dawne koleżanki nazywają + nawet pamiętają nr telefonu, żeby umówić się na wypłakiwanie żali .Dziwne zjawisko, bez kitu .
|
|
|
|
#2549 |
|
Konto usunięte
|
Rozwód trudniej wziąć ale to w sumie minus bo jak się nie uda to trzeba się nabiegać po sądach
Nie chodzi mi o zdrady bycie w kilku związkach na raz czy coś^^ - zwykłe wypady etc. no ale do tego potrzeba zaufania;D. I do mnie upały przyszły a za kilka dni pewnie znowu zrobi się jesień |
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Czeeeeść
Czy jeszcze mnie pamiętacie? Dwa razy próbowałam już tu wrócić , ale jak wiecie trudno jest na nowo wbić się w wizażyk Co u m nie działo się przez ten czas? Studia. I semestr pochłonął mnie całkowicie, natomiast w drugim dostaliśmy troszke luzu i mogłam pobalować co jakiś czas ze znajomymi. Poza tym od wiosny remont w domu, który już na szczęście się skończył . Uff... Mam w końcu fioletowo-kremowe ściany w pokoju i fioletową kanapę + ciemnobrązowe mebelki. Oczywiście uwielbiam i mam słabość do białych mebli, ale to dom moich rodziców, więc to wszystko zostanie pewnie u nich A te też są ok. Teraz tylko został dywanik do kupienia. Zaraz wybywam z TŻ i paczką znajomych nad jeziorko. Pogoda dopisuje ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

^^

ja wróciłam z zakupów "wyprzedazowych" na których nabyłam 3 rzeczy ale żadna nie jest na przecenie 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
.
.
a tu na bałtyk zawitam dopiero we wrześniu