|
|
#2551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Formuła 1
Cytat:
No, ale sama powiedz, biedny dawno nic nie wygrał ![]() napisał się, napisał tzn tak mi się wydawało? że najpier on, potem nick chyba![]() a w wywiadzie Theissen: "oblewanie sie szampanem to chyba nie jest zwykłe zakonczenie wyscigowej niedzieli [czy cos takiego]" - mógłbym wyobrazić sobie gorsze rzeczy
|
|
|
#2552 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
czytałam ten wywiad
|
|
|
|
|
#2553 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
z piciem tymardziej
|
|
|
#2554 |
|
Zadomowienie
|
ale to taka zmyła była
wiesz, ja nie praktykuje za bardzo picia, stąd ta pomyłka |
|
|
|
#2555 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiemy ![]() Rozumiesz więc już, dlaczego są wolni ![]() A teraaaaz mam coś dla Was, co po prostu chyba zaburzy nasz światopogląd.
|
|
|
#2557 |
|
Zadomowienie
|
to ja miałam rację !
nic się nie napisał ![]() http://pl.youtube.com/watch?v=c-yKs9MR0to |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam wybredny gust, jeśli o to chodzi
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
ej ! przecież to Bożenka w peruce
![]() juz dawno mówiła, że Sutil jej nie zadowala i coraz częściej wspominała o COU. COU stanął na pudle to już wszystko jasne |
|
|
|
#2560 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zmylił mnie Nick bo on sie dużo napisał ![]() A może Robert chce po prostu podważyć wizerunek Polaka-pijaka? ![]() Albo bierze udział w kampanii reklamowej "prowadzę-jestem trzeźwy"? ![]() Cytat:
uff Cytat:
ale moje super sokole oko krótkowidza wszystko wyniucha. i co Bożenka, ogier z niego nie?
|
|
|
#2561 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cieszę się z sukcesu Kubicy , co mam więcej mówić poryczałam się jak dzieciak kiedy dojechał do mety. Jestem szczera więc nie będę ukrywała, że zabolał mnie Twój komentarz i tyle Każdy ma prawo do swojego zdania. Wracając do tematu podziwiam stoicki spokój jaki Robert zachował podczas tej kraksy Gdy Lewis uderzył w tył bolidu Kimiego Robert stał spokojnie czekając na zielone światło. To pokazuje wielką klasę Kubicy.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
już kilka razy wypowiedziałam się co do mojego komentarza. nie będę pisać tego kolejny raz.
nikogo nie obraziłam i o nikim nie wypowiedziałam się personalnie. wypowiadałaś się na wątku jeszcze przez wygraną Roberta i nie rozumiem o co Ci chodzi. |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
Oł, a ja się nie wypowiadałam wcześniej
![]() Nie wyrzucajcie mnie ;( ;(
|
#2564 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2565 |
|
Wtajemniczenie
|
MusicIsMyPassion, skąd ten bulwers?
![]() Byłaś na wątku jeszcze przed GP Kanady, wypowiedź Angel nie ma zupełnia odniesienia do Ciebie. Zresztą jeśli ktoś tu jest prowokatorem, to ja i moje dwie szare linijki z paru postów wcześniej ![]() Jak sama powiedziałaś każdy ma prawo do swojego zdania i Ty masz takie zdanie, a Angel i ja takie, więc nie widzę problemu
|
|
#2566 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam
![]() Ale mam dowody, że gadam o F1 już od paru lat ![]() A co do bardzo wzburzonych reakcji, ja zawsze powtarzam hasło: "uderz w stół..."
|
#2567 |
|
Wtajemniczenie
|
Futbolowa, te dowody będą musiały być naprawdę przekonujące
![]() ![]() Nikogo z wątku nie wyrzucamy i nie bijemy za poglądy ![]() Pozatym jak to już ktoś powiedział [Futbolowa? ] Kubicy należą się fani i skupienie uwagi, bo jest wybitnie wybitny więc czemu miałybyśmy się burzyć
|
|
#2568 |
|
Rozeznanie
|
Ok jezeli to nie bylo do mnie to PRZEPRASZAM
Poprostu jestem wraazliwa na ostra krytyke za dużo razy byłam obrazana i to przez to i wszystko biore do siebie A to 20 posciakow tez jakos dio siebie wzialam ale ok nie bylo tematu
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to się wyprosić nie dam, o!
![]() Dowody: http://www.forumczestochowa.pl/viewtopic.php?t=46 ![]() MusicIsMyPassion, spokooojnie
|
#2570 |
|
Zadomowienie
|
futbolowa, widzisz Plotka już dostała rózgą, zobacz jaka grzeczna teraz
![]() spokojnie F, nie musisz nam nic udowadniać ejj no niech wejdzie Bożu i wyjasni nam jej romans z COU |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
To tak asekuracyjnie :P :P
|
#2572 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja dostałam? Łaj i łer?
![]() ![]() Futbolowa, jakie stare czasy!! Jak ja tęsknie za Hakkinenem, JPM [btw - jaki wtedy McLaren był fajny] Andżel, pamiętasz p-h-o-t-o-c-o-p-i-e-r? ![]() Bożu się nie przyzna pewnie
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Odkąd oglądam F1 [a będzie to ze 14 lat] zawsze kibicowałam McLarenowi
Teraz już mniej, bo żaden idol mi tam nie pozostał...
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Plociak, fotokopjera się nie zapomina
Bożu pewnie powie, ze bylo nie fajnie zebym nie ukradła przypadkiem COU tak jak HEI gdy wam sie zaczal podobac ![]() dziewczyny, coś spróbuje zaplanować dzisiaj, jakiś plan ramowy czy cuś
|
|
|
|
#2575 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też mam słabość do McLarena
tzn właśnie miałam, widok Hamiltona w ich barwach mnie obrzydza Ahh te Srebrne Strzały.. Wraz z Kimim przeniosłam się do Ferrari, chociaż Massy nienawidzę, czuję się rozdarta ![]() Plan ramowy czego? ![]() ![]() Ej, bo jeśli Bożek pochwali Davida, to wiecie, osieroce jeszcze RAI dobra, żart, sępy spadać idę na rower ![]() ![]() ![]()
|
|
#2576 |
|
Zakorzenienie
|
A też Hamiltona nie lubię
I też na Ferrari się przerzuciłam wraz z Kimim ![]() Ale sentyment do McLarena pozostanie...
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mam zamiaru sie obrażać bo i nie ma o co. Chociaż to ja napisałam nagle sporo postów, ale taka moja natura jak sie ciesze to uzewnętrzniam bez umiaru Nie wiem czy tu zagrzeje miejsce bo w sumie jak jesteście tutaj tak zadomowione to tak jak bym wam z butami w życie wchodziła a tego nie lubię. A poza tym mój wiek to odrobinę ponad 20 więc nie wiem czy nie jestem za stare próchno ale mam nadzieję się przyjąć.
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój TŻ też tak mówi w końcu 23 to nie tak dużo ale po prostu załamana jestem faktem że już za rok skończę studia a dotąd czułam sie nastolatką
a teraz nagle okazuje sie że już od jakiegoś czasu nią nie jestem :P próchno to taki żarcik mojej koleżanki jak ja zaczynam zrzędzić to ona tak sie śmieje
|
|
|
|
#2580 |
|
Zakorzenienie
|
No, to bez pitolenia mi tu o starości. Ja mam 20 i też czuję, że to prawie 30, ale i tak wciąż czuję się dzieckiem
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.