|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Prawie żony 2010-prawie robi wielką różnicę cz. IV
Lusmarija ja to na przykład po nocach spać nie mogę.. :/
|
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
ja nigdy nie miałam takiego problemu na szczęście, tylko przyłoże głowę do poduszki i juz mogę spać
|
#2553 |
|
Rozeznanie
|
ja też nie spałam
ale to za sprawą TŻ, który po pracy przyjechal do mnie a miał nie przyjeżdżać ale też musiałam przez to rano wstać, no bo trzeba go jakoś do pracy wyprawić ![]() gosica502 uuuuu a czemu spać nie możesz? bezsenność? |
|
|
|
#2554 |
|
Wtajemniczenie
|
To się baaardzo baaardzo ciesz
Teraz to nie ma problemu.. Bo może to być spowodowane tym, że nic całymi dniami nie robię na feriach i nie mam kiedy się zmęczyć nawet.. Ale najbardziej mnie to wkurza jak jestem zmęczona, wiem że muszę wstać o 6 a i tak zasnąć nie mogę.. :/No właśnie Karlajn chyba bezsenność... Zawsze mnie dopada w zimie i nie wiem czemu.. Potem na wiosnę przechodzi zwykle...
Nigdzie nie kupisz szczęścia, miłość daje je gratis. " Phil Bosmans Gabrysia Edytowane przez gosica502 Czas edycji: 2009-02-11 o 09:33 |
|
|
|
#2555 |
|
Wtajemniczenie
|
oj to współczuje, bo dla mnie bezssenność to jakaś abstrakcja
to zamiast odpocząć to się biedna jeszcze gorzej męczysz... a na to nie ma jakiegoś sposobu, nie wiem przed pójściem spać jakaś szklanka mleka czy coś takiego? bardzo się nie znam, no albo jakieś witaminki??
|
#2556 |
|
Wtajemniczenie
|
Lusmarija już próbowałam:
-szklankę ciepłego mleka (choć mleka nienawidzę) - napar z melisy - spacer przed snem - totalne wyciszanie się przez jakąś godzinę przed snem - Nie zamykanie oczy na siłę tylko wtedy dopiero kiedy naprawdę będą miały na to ochotę - jakieś tam regulowanie oddechu generalnie masę porad dziwnych z internetu które u mnie nie działają.. Po prostu jak nie mogę spać to czytam książkę albo siedzę na necie to chociaż czas szybciej leci Mam nadzieję że jak już będziemy po ślubie z TŻcikiem i będziemy spać razem codziennie to mi to przejdzie bo jak z nim śpię to jakoś problemów takich nie mam... |
|
|
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
ja dziś nie jestm w dobrym humorze bo się z mamą rano pokłóciłam tak mnie wnerwiła, że nie wiem
|
#2558 |
|
Rozeznanie
|
gosica502 za duzo myślisz o problemach? i żadne sposoby nie dają nic..... jakaś aktorka kiedyś coś mówiła o jakimś kursie nauki zasyipania, ponoc można się tego nauczć, że kładziesz się i pomimo, zmęczenia, albo podróży w samochodzie, różnych problemów stresujących nauczyła się zasypiania, ale gdzie taki kurs to ja nie wiem
![]() kaska87 cześć -jaka smutna minka , a czym Cię tak wnerwiła? z samego rana może nie ma się co denerwowaćPS. ja wysłałam wiadomość do salonu z zapytaniem o suknię Amour- tą falbaniastą, bo nie chce mi się dzwonić do salonów i pytać w którym moge ją przymierzyć, zdarza się, że nie każdy model można wszędzie przymierzyć, a nie chcę jechać na próżno zobaczymy co odpiszą i czy podadzą mi cene tej sukni może którejś też się przyda ta wiadomośćwklejam raz jeszcze, niestety kiepskie zdjęcie
|
|
|
|
#2559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a mam mnie wnerwiłą tym, że powiedziała, że mamy szukac orkiestry itd. a nie, że 2 dni przed ślubem się za to weźmiemy, po czym powiedziała, że my nie pracujemy i bez sensu brać ślub w takiej sytuacji-a ja jej na to mówę, że dlatego ślub jest w 2010 a nie w 2009, bo będziemy mieli prawie rok by tą pracę znaleźć
|
|
#2560 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jak zasypiam z TZ to jest to jeszcze bardziej ekspresowe tempo niż normalnie ale i tak Ci współczuję bo jak ja bym nie mogła spac po nocach to rano nikt by mnie z łóżka nie był w stanie podnieść ![]() oooo a co się stało?????
|
|
#2561 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko własnie wiecie co mnie hamuje przed pójściem do salonu i poprzymierzaniem? To, że jeszcze nie schudłam, nie chciałabym przypadkiem sie zrazić do mojego wygladu w sukni ![]() A co do tróji - ja mam jedno 3,5 a i tak m sie zapowiada stypendium, bo mamy średnią wazoną a ze ten jest tylko 2 punkty, z tych co mam 4 i 5 pkt mam 4,5 a do tego u mnie stypendium dostaje każdy kto ma średnia powyżej 4,0 mam nadzieję, ze tego nie zmiania w przyszłym roku...bo w zeszłym próg był od 4,25 a teraz obnizyli. Cytat:
![]() Powiedzcie mi - czy ja jestem normalna? ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Tżcik już jest w Warszawie, wstałam ładnie trzymac kciuki A już jutro jedziemyKAsia nie przejmuj się Pewnie ma zły humor i się czepia.KArlain jak to nie wszystkie modele mozna przymierzać????To jak kupić bez mierzenia? Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-02-11 o 10:11 |
|||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2562 |
|
Zakorzenienie
|
przykozaczyłaś
![]() ![]() chyba idę do Piotrka, ale mi się nie chce
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-02-11 o 10:15 |
|
|
|
#2563 |
|
Zakorzenienie
|
a jak
![]() Wiecie co - mam nowy harmonogram, poniedziałek mam przewalony. Poza tym w zeszłym sem miałam jedne ćwiczenia co dwa tygodnie a w tym nam dowalili az 5 ćwiczeń, jakby nie mogli tego podzielić, to nie, teraz będzie trzeba chodzic na uczelnię ![]() Jeju dziewczyny kusi mnie jeden przedmiot po angielsku...ale boje się iśc, bo koleś karze pisac prace na 15 stron po ang, pisała któras z Was taka długą pracę po angielsku?Pomijam filolożki
|
|
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A sen miałaś bombowy to chyba odnosnie tych wczorajszych rozmów o biedzie, bogactwie i w ogóle skumulowało się wszystko w jednym
|
|
#2566 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co do sukni z mojego linku, wydaje mi się, że mówiłaś, że ty to akurat masz duże piersi??? a nawet jak ktoś ma małe, to może dobrą bardotkę i dobrze ścisnąć ta górę? Cytat:
heheh jakiś rabacik na model ![]() co do pracy to my tez dlatego zdecydowaliśmy na 2010, choć TŻ ma pracę, to jednak daliśmy sobie czas, bo oprócz sali za resztę płacimy jednak sami no i zbieramy ziarnko do ziarnka, ja troche mniej niż TŻ ale zawsze coś, a jak już praca będzie to wogóle będzie OKPS. w salonach te suknie do mierzenia mają rozmiary 38, a niektóre dziewczyny mówiły, że z ta rozmiarówką to bardzo różnie, że niby 38 a wydaje się jeszcze większa i można się utopić, więc jak tu je mierzyć? nigdy nie będzie idealnie, ......i tak będą nas upinać tymi klamerkami
Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-02-11 o 10:28 |
||
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisz mi jeszcze w jakim salonie są te suknie bo nie umiem znaleźć podeślij link albo cuś no i jak będziesz znała cenę to mi napisz
|
|
#2568 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
po tym semestrze bede miec jakie 4,92 (dobrze, ze cwiczenia sie nie licza do sredniej, bo by mi mocno w dol pociagnely ) obym tylko tego semestru nie zawalila, a latwo nie bedzie ![]() Cytat:
jesli to cie pocieszy to tez mam 5 cwiczen i do tego warsztaty, na ktorych tez trzeba byc ale bedzie dobrze![]() w sumie jak przezyje ten semestr to mi na 5 rok zostana tylko 3 przedmioty specjalizacyjne ![]() Cytat:
wiec juz sama forma zaliczenia by mnie zniechecila zobaczcie z kim w tym roku bede miala jedne zajecia http://www.riccardocampa.com/new_page_1.htm szkoda ze taka barwna postac, a taki nudziarski przedmiot
|
||||
|
|
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
mój magiczny suwaczek na pulpicie monitora pokazuje 430 dni
a za miesiąc będę miała 3 z przodu
|
|
#2570 |
|
Raczkowanie
|
Ale naprodukowałyście postów
![]() Wczoraj po egzaminie na uczelni miałam taki podły humor, że odechciewa mi się całych studiów i znoszenia humorów niektórych "pseudo wykładowców" Dobrze, że przede mną ostatni semestr bo już przeginają. Dziewczyny przeglądałam wczoraj kilka stron z zaproszeniami i szczerze powiedziawszy ceny nie idą z jakością. Nic fajnego nie znalazłam Macie jakieś upatrzone stronki?U mojej koleżanki na ślubie bardzo podobało mi się, że na stolikach było podane menu wieczoru i chyba też pójdę za jej pomysłem. Niezbędne wydają się tez winietki bo po doświadczeniach z wesela rodziny mojego Tż siedzieliśmy przy stoliku z zupełnie obcymi osobami pomijam to, że specjalnie nakrycie dokładali dla mnie gdyż zostało po 1 miejscu przy 2 różnych stolikach. Niemiło to wspominam....
|
#2571 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mi sie za to śniło ze grupka chłoaków z mojej ulicy zaczeła stzrelac na osiedlu a ja ich brniłam a przy tym byłam w ciązy Te sny mnie dobijaja![]() To raczej ja nie jestem normalna... |
|
|
|
|
#2572 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) upatrzone takie jak na zalaczonym obrazku. jeszcze nie znalazlam niczego co by mi sie bardziej podobalo a jeszcze dosc fajne w roznych cenach sa tu http://www.dgraf.pl/galeria1.php Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
ooo! w tym tygodniu iałam koszmar ślubny
pierwszy w życiu! była sobota a we wtorek miał być ślub a aj nie miałam suknie i płakałam
|
|
#2574 |
|
Rozeznanie
|
Kasiu, suknia jest z salonu "ona i on" pisałam na kontakt z gazety ale nie ma jej w necie, tylko na zagranicznych stronach jest
widzisz, my po części płacimy sami ( tą mniejszą część bo jednak sala wychodzi najwięcej) ale takie jazdy też mieliśmy, szczególnie ja się źle czułam (BĘDZIE DLUGO- NAZBIERALO SIE) ..... bo to ja sama dzwoniłam po salach, zespołach, fotografach, kamerzystach, dekoratorach, poszłam do kościoła, sama zapisać nas na termin.... i tylko moi rodzice byli zainteresowani jechać , obejrzeć, pogadać z ludźmi , doradzić ....... wszędzie poważniej na nas patrzono jak z rodzicami się przyjechało a teściowa (kiedyś kilka razy powtórzyła, że nie będzie tak jak kiedys jej drugi syn brał wesele, że druga tesciowa sie nic nie interesowała weselem a byla na miejscu- w innym miescie) i po tym co kiedys powiedziala śmiała na mnie podnościć głos, troche krzycząc a mianowicie chodizło o to że wogóle nie chciała jeździć jak ją chciałam zabrać z TŻ, nawet terminy spotkań układałam tak, żeby ona była już po pracy, po odpoczynku, obiedzie, .... ale ona nie chciała.... a potem nakrzyczała, że ona żadnego dekoratora nie chce, ona płaci za wesele i nikt nie bedzie dekorował sali! ( na nic tłumaczenia, ze dziś dekorator ubiera salę, która jest goła) a potem nakrzyczała drugi raz, że zadnych stołów okrągłych ( a takie z tZ ustaliliśmy) nie będzie i że ona płaci za wesele i nie będzie żadnych stołów, na to ja już nie mogłam i powiedziałam, że jest jeszcze druga strona rodziny która płaci za wesele i decyzja musi być przedystkutowana a nie tylko jedna strona będzie stawiać rządania, zwłaszcza, że wogóle nigdzie nie jeździła po salach itd ( a wcześniej narzekała na teściową , że się weselem nie interesowała- u brata TŻ- co jej mój TŻ wypomniał, że jak może tak mówić po raz kolejny i krzyczeć na mnie, skoro sama tak robi) sprawdę dekoratora przemilczałam, ale za drugim razem już obrobiłam swoją połowę wesle i wiecie co, wkurzyłam się 3 raz co też przemilczałam, umówiłam termin podpisania umowy o sale, tak zeby wszytskim pasowało, i przyjechała, ale tak sie spieszyła i pospieszała, że nawet mój tata się wkurzył i sie mnie pytał, po co przyjechała, skoro nie można było nic obgadać bo ona już musi wracać :/ aaa 4 sprawe też przemilczałam: mianowicie powiedziałam TŻ że razem ze mną będzie suknie wybierał - a ona na to (dosłownie): NIE! żadnej sukni nie będzie Ci wybierał, absolutnie (uśmiechnełam sie tylko) PS co do sukni z linku- chyba nie będzie praktyczna, bo z tyłu jest taka długa, anie wiem czy to sie podpina no bo jak?? EDIT: przypomnialyscie mi, za winietki dostał się nam taki opieprz od tesciowej! a nic jej o winietkach nie mówilismy, ale nakrzyczła, że nie bedziemy rodziny usadzac, wszyscy sie poobrażają i wogóle! (po weselu mojego brata winiketki też wydaja sie dobrym pomysłem, już nas goscie o nie pytaja, chca zeby ich pousadzac - ale ja nie chce się kłócić z teściowa) i co tu robić tego nie, tamtego nie ale samemu sie nie chce ruszyc zeby zajac sie tymja osobiście bym zrobila te winietki Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2009-02-11 o 10:59 |
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
ja chcę z trenem i każdy tren si podpina
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Lain mi sie tez podobaja te zaproszenia ale Tz stwiedził ze zamówimy i juz wiemy jakie
![]() piersze tak napisane i wogile wiersz równiez śliczny. Druga tak jak ma wygladac zdjęcie.... Trzecie jak z zewnątrz |
|
|
|
#2577 | |
|
Zakorzenienie
|
my tam w ogole rodzicow nie angazujemy w przygotowania. co najwyzej pokazujemy strone internetowa, demo, mowimy jaka cena. a wybieramy, zalatwiamy, podpisujemy umowy sami. jeszcze sie nie spotkalam z tym zeby ktos nas potraktowal niepowaznie
![]() Cytat:
ja obowiazkow chce suknie z trenem
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-02-11 o 10:58 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2579 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() buuu....sąsiedzi za ścianą remont sobie robią i mnie obudzili ![]() zastanawiam sie co by tu dziś robić do centrum nie chce mi sie jechac wiec chyba posiedze w domku, moze coś posprzątam chłopakom no i obiadek ugotuje ![]() a właśnie, ide wyjąć kurczaczka z zamrażalki ![]() milego dnia |
|
|
|
#2580 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
E ja w zyciu nie mam dużych cycków Traz mam porządne B, bo przytyłam, ale normalnie mam małe B w porywach do A za to na szczęście mam ładny kształt![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale w zeszłym roku nam liczyli wszystkie oceny do średniej, łącznie z ćwiczeniami, teraz jakieś dziwne rzeczy wymyślili z ocena końcową, jeszcze nie wiem jak to jest, ale póki co 4.0 spokojnie przekraczam a ważne, żeby miec jakiekolwiek stypendium niż żadne![]() UJ ma bezndziejne z tymi stypendiami, na szczęści mój tż miał naukowe, ale w jednym roku pamiętam zabrakło jego koledze jednej setnej, to jest dopiero chamówa. Bardzo mnie pociesza to, że masz 5 ćwiczeń JA własnie tez nie przepadam z pisaniem po polsku, pamiętacie jak się męczyłam z tymi 10-15 stronami...dzwoniłam do koleżanki i ona mi juz wybiła ten fakultet z głowy - oprócz pracy po ang jest jeszcze referat po ang brrrrr![]() Cytat:
Fajnie się nazywa![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mi sie raz sniło, ze jestem w ciąży, ale to było takie realizstycznie, normalnie dotąd pamiętam mój stres ze snu... |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:44.

ale to za sprawą TŻ, który po pracy przyjechal do mnie
a miał nie przyjeżdżać
to zamiast odpocząć to się biedna jeszcze gorzej męczysz... a na to nie ma jakiegoś sposobu, nie wiem przed pójściem spać jakaś szklanka mleka czy coś takiego? bardzo się nie znam, no albo jakieś witaminki??
ja dziś nie jestm w dobrym humorze bo się z mamą rano pokłóciłam

podeślij link albo cuś