|
|
#2551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Polish Next Top Model ..? ;)
moim zdaniem nie tak źle, że Magda odpadła. nie wykazała się na żadnym zdjęciu.
dla mnie najbardziej na wybieg nadaje się Kasia - jest śliczna i ma typowo modelingową twarz i figurę. troszkę teraz obrosła w piórka, ale wydaje mi się, że jest dobra.
|
#2552 |
|
Raczkowanie
|
a mi się ogólnie ta Weronika nie podoba-ma zbyt pulchną twarz ale wyjątkowo na tym zdjęciu wczoraj wyszła b. ładnie.
Załamana bym była jak bym (jako facet) umówiła sie z tą dziewczyną ze zdjęcia..spotykam sie a w realu co? Wielka k*** Wporządku jest ale nie na modelke x_O Magda mi sie jakoś też nie podobała ogólnie..choć zdjęcie wczoraj miała ładne, nie wiem czego chcą od jej ciała...założe sie, że Weronika nie ma lepszego ciała od niej :P a Kasi to w ogóle zdjęcie mi sie NIE podobało..wyszła jak jakaś mała przybłąkana niedorozwinięta foczka !:p
19 Czerwiec 2009- Lloret de Mar <33 Edytowane przez monisiaxPP Czas edycji: 2010-11-11 o 15:54 |
|
|
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2554 |
|
Raczkowanie
|
Jak usłyszałam dzisiaj w Dzień Dobry TVN że Magdzie zaproponowała jakaś popularna agencja coś ciekawego, to mnie ucieszyło. Dziewczyna jest śliczna i idealna wg mnie na modelkę, nie może się zmarnować.
|
|
|
|
#2555 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() także zastanawiałam się dziś rano ile mija dni między odcinkiem, sądzę, że codziennie były kręcone, lub co dwa dni jak zadania męczące |
|
|
|
|
#2556 |
|
Zakorzenienie
|
Jakby ktoś nie oglądał DDTVN to tu wywiad z Magda :
http://dziendobrytvn.plejada.pl/24,4...sci_detal.html Rzeczywiście Woliński powiedział, że dziewczyny nie zrobią kariery na wybiegu bo są za niskie, a wtedy Magda: no co to za top model ?
|
#2557 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz po odcinku
ehh robia sesje jak dla mnie takie proste i tanie- ociekajace sexem Emilka zostac powinna a Weronika i Magda wyleciec przed nia Weronika zbyt pulchna jest o beacie co robi w programie to nie powiem ehh podobal mi sie dekst Piotrowskiej do Pauliny o tej wymowce z d.py
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2558 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2559 |
|
Zadomowienie
|
Ciekawe co na to były chłopak Paulinki
. Ciekawe jak się czuje z tym, że go tak w każdym odcinku wspomina.
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny mam problem z odtworzeniem filmiku z DD TVN z Magdą Swat.. Czy wam też się ucina po pytaniu Pieńkowskiej " A ile masz wzrostu ? ".. normalnie filmik się wtedy zacina i wgrywa od początku
|
#2561 |
|
Wtajemniczenie
|
może spróbuj zresetować przeglądarkę, albo spróbować w innej otworzyć. u mnie jest w porządku, leci dalej.
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
'It's about how that one person makes you feel that you can't get enough, you want it, need it, can't imagine a day without it... Taking the bad with the good, because you know that's where you want to be.' 'If a book is well written, I always find it too short.' |
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to
|
|
|
|
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
ja teraz najbardziej kibicuję Weronice. może i nie ma za bardzo wyczucia stylu, ale przecież na sesje nie będzie ubierać się sama, a skoro udałoby jej się w modelingu to myślę, że popracowałaby nad swoim stylem.
trochę głupio, że Magda odeszła, bo może i nie miała rewelacyjnych zdjęć, ale bardzo podobała mi się jej uroda. była taka.. słodka. poza tym jej zdjęcie przynajmniej coś przedstawiało, a nie tylko przytulanie się i uśmiechanie. no i miała dużo trudniejsze zadanie od reszty dziewczyn. wg mnie powinna odejść Paulina, nic mi się w jej zdjęciu nie podobało.na drugim miejscu jest u mnie Kasia. od początku podobała i nadal podoba mi się jej uroda, co nie zmienia faktu, że powoli zaczynam mieć dość jej zdjęć, a szczególnie tych min.. tak w ogóle to chciałabym dołączyć, mogę?
|
|
#2565 |
|
Zakorzenienie
|
dlaczego ja wcześniej nie znalazłam tego wątku ?
Top Model oglądam od 1 odcinka i strasznie podoba mi się ten program. Chociaż szczerze mówiąc dla żadnej z dziewczyn nie widzę światowej kariery niestety. I zgadzam się z Waszym poglądem że w 2 edycji dziewczyny mają dopiero szansę. Na początku byłam wielką fanką Pauliny. Napisałam jej nawet wiadomość na fb a ona mi odpisała : ) Miła dziewczyna ,ale przesadza z tym byłym. Dalej jestem jej fanką bo fajnie wychodzi na zdjęciach tyle że za niska jest właśnie. Podoba mi się Ola . Na początku jej wgle nie zauważałam. Szkoda ,że Nicole musiała odejść. Mam nadzieję ,że zobaczymy ją w następnej edycji . Co do wczorajszych zdjęć to Ola wymiata. Myślę ,że Weronika wczoraj miała więcej szczęścia na tej sesji Już się nie mogę doczekać następnego odcinka ^^ |
|
|
|
#2566 |
|
Rozeznanie
|
z wczorajszej sesji najbardziej podobały mi się zdjęcia Weroniki , Magdy i Beaty ...
kolejne beznadziejne foto Kasi - prawie jej nie było widać w kadrze...hmnn szkoda że Magda wyleciała
|
|
#2567 |
|
Rozeznanie
|
u mnie działa ok
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
moim zdaniem Weronika i Beata to jedna wielka porażka tego programu
Weronika na swoim wczorajszym zdjęciu z modelem w ogóle nie wyszła jak ona, nie lubię jej, ale muszę przyznać, że zdjęcie miała naprawdę udane i rozwalaiła mnie Iwona Guzowska, jak to się wypowiadała na temat Beaty, gdy jury komentowało jej sesję zresztą ja tak samo na miejscu p. Guzowskiej tej Beacie to też bym mordkę obiła, widziałyście jakie ona miny robiła, jak ta jej coś mówiła? Normalnie nie mogę przeżyć tego paszczura a zdjęcie Oli było jak dla mnie mega, mega dobre ![]() no i jeszcze Paulina Papierska, tylko denerwuje mnie to ciągłe rozpamiętywanie byłego chłopaka... jejku, młoda dziewczyna, a zachowuje się tak, jakby co najmniej z nim pół swojego życia spędziła ![]() ale i tak coś czuję, że Ola ma tutaj największe szanse
|
#2569 |
|
Zakorzenienie
|
co do Beaty się zgadzam, ale co do Weroniki.. niekoniecznie.
podoba mi się jej uroda, ma ładne zdjęcia i nie mam się do czego przyczepić.a Olę również polubiłam.
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
trochę zboczę z tematu...
czy Magdalena Mielcarz ma naturalnie kręcone włosy...? zakochałam się w jej fryzurze z ostatniego odcinka jak uzyskać taki efekt na naturalnie prostych włosach tak aby był trwały? tą samą fryzurę MM prezentowała w sesji dla Gali Załącznik 3526182 |
|
|
|
#2571 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
jak mozna nie rozrozniac oli i anki ? rany!!!!!!!!!!
Obejrzalam extra na plejadzie i musze powiedziec, ze Kaśka to jest bardzo wyszczekana, obyta, taka naprawde dyplomatka. Mnie sie to podoba, bo to wazna cecha. |
|
|
|
#2573 |
|
Raczkowanie
|
Na początku mi się też myliły
ale od kilku odcinków już dobrze wiem która to która i wolę Olę. ![]() Co do Weroniki to tak na nią najeżdża większość a ja ją lubię może i TOP MODEL nie zostanie, ale jest ładna i sympatyczna, a na niektórych zdjęciach wychodzi bosko na pewno powinna zajść dalej niż paszczur beata
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
http://modelki.plejada.pl/forum.html...J1bTAwMS5qcw==
- a co powiedzie o tym? :/
68- 66.5 - 63.9 - 62.2 - 60.9 - 58.5 -56.8 - 55.6 - 54.0 - 50 (164 cm) Agencja Interaktywna Poznań 21.02.11 - start "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga czasu. Czas i tak upłynie" Żadne jedzenie nie jest aż tak dobre, by było warte chociażby kilograma
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzeniona
|
Cytat:
Mówcie co chcecie, ale Beata jest paskudna. Nie mam też pojęcia, co Weronika robi w tym programie. Paulina wkurza mnie swoją gadką. Jak nie ciągłe otwieranie się, tak narzekanie, że ją facet zranił. Dziewczyna 19 lat, a gada jak 80-latka, którą wszyscy faceci w życiu zostawili i nic jej już nie czeka. |
|
|
|
|
#2576 |
|
Zadomowienie
|
Wg mnie program jest bardzo niesprawiedliwy. uwazam ze dziewczyna ktora odpadla teraz dostawala najciezsze sesje- bo w ruchu. Wydaje mi sie ze rezyser z gory zaklada kto ma wygrac a kto odpasc i wszystko robi wg scisle ustalonego planu ktory ma w swojej glowce.
Paulina Papierska- wydaje mi sie ze miala duzo fajnych innych zdjec a dali specjalnie takie zeby podciac jej troche skrzydla albo zeby widzowie widzieli ze nie jest non stop faworyzowana. Takie jest moje zdanie. |
|
|
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2578 |
|
BAN stały
|
Ostro. kuligowska ma 19 lat a od ponad roku mieszka z chlopakiem. robi mu kanapki, sprzata itp. Ja bym tak nie mogla. za mloda jestem, zeby sie tak poswiecic facetowi. A pozatym, takie cos zabija zwiazek. maly off, sorx
|
|
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
Zgadzam sie. Jak to uslyszalam to wybuchlam smiechem. Moze kiedys zrozumie- ze tak naprawde faceci nie szanuja na dluzsza mete kobiet ktore tak bardzo sie dla nich poswiecaja.
|
|
|
|
#2580 |
|
BAN stały
|
W ogóle zgadzam się z Wami, że zdjęcie Kasi było nieudane. W ogóle ona jest na nim przeźroczysta. To nie Magda była przeźroczysta, ona wyszła na zdjęciu na osobę zadowoloną z życia.
Kasia wygląda jakby omdlała... Albo była topielicą...Coraz bardziej przekonuję się do Weroniki. A co do wczoraj, to powinna odpaść Paulina... Nie podoba mi się jej postawa pt. nie zapozuję z modelem, bo jeszcze mnie zrani... To jest tylko współpracownik, a nie kandydat na faceta. Taka postawa uniemożliwia jej pracę w zawodzie... W zwiazku z czym uważam, ze wygrana będzie pełniej wykorzystana przez inną dziewczynę... Taką, która umie współpracować. A Magda ma rację. Oni wybierając dziewczyny, wiedzieli, jakiego sa wzrostu i nie powinni brać takich, które w modelingu nie mają szans. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:24.

Nie wierzę, że na castingach nie było lepszych wzrostowo kandydatek nie odbiegających tym samym wyglądem od tych teraz. Pamietacie program na tvp Supermodels? W 4 dziewczyn była Iza Jarosińska, która miała właśnie 172 cm, ale jej twarz to było marzenie

i rozwalaiła mnie Iwona Guzowska, jak to się wypowiadała na temat Beaty, gdy jury komentowało jej sesję