|
|
#2551 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
za Hiszpanie pogoda napewno bedzie piekna
|
#2552 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
![]() za Hiszpanię, ja też mam nadzieję na Barcelonę jesieniąSłyszałam, że w sierpniu ma być gorąco, więc jest nadzieja
|
|
#2553 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć ponownie
Mam chwilę, więc zaglądam ![]() mój dzisiejszy maraton telefoniczno-mailowy zakończony sukcesem - dogadałam szczegóły z fryzjerką - dogadałam szczegóły z makijażystką - jestem po rozmowie z fotografką, zostało tylko ugadanie się na plener - jesteśmy wstępnie ugadani z kamerzystą na teledysk dla rodziców - mamy umówioną sesję narzeczeńską - oby była pogoda ![]() - byłam z mamą i teściową potwierdzić noclegi dla gości - zawiozłam bileciki do kołocza - w pon będziemy rozwozić paczki - a przed chwilą florystka napisała mi, że mamy u niej rabat 20% na wszystko, bo dziewczyna która ma ślub po nas również skorzysta z jej usług Lista spraw robi się coraz krótsza |
|
|
|
#2554 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za załątwione sprawy u nas po weekendzie mam nadzieję że znowu parę rzeczy odpadnie
|
|
|
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No super wszystko powoli układa sie w spójną calość
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
za Hiszpanię!!!!! Pogoda z pewnością dopisze. A gdzie konkretnie chcecie jechać???Cytat:
jeszcze troszkę Jenny i juz będziesz po
|
|
#2558 |
|
Raczkowanie
|
witam!
powiedzcie mi proszę kogo macie za kamerzystę? bo ja mam videolight a ich nie znam nic nie wiem, no a za tydzien i trochę slub i nie wiem czy nie poszukac innego!!
|
#2559 |
|
Rozeznanie
|
Witam, na Twoim miejscu już bym się pierwotnego wyboru trzymała, bo jeśli znajdziesz kogoś z wolnym terminem, to albo będzie to łut szczęścia, albo niespecjalny video-twórca, który ma niezapełniony kalendarz.
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
mam wesele w niedziele, wiec powinno byc latwiej
|
#2561 |
|
Rozeznanie
|
Niekoniecznie, kamerzysta często jest przez dwa dni, a część wesel jest 2-dniowych
|
#2562 |
|
Zadomowienie
|
|Ja tez bym została prz pierwszym wyborze
Pewnie sie juz denerwujesz przes slubem wiec lepiej juz nie mysl o tym i to olej Bedzie dobrze A poszukaj moze na necie sa jakies komentarze na forum
|
#2563 |
|
Raczkowanie
|
oh
![]() własnie nie ma komentarzy
|
#2564 |
|
Zakorzenienie
|
No ale chyba oglądaliście jakieś demo? Nie braliście go w ciemno?
![]() Skoro wtedy Wam się podobał to jest ok! A Twoje wątpliwości wynikają pewnie ze stresu przedślubnego
|
|
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym w stresie człowiek sobie różne rzeczy do głowy wpaja. Zawsze możesz przedzwonić do kamerzysty i uzgodnić z nim na co ma zwracaj więcej uwagi, co chcielibyście na filmie, a czego nie. Może jakieś specjalne życzenia co to muzyki i teledysku. Zobaczysz, będzie dobrze!!!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za wsparcie!
a gdzie miałyście albo będziecie mieć sesję zdjeciową?
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dawno tu nie lukałam do Was
![]() Widzę że dziewczyny pozamykane maja wszystko na ostatni guzik. Ja z przygotowań z niczym do przodu. Z Olą sobie wyjaśniłam, nie dzwoni do mnie o pomoc bo szuka kogoś stałego do pomocy a ja nie zawsze jednak mogę - bo pracuję no i czasami w soboty też. A Ola ma coraz więcej ślubów no i nie daje sama rady. Widzicie jak czasami można się pomylić co do powodów jakimi kieruje się druga osoba. Ja myślałam, że ona ma mnie już dość bo pokazałam jej już chyba z 5 sukienek i prosiłam, żeby mi do nich bukiet dobrała, a ona po prostu szuka kogoś na kim może polegać co do pomocy przy ślubie, bo ja nie zawsze umiałam Poznałam osobiście jej koleżankę, która robi bukiety w Katowicach, więc jeżeli dziewczyny z okolic Rudy Śląskiej, Katowic szukają dobrej florystki to piszcie dam wam namiary, fajna dziewczyna ![]() Rozpisałam się trochę. Tak zerkam na forum i mało tych naszych mężatek się udziela, pochowały się pewnie po innych wątkach a szkoda
|
#2568 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a dziewczyny pewnie zasmakowały w małżeńskim życiu i wolą każdą chwilę spędzać z szanowynymi małżonkami![]() u mnie do przodu pare rzeczy zamówiony tort, kupiona bielizna i biżuteria
|
|
|
|
|
#2569 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się melduje
!dottta super Hiszpania marzenie! my nadal nie wiemy jeszcze gdzie pojedziemy we wrześniu,albo jakieś last minute albo nasze góry![]() sweetbe dziewczyny mają rację,ja bym zostawiła tego kamerzyste już mało czasu a po co się dodatkowo stresować szukając kogoś innego ![]() damianowa ciesze się że wszystko sobie wyjaśniłyście
|
|
|
|
#2570 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak na złość w last minute nic w tym kierunku nie znaleźliśmy co więcej, miejsc było coraz mniej i dwa dni po naszej rezerwacji ceny skoczyły o 200zł od osobę w górę W ogóle w tym roku podobno nie ma co liczyć na takie dobre oferty last minute jak w poprzednich latach
|
||
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
no pewnie w końcu to podróż poślubna
! super że tak Wam się udało, 200zł wiecej od osoby to dużo!racja,obserwuje te oferty i nic specjalnego w porównaniu z poprzednimi latami nie ma
|
|
|
|
#2572 |
|
Zadomowienie
|
Ja podróż poslubną moge zaplanowac dopiero od kwietnia (nastepnego roku) w tym roku po weselu zostanie mi tylko tydzien urlopu to bede musiała do PL zajechać i pozałatwiac sprawy poslubne
Zazdroszcze wam męzatki, wczasują sie ![]() Mnie chyba choróbsko jakies chwyta Wypije herbatkę i spadam na sale 1'szy taniec cwiczyc
|
#2573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w Polsce pogoda do My z małżem za tydzień jedziemy na romantyczny weekend ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Mój strasznie depcze kapuste wiec chciał sie czegoś nauczyć
Wiec mamu układ (walc wiedenski) Wczoraj juz nam fajnie wychodziło wszystko
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Rozeznanie
|
Witam
Cytat:
|
|
#2577 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie
![]() Dawno mnie u Was nie było, od ślubu wszystko nabrało szaleńczego tempa. Ale już przynajmniej definitywnie przeprowadziłam się do małżonka i kończymy meblować mieszkanko. Wyskoczyliśmy też na 5 dni do Gdańska, podróż poślubna musi zaczekać. Może wiecie gdzie warto wyskoczyć zimą? Został nam jeszcze plener do zrobienia i zero pomysłu gdzie zdjęcia robić... Nigdy nie miałam problemu pomagać z tym innym, a jak przyszła kolej na nas to kompletna pustka. I dzięki temu na zdjęcia z wesela jeszcze się naczekam Jak czytam o Waszych przygotowaniach, to bym chętnie zabrała się za to wszystko jeszcze raz i wieeele rzeczy pozmieniała. Chociaż samego wesela drugi raz przeżywać bym nie chciała. Sama ceremonia a później sruuu uciec gdzieś z małżonkiem Pozdrawiam |
|
|
|
#2578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2579 |
|
Zadomowienie
|
Kochane Śląskie PMki....dawno się tu nie odzywałam, bo wakacjujemy z TŻetem, trzeba wreszcie wybrać zespół na wesele, a ja właściwie mam tylko dwie propozycje. Mamy ograniczenie finansowe tak do około 3000zł, więc interesuje nas mały zespolik (2 osoby), no i na razie rozważamy:
Just Relax z Tarnowskich Gór - 2 osoby + DJ za 3200zł Akord z Katowic - dwóch Panów - 2000 zł dziś mamy z nimi spotkanie. Może macie jakieś inne propozycje albo opinie na temat tych zespołów? Bo jak mam brać kiepski zespół to już wolę dobrego DJa.... Pozdrawiam Was i proszę o rady... ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- czyli idziecie na żywioł? u mnie do ślubu jeszcze daleko, ale zaczęłam o tym rozmyślać i właściwie wolałabym iść na żywioł mój TŻet bardzo żywiołowy w tańcu jest, ale układu, czy kroków walca to się nie nauczy (zresztą ja chyba też nie )
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:55.

za Hiszpanie 

Było to o tyle wygodne, że koperty z tego nie miały prawa wypaść a z koszykami różnie bywa 

!
co więcej, miejsc było coraz mniej i dwa dni po naszej rezerwacji ceny skoczyły o 200zł od osobę w górę