Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz.12 - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-12, 11:08   #2551
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Ufff ja już po rolkach 5km bardzo często jak tak jeżdże to mnie głowa zaczyna boleć, bo tu sie poce a tu wiatr i jakoś tak mi dziwnie. Szkoda, że koło mnie nie ma jakiejś trasy, bo tak jeździć tam i z powrotem to nie fajnie. A z moimi zdolnościami hamowania to w mieście mogę tylko sie zabić co najwyżej

Także ide pozamiatać i do kąpieli
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 12:53   #2552
ewelciaa144
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Wyszłam o 10 i dopiero wróciłam odwiedziłam babcię i chodziłam po mieście z siostrą. Miałam zajść do Rossmana tylko po tusz do rzęs, a oczywiście wyszłam z innymi pierdołami, a tuszu nie kupiłam nie wiedziałam na który się zdecydować zawsze jak jakis kupię to jest bubel, bo mi coś w nim nie pasuje. Teraz używałam super tuszu z Maybelline, który dostałam był świetny, ale szkoda mi 36 zł na tusz

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Ja już zdążyłam dziś odwiedzic TŻ, dac ostatnie zapro jego siostrze i zrobic mamie zakupy przy okazji A na śniadanko miałam owsiankę z jogusiem waniliowym i malinami Zaraz trochę poopalam nogi bo góry już nie będę opalac przy okazji poczytam sobie ksiązkę, a potem polecę do biblioteki bo mama zdaje moje ksiązki już pół roku I tak sobie leci czas W środę jadę na targ do drugiej babci to sobie może jakieś fajności kupię bo tam jest bardzo tanio

Ewelcia, o widzę że u Ciebie też wyjazd Fajowo Takie spontaniczne tak naprawdę są najlepsze
Mmm pyszne śniadanko wypoczywaj u mamy ile się da to korzyść dla Ciebie jak i dzidziusia ja właśnie wcześniej pisałam, że na targu czasami można dorwać fajne rzeczy, pochwal się potem jak coś będzie
A wyjazd był super niby tylko 2 dni, ale mogłabym tak co tydzień w szczególności, że w tym roku nigdzie nie jedziemy na wakacje

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
i ja się zebrałam sprzed kompa i teściową odwiedziłam, a że u niej się drzwi nigdy nie zamykają co spotkałam więcej rodziny i jej znajomych niż normalnie przez rok cały i zamiast wypocząć to
To identycznie jak u mojej babci ciągle ktoś ciągle coś co do niej nie pójdę to zawsze kogoś spotykam

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
Ufff ja już po rolkach 5km bardzo często jak tak jeżdże to mnie głowa zaczyna boleć, bo tu sie poce a tu wiatr i jakoś tak mi dziwnie. Szkoda, że koło mnie nie ma jakiejś trasy, bo tak jeździć tam i z powrotem to nie fajnie. A z moimi zdolnościami hamowania to w mieście mogę tylko sie zabić co najwyżej

Ja zawsze chciałam mieć rolki, a nigdy nie miałam w sumie to nawet nie wiem dlateczego od dłużego czasu myśle nad kupnem, ale nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto, bo nie będę umiała jeżdzić no i nie bardzo mam gdzie i brawa za 5 km

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 13:02   #2553
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelciaa144 Pokaż wiadomość

Ja zawsze chciałam mieć rolki, a nigdy nie miałam w sumie to nawet nie wiem dlateczego od dłużego czasu myśle nad kupnem, ale nie wiem czy nie wyrzucę kasy w błoto, bo nie będę umiała jeżdzić no i nie bardzo mam gdzie i brawa za 5 km
Ja kiedyś miałam i wyrzuciłam Też mi sie zachciało rolek i w zeszłym roku kupiłam jeżdżę troche jak pokraka ale trening czyni mistrza
Stary 2013-08-12, 13:09   #2554
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson w sumie racja bo czekolady w sumie były trzy paski ( jednego dnia rano 2 paski i na drugi dzień pasek ) ale więcej w niej było duuużych orzechów laskowych jak czekolady więc pocieszam się, że trochę zdrowo było a chipsy niestety duże były, ale na pół z Tż i też rozłożone to było na 3 raty i raczej do południa
Ale teraz i tak muszę się pilnować z dietką, bo 30 sierpnia kolejne wesele i nie mogę przytyć i zaś jakichś diet oczyszczających wprowadzać tydzień przed

Ewelcia, Czbasia dziękuję za życzenia

Ewelcia jeśli chodzi o tusze to ja też zawsze mam mega problem z kupnem odpowiedniego, kupowałam już różne i te tańsze i te w granicach 40zł, no i mam już nawet dwa swoje ulubieńce z niższych półek mogę Ci polecić z Lovely ten żółty KLIK jest nawrt spoko i nie drogi bo jakoś 9zł kosztuje
A drugi mój KWC to ten Bell jest naprawdę mega chyba najlepszy tusz jaki miałam do tej pory KLIK ale jego niestety nie ma w Rossmannie zobacz w jakiejś innej drogerii, ja go kupiłam chyba w drogerii Koliber albo Jasmin pewna nie jestem
Stary 2013-08-12, 13:47   #2555
Milena001
Zadomowienie

Cytat:

Brawo za rolki

---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Dziewczynki wrzuciłam do albumu zdjęcia z mojego wymarzonego pleneru nie było łatwo wybrać ale parę wrzuciłam jak macie ochotę to luknijcie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 14:39   #2556
ewelciaa144
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedyś miałam i wyrzuciłam Też mi sie zachciało rolek i w zeszłym roku kupiłam jeżdżę troche jak pokraka ale trening czyni mistrza
Może ja też bym sobie sprawiła ale zanim się nauczę to miną 3 lata

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Pipson
Ewelcia jeśli chodzi o tusze to ja też zawsze mam mega problem z kupnem odpowiedniego, kupowałam już różne i te tańsze i te w granicach 40zł, no i mam już nawet dwa swoje ulubieńce z niższych półek mogę Ci polecić z Lovely ten żółty KLIK jest nawrt spoko i nie drogi bo jakoś 9zł kosztuje
A drugi mój KWC to ten Bell jest naprawdę mega chyba najlepszy tusz jaki miałam do tej pory KLIK ale jego niestety nie ma w Rossmannie zobacz w jakiejś innej drogerii, ja go kupiłam chyba w drogerii Koliber albo Jasmin pewna nie jestem
Właśnie oglądałam ten żółty i się nad nim zastanawiałam, bo chyba go Paula polecała na blogu a drugiego nie znam, ale mnie też jest drogieria Koliber i kilka innych to może bym go dorwała, a który jest lepszy jeśli chodzi o pogrubienie rzęs, bo ja lubie mieć ich dużo a nie kruszą się ? bo miałam z Essence to w połowie dnia wyglądałam jak panda
Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
[/COLOR]Dziewczynki wrzuciłam do albumu zdjęcia z mojego wymarzonego pleneru nie było łatwo wybrać ale parę wrzuciłam jak macie ochotę to luknijcie
Zdjęcia przecudne śliczna sukienka no i te widoki super razem wyglądacie

29.09
0/3,3
ewelciaa144 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:02   #2557
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Hej, najważniejsze, że zrozumiałaś swoje błędy i chcesz je naprawić a zwłaszcza że znalazłaś siłę do walczenia z wagą i centymetrami.

Ja też się za siebie biorę i to ostro KONIEC ze słodyczami, ze śmieciowym jedzeniem, jem zdrowo i połowę mniej i staram się ćwiczyć Jak się nie uda codziennie to chociaż z 5 razy w tygodniu. Ja muszę być całe życie na diecie. Zrozumiałam to gdy po wakacjach nad morzem znowu przytyłam Nic dziwnego bo jadłam na co miałam tylko ochotę. Postanowiłam sobie, że na większą wyżerkę będę sobie pozwalać raz na dwa tygodnie czyli w sumie tylko na jakiś imprezach a diety nie będę się trzymać tylko na jakiś wczasach jak pojadę gdzieś a resztę roku zdrowe, regularne jedzenie i ruch ruch ruch

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Ja też tak uważam Zresztą ja najpierw bym poleciała z tą wiadomością do swojej mamy a do teściowej później

No wiesz, staram się jakoś, bo przecież to paranoiczne, żeby życiem rządziło żarcie a troche już popadałam jakiś czas temu w paranoję. Jest ok dziś, co prawda trochę za dużo zjadłam przy śniadaniu, ale to raczej owoce- będę stopniowo udoskonalać dietę i starać się eliminować błędy

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:
Heeeeeeeeej
Nie odzywałam się przez weekend, bo TŻ zabrał mnie na spontaniczny wypad nad jezioro szybie pakowanie i wyjazd pogoda nam dopisała poopalałam się, pokąpałam i wróciliśmy
Teraz czas na a potem śniadanko i tak myślę co by zjeść, bo nad jeziorem nie było zbyt grzecznie i trzeba wrócić na właściwe tory zaraz poczytam, co u Was
Pipson ja też wracam na dobre tor, bo ostatnio za dużo sobie popuściłam żadnych słodyczy i śmieciowych rzeczy, będzie zdrowo i przede wszystkim regularnie

No to musimy się tylko nawzajem pilnowac i motywować- u mnie dziś póki co ok 950 kcal; potem zjem banana, trochę poćwiczę i zjem jakąś ładną białkową kolację

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość

Pipson, tak myślisz że lepiej teraz powiedzieć? Jeju czemu ja nie mogę miec takiej normalnej rodziny Cieszę się jak cholera z tego dziecka, krzyczałabym do wszystkich o tym, ale przed mamą się zawsze martwię jak to będzie. Boję się tych ocen, tego karcącego spojrzenia, no i także martwię się że jeszcze więcej zmartwień jej dołożę.
A to co chciałam napisac wczoraj opisałaś dokładnie wieczorem do Czekoladki - że trzeba się po prostu jakoś wewnętrznie przemóc na początku, żeby móc jeśc wszystko, ale właśnie w ilości zamierzonej. Ja miałam dokładnie to samo z czipsami i paluszkami. Jakoś z ciastkami umiałam się opanować, kończyłam na jednym, ale ze słonymi przekąskami było kiepsko. Jednak zaczęłam tak jak Ty od spisania co jem i czego nie jem. Pomimo tego że obiecałam coś samej sobie to jakoś bardziej się wtedy tego trzymałam. Także właśnie fajny pomysł z tą organizacją jedzenia - tak jakby z ograniczeniem ale bez odmawiania sobie wszystkich przyjemności.
Ogólnie trzymam kciuki
Dodam jeszcze że u mnie jedynym sposobem na przezwyciężenie "urojonego głodu" było zajęcie się czymkolwiek - czytaniem, serialem, spacerem, Wizażem A później już mi weszło w nawyk jakoś.
hm, wiesz, no nie znam Twojej sytuacji rodzinnej na tyle, a dlaczego miałabyś być narażona na karcące spojrzenia? Kochana, mama jest zawsze mamą, masz tyle lat, zaraz wychodzisz za mąż, dziecko to ogromne szczęście- ja na pewno powiedziałabym najpierw mamie. Chociaż początkowy plan mieliscie mówić jakos po weselu, prawda? No ale skoro teściowa już wie to moim zdaniem to się może zupełnym przypadkiem "roznieść" i wtedcy mamie może być przykro, że ona nie wiedziała. Daj znac co postanowiłas :*
A apropos jedzenia- troche mnie wciąz ciągnie do jakiśch przekąsek, tu coś przygryzę, to tam, ale raczej rzeczy typu kilka suszonych śliwek itp. No muszę właśnie się czymś zająć, bo jak mam dużo na głowie, to bez problemu mi zlatuje dzień i nie myślę o jedzeniu także nauka i po krzyku, taaa

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ----------

Cytat:
Pipson w sumie racja bo czekolady w sumie były trzy paski ( jednego dnia rano 2 paski i na drugi dzień pasek ) ale więcej w niej było duuużych orzechów laskowych jak czekolady więc pocieszam się, że trochę zdrowo było a chipsy niestety duże były, ale na pół z Tż i też rozłożone to było na 3 raty i raczej do południa
Ale teraz i tak muszę się pilnować z dietką, bo 30 sierpnia kolejne wesele i nie mogę przytyć i zaś jakichś diet oczyszczających wprowadzać tydzień przed
Hihi, wiedziałam ! Wiesz co, zazdroszczę Ci tego samozaparcia, zawsze miałaś tak, że mogłaś zjeść np tylko jeden pasek czeko? Ja to bym całą pochłonęła Ustaliłam sobie, że jak schudnę poniżej 50, to sobie kupię jakąś moją ulubioną- alpen gold z okienkiem albo coś w ten deseń, ale też będę ją jeść "na raty" przynajmniej postaram się tego nauczyć
A własnie, jak Ci poszło to oczyszczanie wtedy w końcu?
Aaa, no i chciałam Cię zapytać, stosowałaś może olej lniany na włoski?

---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
i ja się zebrałam sprzed kompa i teściową odwiedziłam, a że u niej się drzwi nigdy nie zamykają co spotkałam więcej rodziny i jej znajomych niż normalnie przez rok cały i zamiast wypocząć to
To mówisz, że masz taka imprezową rodzinę?
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:30   #2558
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
wczoraj byliśmy w górach, zdobyliśmy Wielką Czantorię choć nie powiem, że było łatwo TŻ spoko, ja sapałam i musiałam stawać co chwilę ale co się dziwić, jak ja dawno po górach nie chodziłam no i ta moja kondycja tragiczna na dodatek to bardzo trudna trasa (oznaczona na czerwono ), stromo, pełno kamieni, i w ogóle ciężko... myślałam, że się popłaczę w połowie a jak weszłam na szczyt to się poryczałam jak gooopia
Ah, takie tam spacerki z mężem- 15 km pod górę A tak na poważnie to zazdroszczę Ci tego- ja z rodzicą zawsze śmigałam po górach, zaczynaliśmy od tatr polskich, potem się przerzuciliśmy na słowackie, ale pare bliższych rejonów też obskoczyłam, bardzo lubię góry niestety mój chłopak niespecjalnie jest takim turystą-wędrowniczkiem On też lubi góry, ale ma domek w górach, więc zawsze tam jeździmy, wiadomo, a to taka miejscowość, gdzie za spacjalnie nie ma się gdzie wspinać.
Baw się dobrze

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

a ja dziś dostałam okres już wiem, czemu miałam taki popęd do węgli ostatnio Jutro idę do chirurga, żeby mi obejrzał znamię- miałam taka małą bliznę na nodze, bo sobie ścięłam pieprzyk maszynką do golenia - ostatnio zaczeła się robic czerwona... także chciałabym to wyciąć- trochę się boję, czy to nie będzie nic poważniejszego. Ale mam nadzieję, że nie
Dietkowo ok w miarę, rano zjadlam zbyt obfite śniadanie, ale na obiad zjadłam tylko rosól z makaronem orkiszowym, czekam aż mama dopiecze polędwice, no a potem banan cwiczenia i jakaś kolacja
Stary 2013-08-12, 15:37   #2559
meeedzik
Zakorzenienie

Pipson najwięcej to ja chyba 2-3 paski zjadłam i mam dość nigdy nie potrafiłam więcej, to samo z chipsami mam nie wiem czy to jest wyuczone czy po prostu tak już mam, bo nigdy więcej nie potrafiłam zjeść, chyba za szybko się zamulam i czuję sytość
Aaa wcześniej zapomniałam Ci napisać, że mi te nowe laysy kebabowe tez w ogóle nie podeszły, już wolę zwykłe zielona cebulka
A oczyszczanie spoko spadł ten zbędny kilogram no i te cm, z uda -1cm i z tali jakoś -3/4 cm no i odpukać utrzymuje się nadal

Ewelcia on mi robił naprawdę wow z rzęsami miałam je mega wydłużone i odpowiednio pogrubione kiedyś na innym wątku wstawiałam jakie mam rzęsy po tym tuszu bell i dziewczyny były zaskoczone, że tak piękny efekt on daje a dodam, że ja mam krótkie dość i jasne rzęsy

Milenko cudne zdjęcia przepięknie wyglądałaś

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Piposnku trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i bez problemowo usunęli Ci to znamię
Ja się już nie mogę doczekać jutrzejszego śniadanka, bo zamiast chocapiców kupiłam płatki Lion i jestem mega ciekawa czy będą dobre

A na wieczór grill i szaszłyczki no i zrobimy sobie drinki z Tż z adwokatu tiramisu, mleka i wódki już zrobiłam sobie pięćdziesiątkę na próbę i pycha
Stary 2013-08-12, 15:42   #2560
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się już nie mogę doczekać jutrzejszego śniadanka, bo zamiast chocapiców kupiłam płatki Lion i jestem mega ciekawa czy będą dobre

A na wieczór grill i szaszłyczki no i zrobimy sobie drinki z Tż z adwokatu tiramisu, mleka i wódki już zrobiłam sobie pięćdziesiątkę na próbę i pycha
Ja jako miłośniczka chocapicków mówię Ci, że Lion średniawka taka

Co to za driny dobre robicie Ja bym sie monte napiła o mniom mniom
Stary 2013-08-12, 15:50   #2561
meeedzik
Zakorzenienie

Ewelcia tu fotki pomalowanych rzęs tym tuszem Bell klik klik klik

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cocktail a miałam się własnie pytać czy Ty przypadkiem ich nie jadłaś no nic spróbuję, pewnie tez smaczne będą, ale ja też uwielbiam chocapic
Aaa takie drineczki wymyśliliśmy sami kupiliśmy ostatnio adwokad o smaku tiramisu w kaflandzie 25% az ma i dla mnie sam jest za mocny no to Tż rozcieńczył go wódką, żeby do drinków był mocniejszy i do tego trochę mleka, ale pyszne wyszło

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

A co to za monte nie słyszałam o takich drinach
Stary 2013-08-12, 15:55   #2562
Milena001
Zadomowienie

Cytat:
Zdjęcia przecudne śliczna sukienka no i te widoki super razem wyglądacie
Dziękuje

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cytat:

----
Dzięki
a co do rzęs to masz cuudne!!! ja sobie myślę kupić preparat na rzęsy bo mam krótkie a jak na ślub mi doczepili te sztuczne to mi się spodobały długie
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-12, 15:58   #2563
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Ewelcia tu fotki pomalowanych rzęs tym tuszem Bell klik klik klik

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ----------

Cocktail a miałam się własnie pytać czy Ty przypadkiem ich nie jadłaś no nic spróbuję, pewnie tez smaczne będą, ale ja też uwielbiam chocapic
Aaa takie drineczki wymyśliliśmy sami kupiliśmy ostatnio adwokad o smaku tiramisu w kaflandzie 25% az ma i dla mnie sam jest za mocny no to Tż rozcieńczył go wódką, żeby do drinków był mocniejszy i do tego trochę mleka, ale pyszne wyszło

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

A co to za monte nie słyszałam o takich drinach
Ja to nazywam monte, wódka orzechowa z mlekiem skondensowanym

Medzik fajnie ten tusz wygląda a powiedz mi nie kruszy sie ?

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-08-12 o 15:59
Stary 2013-08-12, 16:07   #2564
meeedzik
Zakorzenienie

Milena na ja teraz też mam przedłużone i tak mi się podobają, że pewnie nie będę się mogła przyzwyczaić gdy ich już nie będę miała
A własnie dziś w aptece widziałam odzywkę do rzęs z L'biotiki i pewnie ją kupię, żeby je zregenerować później
Cocktail aaa to też pycha musi być będe musiała spróbować

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Idę zrobić sobie koktail banan i brzoskwinia
Stary 2013-08-12, 16:26   #2565
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Milena na ja teraz też mam przedłużone i tak mi się podobają, że pewnie nie będę się mogła przyzwyczaić gdy ich już nie będę miała
A własnie dziś w aptece widziałam odzywkę do rzęs z L'biotiki i pewnie ją kupię, żeby je zregenerować później
Cocktail aaa to też pycha musi być będe musiała spróbować

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ----------

Idę zrobić sobie koktail banan i brzoskwinia
Medzik też właśnie używałam tej odżywki z L'biotiki w Super pharmie sa czasami promo za 2 szt 14 zł
Stary 2013-08-12, 18:47   #2566
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail właśnie wcale się nie osypuje, wytrzymywał mi nawet całonocne imprezy i ma szczoteczkę taką jaką lubię czyli z krótkimi włoskami długą to jest chyba jeden z najlepszych tuszy jakie miałam, a kupowałam już z Rimmela, z Mayebelline, Astor itp no różne różniaste i żaden tak się nie spisywał jak ten
Oo jak taniutko ta odżywka, gdybyś widziała to weź dla mnie taką albo na pół możemy wziąć bo w aptece jakoś ponad 12zł kosztuje
Stary 2013-08-12, 18:53   #2567
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail właśnie wcale się nie osypuje, wytrzymywał mi nawet całonocne imprezy i ma szczoteczkę taką jaką lubię czyli z krótkimi włoskami długą to jest chyba jeden z najlepszych tuszy jakie miałam, a kupowałam już z Rimmela, z Mayebelline, Astor itp no różne różniaste i żaden tak się nie spisywał jak ten
Oo jak taniutko ta odżywka, gdybyś widziała to weź dla mnie taką albo na pół możemy wziąć bo w aptece jakoś ponad 12zł kosztuje
Tylko są dwie Jest krem do rzęs i brwi taki w tubce do smarowania np lini rzęs ( ten miałam) i serum co się nakłada szczoteczką I teraz nie wiem który lepszy. Ale póki mamy rzęsy zrobione to nie możemy ich używać, bo ten krem jest tłusty.
Stary 2013-08-12, 19:22   #2568
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Tylko są dwie Jest krem do rzęs i brwi taki w tubce do smarowania np lini rzęs ( ten miałam) i serum co się nakłada szczoteczką I teraz nie wiem który lepszy. Ale póki mamy rzęsy zrobione to nie możemy ich używać, bo ten krem jest tłusty.
Dziewczyny, miałam oba- dla mnie lepszy ten ze szczoteczką, łatwiej sie nakłada a efekt jest - tzn stosuję nieco ponad miesiąc i może nie tyle, że rzęsy są widocznie dłuższe, ale są jakby grubsze- ciemniejsze i jak pomaluję tuszem, to są ciut dłuższe niż były, więc na porost też cośtam działa Ja mam ogólnie krótkie rzęsy, więc mnie jakikolwiek efekt satysfakcjonuje

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

Cytat:
Pipson najwięcej to ja chyba 2-3 paski zjadłam i mam dość nigdy nie potrafiłam więcej, to samo z chipsami mam nie wiem czy to jest wyuczone czy po prostu tak już mam, bo nigdy więcej nie potrafiłam zjeść, chyba za szybko się zamulam i czuję sytość
Aaa wcześniej zapomniałam Ci napisać, że mi te nowe laysy kebabowe tez w ogóle nie podeszły, już wolę zwykłe zielona cebulka
A oczyszczanie spoko spadł ten zbędny kilogram no i te cm, z uda -1cm i z tali jakoś -3/4 cm no i odpukać utrzymuje się nadal

Ewelcia on mi robił naprawdę wow z rzęsami miałam je mega wydłużone i odpowiednio pogrubione kiedyś na innym wątku wstawiałam jakie mam rzęsy po tym tuszu bell i dziewczyny były zaskoczone, że tak piękny efekt on daje a dodam, że ja mam krótkie dość i jasne rzęsy

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Piposnku trzymam kciuki, żeby wszystko było ok i bez problemowo usunęli Ci to znamię

No to ładnie, bo w takim razie miałaś tylko jelita zapchane nieco Ach, tęsknię za czasami, jak i ja mialam 47 kg i jadłam co chcialam, Ty masz tą fazę teraz moją Ale i tak jesz rozsądniej niż ja
Ponowię pytanko, bo chyba Ci umknęło- stosowałaś może olej lniany? Bo coś tak pamiętam, a nie wiem, czy mogę taki zwykły spożywczy uzyć. Paulownia mi go poleciła, a Ty masz podobny typ włosisk, to pytam
Dziękuję Ci za miłe słowa Mam nadzieje, że będzie ok. Chciałabym w ogóle mieć to usunięte laserowo, bo nie ma blizny, a po chirurgicznym może zostać, ale niesttey przy laserowym to nie może potem iść do badania histopatologicznego, więc odpada.. Bo muszę mić to przebadane. No nic, modlę się, żeby mi szybko wyznaczyl termin ( początek września, bo 20 jade na tydzien na wczasy, a tego nie można opalać) i że będzie git
Stary 2013-08-12, 19:34   #2569
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Dziewczyny, miałam oba- dla mnie lepszy ten ze szczoteczką, łatwiej sie nakłada a efekt jest - tzn stosuję nieco ponad miesiąc i może nie tyle, że rzęsy są widocznie dłuższe, ale są jakby grubsze- ciemniejsze i jak pomaluję tuszem, to są ciut dłuższe niż były, więc na porost też cośtam działa Ja mam ogólnie krótkie rzęsy, więc mnie jakikolwiek efekt satysfakcjonuje

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ----------

No to ładnie, bo w takim razie miałaś tylko jelita zapchane nieco Ach, tęsknię za czasami, jak i ja mialam 47 kg i jadłam co chcialam, Ty masz tą fazę teraz moją Ale i tak jesz rozsądniej niż ja
Ponowię pytanko, bo chyba Ci umknęło- stosowałaś może olej lniany? Bo coś tak pamiętam, a nie wiem, czy mogę taki zwykły spożywczy uzyć. Paulownia mi go poleciła, a Ty masz podobny typ włosisk, to pytam
Dziękuję Ci za miłe słowa Mam nadzieje, że będzie ok. Chciałabym w ogóle mieć to usunięte laserowo, bo nie ma blizny, a po chirurgicznym może zostać, ale niesttey przy laserowym to nie może potem iść do badania histopatologicznego, więc odpada.. Bo muszę mić to przebadane. No nic, modlę się, żeby mi szybko wyznaczyl termin ( początek września, bo 20 jade na tydzien na wczasy, a tego nie można opalać) i że będzie git
O dzięki Przyda mi sie na przyszłość wiedzieć który wybrać

Ja używam oleju lnianego na włoski chyba go lubią, bo użyłam po przerwie drugi raz z rzędu i są ładne nawet sie nie spuszyły także cud miód
Ja miałam wycinane znamiona chirurgicznie i nic fajnego mam teraz taką blizne że szkoda gadać A koleżanka miała laserowo i chyba jej znamie też badali także teraz już nie wiem jak to jest. Po laserze nie ma w ogóle śladu, a ja teraz strasze blizną na szyi

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2013-08-12 o 19:36
Stary 2013-08-12, 20:04   #2570
pipson
Zadomowienie

Coctail, kurcze, to mnie zmartwiłaś.. a duże miałaś to znamie? Ja mam powiedzmy wielkości tabletki Rutinoscorbinu ale jest wypukłe dość, wygląda to niefajnie. No i każdy mznajomy lekarz każe ciąć, zeby się coś nie działo... Boję się, że mi blizna zostanie, no ale cóż, dobrze, że nie na twarzy...
A olej lniany kupiłaś taki spożywczy? Jeszcze się na ten z orzechów włoskich czaję, ale to kupię mały na zsk, żeby wypróbować a Lniany moja mama do sałatek dodaje, to bym po prostu kradła jej z szafki
Stary 2013-08-12, 20:17   #2571
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Coctail, kurcze, to mnie zmartwiłaś.. a duże miałaś to znamie? Ja mam powiedzmy wielkości tabletki Rutinoscorbinu ale jest wypukłe dość, wygląda to niefajnie. No i każdy mznajomy lekarz każe ciąć, zeby się coś nie działo... Boję się, że mi blizna zostanie, no ale cóż, dobrze, że nie na twarzy...
A olej lniany kupiłaś taki spożywczy? Jeszcze się na ten z orzechów włoskich czaję, ale to kupię mały na zsk, żeby wypróbować a Lniany moja mama do sałatek dodaje, to bym po prostu kradła jej z szafki
Ja lniany taki spożywczy mam w Almie chyba kupiam.
A co do znamienia to moje właśnie też było ala rutinoskorbin Ja miałam dwa usuwane za jednym zamachem drugie miałam troche mniejsze, ale ze wględu na miejsce wolałam usunąć.
Stary 2013-08-12, 20:27   #2572
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail ja za niecały miesiąc jadę do Niemiec także już muszę czegoś szukać, żeby tam sobie rzęski regenerować gdy już będę miała swoje w takim razie gdy się na to napotkasz to kup mi też o ile to nie problem i o ile do września będziesz w domku
Ja widziałam w aptece takie co nakłada się szczoteczką a jak mówisz, że tam masz oba a tylko 2 zł drożej to warto wziąć

Pipson oo faktycznie umknęło mi to pytanie nie pomogę bo nie mam, ale wiem że to spożywczy zwykły lniany może być sama się czaiłam na niego, ale obecnie za dużo mam zapasów i staram się wykończyć to co mam jeżeli mama używa w kuchni to śmiało bier i używaj no i daj znać jak się spisuje szkoda, że ja w domu nie mam, bo też bym wypróbowała za darmoszkę

Właśnie siedzę z olejem ze słodkich migdałów na włosach zostawiam na noc niech się opiją, bo pewnie przez słońce są biedne a jutro jakaś maska pod czepek na godzinkę
Stary 2013-08-12, 20:31   #2573
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail ja za niecały miesiąc jadę do Niemiec także już muszę czegoś szukać, żeby tam sobie rzęski regenerować gdy już będę miała swoje w takim razie gdy się na to napotkasz to kup mi też o ile to nie problem i o ile do września będziesz w domku
Ja widziałam w aptece takie co nakłada się szczoteczką a jak mówisz, że tam masz oba a tylko 2 zł drożej to warto wziąć
Narazie w ofercie promocji nie ma, ale będę czaić
Stary 2013-08-12, 20:38   #2574
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to czaj i dawaj znać no i ogólnie gdyby coś fajnego było to też możesz dać znać, bo ja już chyba z miesiąc nic do włosów nie kupiłam
Stary 2013-08-12, 20:53   #2575
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail to czaj i dawaj znać no i ogólnie gdyby coś fajnego było to też możesz dać znać, bo ja już chyba z miesiąc nic do włosów nie kupiłam
Ja dzisiaj użyłam maskę do włosów od Ciebie w tym takim pojemniczku małym po energolu i mam ładne Może ten dzisiejszy mix mi tak przypasował olej lniany, ta maska i b/s od Ciebie
Stary 2013-08-12, 21:00   #2576
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail to bingacz z błotkiem karnalitowym emolientowa maseczka super, że Ci służy
Stary 2013-08-12, 21:01   #2577
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail to bingacz z błotkiem karnalitowym emolientowa maseczka super, że Ci służy
Muszę sobie taką sprawić
Stary 2013-08-12, 21:02   #2578
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail widzę, że w gazetce superpharm jest na promo serum z olejkiem syoss z 34,99zł na 9,99zł słyszałam, że jest bardzo dobre do zabezpieczania końcówek
Stary 2013-08-12, 21:30   #2579
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail widzę, że w gazetce superpharm jest na promo serum z olejkiem syoss z 34,99zł na 9,99zł słyszałam, że jest bardzo dobre do zabezpieczania końcówek
Tak ale to przy zakupie farbie syoss oleo. Robią sobie chwyty marketingowe A swoją drogą to serum z syossa i jeszcze jedno z gliss kura(schwarzkopf) to mają te same składy co Oil Miracle ze schawarzkopfu a różnica w cenie genialna
Stary 2013-08-12, 22:30   #2580
sanderaM
Rozeznanie

Hejo laseczki jestem i ja
Miałam trochę zakręcony weekend dlatego się od soboty nie odzywałam. Moja przyjaciółka wyprawiała 21 urodziny i było grubo A wczoraj spotkaliśmy się wszyscy na pourodzinowe piwo na kaca
A więc wczoraj się leczyłam i wpadło trochę śmieciowego jedzenia
Natomiast dzisiaj byłam na wizycie kontrolnej bo miałam wadę serca kiedyś i na szczęście wszystko jest ok A potem pojechałam do Tż rowerem i niedawno wróciłam . Zrobiłam 30 km jestem z siebie dumna Nadrobiłam kochane wszystko ale nie wiem już co której odpisać. Poza tym padam bo 6 godzin w samochodzie spędziłam i jeszcze ten rower. Także idę się kąpać i spać Wkleję jeszcze menu:
I: 2 kromki chleba z szynką + pomidor
II: kawa
III: pieczona pierś + duużo sałatki greckiej
IV: oskar krówka ( ma na szczęście tylko 146 kcal dlatego sobie pozwoliłam )
V: serek wiejski + pomidor+ ogórek konserwowy
Medzik przegapiłam Twoje urodzinki . Wszystkiego co najlepsze

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości