|
|
#2551 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXVIII
Jaką kredkę polecacie do brwi ?? Do tej pory używałam z benefitu.
|
|
|
|
#2552 |
|
Przyczajenie
|
Poleci któraś cień do powiek: matowy, brązowy. Szukam pojedynczego cienia na co dzień.
![]() Oraz paletke/kredkę do brwi [mam ciemne włosy]. Bardzo mi odpowiada paletka z essence do brwi.. a właświcie kolor i formuła.... ale pudełko straaaasznie lipne, rozwaliło mi się torchę.. a później jeszcze bardziej łącznie z cieniem i stan jest fatalny. Gdyby nie to pudełko... ;/ // to się nam pytanie zdublowało
Edytowane przez pumellaa Czas edycji: 2016-04-26 o 13:43 |
|
|
|
#2553 |
|
Zadomowienie
|
Pumellaa, próbowałaś z Catrice? Kolory takie jak te z essense. A jakosc pudelka dobra
|
#2554 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu anulowali mi zamówienie tego nieszczęsnego korektora od burżua
....ale dostałam sms z SP więc może jeszcze nie wszystko stracone |
|
|
|
#2555 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Wibo też ![]() Cytat:
Aż się boję pomyśleć co z tuszami z Eveline, które nie były zabezpieczone. Po prostu loteria. Trochę tuszów było w szufladzie i babki na bieżąco wykładały. Cytat:
![]() Też go dorwałam ![]() Z ciekawostek w jednym R babki mi powiedziały, że dostawy ocznej już nie będzie, jeśli coś przyjdzie to z ustnej. Także przeszłam się do drugiego R po bezbarwny żel do brwi z Wibo. A tam słyszę, że wieczorem ma być jakaś dostawa. Na szczęście dorwałam żel- nie zmacany. Co Ross to obyczaje: Moje zakupy oczne: - żel do brwi bezbarwny z Wibo -eyebrow stylist żel barwiący z Wibo -eyeshadow base Wibo -Bell hypo brow modeller gel nr 02 (zastanawiam się nad kupnem nr 03) -Bell eyeshadow base w słoiczku -2 kredki do oczu z Eveline eye max precision I to na tyle. Kusił mnie jeszcze Eveline eyebrow corrector, ten ciemny- dark, ale słyszałam , że on jest mega ciemny. A jasny to rudzielec. ![]() http://www.rossmann.pl/Produkt/Eveli...ml,354570,2868 |
|||
|
|
|
#2556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2557 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli jednak nie, to pewnie właśnie sięgnę po Catrice. ![]() Cytat:
Wstąpię dziś popatrzę wieczorem może jeszcze coś uda się i z tuszy upolować. ![]() // Dzięki za odpowiedzi. |
||
|
|
|
#2558 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ciemne brązy to z Kobo- np. wkłady 115, 116 Sensique Velvet touch 130 My secret matt eyeshadow 505 i 505 ( nie pamiętam czy one są czysto brązowe) Mi z Essence odpowiada paletka dla brunetek. Alternatywa to paletka z Catrice, lub kredki eyebrow stylist . I z Kobo paletka lub pojedyncze cienie eyebrow colour. Zobacz też paletkę z Wibo (jest nr 1 i nr 2) Nr 2 jest ciemniejsza, mi się podoba nawet ta nr 1(trochę podobna do paletki z Essence dla brunetek) Nr 2 ma cienie dosyć ciemne- jak z paletki Essence dla brunetek ten ciemniejszy cień. |
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
A ja byłam dziś świadkiem dwóch zachowań. Jedno, ekspedientka otwierała wszystkie tusze i pokazywała, druga goniła klientki i powiedziała "otwierają, a potem z szafy wołają"
|
|
|
|
#2560 |
|
Przyczajenie
|
Jakby kogoś interesowało gdzie podziały się płynne matowe szminki Lovely extra lasting to taką odpowiedź dostałam od producenta: Witam, te szminki nie zostały wycofane. Po prostu nie mamy ich aktualnie w magazynie - wszystkie się wyprzedały. Czekamy na nową dostawę, która będzie w połowie przyszłego miesiąca. i produkt będzie ponownie w sprzedazy w sklepach Emotikon smile Pozdrawiamy TAAAAAAAAAAAAAAA DAAAAAAAMMMMMMM mogę spać spokojnie
|
|
|
|
#2561 |
|
Zakorzenienie
|
O to jak ktoś kupił bazę z Bell i Wibo niech proszę powie która lepsza :P
---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:59 ---------- Na ktoś bazę pod podkład tą nową z Bell?
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2565 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Polecam czarne z Inglota, 15 zł za dwupak, bardzo dobrej jakości |
|
|
|
|
#2566 | |
|
maskott
|
Cytat:
przyszły miesiąc... niech się ugryzą :P akurat chciała kupić 3 sztuki w zbiorczym opakowaniu, a wyjdzie nic z zakupów
|
|
|
|
|
#2567 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a możecie się wypowiedzieć na temat PROSTOWNICY marki Rossmanowej? Jest w promocji teraz i myślę nad nią
|
|
|
|
#2568 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2569 |
|
Rozeznanie
|
Pisałam o tych co są w szafie Eveline. Jeszcze jest korektor do brwi Art. scenic i on jest przy pędzlach i odżywkach AA L4L.
Co do korektora (z szafy) to nie mogłam znaleźć opinii w necie. Może źle wbijałam nazwę ? W każdym razie w sklepie zapytałam się ekspedientki czy są testery, więc nie ma. Więc dalej o kolory- i tak ten dark jest bardzo ciemny (sic!), podobny do tego a Art scenic- blacka, który wcale nie jest czarny tylko bardzo ciemnobrązowy. ![]() A light (5 w 1) jest jasny, ale na dodatek nie dla chłodnych osób (jakieś rudości). Zresztą na tym Art scenic brąz- rysunek pokazuje rudy brąz. W każdym razie dla mnie ten dark jest za ciemny a light nie te tony. ![]() Jak wróciłam z zakupów i miałam dostęp do neta to jeszcze raz sprawdziłam sobie ten korektor Tu masz link: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,7...rwi-5-w-1.html Opinie takie se, wychodzi, że ekspedientka powiedziała prawdę.... |
|
|
|
#2570 |
|
Zakorzenienie
|
Jest jakaś różnica pomiędzy odzywką do rzęs eveline 3 w 1 tą z zieloną zakrętką a tą arganowa?
|
|
|
|
#2571 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2572 |
|
Zakorzenienie
|
Uhhh poleciałam dziś z rana do swojego Rossmanna, a tam pustki jakby tornado przeszło (byłam na samo otwarcie, wiec nie wiem co się stało). Nic w szafach, nic w szufladach :-o
Wkurzylam się i pojechałam do innego, trochę dalej i na szczęście tam nie było problemów ze znalezieniem wszystkiego, a do tego pani dala mi wszystko co chciałam z szuflady
|
#2573 |
|
Wtajemniczenie
|
Moje zakupy z promocji ocznej:
- żółtek Lovely, - maskara Astor Lash Beautifier Ultra Black, - kredki Rimmel Exaggerate śliwka i brąz, - kredka MAYBELLINE COLORAMA 210 TURQUOISE FLASH. Kupiłam wszystko, co chciałam i na tym promocje zakończyłam. Jestem zadowolona.
|
#2574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno 40%? chodzi o promocje na makijaz i demakijaz? bo bylam w naturze i na catrice jest akurat 20% |
|
|
|
|
#2575 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy rzęsy wchodzą na promcję (Lovely, Ardell)?
http://www.rossmann.pl/Produkt/Lovel...szt,377504,369 |
|
|
|
#2576 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2577 |
|
Rozeznanie
|
Zajrzałam dzisiaj do Rossmana, i akurat zauważyłam testery do pomadek Wibo Million Dollars Lips (wcześniej nigdzie nie widziałam testerów a odcienie przeglądałam jedynie w internecie, a planuję je kupić jak będzie promocja na usta). A wiec podchodzę do szały, spokojnie sprawdzam sobie kolorki na dłoni aż tu nagle podchodzi do mnie ekspedientka i mówi: " Jeśli Pani używa tak dużo produktu to proszę korzystać z testerów".
Hm... po pierwsze korzystałam tylko i wyłącznie z testerów, po drugie używałam zwykłą, małą ilość pomadki (cienki paseczek, nie malowałam przecież jednym kolorem pół dłoni ) i po trzecie... naokoło mnie pełno bab które otwierają tusze, malują się kredkami oczywiście "nie testerami" i im ekspedientka uwagi nie zwróciła Wiem, że mogła nie widzieć czy używam tester czy nie, ale jeszcze te jej słowa "dużo produktu= używaj testera", a należało zapytać "mało produktu = można otwierać i testować co się chce? ". Ogólnie wiem, że temat macania kosmetyków był już wiele razy poruszany ale chciałam się podzielić z Wami moją "przygodą"
|
|
|
|
#2578 |
|
Zakorzenienie
|
Będzie -40%, ale tylko 06.05.
|
|
|
|
#2579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2580 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() [1=0235a76bf37a0c9e786a33d 682e03cfb1aa33c8b_653ef22 455ebf;59544996]6.05 jest w Naturze -40% na Catrice a 7.05 na Essence[/QUOTE] |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:44.

ale mam spokój. Tusz z eveline zaplombowany, tusz z lovely żółtek ciężko się odkrecal a szyjka czysta to wzięłam 

tp