|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
Cytat:
![]() Po wizycie gruchnie
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i czekamy na wieści
|
|
|
|
|
|
#2584 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No my też ci nie wierzymy w te 27 kilo ![]() Cytat:
święta prawda.Cytat:
Cytat:
Ja jeszcze nie wyrodna matka ale może za 2 tygodnie nia będę. [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20184375] no i sypią sie dziewczyny hurtowo. ![]() oto sms od Silpe. : Witam mamuśki, ja już po i dochodzę do siebie. Dziś o 13:45 przyszła na świat Gabrysia- 3500g, 57cm, więc nie sprawdziły się wyniki z usg Poród naturalny, zmieściłam się w czasie 5 godzin.Ogólnie było ciężko. Pozdrawiam. ![]() Więc GRATULUJEMY! Nareszcie Gabi opuściła brzuszek. [/QUOTE] GRATULUJE SERDECZNIE. [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20193702]Darianko, cała ty! Dobrze, że już przy sobie ją masz PS. Czy tylko moja córka jest do tatusia podobna? [/QUOTE]Raczej podobna do taty a najbardziej do teściowej. Broda, nos,brwi i długie rzesy to tata.Moje może są usta. Cytat:
O kolejne mamuską zaraz zostanie.Trzymaj się kochana Tylko dlatego, ze mnie nie nacieli czego w uk niechetnie robią.W pl juz dawno bym była nacięta i pewnie lekarz by mi pomógl urodzić a ja niestey byłam zdana na polozną, która była z przodu i nic ponadto. |
|||||
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Darianna-no odważna ta Twoja położna,w końcu mała całkiem spora była
dzielna kobieto!Marticzka-
|
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
5 razy się zbierałam, żeby coś skrobnąć...
dziękujemy za wszystkie ciepłe słowa i gratulacje. hurtem gratuluję kolejnym rozpakowanym ![]() za resztę trzymam kciuki. Siala - przy historii z gaciami o mało mi szwy nie pękły ze śmiechu... Ewcia aniołek jak na razie, choć nocki dosyć trudne. chodze na rzęsach. na szczęscie mama przyjeżdża i nas dożywia a tata pilnuje z małżem remontu dachu - bo oczywiście u nas jak zwykle kumulacja wszystkiego... |
|
|
|
|
#2587 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ola [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;20193702] PS. Czy tylko moja córka jest do tatusia podobna? [/QUOTE]nie, mój syn też wykapany tata. noski-noski- ale słodko. Cytat:
|
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2588 |
|
Zadomowienie
|
kurcze a mnie zaczyna pobolewać brzuch czasem z lewej czasem z prawej strony.Córcia bardzo mało się rusza.Mam nadzieję,ze coś sie zaczyna dziać.
Zaraz biorę kąpiel i dokonam depilacjii
|
|
#2589 |
|
Rozeznanie
|
witam...
my w dwupakuwidze ze tu puuustoooo wszystkie rodzą rozumiem hihihimargo, szybko cie puscili do domku, fajnie, szybkiego powrotu do formy iza moze jednak masaz pomogl i okaze sie ze ja zostane na koncu kolejki... u nas wzgledny spokoj, wieczorem mialam kilka naprawde delikatnych skurczy co okolo 10 minut ale byly naprawde lajtowe... nic z nich nie wynikło... chyba bede w ciazy w nieskonczonosc....:rolley es:za to w nocy super spalam przy akompaniamencie deszczu zawsze dobrze spię ![]() jutro termin porodu, wizyta u gina, ciekawe co mi powie.... |
|
|
|
|
#2590 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj były lekkie skurcze a dziś nie ma nic może potrzebny mi drugi masaż TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTĘ Jutro mam wypłatę i z tego wszystkiego chyba kupię sobie coś z biżuterii na pocieszenie
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:07 |
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie.
No ja jeszcze się porzadnie nie wyspałam. Chce nadrobić mamuśki aby w koncu sie tam legalnie pojawić. Dziewczyny trzymam kciuki za jutrzejsze terminy. |
|
|
|
|
#2592 |
|
Rozeznanie
|
u nas dzis pogoda jesienna wiec zamiast spaceru, polazilam po sklepach..... kupilam balerinki, 2 bluzki i spódnicę z troczkiem w pasie na cieple dni po porodzie... raczej po ciazy zmieszcze sie tylko w legginsy
a jeszcze 2 miski pluszaczki mieciusie dla dzidzi ![]() i po takim spacerze jakos mnie broszka ni to kluje ni to boli... jakas jest nieswoja ![]() a i dzis snilo mi sie ze karmiłam piersią moje dziecie, chyba chlopczyk to byl ![]() i niewiem czemu ale wizja porodu i pozniejszej opieki nad dzieckiem, cala reszta, jakos wydaje mi sie ze to mnie nie dotyczy tylko kogos innego, wiem ze mam jutro termin a jakos nie widze siebie na porodowce.. głupie nie? ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- wlasnie przeczytalam na odchowalni ze tygrysek urodzila 7 czerwca przez cc ![]() mi sie zdaje ze rozpakowanych jest wiecej tylko sie nie ujawnily
Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-24 o 14:35 |
|
|
|
|
#2593 |
|
Zadomowienie
|
ale cisza.Nawet nie ma z kim pogadać......
A ja jakoś jestem nerwowa.To dziwne bo powinnam się cieszyć z kupna butów.
|
|
#2594 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. |
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20239265]szkoda, że się nie ujawniaja...
![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.trzymam kciuki za rozwój akcjii GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE] trzymam kciuki za rozwój akcjii
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20239265]szkoda, że się nie ujawniaja...
![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE] Marticzko GRATULACJE SERDECZNE Gringo, Kasiu i Slipie za szybki rozwój akcji.
|
|
|
|
|
#2597 |
|
Konto usunięte
|
Rany, aleś wieści
Gratuluję rozpakowanym i trzymam kciuki za te w trakcie!
|
|
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
a mnie boli szyjka.Może coś sie ruszyło.Nie obiecuje sobie za wiele.Jak się położe to boli bardziej.Więc siedzę sobie na łóżku i bujam się od prawej do lewej
W końcu się doczekałam Michalinka jest już na świecie Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-06-24 o 23:07 |
|
|
|
|
#2599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak na piłce ... położna zalecała do szybszego rozwierania się ![]() Zostało mi 20 dni bóle jak miesiączkowe mam codziennie, nie ciągle tylko przeważnie popołudniu i późnym wieczorem.. Bożenka więc ćwiczy regularnie ale nie odczuwam skurczy żadnych.. w sensie spięć brzucha, więc nie wiem co dokładnie ćwiczy
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2010-06-25 o 01:03 |
|
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Siala-Ty się 3maj kolejki
![]() Marticzka-gratulacje!!! za te co w trakcie!(mam nadzieję,że już długo Was nie pomęczą)
|
|
|
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
Marticzka - gratuacje
![]() Gringo, Kasiaax - kciukasy czuję się jak w Matrixie, ale powoli się docieramy. zaraz lecę na odchowalnię legalnie się zameldować. będą fotki
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-25 o 09:48 |
|
|
|
|
#2602 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny! Zaglądam tu często, ale napisałam tylko 1 posta od rozpakowania... Jakoś mam czas tylko na czytanie i trzymanie kciuków po cichu za Was. Zerknęłam dziś na 1 str i tylko 5 mamusiek zostało??? Ale ten czas przeleciał...
Niby nie ma Armageddonu z dzieckiem, a trudno czasem się pozbierać. Hurtowo (bo już się pogubiłam...) ![]() : roza:![]() kla ski:Kciuki za Gringo i resztę dziewczyn. Margo - Twój mąż ma niezły talent narracyjny
|
|
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
prawda?
![]() ciekawe doświadczenie, przeczytać o czymś, co się wspólnie przeżyło, widziane oczami drugiej strony. odniosę się do tego w wolnej chwili i dodam parę szczegółów od siebie. tylko kiedy znajdę na to czas?
|
|
|
|
|
#2604 |
|
Raczkowanie
|
ja takze trzymam za wszystkie kciuki ...te w trakcie i te czekajace...
zasiedzialam sie na rozpakowanych i nie czesto tu bywam...mam nadzieje ze juz wkrotce wszystkie sie przeniesiecie na odchowalnie ![]() pozdrowionkaaaa |
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE] Slpe juz po wszystkim teraz to tylko sie cieszyc dzielna mama ![]() ![]() i chyba nie jest tak zle bo dalej tryskasz swietnym humorem ![]() kasiaaX kochana my tu trzymamy kciuki ze cos ruszy nie martw sie na szczescie wiecznych ciaz nie ma marticzka ![]() ![]() Gringo wchodze tu z nadziejea ze jestes po wszystkim trzymam mocno kciuki
|
|
#2607 |
|
Konto usunięte
|
Siala bo tak jest, jak ja siadłam na piłce, to rozwarcie z 4 cm momentalnie na 7 skoczyło
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 |
|
Zadomowienie
|
buuu ja nie mam piłki
![]() wstałam i nic mnie nie boli.Dziś znowu robię maraton po mieście oczywiście z mezem.Podobno chodzenie pomaga ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- właśnie ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- a mi zostało teoretycznie 5 dni ale czuję,że przenosze i będzie z tego
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE] Marticzka, gratuluję ![]() Za resztę trzymam kciuki
|
|
#2610 | |
|
Rozeznanie
|
czesc mamusie
my nadal w dwupaku dzis jest nasz termin porodu a tu nic.... smutno mi torche.... zwątpiona jestem juz calkowicie.... bylam dzis na wizycie u gina zrobiono mi ktg, ktore wykazalo jedynie jakies sladowe skurcze ktore nic nie znaczą... jedno co mnie ucieszylo to ze zostalam pochwalona za wyniki krwi i moczu, polozna powiedziala ze rzadko sie zdarza zeby kobieta przez cala ciaze miala takie ale wracajac do skurczy, gin powiedzial ze jak nie urodze w weekend to mam w poniedzialek zglosic sie do szpitala na kolejne ktg i oni juz dalej beda decydowac... jezeli skurczow nie bedzie to mam co 2 dni na to ktg jezdzic przez tydzien... buuuuuuuhuuu [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;20239265]szkoda, że się nie ujawniaja... ![]() to ja kilka smsków zapodam: od Silpe: Witam, ja i Gabryśka czujemy się dobrze, planowo wychodzimy w piątek. Młoda jest cudnym niebieskookim ssakiem, natomiast ja uczę się jej obsługi. Moje samopoczucie byłoby lepsze gdybym mogła normalnie chodzić, a nie jak skrzyżowanie kaczki z gejszą. :-0 Pozdrawiam wszystkie, odezwę się jak wrócimy do domu. Dziewczyny następne w kolejce- trzymam kciuki. od kasiaaX: Witam, ja nadal 2w1 :-( Mała nie chce wychodzić. Żadnej akcji. 2 próby Smiyha nic nie dały, teraz mam test 2-godzinny oksy. Jeśli nic to dopiero w poniedziałek kroplówka. Wieczna ciąża. Chyba jestem ewenementem. Pozdrawiam nierozpakowane (jeśli takowe zostały) i nowe mamusie. od marticzka: Wczoraj o 18:35 przyszło na świat 3420g i 53cm naszego szczęścia. Hania zrobiła tatusiowi prezent o porodzie tylko tyle, że myślałam, że umieram. Z plusów- ochronione krocze.GRATULUJEMY !!!! i jeszcze jeden sms-z wczoraj z późno wieczorem- od Gringo... hej. u mnie akcja porodowa zaczęła się rozwija. Skurcze mam co 7-8 minut. czop cały odpadł 5 godzin temu. Rano miałam masaż szyjki i myślałam już, że umrę po nim. :-/i sprzed kilku minut: Dalej czekam na rozwój akcji. Skurcze mam co 5-6 minut. Szyjka zgładzona, ale rozwarcie nadal na 2cm. Mam nadzieję, że jutro będzie po wszystkim. [/QUOTE] silpe, wielkie usciski ![]() kasiaX myslalam ze juz szczesliwie rozpakowana.... ale kciukensy trzymam zeby cie wreszcie wzielo!! marticzka jak cudownie!!!!! gringo akcja postepuje wiec badz dzielna Cytat:
iza cos czuje ze ty szybciej urodzisz niz ja... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-25 o 13:11 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:19.

i czekamy na wieści 
Ty też dasz radę! 
święta prawda.

bóle jak miesiączkowe mam codziennie, nie ciągle tylko przeważnie popołudniu i późnym wieczorem.. Bożenka więc ćwiczy regularnie
kla ski:
ale czuję,że przenosze i będzie z tego