Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;) - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-02-09, 16:54   #2581
szatanica1989
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Kupiłam je w C&A, kupiłam tam kiedyś zwykłą koszulkę czarną taką jak tunika i bawełna była dobrej jakości. Tuniki są z identycznego materiału więc liczę, że to dobry zakup Szczerze nie znoszę wszelkich cekinów, wzorków, nawet kolorów nie lubię, z wyjątkiem szarości, bieli i cielistego właśnie. Więc spełniły moje wymagania

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:13   #2582
Parvanti
Zadomowienie

Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)

Aaa to tuniki są Mi się uwidziało, że sukienki
Parvanti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 17:17   #2583
cholernarejestracja
Copyraptor

Ładne tuniki lubię takie proste, nicniemające

Ja za to wczoraj, żeby się pocieszyć po egzaminie, upolowałam sobie spódnicę wszystkie moje stare są na mnie za duże, i zostały mi tylko długie...ta jest taka trochę przed kolano

http://i17.photobucket.com/albums/b8...spodnica22.jpg Przeceniona za 160 ( chyba jakiś żart, tyle za spódnicę) na 60, co już byłam w stanie przełknąć, chociaż to, jak dla mnie, i tak sporo
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:35   #2584
Janis_
Zadomowienie

Szatan bardzo ładne tuniki, szczególnie ta cielista
Cholerka spódniczka piękna! I warto było kupić w takiej cenie
Tak w ogóle to muszę napisać raz jeszcze (bo kiedyś już o tym wspominałam), że uwielbiam Twojego bloga Trafiasz w mój kulinarny gust (a niedługo mam zamiar zrobić te pikantne kopytka z sosem czosnkowym)

Ja się uczę na piątkowy egzamin -.-
Poza tym ex do mnie napisał dziś w nocy, chce się ze mną spotkać
z zimna drżę
Janis_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 18:57   #2585
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Witajcie
Tłumaczę się od razu, egzaminy i małe dołki doprowadziły do tego, że tylko czasem do Was zaglądałam.
Jestem po sesji, ale oblałam jeden egzamin. Ze swojej winy, więc nie psioczę na nic. Poprawka 24 lutego, także jakoś sobie poradzę.

Szatan boskie tuniczki Marzę, żeby zacząć się tak ubierać, ale nie cierpię swoich nóg. Nie pokazałabym ich nawet w tak ładnym ciuchu

Janis, czyżby borsuk mu uciekł, że chce się zobaczyć ?? Co Ty na to w ogóle ??

Ja odpoczywam w domku. Nareszcie. Z dala od wszystkiego. I od dziś czas na zmiany. We wszystkim.
Miłego wieczorku Dziewczynki
Stary 2011-02-09, 19:18   #2586
Janis_
Zadomowienie

Pur
Nie wiem znów, o co mu chodzi tym bardziej, że przecież usunął mnie ze znajomych na facebooku Może po prostu mu się przypomniało, że ostatnio obiecał mi następne spotkanie po sesji. W sumie nie mam pojęcia, co robić... Gdy ostatnio go widziałam, absurdalnie dało mi to bardzo dużo siły i podziałało na mnie superpozytywnie. Napisałam mu, że jeszcze nie wiem, co będę robić w niedzielę i dam mu dokładnie znać. A sama się zastanowię, czy iść...
Poprawką się nie przejmuj, też mam jedną i to 24 lutego Będziemy się wspierać wirtualnie I proszę tam żadnych dołków nie mieć
z zimna drżę
Stary 2011-02-09, 20:34   #2587
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez Janis_ Pokaż wiadomość
Pur
Nie wiem znów, o co mu chodzi tym bardziej, że przecież usunął mnie ze znajomych na facebooku Może po prostu mu się przypomniało, że ostatnio obiecał mi następne spotkanie po sesji. W sumie nie mam pojęcia, co robić... Gdy ostatnio go widziałam, absurdalnie dało mi to bardzo dużo siły i podziałało na mnie superpozytywnie. Napisałam mu, że jeszcze nie wiem, co będę robić w niedzielę i dam mu dokładnie znać. A sama się zastanowię, czy iść...
Poprawką się nie przejmuj, też mam jedną i to 24 lutego Będziemy się wspierać wirtualnie I proszę tam żadnych dołków nie mieć
Może teraz też tak będzie i jeszcze lepiej na Ciebie zadziała
Z drugiej strony ja nie wiem, czy on przypadkiem nie stara się wiesz po prostu o sobie nie dać zapomnieć..żeby w razie czego mieć się do kogo odezwać..sama nie wiem, zrobisz, co będziesz chciała
Ja na Twoim miejscu chyba bym nie poszła. Niech sobie nie myśli, że jesteś na jego każde zawołanie. Bo on sobie przypomina a Ty idziesz..Ciekawe co na to borsuczka
A no to widzisz, to fajnie
Tylko ja nie lubię mieć 2 w indeksie No ale jakoś się da przeżyć
Ach te dołki ostatnio strasznie się mnie trzymają. Zbliża się rocznica mich zaręczyn (14 luty), 22 luty czyli rok od rozstania z buką..No i M. A w sumie koniec z M..
Nie wiem co się ze mną dzieje. Tłumaczę sobie to zimą. Może jak się skończy, będzie mi lepiej

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-09, 20:44   #2588
Honey_Girl
Zakorzenienie

Ja po kolejnym egzaminie, nie poszedł jakoś tragicznie ale specjalnie zadowolona też nie jestem.

Jutro idę z dziewczynami na drinka .. chwilę odetchnę.

Janis ciekawa aż jestem po co chce się spotkać.

Purek

Honey_Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 21:24   #2589
nafiyqa
Zakorzenienie

Purek, a z M.masz jakikolwiek kontakt?

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-09, 22:33   #2590
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Purek, a z M.masz jakikolwiek kontakt?
PW
Stary 2011-02-09, 22:46   #2591
Caroline1920
Zakorzenienie

Szatan fajne te tuniczki
Cholerka spodniczka sliczna
Janis no rzeczywiscie ciekawe czemu chce sie z Toba spotkac...
Honey milego drinkowania jutro

dziewczyny nie martwcie sie na pewno poprawicie te egzaminy
ja bede pisac 3 z 5 (z 2 jestem zwolniona) ale na pewno poprawke jakas zalicze, prawdopodobnie z Makroekonomii II bo na tym jest pogrom...
Stary 2011-02-10, 08:25   #2592
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Parvanti Pokaż wiadomość
Aaa to tuniki są Mi się uwidziało, że sukienki

ja tez myslalam ze to sukienki mini

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 10:53   #2593
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
ja tez myslalam ze to sukienki mini
Sukienki, tuniki - sama nie wiem co to, ale wygląda fajnie

Byłam wczoraj na Czarnym łabędziu w kinie i jestem zachwycona Uwielbiam filmy w tym klimacie, naprawdę polecam!

Piszę.
Stary 2011-02-10, 11:22   #2594
kamila2006
Zakorzenienie

dziewczyny powiedzcie mi czy wasze sklepy odziezowe (butki gdzies na cetrum miasta, bazarki) nie C.H. zawalone sa teraz takimi tuniko/sukienkami w kwiatki? co o nich sadzicie? na all jest ich mnostwo. Mnie jako tako sie podobaja na wiosne moga byc, ale boje sie ze cale miasto bedzie w tym chodzic bo w sklepach jest doslownie wszedzie u mnie tego wysyp

mowie o czyms takim:

http://allegro.pl/tunika-z-kwiatkami...445261188.html

http://allegro.pl/kwiaty-najmodniejs...435499960.html

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 11:37   #2595
nafiyqa
Zakorzenienie

kamila, tez czuje, ze kwiaty beda rzadzic ta wiosna.
W sklepach jest ich mnostwo, na allegro swietnie sie sprzedaja (nawet na tych aukcjach, ktore tu wkleilas).

Ja odpuszczam

Stary 2011-02-10, 12:51   #2596
wjosna20
Raczkowanie

Kamila moda na kwiaty zaczęła się już wiosną 2010 i mam jej serdecznie dość. Baletki w kwiaty, tuniki w kwiaty, torebki w kwiaty, spinki do włosów w kwiaty, wszystko w kwiaty i do tego jeszcze kwiaty na łące! Bleee
Osobiście szaleję na punkcie pastelowych odcieni - róż, beż, błękit. Lubię też czarny.
Stary 2011-02-10, 13:23   #2597
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Kamila, ładne te sukienki-tuniki. Co prawda nie dla mnie, mojej figury, ale ogółem spoko. W sumie nie wiem czy bym się w to ubrała...

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

A ja jestem już przy 10 odcinku Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym.
Fajny dokument, ale ten Czarek z warkoczykami mnie obrzydza
A te państwo Naturalny to jakaś parodia, Aśka szczególnie
http://gala.onet.pl/_i/nr12_04/jn3_d.jpg
Na pewno kojarzycie ją stąd: http://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Ostatnio chciałam obejrzeć "Biały oleander" ale zrezygnowałam. Oglądała któraś?

Wymiana
gwiazdeczka172 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-02-10, 14:38   #2598
Parvanti
Zadomowienie

Ja wczoraj obejrzałam Into the wild czyli Wszystko za życie w polskim tłumaczeniu i naprawdę bardzo mnie poruszył ten film. Bardzo oryginalny, głęboki, nie żadne kolejne love story tylko opowieść o człowieku i pragnieniu wolności, które jest w każdym z nas. Oparty na faktach, ale nie czytajcie zanim obejrzycie bo wtedy film traci wiele uroku. Szczerze Wam polecam, i nie zrażajcie się jeśli pierwsze pół godziny Was znudzi.

Co do tych kwiatków to rzeczywiście były modne już w tamtym roku, moja przyjaciółka szafiarka nosiła takie tuniki, ale teraz jak są już na allegro i w takiej ilości to na bank wszyscy będą takie mieć. Ja kupiłam torbę materiałową w róże i już zaczynam żałować.

A co do ciuchów to muszę porobić zdjęcia i powystawiać "na szafie" rzeczy których już nie noszę(tudzież ani razu nie założyłam), już się sporo tak pozbywałam sprzedając albo wymieniając na coś co mi się naprawdę przyda. I to nie tylko ubrania, ale buty/torebki/kosmetyki też.
Stary 2011-02-10, 15:35   #2599
Janis_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Może teraz też tak będzie i jeszcze lepiej na Ciebie zadziała
Z drugiej strony ja nie wiem, czy on przypadkiem nie stara się wiesz po prostu o sobie nie dać zapomnieć..żeby w razie czego mieć się do kogo odezwać..sama nie wiem, zrobisz, co będziesz chciała
Ja na Twoim miejscu chyba bym nie poszła. Niech sobie nie myśli, że jesteś na jego każde zawołanie. Bo on sobie przypomina a Ty idziesz..Ciekawe co na to borsuczka
A no to widzisz, to fajnie
Tylko ja nie lubię mieć 2 w indeksie No ale jakoś się da przeżyć
Ach te dołki ostatnio strasznie się mnie trzymają. Zbliża się rocznica mich zaręczyn (14 luty), 22 luty czyli rok od rozstania z buką..No i M. A w sumie koniec z M..
Nie wiem co się ze mną dzieje. Tłumaczę sobie to zimą. Może jak się skończy, będzie mi lepiej
Eh rozumiem Cię, bo mi też luty nie kojarzy się zbyt dobrze... Rok temu przeżywałam pierwsze rozstanie i naprawdę - zniosłam je duuuużo gorzej niż za drugim razem. Straszny to był czas, oj straszny, byłam wychudzona, zmęczona psychicznie, wiecznie zapłakana, zawaliłam sesję
Wiadomo, że takie rocznice, które nie kojarzą się miło, źle oddziałują na samopoczucie, stąd pewnie te dołki... Ale zobaczysz, przyjdzie wiosna i od razu będzie lepiejA teraz odpoczywaj w domku, skup się na sobie I absolutnie nie przejmuj się 2 w indeksie, ładnie wszystko poprawisz
Też się właśnie miałam pytać o M... Macie jakiś kontakt w ogóle?

A ja chyba pójdę na to spotkanie z eksem... Nie wiem, czy dobrze robię, może się jeszcze rozmyślę -.- Na razie napisałam mu, że dam mu odpowiedź w sobotę.

Gwiazdka pamiętam 'Balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym' To chyba jakoś leciało w niedzielę wieczorem, były wtedy takie cykle reportaży Czarek to stary zbok

Par oglądałam 'Into the wild' i średnio mi się ten film podobał (oceniłam chyba na 5 na filwebie)... Może i historia poruszająca, ale jakoś tak irytował mnie główny bohater i jego podejście do życia:P No ale oglądałam go już bardzo dawno, może teraz miałabym inne odczucia.

Właśnie ex do mnie znów napisał -.-
z zimna drżę

Edytowane przez Janis_
Czas edycji: 2011-02-10 o 15:40

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-02-10, 15:44   #2600
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Janis, taaaak to późno leciało, jakoś po północy.
Czarek Mończyk to oblech

Powidz temu exowi, żeby się cmoknął w sam czubek, no!
Się uczepił, ciekawe co knuje

Wymiana

Edytowane przez gwiazdeczka172
Czas edycji: 2011-02-10 o 15:48
Stary 2011-02-10, 15:58   #2601
Parvanti
Zadomowienie

Janis, co do filmu to jakby nie patrzeć, bohater był strasznym egoistą. Spotkałam się nawet z oceną, że ten wyjazd to było takie zaplanowane samobójstwo z jego strony, że nie wziął map, kompasu, wiedział, że prędzej czy później coś mu się stanie...Jakby nie było, ewidentnie nie radził sobie z tym co spotkało go w dzieciństwie, musiał być bardzo wrażliwy, ale sam traktował ludzi mocno instrumentalnie, zbliżał się, a potem ich opuszczał. Nie dziwi mnie więc to, że Cię wkurzał [KONIEC SPOJLERA]

Historia jednak, jak na film, moim zdaniem bardzo oryginalna.

I kopnij tego eksa w zadek
Stary 2011-02-10, 17:05   #2602
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwiazdeczka172 Pokaż wiadomość
Ostatnio chciałam obejrzeć "Biały oleander" ale zrezygnowałam. Oglądała któraś?
Ja widziałam ze dwa razy, myślę, że całkiem dobry

Siedziałam w notatkach na jutrzejszą poprawkę, ale już nimi
Czy któraś z Was wie co zrobić, żeby okulary się nie mazały? :/ Chodzę i ciągle je czyszczę, ale zamazane są jakieś takie :/

Piszę.
Stary 2011-02-10, 17:44   #2603
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Ja widziałam ze dwa razy, myślę, że całkiem dobry

Siedziałam w notatkach na jutrzejszą poprawkę, ale już nimi
Czy któraś z Was wie co zrobić, żeby okulary się nie mazały? :/ Chodzę i ciągle je czyszczę, ale zamazane są jakieś takie :/
To sie kiedys na niego zdecyduje

Co do okularów musisz sobie znaleźć odpowiedni materiał by je czyścić. Mi też się często zdarza, że sie marzą. Możesz jeszcze sobie kupic taką specjalną szmatkę do czyszczenia

Wymiana
Stary 2011-02-10, 18:03   #2604
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
To sie kiedys na niego zdecyduje

Co do okularów musisz sobie znaleźć odpowiedni materiał by je czyścić. Mi też się często zdarza, że sie marzą. Możesz jeszcze sobie kupic taką specjalną szmatkę do czyszczenia
Właśnie mam, dostałam do okularów i taki płyn specjalny, ale mimo to jak spojrzę na nie pod światło to takie smugi są W ogóle to mnie denerwują te okulary, nie mogę się w nich normalnie położyć, ostatnio włożyłam w gorącą wodę palec bo nie wymierzyłam odległości do garnka, potykam się na progach bo patrząc w dół wzrok mam na granicy okularów, zaginają mi normalnie czasoprzestrzeń i wyglądam w nich jak retard No, musiałam się poskarżyć, mam nadzieję, że się przyzwyczaję do tego dzieła szatana

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2011-02-10 o 18:04
Stary 2011-02-10, 18:12   #2605
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Janis
Wiem, o podobnej porze przeżywałyśmy to wszystko..
Teraz może być już tylko lepiej
Z M zero kontakt. Wyrzucam go ze swojego serca i życia raz na zawsze.
Stary 2011-02-10, 18:20   #2606
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PurBlanka Pokaż wiadomość
Janis
Wiem, o podobnej porze przeżywałyśmy to wszystko..
Teraz może być już tylko lepiej
Z M zero kontakt. Wyrzucam go ze swojego serca i życia raz na zawsze.

Pur, a jak tam bańki? Działają?

Ja kupiłam dwa dni temu Ziaja Bloker, ten co polecałyście, i jestem zachwycona

Piszę.
Stary 2011-02-10, 18:33   #2607
gwiazdeczka172
Zakorzenienie

GG do gwiazdeczka172

Cytat:
Właśnie mam, dostałam do okularów i taki płyn specjalny, ale mimo to jak spojrzę na nie pod światło to takie smugi są W ogóle to mnie denerwują te okulary, nie mogę się w nich normalnie położyć, ostatnio włożyłam w gorącą wodę palec bo nie wymierzyłam odległości do garnka, potykam się na progach bo patrząc w dół wzrok mam na granicy okularów, zaginają mi normalnie czasoprzestrzeń i wyglądam w nich jak retard No, musiałam się poskarżyć, mam nadzieję, że się przyzwyczaję do tego dzieła szatana
A masz plastikowe szkiełka? Bo może Ci się delikatnie rysują i będzie niestety pod światło miała takie smugi...

Niestety tak jest, że troche ograniczają pole widzenia. Jak zdecydowałam się po wielu latach na soczewki to czułam się jak pijana

Wymiana
Stary 2011-02-10, 18:35   #2608
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka

Cytat:

Pur, a jak tam bańki? Działają?

Ja kupiłam dwa dni temu Ziaja Bloker, ten co polecałyście, i jestem zachwycona

Szatan :P Nie pytaj
Porobiłam ze 3 razy i zostawiłam je przez przypadek w domu w którym nie byłam miesiąc No i zaprzestałam. Muszę zmienić podpis
Ale zacznę na pewno
Gdzie kupiłaś bloker ?? Też poluję ale nie mogę dostać
Stary 2011-02-10, 18:48   #2609
nafiyqa
Zakorzenienie

Szatan, masz racje.
Bloker jest rewelacyjny!! Ciekawe jak bedzie spisywal sie latem.
Pur, ja kupilam go w Tesco (eve tez wczesniej pisala, ze tam go znalazla)

Stary 2011-02-10, 18:48   #2610
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
A masz plastikowe szkiełka? Bo może Ci się delikatnie rysują i będzie niestety pod światło miała takie smugi...

Niestety tak jest, że troche ograniczają pole widzenia. Jak zdecydowałam się po wielu latach na soczewki to czułam się jak pijana
Dobre pytanie, chyba plastikowe
W ogóle mam wrażenie, że cały czas brudne są
Ograniczają pole widzenia i to mocno, a poza tym jak jest ciemno to mi się światło odbija jakoś dziwnie, chociaż mam ten antyrefleks... Np. w kinie jak schodki są podświetlone to ja się ślepa jak kret staję Dobra, może sobie dodaję, szukam pretekstu żeby ich nie nosić

A bloker kupiłam w takim zielarsko - aptecznym, nie wiem jak to nazwać nawet, zapłaciłam 6,50 zł. Szał

Piszę.

Edytowane przez szatanica1989
Czas edycji: 2011-02-10 o 18:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości