|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Kupiłam je w C&A, kupiłam tam kiedyś zwykłą koszulkę czarną taką jak tunika i bawełna była dobrej jakości. Tuniki są z identycznego materiału więc liczę, że to dobry zakup
Szczerze nie znoszę wszelkich cekinów, wzorków, nawet kolorów nie lubię, z wyjątkiem szarości, bieli i cielistego właśnie. Więc spełniły moje wymagania
|
#2582 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
Aaa to tuniki są
|
|
|
|
#2583 |
|
Copyraptor
|
Ładne tuniki
Ja za to wczoraj, żeby się pocieszyć po egzaminie, upolowałam sobie spódnicę wszystkie moje stare są na mnie za duże, i zostały mi tylko długie...ta jest taka trochę przed kolano ![]() http://i17.photobucket.com/albums/b8...spodnica22.jpg Przeceniona za 160 (
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
Szatan bardzo ładne tuniki, szczególnie ta cielista
![]() Cholerka spódniczka piękna! I warto było kupić w takiej cenie ![]() Tak w ogóle to muszę napisać raz jeszcze (bo kiedyś już o tym wspominałam), że uwielbiam Twojego bloga Trafiasz w mój kulinarny gust (a niedługo mam zamiar zrobić te pikantne kopytka z sosem czosnkowym)Ja się uczę na piątkowy egzamin -.- Poza tym ex do mnie napisał dziś w nocy, chce się ze mną spotkać
|
|
#2585 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Tłumaczę się od razu, egzaminy i małe dołki doprowadziły do tego, że tylko czasem do Was zaglądałam. Jestem po sesji, ale oblałam jeden egzamin. Ze swojej winy, więc nie psioczę na nic. Poprawka 24 lutego, także jakoś sobie poradzę. Szatan boskie tuniczki Marzę, żeby zacząć się tak ubierać, ale nie cierpię swoich nóg. Nie pokazałabym ich nawet w tak ładnym ciuchu ![]() Janis, czyżby borsuk mu uciekł, że chce się zobaczyć ?? Co Ty na to w ogóle ?? Ja odpoczywam w domku. Nareszcie. Z dala od wszystkiego. I od dziś czas na zmiany. We wszystkim. Miłego wieczorku Dziewczynki
|
#2586 |
|
Zadomowienie
|
Pur
![]() Nie wiem znów, o co mu chodzi tym bardziej, że przecież usunął mnie ze znajomych na facebooku Poprawką się nie przejmuj, też mam jedną i to 24 lutego Będziemy się wspierać wirtualnie I proszę tam żadnych dołków nie mieć
|
|
#2587 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z drugiej strony ja nie wiem, czy on przypadkiem nie stara się wiesz po prostu o sobie nie dać zapomnieć..żeby w razie czego mieć się do kogo odezwać..sama nie wiem, zrobisz, co będziesz chciała ![]() Ja na Twoim miejscu chyba bym nie poszła. Niech sobie nie myśli, że jesteś na jego każde zawołanie. Bo on sobie przypomina a Ty idziesz..Ciekawe co na to borsuczka ![]() A no to widzisz, to fajnie ![]() Tylko ja nie lubię mieć 2 w indeksie ![]() Ach te dołki ostatnio strasznie się mnie trzymają. Zbliża się rocznica mich zaręczyn (14 luty), 22 luty czyli rok od rozstania z buką..No i M. A w sumie koniec z M.. Nie wiem co się ze mną dzieje. Tłumaczę sobie to zimą. Może jak się skończy, będzie mi lepiej ![]()
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po kolejnym egzaminie, nie poszedł jakoś tragicznie ale specjalnie zadowolona też nie jestem.
![]() Jutro idę z dziewczynami na drinka .. chwilę odetchnę. ![]() Janis ciekawa aż jestem po co chce się spotkać. ![]() Purek
|
#2590 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Szatan fajne te tuniczki
![]() Cholerka spodniczka sliczna ![]() Janis no rzeczywiscie ciekawe czemu chce sie z Toba spotkac... Honey milego drinkowania jutro ![]() dziewczyny nie martwcie sie na pewno poprawicie te egzaminy ![]() ja bede pisac 3 z 5 (z 2 jestem zwolniona) ale na pewno poprawke jakas zalicze, prawdopodobnie z Makroekonomii II bo na tym jest pogrom...
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez myslalam ze to sukienki mini
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Sukienki, tuniki - sama nie wiem co to, ale wygląda fajnie
![]() Byłam wczoraj na Czarnym łabędziu w kinie i jestem zachwycona Uwielbiam filmy w tym klimacie, naprawdę polecam!
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny powiedzcie mi czy wasze sklepy odziezowe (butki gdzies na cetrum miasta, bazarki) nie C.H. zawalone sa teraz takimi tuniko/sukienkami w kwiatki? co o nich sadzicie? na all jest ich mnostwo. Mnie jako tako sie podobaja na wiosne moga byc, ale boje sie ze cale miasto bedzie w tym chodzic bo w sklepach jest doslownie wszedzie u mnie tego wysyp
![]() mowie o czyms takim: http://allegro.pl/tunika-z-kwiatkami...445261188.html http://allegro.pl/kwiaty-najmodniejs...435499960.html
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
kamila, tez czuje, ze kwiaty beda rzadzic ta wiosna.
W sklepach jest ich mnostwo, na allegro swietnie sie sprzedaja (nawet na tych aukcjach, ktore tu wkleilas). Ja odpuszczam
|
|
|
|
#2596 |
|
Raczkowanie
|
Kamila moda na kwiaty zaczęła się już wiosną 2010 i mam jej serdecznie dość. Baletki w kwiaty, tuniki w kwiaty, torebki w kwiaty, spinki do włosów w kwiaty, wszystko w kwiaty i do tego jeszcze kwiaty na łące!
BleeeOsobiście szaleję na punkcie pastelowych odcieni - róż, beż, błękit. Lubię też czarny.
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, ładne te sukienki-tuniki. Co prawda nie dla mnie, mojej figury, ale ogółem spoko. W sumie nie wiem czy bym się w to ubrała...
---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- A ja jestem już przy 10 odcinku Ballady o lekkim zabarwieniu erotycznym. Fajny dokument, ale ten Czarek z warkoczykami mnie obrzydza A te państwo Naturalny to jakaś parodia, Aśka szczególnie http://gala.onet.pl/_i/nr12_04/jn3_d.jpg Na pewno kojarzycie ją stąd: http://www.youtube.com/watch?v=EUdiaGkGfZ0 ---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Ostatnio chciałam obejrzeć "Biały oleander" ale zrezygnowałam. Oglądała któraś? |
|
|
|
#2598 |
|
Zadomowienie
|
Ja wczoraj obejrzałam Into the wild czyli Wszystko za życie w polskim tłumaczeniu i naprawdę bardzo mnie poruszył ten film. Bardzo oryginalny, głęboki, nie żadne kolejne love story tylko opowieść o człowieku i pragnieniu wolności, które jest w każdym z nas. Oparty na faktach, ale nie czytajcie zanim obejrzycie bo wtedy film traci wiele uroku. Szczerze Wam polecam, i nie zrażajcie się jeśli pierwsze pół godziny Was znudzi.
Co do tych kwiatków to rzeczywiście były modne już w tamtym roku, moja przyjaciółka szafiarka nosiła takie tuniki, ale teraz jak są już na allegro i w takiej ilości to na bank wszyscy będą takie mieć. Ja kupiłam torbę materiałową w róże i już zaczynam żałować. A co do ciuchów to muszę porobić zdjęcia i powystawiać "na szafie" rzeczy których już nie noszę(tudzież ani razu nie założyłam), już się sporo tak pozbywałam sprzedając albo wymieniając na coś co mi się naprawdę przyda. I to nie tylko ubrania, ale buty/torebki/kosmetyki też. |
|
|
|
#2599 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiadomo, że takie rocznice, które nie kojarzą się miło, źle oddziałują na samopoczucie, stąd pewnie te dołki... Ale zobaczysz, przyjdzie wiosna i od razu będzie lepiej I absolutnie nie przejmuj się 2 w indeksie, ładnie wszystko poprawisz Też się właśnie miałam pytać o M... Macie jakiś kontakt w ogóle? ![]() A ja chyba pójdę na to spotkanie z eksem... Nie wiem, czy dobrze robię, może się jeszcze rozmyślę -.- Na razie napisałam mu, że dam mu odpowiedź w sobotę. Gwiazdka pamiętam 'Balladę o lekkim zabarwieniu erotycznym' To chyba jakoś leciało w niedzielę wieczorem, były wtedy takie cykle reportaży Czarek to stary zbok Par oglądałam 'Into the wild' i średnio mi się ten film podobał (oceniłam chyba na 5 na filwebie )... Może i historia poruszająca, ale jakoś tak irytował mnie główny bohater i jego podejście do życia:P No ale oglądałam go już bardzo dawno, może teraz miałabym inne odczucia.Właśnie ex do mnie znów napisał -.-
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-02-10 o 15:40 |
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Janis, taaaak to późno leciało, jakoś po północy.
Czarek Mończyk to oblech ![]() Powidz temu exowi, żeby się cmoknął w sam czubek, no! Się uczepił, ciekawe co knuje
Edytowane przez gwiazdeczka172 Czas edycji: 2011-02-10 o 15:48 |
|
|
|
#2601 |
|
Zadomowienie
|
Janis, co do filmu to jakby nie patrzeć, bohater był strasznym egoistą. Spotkałam się nawet z oceną, że ten wyjazd to było takie zaplanowane samobójstwo z jego strony, że nie wziął map, kompasu, wiedział, że prędzej czy później coś mu się stanie...Jakby nie było, ewidentnie nie radził sobie z tym co spotkało go w dzieciństwie, musiał być bardzo wrażliwy, ale sam traktował ludzi mocno instrumentalnie, zbliżał się, a potem ich opuszczał. Nie dziwi mnie więc to, że Cię wkurzał
[KONIEC SPOJLERA]Historia jednak, jak na film, moim zdaniem bardzo oryginalna. I kopnij tego eksa w zadek
|
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siedziałam w notatkach na jutrzejszą poprawkę, ale już nimi ![]() Czy któraś z Was wie co zrobić, żeby okulary się nie mazały? :/ Chodzę i ciągle je czyszczę, ale zamazane są jakieś takie :/
|
|
#2603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do okularów musisz sobie znaleźć odpowiedni materiał by je czyścić. Mi też się często zdarza, że sie marzą. Możesz jeszcze sobie kupic taką specjalną szmatkę do czyszczenia |
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to mnie denerwują te okulary, nie mogę się w nich normalnie położyć, ostatnio włożyłam w gorącą wodę palec bo nie wymierzyłam odległości do garnka, potykam się na progach bo patrząc w dół wzrok mam na granicy okularów, zaginają mi normalnie czasoprzestrzeń i wyglądam w nich jak retard
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2011-02-10 o 18:04 |
|
|
|
|
#2605 |
|
Wtajemniczenie
|
Janis
![]() Wiem, o podobnej porze przeżywałyśmy to wszystko.. Teraz może być już tylko lepiej Z M zero kontakt. Wyrzucam go ze swojego serca i życia raz na zawsze.
|
#2606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pur, a jak tam bańki? Działają? Ja kupiłam dwa dni temu Ziaja Bloker, ten co polecałyście, i jestem zachwycona
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety tak jest, że troche ograniczają pole widzenia. Jak zdecydowałam się po wielu latach na soczewki to czułam się jak pijana
|
|
|
|
|
#2608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Szatan :P Nie pytaj Porobiłam ze 3 razy i zostawiłam je przez przypadek w domu w którym nie byłam miesiąc Ale zacznę na pewno Gdzie kupiłaś bloker ?? Też poluję ale nie mogę dostać
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Szatan, masz racje.
Bloker jest rewelacyjny!! Ciekawe jak bedzie spisywal sie latem. Pur, ja kupilam go w Tesco (eve tez wczesniej pisala, ze tam go znalazla) |
|
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle mam wrażenie, że cały czas brudne są Ograniczają pole widzenia i to mocno, a poza tym jak jest ciemno to mi się światło odbija jakoś dziwnie, chociaż mam ten antyrefleks... Np. w kinie jak schodki są podświetlone to ja się ślepa jak kret staję Dobra, może sobie dodaję, szukam pretekstu żeby ich nie nosić ![]() A bloker kupiłam w takim zielarsko - aptecznym, nie wiem jak to nazwać nawet, zapłaciłam 6,50 zł. Szał
Don't the sun look lonesome, oh lord lord lord, on the graveyard fence? Don't my baby look lonesome when her head is bent? Piszę. Edytowane przez szatanica1989 Czas edycji: 2011-02-10 o 18:51 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:36.

Szczerze nie znoszę wszelkich cekinów, wzorków, nawet kolorów nie lubię, z wyjątkiem szarości, bieli i cielistego właśnie. Więc spełniły moje wymagania 

Marzę, żeby zacząć się tak ubierać, ale nie cierpię swoich nóg. Nie pokazałabym ich nawet w tak ładnym ciuchu 

W ogóle to mnie denerwują te okulary, nie mogę się w nich normalnie położyć, ostatnio włożyłam w gorącą wodę palec bo nie wymierzyłam odległości do garnka, potykam się na progach bo patrząc w dół wzrok mam na granicy okularów, zaginają mi normalnie czasoprzestrzeń i wyglądam w nich jak retard