|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII
Cytat:
|
|
#2582 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2583 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby ten film byłw 3D to uwierzcie mi... cały film leżałabym pod fotelem w tym filmie nawet same dźwięki były tak przerażające że szok...
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-24 o 19:20 |
|
|
|
|
#2584 |
|
Zadomowienie
|
ja normalnie nie nadążam za Wami :P cały dzień byłam poza domem właściwie.....ech, ledwo wciskam w siebie jedzenie, normalnie zniknął mi apetyt....ale może to i dobrze, może schudnę
![]() po "przeleceniu" wszystkich postów mogę napisać, że: też jestem fanką fioletu ![]() cały lipiec będzie piękny w przyszłym roku, musi być jakaś sprawiedliwość na tym świecie ![]() ZARĘCZYNY W TAJLANDII...... WOW.... też chcę do kina i na imprezę i w ogóle po tych studiach może wreszcie będę miała trochę czasu na rozrywkę, bo na studiach głównie zakuwałam w domu :/ i nawet nie wiem po co......hehe, w feng shuie nie wierzę, ale z pewnością 14.07.2012 to wymarzona data ślubu
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie tam ciężko pod tym kątem zadowolić ![]() Miałam sen, oczywiście związany ze ślubem. Był piątek, dzień przed, my niby wszystko przygotowane na tip top i co się okazuje, że nie mamy ani jednej spowiedzi zaliczonej, wszystkie kościoły w okolicy zamknięte i chyba nici ze ślubu. Ogólnie to przez cały sen jeździliśmy i szukaliśmy księdza, którego da się przepłacić, żeby nam spowiedź podbił. No i nie załatwiliśmy. Dalej nie wiem co było, bo się obudziłam. I tak sobie rano myślę "Gosza Ty debilu, przecież ślub masz we wtorek, a nie w sobotę ". No w sumie bez sensu, ale że śniło mi się coś związanego ze ślubem to napisałam ![]() A teraz czas na lasagne... bo własnie mi się upiekła
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam dziś z wakacji było super ![]() Nie wiem czy Was nadrobię, szczerze to wątpię, o ile pisałyście tyle co przed moim wyjazdem ale postaram się
|
|
|
|
#2587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tu się "coś" pojawiało coś czego nie chciałabym nigdy zobaczyc i sporo się działo ale oczywiście najlepszy był punkt kulminacyjny wiesz jak chcesz możesz sobie zerknąc na ten film bo jest już w necie i w bardzo dobrej jakości a to dlatego że premiera światowa była rok temu (Polska nieźle w tyle) stwierdziłam że teraz robię sobie przerwę w horrorach teraz pójdziemy sobie na jakąś komedię jak będą grali
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-07-24 o 20:44 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu tak cicho
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny się pewnie tżtują
|
#2590 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
OOOOOOOCZYWIŚCIE, ja właściwie myślałam o ślubnych terminach, a wyszły mi weekendy, przepraszam, to było bardzo bardzo głupie, co napisałam
Cytat:
Oj tam, już trudno, idziemy to idziemy, nie ma się co zastanawiać, obejrzymy, będzie z głowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nadrobić nas to wielka sztuka, ale jak masz ze 3 wolne dni, to możesz spróbować
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
my też tak zawsze zamawiamy ale w końcu w czasie seansu się przesiedliśmy niżej
|
|
#2592 |
|
Wtajemniczenie
|
W razie czego i my się przesiądziemy. Idziemy na HP z napisami, a na te seanse zawsze jest mniej chętnych. Ja nie znoszę polskich dubbingów filmowych. Bajki dubbingowane mamy cudownie, ale filmy to jedna wielka kaszana.
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
a my zawsze zamawiamy po środku i tak żeby siedziec na przeciwko ekranu nie pod kątem dlatego zawsze odpowiednio wcześniej rezerwuję miejsca
![]() wczoraj niby nie było dużo ludzi na seansie ale za to byly pozajmowane wszystkie środkowe miejsca od naszego rzędu w zwyż
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję się po weselu i poprawinach
Ojj młodzi postawili na kamerzystę chcąc oszczędzić na zespole.... Zespół- wesele to zupełnie nie ich bajka, raczej kręcą ich rockowe klimaty. Młodą parę zawołali na pierwsazy taniec dopiero po interwencji mamy młodego. Okropnie dużo długich przerw... Poza tym wszystko ok ![]() Kamerzysta- klasa! Ale cena też niczego sobie... Choć proporcjonalna do efektu. Mi osobiście na takim nie zależy, bo to tylko film z wesele, obejrzy się raz, może dwa i będzie leżał. Choć naprawdę cudo- wiem, bo już na weselu wyświetlał prezentację- plener i fragmenty kościoła i wesela. Cudnie zmontowane.
|
#2595 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
nie w moim typie.
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
ja na filmie 3D nie mogła bym się skupić na napisach a w sumie mój angielski nie jest na tyle dobry żeby każdy tekst zrozumieć
|
#2598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wiesz, może dla Młodych (tak jak dla nas) to będzie "tylko film z wesela". może też planują coś fajnego nakręcić, dlatego zainwestowali ![]() A fotki jakieś masz z wesela? Cytat:
![]() Ja napisy traktuję bardziej jako dodatek, zerkam, żeby nic mi nie umknęło, ale generalnie raczej rozumiem oryginalne dialogi
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
heej
my właśnie wracamy z Tropical Island było suuper czysta , ciepła woda, drzewka tropikalne, piasek, zjeżdżalnie .. z Tz prawie cały dzień spędziłam w wodzie nam się bardzo podobało . zdjęcia prześle Wam po powrocie do NO![]() ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- oczywiście przejeżdżajac przez szczecin pomyslalam o naszej Sztuczne i koocorku pozdro dla nich
|
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
młodym nie robiliśmy, ale swoim was uraczę
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mój TŻ znów mi pojechał, dwa tygodnie w samotności Oby szczęśliwie zajechał na miejsce Jak mi się już tęskni!!!!!!!!---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Jaki lachon!!! I w tych ciemniejszych włoskach tak poważniej wyglądasz
|
|
#2602 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ciekawa jestem, jak jest na takiej Wyspie, może i my się kiedyś tam wybierzemy Chociaż wolimy bardziej odludne zakątki, a tam pewnie dużo ludzi ![]() Ulala, laseczka! ![]() Cytat:
Jak dobrze, że masz nas
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2604 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dzięki, ale już chyba jednak weźmiemy taki inny zespół z Warszawy na którym bawiliśmy się u znajomych,wyjdą nas 4000zł + 500zł zaliczki które przepadnie nam po rezygnacji z tamtego zespołu, ale trudno, chociaż będe miała spokojne sumienie i nie będe się stresować bo sprawdzony zespół to co innego, a o tamtym nadal nie mamy żadnych sprawdzonych opini, więc raczej im podziękujemy. W sumie nam się podobali dlatego ich wzięliśmy ale to ryzyk fizyk a lepiej będzie bez stresu. |
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
hello
a my zrobiliśmy wypad do Media M po papier na zaproszenia. i znaleźliśmy całkiem fajny w białym kolorze |
|
|
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Właśnie wróciłam z poprawin. Zdam Wam krótką relację (zdjęć jeszcze nie posiadam niestety) i lecę spać, bo padam ze zmęczenia ![]() Ogólnie mogę powiedzieć, że zabawa bardzo udana. Jak dojechałam z Tż na miejsce (wesele w Katowicach) to czekając u brata Młodego poznaliśmy kilka bardzo sympatycznych osób. Potem pojechaliśmy wszyscy razem do kościoła. Kilka koleżanek PMki zrobiło bramę tuż przed kościołem Młoda bardzo ładnie wyglądała. Miała białą suknię princessę ale nie tiulową, cięty welon średniej długości a we włosach wpięte 2 róże w kolorach wiązanki. Podobało mi się, że po mszy było robione grupowe zdjęcie z wszystkimi gośćmi Na sali natomiast dekoracja była beznadziejna, ale obsługa i jedzenie świetne. Podczas pierwszego tańca brat i świadek Młodego wystrzelili tuby z płatkami róż. ( Muszę takie mieć ) Zespół na początku trochę nawalił, bo jak Młodzi pojechali na zdjęcia, to grali 3 piosenki i robili pół godziny przerwy . Jak wrócili to się poprawili, ale przez 2 godziny nikt się prawie nie bawił. Na oczepinach welon złapała świadkowa Tuż po nich wszyscy wrócili do stołów, zgasło światło, zagrała muzyka i na salę wjechał płonący prosiak Fajny efekt, ale każdy był już tak przejedzony, że mało kto go zjadł. Po tym były przyśpiewki przy stołach i kilka zabaw. Podczas jednej mój brat został w samych bokserkach, skarpetkach, jednym bucie i krawacie Dużo śmiechu było więc je opisze Wyglądało to tak, że kilka wytypowanych dziewczyn dostawało zadanie i trzeba było jak najszybciej je wykonać i wrócić na środek sali gdzie stały krzesła (jedno mniej w stosunku do liczby uczestniczek). Ostatnia odpadała. Zadania były następujące: - przynieść pełny kieliszek wódki - przynieść prawy męski but - przynieść pasek - przynieść koszulę - przynieść banknot - przynieść liść z drzewa - przynieść męskie spodnie lub stanik (nie mógł być swój) Zwyciężczyni miała pamiątkowe zdjęcie wśród facetów, którzy dali swoje koszule ![]() Po tym każdy facet, który dał jakąś część swojej garderoby miał się jak najszybciej ubrać, a pierwszy dostawał nagrodę ( mój Tż wygrał O 4 wesele się skończyło, a dzisiaj były poprawiny, ale już bez orkiestry. Była muzyka puszczona z komputera. No to w sumie tyle ![]() Dobranoc
|
#2607 | |
|
Wtajemniczenie
|
gosza, i o to cho!
![]() Seagirl, pochwal się w takim razie zespołem, który ostatecznie wybraliście ![]() Cytat:
A w który byliście? My mamy najbliżej ten na Górczewskiej, więc pewnie tam się wybierzemy... Duży był wybór kolorów, czy raczej białe, ecru przeważały? 250g to dość gruby, a próbowaliście go już zginać?Nattiv, dzięki za relację i brawo dla TŻta za pierwszą nagrodę Fajnie, że się dobrze bawiliście ![]() No, zbieram się do spania, bo jutro zaczynam ostatni tydzień pracki... trzeba rano wstać i wyciągnąć z tego tygodnia jak najwięcej godzin ![]() Dobrej nocki Dziewczynki
Edytowane przez Chatka Czas edycji: 2011-07-24 o 22:50 |
|
|
|
|
#2608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
były gramatury: 100, 200, 220, 240 i 250. wzięliśmy ten 250 na próbę, bo Tż stwierdził, że taki będzie najlepszy próbowaliśmy go lekko zaginać i jest ok. jutro w pracy spróbuję na nim wydrukować wzór zaproszenia i zobaczymy jak będzie wyglądało. ogólnie to tam jest drogo, bo za 20 arkuszy licza sobie 29,90 a na allegro taki sam znaleźliśmy za 17 zł. w media kupiliśmy tylko 1 szt, żeby zobaczyć jak się będzie prezentował i jak zda egzamin, to zamówimy więcej arkuszy na allegro.
|
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tą powyższą zabawę znam, jest super dla bardzo rorywkowego towarzystwa, bo w innym wypadku co niektórzy mogą się poobrażać.
|
|
#2610 |
|
Zakorzenienie
|
ja pamiętam jak kiedyś w takiej zabawie zespół kazał paniom przynieść męski zegarek i nagle okazało się, że żaden facet obecny na sali nie ma zegarka
panny biegały jak oszalałe, aż w końcu zespół zmienił zegarek na damską pomadkę ![]() ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- wszystkie laski uciekły to i ja zbieram się spać ![]() dobrej nocki wszystkim PM-kom i ich Tż-tom
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

wróciłam!!! 

".
Mam do wyboru halkę z 2 kołami (zdjęcie pierwsze) a obok fota "pod suknią" którą przesłał mi sprzedający na moją prośbę (żebym mogła zobaczyć jaki efekt się uzyskuje), natomiast na focie trzeciej i 4 jest halka z 3 kołami. No i niby ta ostatnia taka hardcorova bo aż 3 koła (ciekawe czy wygodna i czy suknia nie dynda w niej jak dzwonek
Jak dobrze, że masz nas