Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-24, 19:14   #2581
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Inpiracje & Wariacje -> Nasze Ślubne Kombinacje - PM 2012 cz. VII

Cytat:
Napisane przez akinom50227 Pokaż wiadomość
Kicia wg feng shui i różnych wierzeń japońskich i chińskich ósemka to najdoskonalsza liczba, bo oznacza nieskończoność, którą można przełożyć na nieskończoność Waszej miłości, pożycia, szczęścia itd
uu podoba mi się
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:18   #2582
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny !!! wróciłam!!! cieszycie się co nie? żarcik
wczoraj bylismy z tżtem w kinie pierwszy raz od długiego czasu
byliśmy na Naznaczonym i powiem tak... film ogromnie mi się podobał.. trzymał w napięciu, to horror ale nie ten typu piła czy teksańska masakra
ale powiem wam że jakbym miała go oglądac podczas nocnego seansu to chyba srałabym w fotel ze strachu
non stop się bałam a na końcu to już chciałam żeby to się skończyło bo non stop skakałam na fotelu ze strachu a w nocy śniło mi się to co działo się w fimie
Laska, bo nam na zawał zejdziesz. A my tu raczej nie jesteśmy biegłe w reanimacji wirtualnej
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:19   #2583
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Laska, bo nam na zawał zejdziesz. A my tu raczej nie jesteśmy biegłe w reanimacji wirtualnej
weź po tym cholernym paranormal activity zachowuję się na tego typu horrorach jak debilka
jakby ten film byłw 3D to uwierzcie mi... cały film leżałabym pod fotelem
w tym filmie nawet same dźwięki były tak przerażające że szok...

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-07-24 o 19:20
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:25   #2584
maly_czlowieczek
Zadomowienie

ja normalnie nie nadążam za Wami :P cały dzień byłam poza domem właściwie.....ech, ledwo wciskam w siebie jedzenie, normalnie zniknął mi apetyt....ale może to i dobrze, może schudnę

po "przeleceniu" wszystkich postów mogę napisać, że:

też jestem fanką fioletu
cały lipiec będzie piękny w przyszłym roku, musi być jakaś sprawiedliwość na tym świecie

ZARĘCZYNY W TAJLANDII...... WOW....

też chcę do kina i na imprezę i w ogóle po tych studiach może wreszcie będę miała trochę czasu na rozrywkę, bo na studiach głównie zakuwałam w domu :/ i nawet nie wiem po co......

hehe, w feng shuie nie wierzę, ale z pewnością 14.07.2012 to wymarzona data ślubu
Stary 2011-07-24, 19:34   #2585
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
weź po tym cholernym paranormal activity zachowuję się na tego typu horrorach jak debilka
jakby ten film byłw 3D to uwierzcie mi... cały film leżałabym pod fotelem
w tym filmie nawet same dźwięki były tak przerażające że szok...
Dla mnie Paranormal Activity to był śmiech na sali, nudno i przewidywalnie, ale cóż 5 min akcji na mnie wrażenia nie robi...
mnie tam ciężko pod tym kątem zadowolić

Miałam sen, oczywiście związany ze ślubem.
Był piątek, dzień przed, my niby wszystko przygotowane na tip top i co się okazuje, że nie mamy ani jednej spowiedzi zaliczonej, wszystkie kościoły w okolicy zamknięte i chyba nici ze ślubu. Ogólnie to przez cały sen jeździliśmy i szukaliśmy księdza, którego da się przepłacić, żeby nam spowiedź podbił. No i nie załatwiliśmy. Dalej nie wiem co było, bo się obudziłam. I tak sobie rano myślę "Gosza Ty debilu, przecież ślub masz we wtorek, a nie w sobotę ".
No w sumie bez sensu, ale że śniło mi się coś związanego ze ślubem to napisałam

A teraz czas na lasagne... bo własnie mi się upiekła

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 19:38   #2586
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

wróciłam dziś z wakacji było super ja chcę jeszcze

Nie wiem czy Was nadrobię, szczerze to wątpię, o ile pisałyście tyle co przed moim wyjazdem ale postaram się

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 20:21   #2587
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Dla mnie Paranormal Activity to był śmiech na sali, nudno i przewidywalnie, ale cóż 5 min akcji na mnie wrażenia nie robi...
mnie tam ciężko pod tym kątem zadowolić

Miałam sen, oczywiście związany ze ślubem.
Był piątek, dzień przed, my niby wszystko przygotowane na tip top i co się okazuje, że nie mamy ani jednej spowiedzi zaliczonej, wszystkie kościoły w okolicy zamknięte i chyba nici ze ślubu. Ogólnie to przez cały sen jeździliśmy i szukaliśmy księdza, którego da się przepłacić, żeby nam spowiedź podbił. No i nie załatwiliśmy. Dalej nie wiem co było, bo się obudziłam. I tak sobie rano myślę "Gosza Ty debilu, przecież ślub masz we wtorek, a nie w sobotę ".
No w sumie bez sensu, ale że śniło mi się coś związanego ze ślubem to napisałam

A teraz czas na lasagne... bo własnie mi się upiekła
gosza ten film nie był jak paranormal activity tu się "coś" pojawiało coś czego nie chciałabym nigdy zobaczyc i sporo się działo ale oczywiście najlepszy był punkt kulminacyjny wiesz jak chcesz możesz sobie zerknąc na ten film bo jest już w necie i w bardzo dobrej jakości a to dlatego że premiera światowa była rok temu (Polska nieźle w tyle) ale jestem nawet pod lepszym wrażeniem niż jak oglądałam paranormal no i oczywiście efekty nieporównywalne z tym jak ogląda się w domu
stwierdziłam że teraz robię sobie przerwę w horrorach teraz pójdziemy sobie na jakąś komedię jak będą grali

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Edytowane przez madzia2306
Czas edycji: 2011-07-24 o 20:44
Stary 2011-07-24, 20:40   #2588
(kicia)
Zakorzenienie

a co tu tak cicho

Stary 2011-07-24, 20:40   #2589
madzia2306
Zakorzenienie

dziewczyny się pewnie tżtują

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-24, 20:56   #2590
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie tylko weekendów, ok Pewien kwietniowy wtorek też
OOOOOOOCZYWIŚCIE, ja właściwie myślałam o ślubnych terminach, a wyszły mi weekendy, przepraszam, to było bardzo bardzo głupie, co napisałam

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
chatko jeszcze co do tej rezerwacji to mam nadzieję że zarezerwowaliście sobie miejsca niezbyt wysoko. Bo im bliżej ekranu tym lepiej. Szczerze powiem że reklama filmu Happy Feet bardziej mi się podobała pod względem efektów niż Potter
W sumie zarezerwowaliśmy chyba w ostatnim rzędzie, bo ja tak najbardziej lubię Oj tam, już trudno, idziemy to idziemy, nie ma się co zastanawiać, obejrzymy, będzie z głowy

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Mam pytanie, pamiętam, że kiedyś któraś pisała, że pracuje w kfc ..czy dobrze kojarzę ?? Podpowiecie kto to był? Bo chciałam zapytać o warunki ...
W kfc chyba tu nikogo nie mamy, tylko tusia pracuje w Macu

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Laski, tak w ogóle to chyba znalazłam idealną halkę do mojej sukni ślubnej Bo znalazłam 2 takie porządniejsze halki na all, u jednego sprzedającego Ale zastanawiam się którą wybrać Mam do wyboru halkę z 2 kołami (zdjęcie pierwsze) a obok fota "pod suknią" którą przesłał mi sprzedający na moją prośbę (żebym mogła zobaczyć jaki efekt się uzyskuje), natomiast na focie trzeciej i 4 jest halka z 3 kołami. No i niby ta ostatnia taka hardcorova bo aż 3 koła (ciekawe czy wygodna i czy suknia nie dynda w niej jak dzwonek ), ale z drugiej strony bardzo mi się podoba jak wypełnia suknię na focie czwartej... Na zdjęciu ostatnim jestem oczywiście ja w mojej sukni - to, że pognieciona to swoją drogą, ale babeczka dała mi do mierzenia jeszcze mniejszą halkę niż ta z 2 kołami, no i jak dla mnie to "zesmęciła" ten tiulowy dół, który z założenia powinien być puszysty ^^ Wydaje mi się, że ta halka z 3 kołami wyglądałaby super z moją suknią, bo ona ma naprawdę delikatny ten tiulik (i do tego lekko opalizujący) więc myślę, że efekty byłby bardzo fajny Oczywiście poczekam do umówionej przymiarki 5 sierpnia (robię poprawki ) i wtedy poproszę panie z salonu żeby mi dały największe halki jakie mają do przymierzenia Ale powiedzcie, co sądzicie ? (Jasne, że część z Was nie lubi takich dużych sukien, ale chodzi mi tu o obiektywne zachowanie stylu kreacji )
Wydaje mi się, że do Twojej jedynej bardziej by pasowała ta z trzema kołami, bo jednak ma taki właśnie krój. A czy będzie Ci wygodnie, to musisz poprzymierzać i zobaczyć

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

wróciłam dziś z wakacji było super ja chcę jeszcze

Nie wiem czy Was nadrobię, szczerze to wątpię, o ile pisałyście tyle co przed moim wyjazdem ale postaram się
Cieszę się, że Ci się wakacje udały Nadrobić nas to wielka sztuka, ale jak masz ze 3 wolne dni, to możesz spróbować

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:01   #2591
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość

W sumie zarezerwowaliśmy chyba w ostatnim rzędzie, bo ja tak najbardziej lubię Oj tam, już trudno, idziemy to idziemy, nie ma się co zastanawiać, obejrzymy, będzie z głowy
my też tak zawsze zamawiamy ale w końcu w czasie seansu się przesiedliśmy niżej

Stary 2011-07-24, 21:03   #2592
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
my też tak zawsze zamawiamy ale w końcu w czasie seansu się przesiedliśmy niżej
W razie czego i my się przesiądziemy. Idziemy na HP z napisami, a na te seanse zawsze jest mniej chętnych. Ja nie znoszę polskich dubbingów filmowych. Bajki dubbingowane mamy cudownie, ale filmy to jedna wielka kaszana.

Stary 2011-07-24, 21:05   #2593
madzia2306
Zakorzenienie

a my zawsze zamawiamy po środku i tak żeby siedziec na przeciwko ekranu nie pod kątem dlatego zawsze odpowiednio wcześniej rezerwuję miejsca
wczoraj niby nie było dużo ludzi na seansie ale za to byly pozajmowane wszystkie środkowe miejsca od naszego rzędu w zwyż

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-24, 21:05   #2594
Madziuniusia
Zakorzenienie

Melduję się po weselu i poprawinach

Ojj młodzi postawili na kamerzystę chcąc oszczędzić na zespole....
Zespół- wesele to zupełnie nie ich bajka, raczej kręcą ich rockowe klimaty. Młodą parę zawołali na pierwsazy taniec dopiero po interwencji mamy młodego. Okropnie dużo długich przerw... Poza tym wszystko ok
Kamerzysta- klasa! Ale cena też niczego sobie... Choć proporcjonalna do efektu. Mi osobiście na takim nie zależy, bo to tylko film z wesele, obejrzy się raz, może dwa i będzie leżał. Choć naprawdę cudo- wiem, bo już na weselu wyświetlał prezentację- plener i fragmenty kościoła i wesela. Cudnie zmontowane.
Stary 2011-07-24, 21:07   #2595
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
W razie czego i my się przesiądziemy. Idziemy na HP z napisami, a na te seanse zawsze jest mniej chętnych. Ja nie znoszę polskich dubbingów filmowych. Bajki dubbingowane mamy cudownie, ale filmy to jedna wielka kaszana.
ja też wolę czytane mam podzielna uwagę i często nawet nie czytam tylko próbuję rozumiec za to moja siostra to leń i ona twierdzi że męczy ją czytanie filmu

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość

Zespół- wesele to zupełnie nie ich bajka, raczej kręcą ich rockowe klimaty. Młodą parę zawołali na pierwsazy taniec dopiero po interwencji mamy młodego. Okropnie dużo długich przerw... Poza tym wszystko ok
Kamerzysta- klasa! Ale cena też niczego sobie... Choć proporcjonalna do efektu. Mi osobiście na takim nie zależy, bo to tylko film z wesele, obejrzy się raz, może dwa i będzie leżał. Choć naprawdę cudo- wiem, bo już na weselu wyświetlał prezentację- plener i fragmenty kościoła i wesela. Cudnie zmontowane.
a suknia Młodej? ładna?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2011-07-24, 21:13   #2596
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
ja też wolę czytane mam podzielna uwagę i często nawet nie czytam tylko próbuję rozumiec za to moja siostra to leń i ona twierdzi że męczy ją czytanie filmu

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ----------

a suknia Młodej? ładna?
nie w moim typie.
Stary 2011-07-24, 21:14   #2597
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
ja na filmie 3D nie mogła bym się skupić na napisach a w sumie mój angielski nie jest na tyle dobry żeby każdy tekst zrozumieć

Stary 2011-07-24, 21:21   #2598
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:

Fajnie, że się dobrze bawiłaś, chociaż dziwne, że zamówili drogiego kamerzystę, a kiepski zespół... Jakby mnie było stać na drogiego kamerzystę, to tym bardziej na droższy zespół.
Wiesz, może dla Młodych (tak jak dla nas) to będzie "tylko film z wesela". może też planują coś fajnego nakręcić, dlatego zainwestowali
A fotki jakieś masz z wesela?

Cytat:
Ja w ogóle nie lubię ani dubbingu, ani lektorów w filmach, bo przyjemność sprawia mi oglądanie i słuchanie oryginalnych tekstów, intonacji głosu, szczególnie, że język angielski ma mnóstwo fajnych gier słów, które osobiście uwielbiam
Ja napisy traktuję bardziej jako dodatek, zerkam, żeby nic mi nie umknęło, ale generalnie raczej rozumiem oryginalne dialogi

Stary 2011-07-24, 21:40   #2599
__Paulinka__
Zakorzenienie

heej my właśnie wracamy z Tropical Island było suuper czysta , ciepła woda, drzewka tropikalne, piasek, zjeżdżalnie .. z Tz prawie cały dzień spędziłam w wodzie nam się bardzo podobało . zdjęcia prześle Wam po powrocie do NO

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ----------

oczywiście przejeżdżajac przez szczecin pomyslalam o naszej Sztuczne i koocorku
pozdro dla nich
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 21:47   #2600
Madziuniusia
Zakorzenienie

młodym nie robiliśmy, ale swoim was uraczę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG20110723_001.jpg (158,1 KB, 62 załadowań)
Stary 2011-07-24, 21:50   #2601
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
heej my właśnie wracamy z Tropical Island było suuper czysta , ciepła woda, drzewka tropikalne, piasek, zjeżdżalnie .. z Tz prawie cały dzień spędziłam w wodzie nam się bardzo podobało . zdjęcia prześle Wam po powrocie do NO
Tam jest bardzo fajnie AŻ zazdroszczę, też wypluskałabym się w ciepełku, nawet pod szkłem

A mój TŻ znów mi pojechał, dwa tygodnie w samotności
Oby szczęśliwie zajechał na miejsce Jak mi się już tęskni!!!!!!!!

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
Jaki lachon!!! I w tych ciemniejszych włoskach tak poważniej wyglądasz

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-24, 21:52   #2602
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Fajnie, że weekend udany Ciekawa jestem, jak jest na takiej Wyspie, może i my się kiedyś tam wybierzemy Chociaż wolimy bardziej odludne zakątki, a tam pewnie dużo ludzi

Cytat:
Ulala, laseczka!

Cytat:
A mój TŻ znów mi pojechał, dwa tygodnie w samotności
Oby szczęśliwie zajechał na miejsce Jak mi się już tęskni!!!!!!!!
Biedaku Jak dobrze, że masz nas

Stary 2011-07-24, 22:07   #2603
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:

Biedaku Jak dobrze, że masz nas
I od razu mi lepiej

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-24, 22:10   #2604
Seagirl
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja mam zespół Texas z Zamościa ale z tego co mi wiadomo to jeździ tez w inne strony Polski Ma go jeszcze kilka PMek z tego wątku Tylko nie wiem czy o ten zespół Ci chodziło. Ale oni biorą 3500 za jeden dzień + dojazd.
Hej,
dzięki, ale już chyba jednak weźmiemy taki inny zespół z Warszawy na którym bawiliśmy się u znajomych,wyjdą nas 4000zł + 500zł zaliczki które przepadnie nam po rezygnacji z tamtego zespołu, ale trudno, chociaż będe miała spokojne sumienie i nie będe się stresować bo sprawdzony zespół to co innego, a o tamtym nadal nie mamy żadnych sprawdzonych opini, więc raczej im podziękujemy. W sumie nam się podobali dlatego ich wzięliśmy ale to ryzyk fizyk a lepiej będzie bez stresu.
Seagirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:23   #2605
evoonia86
Zakorzenienie

hello a my zrobiliśmy wypad do Media M po papier na zaproszenia. i znaleźliśmy całkiem fajny w białym kolorze gramatura 250, zobaczymy jak się będzie na nim drukowało. ogólnie to tam jest spory wybór takich ozdobnych papierów, więc Chatko polecam sie tam wybrac
Stary 2011-07-24, 22:40   #2606
Nattiv
Zakorzenienie

Witam Właśnie wróciłam z poprawin. Zdam Wam krótką relację (zdjęć jeszcze nie posiadam niestety) i lecę spać, bo padam ze zmęczenia

Ogólnie mogę powiedzieć, że zabawa bardzo udana.
Jak dojechałam z Tż na miejsce (wesele w Katowicach) to czekając u brata Młodego poznaliśmy kilka bardzo sympatycznych osób. Potem pojechaliśmy wszyscy razem do kościoła. Kilka koleżanek PMki zrobiło bramę tuż przed kościołem Młoda bardzo ładnie wyglądała. Miała białą suknię princessę ale nie tiulową, cięty welon średniej długości a we włosach wpięte 2 róże w kolorach wiązanki. Podobało mi się, że po mszy było robione grupowe zdjęcie z wszystkimi gośćmi Na sali natomiast dekoracja była beznadziejna, ale obsługa i jedzenie świetne. Podczas pierwszego tańca brat i świadek Młodego wystrzelili tuby z płatkami róż. ( Muszę takie mieć ) Zespół na początku trochę nawalił, bo jak Młodzi pojechali na zdjęcia, to grali 3 piosenki i robili pół godziny przerwy . Jak wrócili to się poprawili, ale przez 2 godziny nikt się prawie nie bawił. Na oczepinach welon złapała świadkowa Tuż po nich wszyscy wrócili do stołów, zgasło światło, zagrała muzyka i na salę wjechał płonący prosiak Fajny efekt, ale każdy był już tak przejedzony, że mało kto go zjadł. Po tym były przyśpiewki przy stołach i kilka zabaw. Podczas jednej mój brat został w samych bokserkach, skarpetkach, jednym bucie i krawacie
Dużo śmiechu było więc je opisze Wyglądało to tak, że kilka wytypowanych dziewczyn dostawało zadanie i trzeba było jak najszybciej je wykonać i wrócić na środek sali gdzie stały krzesła (jedno mniej w stosunku do liczby uczestniczek). Ostatnia odpadała. Zadania były następujące:
- przynieść pełny kieliszek wódki
- przynieść prawy męski but
- przynieść pasek
- przynieść koszulę
- przynieść banknot
- przynieść liść z drzewa
- przynieść męskie spodnie lub stanik (nie mógł być swój)
Zwyciężczyni miała pamiątkowe zdjęcie wśród facetów, którzy dali swoje koszule
Po tym każdy facet, który dał jakąś część swojej garderoby miał się jak najszybciej ubrać, a pierwszy dostawał nagrodę ( mój Tż wygrał )

O 4 wesele się skończyło, a dzisiaj były poprawiny, ale już bez orkiestry. Była muzyka puszczona z komputera.
No to w sumie tyle
Dobranoc

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-24, 22:43   #2607
Chatka
Wtajemniczenie

gosza, i o to cho!

Seagirl, pochwal się w takim razie zespołem, który ostatecznie wybraliście

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
hello a my zrobiliśmy wypad do Media M po papier na zaproszenia. i znaleźliśmy całkiem fajny w białym kolorze gramatura 250, zobaczymy jak się będzie na nim drukowało. ogólnie to tam jest spory wybór takich ozdobnych papierów, więc Chatko polecam sie tam wybrac
Super, dzięki za info A w który byliście? My mamy najbliżej ten na Górczewskiej, więc pewnie tam się wybierzemy... Duży był wybór kolorów, czy raczej białe, ecru przeważały? 250g to dość gruby, a próbowaliście go już zginać?

Nattiv, dzięki za relację i brawo dla TŻta za pierwszą nagrodę Fajnie, że się dobrze bawiliście

No, zbieram się do spania, bo jutro zaczynam ostatni tydzień pracki... trzeba rano wstać i wyciągnąć z tego tygodnia jak najwięcej godzin
Dobrej nocki Dziewczynki

Edytowane przez Chatka
Czas edycji: 2011-07-24 o 22:50
Stary 2011-07-24, 22:51   #2608
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Super, dzięki za info A w który byliście? My mamy najbliżej ten na Górczewskiej, więc pewnie tam się wybierzemy... Duży był wybór kolorów, czy raczej białe, ecru przeważały? 250g to dość gruby, a próbowaliście go już zginać?
my byliśmy na Al. Krakowskiej. mieli różne kolory, ale nas najbardzoiej interesował: biały, ecru, jasne złoto i taka lekka brzoskwinia. ostatecznie wybraliśmy perłowy, bo tak ładnie się błyszczy były gramatury: 100, 200, 220, 240 i 250. wzięliśmy ten 250 na próbę, bo Tż stwierdził, że taki będzie najlepszy próbowaliśmy go lekko zaginać i jest ok. jutro w pracy spróbuję na nim wydrukować wzór zaproszenia i zobaczymy jak będzie wyglądało. ogólnie to tam jest drogo, bo za 20 arkuszy licza sobie 29,90 a na allegro taki sam znaleźliśmy za 17 zł. w media kupiliśmy tylko 1 szt, żeby zobaczyć jak się będzie prezentował i jak zda egzamin, to zamówimy więcej arkuszy na allegro.
Stary 2011-07-24, 22:55   #2609
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Dużo śmiechu było więc je opisze Wyglądało to tak, że kilka wytypowanych dziewczyn dostawało zadanie i trzeba było jak najszybciej je wykonać i wrócić na środek sali gdzie stały krzesła (jedno mniej w stosunku do liczby uczestniczek). Ostatnia odpadała. Zadania były następujące:
- przynieść pełny kieliszek wódki
- przynieść prawy męski but
- przynieść pasek
- przynieść koszulę
- przynieść banknot
- przynieść liść z drzewa
- przynieść męskie spodnie lub stanik (nie mógł być swój)
Zwyciężczyni miała pamiątkowe zdjęcie wśród facetów, którzy dali swoje koszule
Po tym każdy facet, który dał jakąś część swojej garderoby miał się jak najszybciej ubrać, a pierwszy dostawał nagrodę ( mój Tż wygrał )
Cieszę się, że wesele udane
A tą powyższą zabawę znam, jest super dla bardzo rorywkowego towarzystwa, bo w innym wypadku co niektórzy mogą się poobrażać.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-07-24, 23:33   #2610
evoonia86
Zakorzenienie

ja pamiętam jak kiedyś w takiej zabawie zespół kazał paniom przynieść męski zegarek i nagle okazało się, że żaden facet obecny na sali nie ma zegarka panny biegały jak oszalałe, aż w końcu zespół zmienił zegarek na damską pomadkę

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

wszystkie laski uciekły to i ja zbieram się spać
dobrej nocki wszystkim PM-kom i ich Tż-tom

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości