|
|
#2581 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
|
|
|
#2582 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Pizza byłam zamknięta, więc o 10:00 wylądowaliśmy z Maku. Pogadaliśmy, pojedliśmy, o 12:00 byłam u babci, a o 14:00 u koleżanki. Przed chwilą wróciłam
![]() A na obronie było hard! Nie dali mi panowie dojśc do słowa, recenzent był bardzo cięty i się nabijał z tego co mówiłam, promotor starał się łagodzić sytuację, ale że to też ironiczny typ to mu marnie wychodziło. Do tego recenzent mi zadał takie pytanie, że padłam i nie wstałam - wszystkich pytał o pracę magisterską, a mnie zapytał o portret rodziny dysfunkcyjnej w lit. przełomu XIX i XX wieku. Warto dodać, że 2 lata wcześniej prawie mnie uwalił na egzaminie z tej literatury, więc ... tak czy siak obrona na 3, praca na 5, więc na dyplomie 4 dzięki
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze ,ze masz to juz za soba i witaj w tym zaszczytnym gronie
![]() A kwitnie praca pedagożki
|
#2584 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapamietal cie skubany! Ja juz gratulowalam, ale moge jeszcze raz GRATULACJE - od teraz Możesz Gów.no Robić
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam oj tam. Mam dyplom tego i tego w zasadzie, bo nauczycielski, ni?
znaczy bede mieć jak mi wydrukują ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- A promotor taki kochany! jak mnie prosił do pokoju z powrotem to miał banana od ucha do ucha i było "pani Agato, witam po raz kolejny dzisiaj, witam ostatni raz jako niemagistra" Wyściskał mnie, ja jego, poleciałam po bombonierki, podziękowałam serdecznie bardzo, bo naprawdę jestem mu wdzięczna za te dwa lata i mówię "dorzuciłabym jeszcze zaproszenie na ślub, ale to dopiero za 10 miesięcy, więc tak trochę głupio...przyjdę bliżej dnia zero" "ooo, gratuluję! a kiedy? ak, tak, już się nie mogę doczekac" - odrzekł promotor. W tym czasie recenzent zaczął snuć teorię o rozpadzie związku, więc go zgasiłam, że skoro przez 6,5 roku się nie posypało to teraz też się nie posypie. Jako, że promotor widział, że jestem z J powiedział "to ja jeszcze pójdę narzeczonemu pogratuować" Wyleciał z sali i dawaj ściskać rękę J mówiąc "gratuluję nowego magistra"
|
|
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja gratuluję
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
J. byl z Toba?? Oooo, super
|
#2588 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, no to swietujemy;D a promotr jaki kochaniutki;Dnonono;D a dzis mamy podwojny powod;D 7 miesiecy do slubu(btw nie wiem co sie ze mna dzieje, ale dzien w dzien mam slubne koszmary, juzzz????
)ala, ale mi smaka narobilas na tego 3bita;d ale poki co to dawaj go na imprezke wizazowa z okazji obrony Gajki;D mnom mnom mnom i tez mam mase krowkowa;D cos z tympoczac trzeba;D
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Gaaja jeszcze raz gratuluje
I polewaj dziewczynom ja juz lece ,bo tz jednak po mnie jedzie ,chyba po tym smsie:P
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2591 |
|
Zakorzenienie
|
Nie robie dzisiaj ciasta bo nie mam skladnikow
![]() Kinia widzisz, wyszedl jednak z pracy kochany jest!
|
|
#2592 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratulacjeja bym wolala, zeby TŻ ze mna nie byl, jeszcze bardziej bym sie stresowala
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Ze mna T. nie byl na obronie licencjata i jakos nie wpadlo mi do glowy, ze fajnie by bylo gdyby byl
|
#2594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
był, był!
ktoś musiał mi betów pilnować, jak byłam w sali ![]() CHLAMY!
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
Oj tam Ala, to dawaj jakies wirtualne;D
ja bym chciala i nie chciala zeby byl w takich momentach potrzebuje skupienia i wyciszenia, jak przed prawkiem a on by mi gadal, zebym sie nie denerwowala, a to by mnie stresowalo jeszcze bardziej na szczescie albo i nieszczescie narazie w najblizszym czasie na jakakolwiek obrone sie nie zapowiada
|
|
|
|
#2597 |
|
Zakorzenienie
|
To jak to na obronie mgr jest? Kazdy ma swoja godzine obrony czy to grupami seminaryjnymi idzie czy jak?
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- U mnie T. byl na rozdaniu dyplomow i starczy
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
3 bicior
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
o na rozdaniu dyplomow to juz predzej, bo nerwowki takiej nie ma
![]() dziewczyny, snilo mi sie, ze T. mi powiedzial, zebym do slubu nie szla w sukni, tylko suknie ubrala dopiero na wesele ![]() i poszlam do kosciola w bialej bluzce i spodniczce;D a potem sie okazalo, ze moja sukienka jest cala pozolkla alez ja mam problemy;D
|
|
|
|
#2600 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2601 |
|
Zakorzenienie
|
u nas terminy obrony są indywidualnie ustalane
![]() Santom, ale sen |
|
|
|
#2602 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ---------- fajnie, ale silvii chyba tez o czyms podobnym opowiadala
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa, w ogóle zapomniałam Wam napisac, że w przypływie radości napisałam smsa do teściowej, żem mgr. Pogratulowała i stwierdziła, że koniecznie musimy to opić. Mamy się zdzwaniać na dniach, muahaha
|
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale go zgladze![]() gaja ej nooo;D z tesciowa;D zaciesniajcie rodzinne wiezy;D |
|
|
|
|
#2605 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przecież są w puszkach gotowe do kupienia - to jest dokładnie to samo co gotowane w domu Cytat:
![]() mniam ![]() Cytat:
![]()
|
|
#2606 | |||||||
|
Zadomowienie
|
kupiłam 5 par fleków, z czego 3 średnio pasowały, tzn. babka mówiła że trzeba je rozgrzać, skurczą się i będą pasować, ale Tata powiedział, że nie podejmie się takiej dziwnej roboty, no to myślę sobie ok, oddam te 3pary fleków, a buty do szewca i zrobi, a baba odda kasę za te fleki, więc idę a ona mówi, że nie przyjmie... głupia su.ka
![]() Cytat:
mam nadzieję, że to był żartCytat:
ja uwielbiam resztki wyjadać z puszki ![]() Cytat:
chociaż jakąś ściemą zalatuje, bo z jakiej paki trzeba wykupować po cenie rynkowej? po to są TBS-y żeby było taniej, jak sama nazwa wskazuje Budownictwo Społeczne no nic, mam nadzieję, że mnie to nie będzie dotyczyćCytat:
a welur to bardzo dobry materiał, moja rodzina zawsze zachwala jak są welurowe tapicerki w samochodach chociaż tam może inna jakość, nie wiem ![]() Cytat:
![]() a recenzenta to coś w du.pke ugryzło nieźle Ci dowalił tym pytaniem... a ze ślubem to jeszcze lepiej on sam jakiś nieszczęśliwy chyba, więc innym życie truje WOOOOW ale piękny mmm!!! tylko te warstwy jakieś nierówne ja wolę te smaki w zbliżonych proporcjach Cytat:
a ja powinnam się uczyć na rozmowę kwalifikacyjna na jutro, ale nie chce mi się ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-10-12 o 21:18 Powód: pomyłka w nazwie |
|||||||
|
|
|
#2607 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny..
Dostałam zaproszenie tutaj, więc zaglądam ![]() Opisałam tutaj moją sytuację: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post29929780 Może Wy Kochane coś poradzicie - moim daniem trafiłam we właściwe miejsce ![]() Bo mnie ta sytuacja po woli zaczyna przerastać... |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja kiedyś gotowałam mleko skondensowane na masę do placka, ale umyślało mi się żeby zrobić dwie warstwy na przemian, no to wio do sklepu po drugie mleko, ale nie mieli i babka mówi że ma ale masę gotową z tej samej firmy, więc kupiłam otwieram w domu i dokładnie TAKA SAMA była---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Cóż, znikam na dziś bo Dżołana jest ![]() Dobranoc
|
|
#2609 |
|
Zakorzenienie
|
Gaja, gratulacje
![]() witaj w gronie magazynierów
|
#2610 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak dla mnie facet ma syndrom 'przerostu formy nad treścią'... no sorry, nie zaręczy się bo nie ma domu? yyy ok, w takim razie 3/4 małżeństw nie powinno powstać fajnie, że jest ambitny, ale moim zdaniem to przesadaidealnym odniesieniem jest spot telewizyjny kobiety, która rodzi odkurzacz i padające pytanie 'A ty co jeszcze musisz kupić, zanim zdecydujesz się na dziecko?' w tym momencie Twój TŻ powinien leżeć na porodówce i 'rodzić dom' a w tle powinno paść pytanie 'A ty co jeszcze musisz kupić, zanim zdecydujesz się na ślub?' przepraszam, jeśli to porównanie jest zbyt brutalne, ale zbytnio materialistyczne podejście do świata zawsze mnie wkurza dlaczego ludzie nie umieją się cieszyć z tego co mają? tylko wiecznie mało i mało ---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ---------- Cytat:
![]() ale i tak jestem za domowym gotowaniem mleka
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.

tak czy siak obrona na 3, praca na 5, więc na dyplomie 4 
zapamietal cie skubany! Ja juz gratulowalam, ale moge jeszcze raz
)

w takich momentach potrzebuje skupienia i wyciszenia, jak przed prawkiem
alez ja mam problemy;D

mam nadzieję, że to był żart
no nic, mam nadzieję, że mnie to nie będzie dotyczyć