|
|
#2611 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: You Can Dance-TRZECIA edycja
Edziek co sie nie chwaliłaś że Mroozkowi zdjęcia komentujesz?
mam Cię! hehehe dobra ide na TV co by mnie sie mózg nie zlasował. napisałam aż stronke licencjackiej i znów obsesja się załączyła tak więc co by zapobiec jej dalszemu rozwojowi ide na Mam Talent <ech ta TVN :P>
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to jak nic poleci Michał teraz. Co do Ady to powinna odpaść, ale możliwe, że (za przeproszeniem) małolaty będą na nią głosować...
|
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Małolaty to za Mrożkiem I Gabrysiem będą głosować
![]() (chyba że chodzi ci o chłopaków:P)
|
|
|
#2614 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Edytowane przez Daria_P Czas edycji: 2008-11-15 o 22:16 |
||
|
|
|
|
#2615 |
|
Raczkowanie
|
wogóle ja nie wiem co wy w nim widzicie :P
|
|
#2616 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie musiałam go poznawać osobiście żeby zobaczyć jakim jest zarozumiałym facetem, wielokrotnie to pokazywał w programie
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
http://eska.pl/index.php?page=you_ca...w&cmn_id=29638
To ja daję cosik takiego Życzę powodzenia ![]() Może to głupie, ale ja mam zamiar spróbować
|
|
#2618 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#2619 |
|
Raczkowanie
|
edziek244 próbuj
Już od dawna znam ten konkurs. Ja lubię brać udział w takich przedsięwzięciach i nawet miałam zamiar, dopóki nie sprawdziłam planu zajęć. 3 grudnia mam zajęcia do 17, 4 grudnia od rana mam masakryczne ćwiczenia, których nie moge opuścić a 5 grudnia egzamin. A do Wawy mnóóóóóóstwo kilometrów, nie ma szans żebym dojechała na czas . Nawet gdybym olała środowe zajęcia to w czwartek musze być w szkole, i nawet jeśłi od razu po finale wsiadłabym w samochód czy w pociąg, to nie wiem czy wyrobiłabym się na poranne zajęcia, których nie moge opuścić. Także tragedia. A miałam wielką ochotę trzasnąć im felieton dlaczego właśnie JA powinnam wygrać Myślałam w ogóle nad tym żeby kupić sobie bilet na finał, jednak mam do Wawy o wiele za daleko. ;////PS. TO zdjęcie http://www.therm.pl/media/_gallery/W...ozinski/z3.JPG jest super ![]() ![]() i to http://www.therm.pl/media/_gallery/W...ozinski/z4.JPG
Edytowane przez magdish Czas edycji: 2008-11-15 o 23:18 |
|
|
|
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
![]() I bardzo pozytywną osobę. Mnie np. od razu się humor poprawia, jak na jego taniec, czy choćby na samą jego osobę patrzę ![]() Serialnie, ogólnie jestem optymistką, ale na początku tego roku szkolnego miałam takiego doła, ze masakra. A pooglądałam taniec M.M. i jego osóbkę wiecznie roześmianą i postanowiłam, że koniec marudzenia i smęcenia ![]() P.S. Tez chciałam napisać wypracowanie, ale stwierdziałm, że nie na tym ten konkurs polega. Chyba nie na tym... P.S.2 Magdish, ciągle zastanawiam się, kogo masz w avie...
Proszę o klikanie ![]() [ross_i]216904[/ross_i] Edytowane przez edziek244 Czas edycji: 2008-11-15 o 23:25 |
|
|
|
|
#2621 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja szczerze powiedziawszy jestem naprawde wielgachną optymistką, od czasu kiedy przeczytałam 'Sekret'(dość dawnoo temu;p). Genralnie ciężko mi utrzymać takiego banana na twarzy jak Mrozek(bo to tylko on potrafi) ale wewnętrznego banana mam cały czas I kiedy widze Marcina jak tańczy, jeszcze bardziej utwierdza mnie w tym,że nie warto przejmować się drobnostkami, tylko czerpać energię z wszystkiego co nas otacza Tak po prostu żyje się o wiele łatwiej ![]() Edziek w avie mam nagiego Josha Hartnetta Ostatnio zastanawiam się czy nie wymienić Josha na Mrozka.![]() ps. Edziek ja też komentowałam Mrozka na MS z dwa razy hah
Edytowane przez magdish Czas edycji: 2008-11-15 o 23:49 |
|
|
|
|
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale serialnie, Mroozek to ja nie wiem jak on tak potrafi Ja raz postanowiłam (idąc za jego przykładem) cały czas się uśmiechać, to po godzinie mnie usta bolały, a ludzie na mnie jak na wariatkę patrzyli ![]() To Josh? Nie poznałam. A to był mój ulubiony aktor kiedyś...
|
|
|
#2623 | |
|
Raczkowanie
|
polecam
Jest też film W zasadzie książka jest na podstawie filmu, a film jakby wizualnym przeniesieniem treści książki;P Polecam też przeczytać art 'nieszczesliwi nigdy nie osiagna szczescia' http://www.drugadroga.com/blog/archi...agna-szczescia czy http://www.drugadroga.com/blog/archi...a-swoje-zycie/ w ogole cała ta strona jest świetna, jeśli chcesz zostać drugim Mrozkiem Chociaż Sekret ma prostszy przekaz;PCytat:
. Co prawda byłam cała obolała po wierceniu, ale standardowo bananik, bo fajny koles siedział w poczekalni Zdziwiłam sie bo on też sie fajnie szeroko uśmiechnął. Nie zauważyłam tylko że na przeciwko niego siedzi jego dziewczyna, hahaaa, nie no dobra nie bede opisywać tej sytuacji dalej, bo to żal.pl, ale trzeba uważać czasami do kogo się uśmiechamy Niesamowite jak zwykły uśmiech może kogoś wkurzyc![]() M.in dlatego chciałabym żeby Mrozek wygrał. Może ludzie końcu przestaną robić wielki problem z uśmiechania się do innych bez powodu i przekonają się do banana na co dzień;PBtw dzisiaj oglądałam sobie kawałek powtórki YCD. Doszłam do wniosku, że gdyby Marcin nie istniał pewnie byłabym za Gabrysiem Też fajny, kreatywny chłopak Jednak nasz Morozek to takie wyjątkowe skrzyżowanie faceta, zwierzątka i uroku dziecka
|
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesli chodzi o Gabrysia, to jest mój drugi ulubiony chłopak po Marcinie. Już jak go na castingach zobaczyłam, to pomyślałam sobie, że fajny jest. Ale potem jak już na lajfach rzucił mi się w oczy Krogulczyk, to koniec xD Ael Gabrysiek jako jedyny z Białostockich chłopaków nie przechwala się, że jaki to on nie jest cool i najlepszy w tańcu i w ogóle...
|
|
|
#2625 |
|
Raczkowanie
|
hello maniaczki. czytałyście to? no żem się normalnie zdrażniła i komenta im dałam a co ;p http://www.pudelek.pl/artykul/13707/..._ich_autograf/ sie czepiają dzieciaków młodych :P
|
|
#2626 |
|
Raczkowanie
|
no moje panny widzę że przy niedzieli się obijacie. po środzie niezły kocioł tu był a teraz puchy taaaaakie, no chyba że właśnie ciężko pracujecie i dlatego nie wchodzicie, to wybaczam
) na forum padali stronki z filmikami z Pauliną, Gabrysiem i Kubą. jakby ktoś był zainteresowany- oto linki:http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,59...row_WIDEO.html http://www.kotek.pl/kotek/1,87050,59...do_szkoly.html
|
|
#2627 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja byłam na zakupach ale już jestem, poza tym powinnam poczytać materiały do pracy lic.
|
|
|
#2628 |
|
Raczkowanie
|
no ja mam już 'aż' 1 str.
ręcznie hehe do wtorku musze coś oddać a 1 strone to trochę przypał nie sądzisz?? hehe no Kurde jestem pewna że pisanie o syndromie YCD by mi szybciej szło. :P
|
|
#2629 | ||
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie, o syndormie YCD pewnie w kilka dni bym napisała.
Ja mam na razie stronę tytułową
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
a widzisz. ja go znam osobiscie i powiem Ci, ze nie warto oceniac ludzi przez pryzmat TV.
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
No ja się próbuję uczyć, ale nie mogę się powstrzymać, żeby od czasu do czasu tu nie zajrzeć
![]() Co to artykułu na pudlu, to jest beznadziejny. Chyba tylko oni nie oglądają. A raczej oglądają i udają, że tego nie robią... Bo jakby nie oglądali, to skąd by wiedzieli, że był tam ktoś taki jak Justyna, czy że Gabryś gdzieśtam tańczył... A propos Gabrysia, to śńił mi się dziś
|
|
#2632 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dobra ja lece bo znów się zasiedziałam na forum YCD czytając te bzdetne komentarze. czasami naprawdę nie wiem co mysleć zero obiektywizmu w tych ludziach (nie wszystkich of course). pewnie lookne to jeszcze dziś nie raz ale póki co 3mta się i nie puszczajta hehe si ya!
|
|
|
#2633 |
|
Raczkowanie
|
Apropo snów, to mi co dziwne też śniło się YCD_^__.
No więc sen był o tym że w nast odc Marcin tańczył z Wiolą jakieś latino i tragicznie im się pomyliły kroki, bo Wiola obróciła się w złą stronę i Mrozek nie mógł jej chwycić do podniesienia, wyglądało to beznadziejnie-.--- Śniły mi się jeszcze komentarze Augustina że ich taniec był po prostu tragiczny i Marcin zrobił taka smutna mine... ![]() Ja już fixuje ![]() To wszystko przez madanke, która zarzuciła linkiem do ploty o tym że next time odlecą Wiola z Marcinem
|
|
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wam fajnie,a mi sie nigdy nie śniło YCD (czyt. Mrożek:P)
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie niestety też nie
![]() a przynajmniej nie pamiętam ![]() ![]() ![]() a co do pudla to podają błędne informacje, więc im nawrzucałam a co
|
|
|
|
|
#2636 |
|
Zakorzenienie
|
Ktoś wróóóciła z zaajęć
Ale niesttey nie nadrobię bo lecę jeść a później z TŻtem bo muszę nadrobieć ten weekend ![]() będę wieczorem to nie skrobcie dużo bo nie nadrobie
|
|
#2637 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj tu dość cichutko
![]() Ehh nie jestem pewna czy te pary które były podawane są właściwe. Jedna dziewczyna, która była na nagraniu twierdzi że Marcin na 100% tańczy z Adą hh. Ja go jednak wolałabym zobaczyć w tej pierwszej wersji... |
|
|
|
|
#2638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mamy do wyrobienia sobie o kimś opinii tylko te dane, które widzimy w TV, i jeżeli ktoś się zachowuje tak a nie inaczej, no to sorry, mam prawo mieć o nim takie zdanie jakie mam. Tak samo jest z Wiolą, wydaje mi się zbyt pewna siebie i zbyt wysoko oceniająca siebie na tle innych, ale prywatnie równie dobrze mogłaby zostać moją dobrą kumpelą
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nie wiem, ale na jakimś filmiku ktoś tam się wypowiadał, to w tle było widać że Gabryś się z Adą fotografuje, chyba, że oni tak wszyscy
|
|
|
|
|
|
#2640 |
|
Zakorzenienie
|
Skąd wy te foty mroozka trzaskacie to ja nie wiem...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:43.

mam Cię!
hehehe dobra ide na TV co by mnie sie mózg nie zlasował. napisałam aż stronke licencjackiej 

. Nawet gdybym olała środowe zajęcia to w czwartek musze być w szkole, i nawet jeśłi od razu po finale wsiadłabym w samochód czy w pociąg, to nie wiem czy wyrobiłabym się na poranne zajęcia, których nie moge opuścić. Także tragedia. A miałam wielką ochotę trzasnąć im felieton dlaczego właśnie JA powinnam wygrać 

zero obiektywizmu w tych ludziach (nie wszystkich of course). pewnie lookne to jeszcze dziś nie raz ale póki co 3mta się i nie puszczajta