|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
a z tym zwiniętym rulonem pod udami nie czujesz żadnej ulgi?
|
#2642 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.9
Jest o niebo lepiej
tylko ja nigdy w życiu nie musiałam spać na plecach - zawsze na boku albo na brzuchu i totalnie na płasko. A teraz nie dość, że tylko na plecach to jeszcze w pozycji pół siedzącej - bo jak raz spróbowałam na płasko to rano byłam jak sparaliżowana, nawet ręką nie mogłam ruszyćKurcze - niech już będzie maj moje cycki skończą 3 mce i sobie młodego dźwignę wtedy - zrobię sobie prezent na dzień matki
|
|
#2643 |
|
Raczkowanie
|
Dobranoc
|
#2644 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oooooo faktycznie jaki suuuper prezent na dzień mamy będziesz miała
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-02-26 o 00:14 |
|
|
|
|
#2645 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To bedzie Twoj pierwszy raz...Pierwszy Dzien Matki |
|
|
|
|
#2647 |
|
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:13 ---------- DZIEWCZYNY KTÓRAŚ Z WAS MUSI PRZEJĄĆ WYLICZANKE BO JA JUZ LADA MOMENT NA STÓL SIE KŁADE ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- kurcze kochane jak to zleciało juz w czwartek dołączę do cycolinek
|
|
#2648 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!Piszę dopiero dzisiaj bo wczoraj dopiero o 23 przewieźli mnie z sali pooperacyjnej.Czuję się różnie,raz lepiej raz gorzej,ból momentami jest masakryczny ale trzymam się dzielnie ;-)Operowana byłam 3 godziny ale to nic dziwnego bo trochę roboty ze mną mieli.Stanęło na implantach 440,dzisiaj zobaczę dzieło dr :-P Pozdrawiam Was cieplutko :-*
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
ooo Justi czy to juz pojutrze?
zazdroszczę...Ja wczoraj robiłam "test wody" hehehe.. ale się z mężem uśmialiśmy bo woreczki z wodą są świetne tylko projekcja wychodzi z nich niesamowita wkleiłam do albumu i faktycznie jak Belseno skomentowała - zupełnie inna kobieta. Ale myślę, że aż tak duże nie będą - implant jest jednak wyższy i szerszy, mięsień też go trochę może wypłaszczy i powinno być idealnie choć jak wlewałam prawie 400ml to sporo tego było... w każdym razie zabawa przednia. Mówię do męża poważnie: "a może będę z nimi chodzić do pracy, wiesz żeby szok był mniejszt później?" - a on biorąc to zupełnie serio: "no coś ty, przecież jak się przebije to będziesz cała mokra" ![]() Co do łóżka to my wzięliśmy prostą drewnianą ramę ze stelażem w sumie z przesyłką niespełna 500 zł (allegro). Ale wykonanie doskonałe.
|
|
|
|
#2650 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... mała się drze i pluje jak jej daję...z piersia probuję przetrzymać, bo nie daję ok. 4 godzin, czekam az zglodnieje, a ta i tak nic innego poza piersią i owocami nie zje.... wegetarianka ![]() i trochę się martwie, bo w piątek wracam do pracy Cytat:
![]() między moimi maluchami jest 15 miesięcy różnicy (6 i 5 lat)... na początku było bardzo ciężko, ale teraz jest super, bo razem się bawią (tłuką oczywiście też), ale jednak to praktycznie ten sam wiek Amorcio, Ty nie strasz z tym maleniem piersi po karmieniu ![]() moje już przed powiększaniem były tak mikroskopijne, ze juz mniejsze być nie mogly .... więc liczę na to, ze delikatnie opadną, ale wrócą do rozmiaru sprzed ciąży po powiekszeniu ![]() ![]()
|
|
|
#2651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dasz radę, jak każda z nas dala
|
|
|
#2653 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odpoczywaj dużo |
|
|
|
|
#2654 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki
ją w drodze do klinik o 9 ciach ciach i nowa ja. 3malcie kciuki . Słyszymy się po zabiegu
|
|
|
|
#2655 |
|
Zadomowienie
|
Witam się z rana dziewczynki po nie przespanej nocy. Moja corcia zagorączkowała, nie dużo no ale coś to zapalenie krtani nie przechodzi. Leki przez inhalator dostaje i pocieszam się ze dopiero po 2 dobach powinno być lepiej. Kaszel to jej się tak odrywa ze aż się tam gotuje. Idę z nią dziś do lekarza , czeka mnie stanie w kolejce bo o 7 rano nie było już wolnych miejsc.buuuuuu.
![]() Balbinka gratulacje trzymaj się cieplutko ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Malina powodzenia trzymam kciuki
|
#2656 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
|
|
#2657 | |
|
Raczkowanie
|
malina986 trzymam kciukaski
![]() wracaj do nas jak tylko dojdziesz do siebie po op ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ---------- Cytat:
buziam i odpoczywaj sobie i ciesz się cycuniami
|
|
#2658 |
|
Zadomowienie
|
Jusi a Ty już tuż tuż i bedą piękne cycusie
|
#2659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witajcie z ranka |
|
|
|
|
#2660 |
|
Raczkowanie
|
niop
|
#2661 | ||
|
Zadomowienie
|
Horo kiedyś ktoś pisał o smarowaniu czymś gorzkim ale nie pamiętam co to było
i która dziewczynka bo temat zupełnie poza mną, pamiętam tylko, że zadziałało...---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
|
|
#2662 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo, mi cycuszki nie zmalaly po karmieniu.Mam to co mialam wczesniej, bylam szczuplejsza to mialam jeszcze mniej i tak jest teraz. Mam to szczescie, ze rozmiar E w trakcie pierwszego karmienia i D s trakcie drugiego i powrot do A nie pozostawil sladow po mimo mojego wieku skora jest taka sama gdy mialam 28lat
Belseno ja pisalam o smarowaniu piolunem ale to nie dzialalo, kombninowalam tez z cytryna i to juz bardziej poczula. Horo ja moja starsza tez dokarmialam od 4mca i wg zalecen czyli po jednym skladniku, owo de, deserki stosownie do wieku i mialam go co Ty teraz. Z mala zaczelam od obiadkow a jak polubila wlaczylam owoce, jogurty nestle. Moja rada ugotuj jej sama rosolek na indyczku, szyjka jest fajna, przetrzyj miesko , malutko do tego marchewke a sam rosolek zagesc kaszka mana. Zobacz czy bedzie jadala. Od kad moja corcia je to co ja gotue to pozera wszytko a ze sloiczkow jadla tak sobie. Ja gotuje, dziele i mroze w woreczkach. Kup tez jajeczka przepiorcze i zrob jej jajeczniczke na parze. Na garnuszku z gotujjaca sis woda poloz talerzyk i ze 2jajeczka wbij, mozesz dodac troszke maselka dla smaku. Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-02-26 o 09:13 |
|
|
|
#2663 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Niebawem zobaczysz ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- wygląda bardzo ładnie, taki kolor ma jak na fotce?
|
|
#2664 |
|
Raczkowanie
|
Hej
balbinka 020- dzielna kobietko gratuluję Ciekawe jak pozostałe dziewczynki? Pewnie też lada chwila się odezwą ![]() malina986- powodzenia Justi - a Ty się pakuj powoli kochana
|
#2665 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sobie dzis myslalam o Tobie. Jak Twoj TZ podsyla Ci takie linki to Ty jemu odwrotnie, same cuda i z usmieszkami, buziaczkami, ze go kochasz, bez nerwow , bierz go na wesolo i z uczuciem. Zobzczymy co z tego wyjdzie. Obracaj na wesolo. To moze trudne ale poeksperymentuj na TZcie |
|
|
|
|
#2666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wczoraj oglądałam swojego doktorka i jaki on malomówny . Ciekawe jak ja z natury gadatliwa z nim się dogadam?
|
|
#2667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
z tym kochaniem wielkim to bez przesady od razu pomyśli, że coś kombinuję ....ale tak jak mówisz....obracam wszystko na wesoło, bez nerwów. Małymi kroczkami oby do celu
|
|
#2668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() owocki/deserki zjada ladnie ; szczególnie jej smakują te HIPP z jogurtem (niby po 5 miesiącu, ale jogurt) i na szczęście nic jej nie jest. Obiadki już sama też próbowałam gotować, ale też nie chce no nic... pozostaje dalej walczyć
|
|
|
#2669 | |||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Urlop już zaplanowany i w jakiejś części opłacony. W sumie to zaczęło się od tego urlopu. Mam ten kompleks od lat ( mam ich już 43), ale jakoś daję radę. Czasami przez pół roku nie przejmuję się w ogóle. Zawsze jest najgorzej przed latem, wyjście do ludzi w stroju kąpielowym to koszmar...ale wychodzę. Ten wyjazd jest ze znajomymi. Głupio mi przed nimi Albo zrobię operację wiosną albo wcale, chyba że mnie najdzie we wrześniu znowu.---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
Bardzo ci dziękuję za odpowiedź. dzieci mam wielkie i nie trzeba ich nosić. Jedno większe ode mnie Rozumiem, że lepiej mieć pełne 3 miesiące aby w pełni dojść do siebie.Porody były dla mnie koszmarem jak taką operację bym zniosła - nie wiem, chyba cięzko. No i wiek ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
Wiem...rozumiem
Edytowane przez Bettina43 Czas edycji: 2013-02-26 o 09:40 |
|||
|
|
|
#2670 |
|
Zadomowienie
|
Bettina,
przecież nie musisz urlopu spędzać bardzo aktywnie... zrobisz piersi, spokojnie gdzieś na urlop pojedziesz, ale przez pierwsze 8 tygodni po operacji będziesz w staniku pooperacyjnym a wiek to nie problem
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:59.

tylko ja nigdy w życiu nie musiałam spać na plecach - zawsze na boku albo na brzuchu i totalnie na płasko. A teraz nie dość, że tylko na plecach to jeszcze w pozycji pół siedzącej - bo jak raz spróbowałam na płasko to rano byłam jak sparaliżowana, nawet ręką nie mogłam ruszyć
oooooo faktycznie jaki suuuper prezent na dzień mamy będziesz miała
:confu sed:

... mała się drze i pluje jak jej daję...

pozdrawiam was cieplutko :-*
Albo zrobię operację wiosną albo wcale, chyba że mnie najdzie we wrześniu znowu.