|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019
Cz.IV
Ja też dzisiaj jakas niewyspana jestem, głupoty mi się jakieś śniły i co chwilę mnie budziły...
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Przylaczam sie do słabej nocy i glupich snow
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Mnie się dziś śnił Ryan Gosling,nie napiszę już co dokładnie
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha. Takie sny to ja lubie
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#246 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
co najlepsze Nasze osiedle takie duże że co drugi rok jest na naszej części ![]() Cytat:
boli mnie brzuch, opadł bardziej, twardnieje co chwile, nad ranem myślałam że krzyż mi rozsadza taki ból, jakby co dam znac na fb że jadę na IP, ale wiem że dziś jestem nie do życia a Tż łóżeczko skręci
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Brzuch mnie rozbolał nad ranem ale bardziej jakby żołądek. Na szczęście już jest ok . Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#248 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
A postawa tego księdza z Twojej rodziny to już w ogóle szkoda gadać, tak jak napisałaś powinien z założenia próbować sprowadzić Was na "dobrą drogę" tzn wspólne życie ale po ślubie kościelnym, a nie rozpowiadać takie bzdury :/ Cytat:
czyli jednak jak się chce to się da, widać że to była wizyta z powołania, a nie do odklepania i zebrania pieniędzy ![]() Cytat:
Cytat:
koniecznie dawaj znać jak się czujeszJa dziś też miałam tragiczną noc, ale to przez mojego męża. Poszedł wieczorem z kolegami, obiecał że wróci po północy (bo lokal był czynny właśnie do północy i miał już nigdzie więcej nie iść), a wrócił jakoś po 2... Nie odpisywał na moje smsy, jak zadzwoniłam to nawet nie wiedział że to odebrał Jestem wściekła, strasznie nieodpowiedzialne zachowanie, serio myślałam że on sobie zdaje sprawę z etapu na jakim jestem i owszem, wszystko jest w porządku i w ogóle, aczkolwiek naprawdę zazdroszczę Wam TŻów którzy sami z siebie już jakiś czas temu zrezygnowali z picia żeby w razie czego móc wrócić do domu albo w ogóle zawieźć na IP. A ja niestety w takich sytuacjach nie mogę normalnie spać, już mu to wiele razy mówiłam, niby tak się wszystkim przejmuje i w ogóle ale jak przychodzi co do czego to nawet nie potrafi posiedzieć przy jednym piwie albo najlepiej przy czymś bezalkoholowym, żeby w razie czego być pod telefonem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||||
|
|
|
#249 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
ogólnie to nie jest jakis mega pazerny, rozumie rozne sytuacje ale tez czesto mozna za dobry pieniążek cos więcej zalatwic. Coz...Ty sie tam trzymaj kochana, w razoe czego jedz na IP Cytat:
niepoważny troche Moj tez potrafi wieczorem sobie drineczki czy winko popic ( nie pije duzo ) ale juz mnie to zaczyna denerwowac :/ jsk cos sie stanie to co ja zrobię? Musze mu zwrocic uwage znowu. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() No nic, musiałam się wyżalić, dobrze że chociaż tu można napisać i spotkać się ze zrozumieniem ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Chlopy to tak wszystko na miekko biorą, ze az mnie szlag trafia czasem
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
|
#252 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
Cytat:
Generalnie to on bardzo rzadko wychodzi, dosłownie 2 razy do roku, ale jak wyjdzie beze mnie to nie potrafi powiedzieć stop w odpowiednim momencie i zawsze wraca w tragicznym stanie. Ostatnio pojechał do mojego brata na pokera, to wcale nie wrócił, bo nie był już w stanie. A rano się jeszcze pytał, czy po niego przyjadę.. za karę wracał z buta ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
|
|
#253 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() słyszeliśmy nie jedną historię i nie chce żeby takie osoby mówiły mi jak mam żyć. Cytat:
![]() i dawaj znać Cytat:
mój też mnie wczoraj wkurzył bo powiedział że w przyszła sobotę po urodzinach śpimy u jego rodziców. Był bardzo zdziwiony jak zapytałam 'dlaczego' . Denerwuje mnie jego nastawienie że przecież od razu nie urodze a są taksówki w razie czego. Już same urodziny będą wyczynem, powiedziałam że najchętniej pojechalabym na godz lub dwie i do domu..bo pewnie będę słuchać cały czas o tym jak źle wyglądam i że brzuch opada (bo już 2tyg temu o tym słuchałam) . Mąż ma szybką odpowiedź 'po co się przejmujesz?' .No dobił mnie tą nocką..powiedziałam że raczej będzie musiał odwieźć mnie do domu a potem niech robi co chce Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
Faceci serio mają czasem dziwne myślenie, zamiast pokornie sam z siebie wrócić to jeszcze śmiał prosić żebyś specjalnie po niego przyjechała, jak doprowadził się do takiego stanu Ale mój mąż ma w zasadzie podobnie, sam wychodzi gdzieś rzadko, ale niestety wczoraj była jedna z tych właśnie okazji no i też jak jest sam to nie potrafi powiedzieć stop.A z takim wieczornym jednym piwkiem to też się zgadzam, niby to jest "nic" i jest w zasadzie pełna świadomość itp, ale w razie czego auta już nie można prowadzić, a to jednak duży problem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#255 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
tym bardziej że Ty jesteś już na takim etapie ciąży, że naprawdę w każdym momencie może coś się zacząć dziać... Najgorsze że są strasznie niedomyślni, bo po takim Twoim tekście powinien stwierdzić że no faktycznie, racja, pojedziecie na godzinę czy dwie i razem wrócicie do domu. Nie dziwię Ci się że nie chcesz słuchać o tym jak źle wyglądasz (po co w ogóle mówić ciężarnej takie rzeczy?!) i że nie chcesz nocować w innym miejscu, niezależnie od tego co to za okazja i u kogo ten nocleg jest. Pomijając fakt przesiedzenia na tych urodzinach, co też wcale nie jest takie proste i oczywiste jak się niektórym wydaje :/Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#257 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Mąż właśnie pojechał syna zawieźć do teściowej, a sam do pracy. Pewnie syn wróci rozwydrzony jak zawsze po tych wizytach, no ale trudno. Mam całe kilka godzin dla siebie, już nie pamiętam jak to jest. Aż nie wiem co robić, zaczynam od ciepłej kawy
a później dluuuga kąpiel taki plan póki co. Mój mąż na szczęście bardzo rzadko pije, jak coś to jakieś piwo wieczorem od czasu do czasu, ale ostatnio jakoś ciągle się kłócić. Codziennie praktycznie. Już mam dość, a co dopiero po porodzie będzie. Najgorsze jest to, że są to jakieś totalne bzdury zawsze. Ja niestety często jestem sama w nocy, bo mąż ma nocki. Bardzo się boję że zacznę rodzic właśnie jak będzie na nocce. W dzień to jeszcze by jakoś może dał radę się wyrwać z pracy żeby mnie zawieźć itd, ale w nocy to nie wiem co będzie. Śliweńka, mam nadzieję że wszystko ok u Ciebie i lepiej się czujesz. Dawaj znać co i jak. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
zwłaszcza patrząc na czas trwania ciąży, gdzie przez tyle miesięcy są dolegliwościMiejmy nadzieję że Twój mąż zmądrzeje przez ten tydzień albo że faktycznie się rozpakujesz w międzyczasie ![]() Cytat:
Korzystaj! ![]() A my też ostatnio się bardziej i częściej kłócimy, chociaż widzę w tym trochę swojej winy, a raczej winy hormonów ciążowych... Czasami naprawdę przesadzam i czepiam się jakby się stało nie wiadomo co, a to tylko jakaś głupota, na którą normalnie bym nie zwróciła uwagi. Po porodzie powinno przejść, oby mam nadzieję że i u Was mimo wszystko po porodzie kłótni będzie mniej, a nie jeszcze więcejWysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cz.IV
Dzień dobry
Koniec końców zasnęłam dziś dopiero po 4 :p No masakra ![]() ![]() Cytat:
Trzymaj się tam ![]() Cytat:
Powinni mieć po takim jednym „dniu testowym” to może by zmienili podejście czasami co do postrzegania naszych kobiecych stanów. Cytat:
Rozumiem odwiedziny ale od razu na noc Cię chce zabrać? :/ no masakra... może jeszcze zmądrzeje a jak nie to sama go ustaw do pionu bo w tej sytuacji to Ty z dzieckiem jesteście najważniejsi i nie daj sobie wmówić, ze jest inaczej bo urodziny są raz do roku czy coś w tym stylu. Cytat:
No co do podejścia teściów do respektowania zasad to sama jestem ciekawa jak u mnie będzie bo tesciowa zapowiadała (albo straszyła ) ze rodzice są od wychowywania a dziadkowie od rozpieszczania :p Mój małż kilka tygodni temu wlasnie żebym poszła z nim na urodziny do jego kolegi Szyjka na opuszek palca a ja będę się pchała do ludzi Wkurzylam się bo raz, ze nie mogłam i zle się czuje (bo jeszcze odchorowywałam po świętach) a ten namawiał a dwa miał początek powrotu czegos w rodzaju rwy kulszowej i stwierdził, ze leki odstawia bo to urodziny to się napije Skwitowałam tylko, ze bardzo odpowiedzialnie się zachowuje jak na przyszłego tatusia i gratuluje mądrych wyborów. Efekt był taki, ze wrócił po 3 godzinach swoim autem i wziął leki :p Cytat:
Matka Ty odpoczywaj i korzystaj dziś z życia na maksa ![]() ![]() Jakkolwiek by to nie zabrzmiało pod koniec ciąży ![]() Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk |
|||||
|
|
|
#261 | |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
i czuję się jak nowonarodzona o ile to możliwe na 4 tygodnie przed porodem chyba się wezmę za jakąś książkę. No niestety z tymi facetami to czasem gorzej niż z dziećmi. Mój czasem też ma takie pomysły, że aż mi się komentować nie chce. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Mi jeszcze mama coraz bardziej wchodzi na głowę.. wybierałam wczoraj taki mały dywanik żeby mieć pod nogami przy fotelu .W sumie padło na ciemniejszy popiel no i komentarz "a nie chcesz białego? Weź biały będzie lepiej pasował " niby zaczęłam się gotować no ale stanowczo odpowiedziałam CHCE POPIELATY na to mama "no ok ,przecież to Twój wybór "
szykuje kanapki mężowi na dziś "A czemu z pastą ? Weź lepiej z tą szynką " no i znowu się gotuje bo zawsze komentarz musi być a jak coś głupiego odpowiem to słyszę że się nakręcam, że przecież ja tylko mówię a zrobisz jak chcesz .. najgorzej jak moi bracia przyjeżdżają z zagranicy bo widzą rodziców 2-3razy w roku i jak słyszą mnie taką nakręconą to od razu mam kontrę z ich strony ![]() Wysłane z mojego SM-A750FN przy użyciu Tapatalka
|
|
#263 | ||
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Cytat:
![]() Cytat:
Ja się ostatnio z moim mężem mniej kłócę, ale nie wiem czy to zasługa mojego spokoju 🤣 czy może on mi odpuszcza ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
Hej
ja spałam całkiem dobrze. Jak wstałam rano wypiłam kubek herbaty a 30 minut później wyrzygalam całą :p mąż grzebie w mieszkaniu a ja sprzątam. Nie mogę się doczekać aniballa ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
Cz.IV
Tak czytam o tych waszych chłopach to chyba będę milsza dla mojego. On od początku ciazy to że 2-3 piwa wypił, teraz gdzie byśmy się nie wybierali to zawsze autem, jak jest w domu to lata dookoła mnie, masuje, podtyka jedzenie
Oby po ciazy mu się to utrzymało, co prawda zapowiada, że to logiczne że dziecko mamy wspólne więc się wspólnie zajmujemy a nie, że on pomaga ale zobaczymy jak wyjdzie w praktyce.Miałam dzisiaj taka zgage, że mam już kupiony ten niedobry syrop, zobaczymy czy coś daje ale boję się spróbować ![]() Ale za to plecy dzisiaj jakby lepiej i podwozie nie napieprza, może nawet się z mężem na zakupy wybiorę Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#266 | |||
|
Rozeznanie
|
Mamusie lutowe 2019❤ Cz.IV
Cytat:
Ogólnie tez nie mogę na swojego narzekac... Tylko wtedy jakaś pomroczność go chwilowa ogarnęła I byłabym świnia gdybym marudziła :p Cytat:
Cytat:
Pospalam do 10 i jest ok pewnie jeszcze jakaś drzemka będzie :p Jejuuuuu... Mam jakieś mdłości ![]() Wcześniej przez cała ciąże miałam tylko raz!!! Aż zapomniałam jakie to wspaniałe uczucie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Petrochemia Czas edycji: 2019-01-12 o 13:17 |
|||
|
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cz.IV
Cytat:
Cytat:
Ja zrobilam sałatke owocowa ide sie pomalować za chwilkę i jade na urodziny do chrzesniaka!
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dzisiaj mega ssanie,nie chcecie wiedzieć ile już zjadłam od rana
Jakoś dziwnie z tym jedzeniem mam,jednego dnia mnie muli i nic mi nie smakuje,a zaraz drugiego jadłabym cały dzień.Wyskoczył mi dziś pierwszy pryszcz od 7 miesięcy!!! |
|
|
|
#270 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najchętniej szłabym spać, ale szkoda mi marnować cennego czasu. Trochę mieszkanie ogarnelam przynajmniej, nic mnie tak nie wkurza jak tem wieczny syf. To chociaż będzie kilka godzin porządku Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

Cz.IV

) To jak się okazało zostałam mianowana na „czarnego baranka” przynajmniej tamtej strony rodziny ze względu na zycie z Tżtem najpierw bez ślubu a później „tylko” po cywilnym. I jak myślicie od kogo to wyszło ?
Jestem wściekła, strasznie nieodpowiedzialne zachowanie, serio myślałam że on sobie zdaje sprawę z etapu na jakim jestem i owszem, wszystko jest w porządku i w ogóle, aczkolwiek naprawdę zazdroszczę Wam TŻów którzy sami z siebie już jakiś czas temu zrezygnowali z picia żeby w razie czego móc wrócić do domu albo w ogóle zawieźć na IP. A ja niestety w takich sytuacjach nie mogę normalnie spać, już mu to wiele razy mówiłam, niby tak się wszystkim przejmuje i w ogóle ale jak przychodzi co do czego to nawet nie potrafi posiedzieć przy jednym piwie albo najlepiej przy czymś bezalkoholowym, żeby w razie czego być pod telefonem

mój też mnie wczoraj wkurzył bo powiedział że w przyszła sobotę po urodzinach śpimy u jego rodziców. Był bardzo zdziwiony jak zapytałam 'dlaczego' . Denerwuje mnie jego nastawienie że przecież od razu nie urodze a są taksówki w razie czego. Już same urodziny będą wyczynem, powiedziałam że najchętniej pojechalabym na godz lub dwie i do domu..bo pewnie będę słuchać cały czas o tym jak źle wyglądam i że brzuch opada (bo już 2tyg temu o tym słuchałam) . Mąż ma szybką odpowiedź 'po co się przejmujesz?' .No dobił mnie tą nocką..powiedziałam że raczej będzie musiał odwieźć mnie do domu a potem niech robi co chce 

czy może on mi odpuszcza