Kobieta z kobietą?:) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-07, 20:00   #241
Nati02
Zakorzenienie

Dot.: seks z kobieta

Cytat:
Napisane przez martina@
no Giertych to modelowy przykład człowieka tolerancyjnego

A to dopiero mam trening miesni brzcuha
Stary 2006-05-07, 20:33   #242
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

ale brzuszków sobie kochana dzisiaj nie odpuszczaj

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-08, 18:30   #243
jowisia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to jowisia

Cytat:
Napisane przez Nati02
Rozmiawialam na ten temat z jedną znajomą katechetką. Powiedziała, że ona ich nie toleruje, ze tak nie powinno być i że Bóg ich potępi.
Jaki Bog. Bog to cos, co wymyslil czlowiek ze strachu przed nieznanym i smiercia. A potem nie mozna bylo poskladac do kupy jak to jest, ze nie slonce sie kreci, a ziemia. Tozto sprzeczne z objawieniem Bibli! Spalic na stosie Bruno. Spalony. Spalic Galileusza. Uciekl. Kopernika? Wycofal sie.
A potem musieli zaakceptowac. Zaakceptuja tez gejow, jak sie okaze, ze ten Bog wcale taki wszechmocny i do konca logiczny nie jest.
Bog mial potepiac rycerzy, ktorzy sypiali z wiesniaczkami chlopskimi. Mial tez potepiac tych, ktorzy dotykali kobiete nieczysta (menstruacja). Jakos dozywali 80tki. I zaden grom z nieba na nich nie spadl.
A jezeli juz Bog - to kochaj blizniego, cholera, jak brata swego. Jakiej by religii i orientacji nie byl. A nie potepiaj. Stad sie wziely krucjaty. Z ciemnoty Kosciola.
Ide z tego watku, bo jak religia w polskich szkolach jest poruszana to az mnie rozmiata.

jowisia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 14:19   #244
doduŚ
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jowisia
Jaki Bog. Bog to cos, co wymyslil czlowiek ze strachu przed nieznanym i smiercia. A potem nie mozna bylo poskladac do kupy jak to jest, ze nie slonce sie kreci, a ziemia. Tozto sprzeczne z objawieniem Bibli! Spalic na stosie Bruno. Spalony. Spalic Galileusza. Uciekl. Kopernika? Wycofal sie.
A potem musieli zaakceptowac. Zaakceptuja tez gejow, jak sie okaze, ze ten Bog wcale taki wszechmocny i do konca logiczny nie jest.
Bog mial potepiac rycerzy, ktorzy sypiali z wiesniaczkami chlopskimi. Mial tez potepiac tych, ktorzy dotykali kobiete nieczysta (menstruacja). Jakos dozywali 80tki. I zaden grom z nieba na nich nie spadl.
A jezeli juz Bog - to kochaj blizniego, cholera, jak brata swego. Jakiej by religii i orientacji nie byl. A nie potepiaj. Stad sie wziely krucjaty. Z ciemnoty Kosciola.
Ide z tego watku, bo jak religia w polskich szkolach jest poruszana to az mnie rozmiata.

odwazne slowa jowisiu,z ktorymi niedokonca sie zgadzam,chodzi mi o to mniej wiecej
Cytat:
Jaki Bog. Bog to cos, co wymyslil czlowiek ze strachu przed nieznanym i smiercia. A potem nie mozna bylo poskladac do kupy jak to jest, ze nie slonce sie kreci, a ziemia
ale mysle ze to nieodpowiednie miejsce na takie typu konwersacje ,co do uzupelnienia mojej wypowiedzi,nie mam "nic" do gejow i lesbijek,nie potepiam ich i nie nietoleruje [choc na adopcje przez nich dzieci NIGDY sie nie zgodze i tego nie zaakceptuje] no,to tylko moje zdanie,ktore chcialam je tu wyrazic

POZDRAWIAM

POZDRAWIAM

"Największym więzieniem jest przeszłość"

"należy kochac rzeczywistość, a nie urojenia... "
doduŚ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 15:07   #245
Nati02
Zakorzenienie

Jowisiu zgadzam się i nie zgadzam.
Kościół sie w końcu zlamie- zgadzam Tak samo jak kościół ostatnio uznał prezerwatywy dla osob z wirusem hiv.
Smiać mi się z tego chce... ale nie z tego, ze ludzie chorzy, a z tego, że tacy przeciwnicy prezerwatyw, a tu prosze...

Ale czy Bóg istnieje czy tylko inni go wymyślili? Nie wiem, nie mnie oceniać. Mimo, iż jestem katoliczką (rodzice wychowali) to wierzę w "swojego" Boga. Bóg nie objawia sie dla mnie w kościele czy gdzie indziej. Po prostu jest. To nie wątek na takie rozważania

Martina nie odpuscilam
Stary 2006-05-09, 15:58   #246
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez doduŚ
odwazne slowa jowisiu
Odwazne. Nie chcialam nikogo urazic. Po przemysleniu stwierdzilam, ze rzeczywiscie to forum, a juz na pewno ten watek nie sa miejscem na takie rozwazania. Nie bede teraz edytowac posta, tak wiec przykro mi za nieprzemyslana reakcje, spowodowana moimi osobistymi pogladami na temat chorego systemu kosciola.

Natus, masz racje, targetem moich atakow i zlosci powinien byc Kosciol, a nie -byc moze Bogu ducha winny- sam Bog. TO tylko koscielne interpretacje. I zgadzam sie z Toba i widze, ze kosciol ewoluuje razem z nami i chcac nie chcac, zapierajac sie rekami i nogami, musi przewartosciowac swoje zasady i dopasowac sie do zmieniajacego sie swiata.
Oby Wasz Kosciol i wszystkich wierzacych mial na tyle odwagi aby stanac twarza w twarz z nowa rzeczywistoscia i umial przyznac sie do bledow (tak jak teraz przyznaje sie do tych z przeszlosci). I zycze mu, by nie tracic swych adeptow, by sie unowoczesnial z biegiem czasu.

Stary 2006-05-09, 17:36   #247
Nati02
Zakorzenienie

Jowisiu racje masz odnośnie chorego kościoła i to dużą.
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze w każdej religii, jednak Islam to już w ogóle zatryzmał się na XV wieku. Katolicyzm chociaż na XIXw.

(przez dłuższą chwilę sie zastanawiałam czy czasem nie napisać słowa kościół z wielkij litery. Zostałam jednak przy małej)

Tak sobie myślałam ostatnio nad tym wątkiem.
Nasi politycy chcą wprowadzić ustawe zabraniającą palenia papierosów w miejscu publicznym- na ulicy również (btw super ). Komentuja to mówiąc, ze w domu może robić każdy co chce, a w miejscach ogólnodostępnych każdy ma mieć takie same prawa (odnośnie nie wdychania tego dymu oraz widoku ludzi z papierosem). Powinno się tak samo odnosić do osób homo czy bi. Jak chcą niech robią, ale nie w miejscu publicznym (btw takie same prawo jest odnosnie hetero).

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 17:45   #248
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Nasi politycy chcą wprowadzić ustawe zabraniającą palenia papierosów w miejscu publicznym- na ulicy również (btw super ). Komentuja to mówiąc, ze w domu może robić każdy co chce, a w miejscach ogólnodostępnych każdy ma mieć takie same prawa (odnośnie nie wdychania tego dymu oraz widoku ludzi z papierosem). Powinno się tak samo odnosić do osób homo czy bi. Jak chcą niech robią, ale nie w miejscu publicznym (btw takie same prawo jest odnosnie hetero).
Heh, no wlasnie, ale problem jest dokladnie tutaj!!
Rzadko zdarza sie, zeby dwoj gejow uprawialo stosunek seksualny w miejscu publicznym, a jezeli juz, to dokaldnie z taka sama czestotliwoscia jak robia to pary hetero, czy obsciskuja sie na dyskotece. Wszedzie sa ekstrawertcy zzachaczajacy o ekshibicjonizm.

ALE. O to wlasnie chodzi, ze wszyscy powinni miec te same prawa ---> tylko jak sie jakas dziewczyna ze swoim chlopakiem na ulicy obsciskuja, trzymaja za rece to nikt im wyrzutow nie robi. Jak dwoch gejow to juz tak. I to jest sprawiedliwe?

Stary 2006-05-09, 17:53   #249
Nati02
Zakorzenienie

Nie Jowisiu nie jest. Nie jest sprawiedliwe, ale co jest sprawiedliwe na tym świecie?

(chciałam się odnieść własnie do polskich polityków, ale zaniechałam tego, by się nie denerwować)

Jestem w pełni tolerancyjna wobec tych ludzi. Nie przeszkadzają mi, a z pewnością nie sa mniej wartościowi niż ludzie hetero.
Jednak dwie kobiety, czy dwóch mężczyzn tworzących związek nie jest normalną rzeczą. Jeszcze nie do końca w tych czasach. Być może jak się zastarzejemy to takie pary będą normalne.
Odnośnie tego miejsca publicznego nie chodzi mi o sam stosunek. O całowanie, dotykanie itd. Racja. Każdy powinien mieć takie same prawa. Mi osobiście nie podoba sie jak parka obściskuje się na przystanku gdy czekam na autobus .

Wolność Tomku w swoim domku... Ale w swoim. Nie na uliczy.

Btw nie wiem czy coś z tego będzie zrozumiałe, bo mam tysiąc myśli na sekunde.
Stary 2006-05-09, 18:21   #250
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Jestem w pełni tolerancyjna wobec tych ludzi. Nie przeszkadzają mi, a z pewnością nie sa mniej wartościowi niż ludzie hetero.
Jednak dwie kobiety, czy dwóch mężczyzn tworzących związek nie jest normalną rzeczą. Jeszcze nie do końca w tych czasach. Być może jak się zastarzejemy to takie pary będą normalne.
Odnośnie tego miejsca publicznego nie chodzi mi o sam stosunek. O całowanie, dotykanie itd. Racja. Każdy powinien mieć takie same prawa. Mi osobiście nie podoba sie jak parka obściskuje się na przystanku gdy czekam na autobus .

Wolność Tomku w swoim domku... Ale w swoim. Nie na uliczy.

Btw nie wiem czy coś z tego będzie zrozumiałe, bo mam tysiąc myśli na sekunde.
Tak, ja cie doskonale rozumiem.
Ostatnio mialam z moja mam rozmowe na ten temat, i suma sumarum wylozyla mi te same poglady co twoje. Ze nie przeszkadzaja jej, ze toleruje. Ze szanuje jak kazdego. Ale ze to NIE JEST normalne.
Polemizowalysmy troche, tlumaczylam jej, ze nie ma pojecia takiego jak norma, ze nie ma jej granic, ze to, co dla jednych jest normalnoscia, dla innych nie jest itp.. Na co ona, ze nienormalnych sie w szpitalu zamyka. Na co ja, ze owszem, ale jezeli stanowia niebezpiecznestwo dla siebie samych albo dla otoczenia. Albo sami sobie nie umieja ze swoja choroba poradzic. Podczas gdy homo wcale nie czuja sie zle z faktu, iz maja taka, a nie inna orientacje (no, chyba ze w zacofanych krajach, gdzie ciagle sa pietnowani, ale na pewno nie tam, gdzie zjawisko homo jest w pelni akceptowane), czuja sie w pelni pogodzeni z samym soba i zyja szczesliwie, nie wyrzadzajac nikomu krzywdy.
Ale wtedy moja mam dosc solidnym argumentem przekonala mnie o nienormalnosci : jako ze celem czlowieka jest prokreacja, reprodukcja i rozmnazanie sie, a homoseksualizm jest sprzeczny z tym zalozeniem natury.
Na co ja jej, ze istniejea w naturze gatunki obojniakow, ktore potrafia rozmnazac sie same, na co ona, ze to nie jest normalne...

To nie jest tak, ze w naszych czasach te pary nie sa traktowane jak normalne. Tu nie chodzi o czas, ale o miejsce. W polsce nie sa traktowani jak normalni, i jeszcze dlugo nie beda, ale w innych krajach sa naprawde traktowani jak cos zupelnie najnormalniejszego pod sloncem Wiec pewnie gdy bedziemy stare i pomarszczone, pary homo nie beda nikogo dziwic.

Ja tez nie lubie upubliczniania swoich uczuc na ulicy i te pe. ALe z tym to sie nie da nic zrobic chyba. Swiat zmierza ku coraz wiekszej wolnosci slowa, wyboru, zachowan. Coraz mniej cenzury, a coraz wiecej samowoli. Dlatego z tym obsciskiwaniem sie na ulicy, to juz moze byc tylko gorzej.
Kiedys na plakatach kobieta z odslonietym kolanem byla szczytem prowokacji, dzis gdzie sie nie obejrze, nawet w drodze do szkoly, z kazdego przystanku autobusowaego swieci do mnie gola za przeproszeniem dupa z bilboardu reklamujaca stringi, czy gole cyce reklamujace nawet bio jogurt. I nikogo to nie szokuje (mnie oburza, takie sacrum profanum).
Dakad ten swiat zmierza - nie wiem, ale nie jestem pewna, czy w dobra strone. Jedno wiem, nie da sie go zatrzymac.

Stary 2006-05-09, 18:25   #251
hools
BAN stały

ALE. O to wlasnie chodzi, ze wszyscy powinni miec te same prawa ---> tylko jak sie jakas dziewczyna ze swoim chlopakiem na ulicy obsciskuja, trzymaja za rece to nikt im wyrzutow nie robi. Jak dwoch gejow to juz tak. I to jest sprawiedliwe?[/quote]

jasne ze jest sprawiedliwe! homosexualizm jak i kazde inne zwyrodnienie jest anomalią natury, jesli cos nie jest proporcjonalne do tworzącej nas natury jest niewątpliwie nienaturalne,homosexualiz m jest zboczeniem!!! jesli uwazasz inaczej to raczej tez nie zaliczasz sie do osob prawidlowo funkcjonujących w swiecie którym panują okreslone prawa przyrody! mnie naprzykład widok pary obojętnie czy pary kobiecej czy meskiej przyprawia o mdłosci... wywiera wprost agresje! jak mozna obnosic sie publicznie z czyms co jest nienaturalne,wbrew oglnemu prawu natury! po to bog stworzyl kobiete i mezczyzne jako dwie swiadome istoty,wobec ktorych zachodza czynnosci kierujące do prokreacji gatunku!!! a jesli ktos rodzi sie genetycznym defektem pociągu sexualnego to tez niewątpliwie swiadczy o jego uposledzeniu! tak wiec wszystko sprowadza sie do jednego- homosexualizm jest uposledzeniem i nie jest czyms normalnym,wiec homosexualistom nie mogą przyslugiwac takie same prawa jak normalnym ludziom.ogolnie rzecz biorąc jestem za eksterminacją homosexualistow!
hools jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 18:32   #252
Nati02
Zakorzenienie

Hools czuje złość w Twojej wypowiedzi.

Dobrze. Anomalią jest również to, że dzieci niepełnosprawne żyją. Że ludzie na wózkach pracują, że dzieci z downem chodzą do szkoły, przedszkola, że ŻYJĄ.
Jestem za normalnym zyciem dla tych dzieci/ osob i jestem nienormalna bo:

Cytat:
jesli uwazasz inaczej to raczej tez nie zaliczasz sie do osob prawidlowo funkcjonujących w swiecie którym panują okreslone prawa przyrody
Stary 2006-05-09, 18:34   #253
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hools

jasne ze jest sprawiedliwe! homosexualizm jak i kazde inne zwyrodnienie jest anomalią natury, jesli cos nie jest proporcjonalne do tworzącej nas natury jest niewątpliwie nienaturalne,homosexualiz m jest zboczeniem!!! jesli uwazasz inaczej to raczej tez nie zaliczasz sie do osob prawidlowo funkcjonujących w swiecie którym panują okreslone prawa przyrody! mnie naprzykład widok pary obojętnie czy pary kobiecej czy meskiej przyprawia o mdłosci... wywiera wprost agresje! jak mozna obnosic sie publicznie z czyms co jest nienaturalne,wbrew oglnemu prawu natury! po to bog stworzyl kobiete i mezczyzne jako dwie swiadome istoty,wobec ktorych zachodza czynnosci kierujące do prokreacji gatunku!!! a jesli ktos rodzi sie genetycznym defektem pociągu sexualnego to tez niewątpliwie swiadczy o jego uposledzeniu! tak wiec wszystko sprowadza sie do jednego- homosexualizm jest uposledzeniem i nie jest czyms normalnym,wiec homosexualistom nie mogą przyslugiwac takie same prawa jak normalnym ludziom.ogolnie rzecz biorąc jestem za eksterminacją homosexualistow!
Hola, hola, chyba sie kolezanko (kolego?) zapedzilas troszke. "Homoseksualizm jest zboczeniem", powinnas poprzedzic jakas lagodzaca konstrukcja lingwistyczna typu "moim zdaniem", i najlepiej bez tych wykrzyknikow. Tutaj sie nie krzyczy.
A ekstreminacja to termin dosc mocny.

Stary 2006-05-09, 18:38   #254
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Dobrze. Anomalią jest również to, że dzieci niepełnosprawne żyją. Że ludzie na wózkach pracują, że dzieci z downem chodzą do szkoły, przedszkola, że ŻYJĄ.
Wlasnie mialam o tym pisac, Natus. Bo to samo mowilam mamie. Jezeli nawet uznamy juz, ze homoseksualizm jest jakas choroba, defektem, patologia natury, ktora przeciez dazy do prokreacji, i jezeli uznamy, ze jest niewyleczalna, to trzeba przynajmniej, tak samo jak ludzi uposledzonych - nie zamykac, a pozwolic im normalnie zyc.

A ten Twoj Bog, Hools, uczyl tez, zeby wspierac biednych i schorowanych i pomagac im, kochac jak braci. Wiemy dzis, ze homoseksualizmu nie da sie 'wyleczyc', ani goracymi biczami wodnymi, ani pijawkami. Wiec co, wypedzimy ich jak tredowatych, czy postaramy sie nauczyc milosierdzia i tolerancji?

Stary 2006-05-09, 18:45   #255
hools
BAN stały

a odpowiedz mi kochana co sądzisz o tym aby twoje gejow zaadotowalo dziecko?? a ty kolezanko z francji nie probuj błyszczec tutaj elokwencją słowną
hools jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 19:07   #256
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

zeby para homoseksualistow zaadoptowała dziecko? lepiej niech dwoch mezczyzn wychowuje i kocha dziecko niz ma oni zostac wyrzucone na smietnik albo wychowywac sie w jakims przytulku gdzie prawdopodobnie wyrosnie na przestepce. Ale z tego co sie orientuje to homoseksualiscie wcale nie roszcza sobie praw do adopcji? - wiec po co wciaz poruszac tan temat?
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 19:33   #257
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00
zeby para homoseksualistow zaadoptowała dziecko? lepiej niech dwoch mezczyzn wychowuje i kocha dziecko niz ma oni zostac wyrzucone na smietnik albo wychowywac sie w jakims przytulku gdzie prawdopodobnie wyrosnie na przestepce. Ale z tego co sie orientuje to homoseksualiscie wcale nie roszcza sobie praw do adopcji? - wiec po co wciaz poruszac tan temat?
Po to, ze kazda wielka zmiana, czy rewolucja, czy nowe prawo zaczynalo sie najpierw od kilku mysli i kilku dyskusji.

Ciesze sie Dorko, ze sa jeszcze rozsadnie myslacy i tak tolernacyjni ludzie, nie kierujacy sie spolecznymi ograniczeniami.
Na temat adopcji mam mieszane uczucia i wciaz jeszcze poszukuje wlasnego zdania na ten temat.
Z jednej strony - dziecko wychowane w rodzinie homoseksualnej nie ma wzrocu typowego, jaki powinno posiadac - reprezentujacego model ojca i matki, czy nawet po prostu mezczyzny i kobiety w spoleczenstwie.
Z drugiej - iluz to ojcow na ojcow sie w ogole nie nadaje, ilez to matek, i czy lepiej miec byle jakiego ojca - ktory pije, bije, sprowadza kochanki do domu, niz ojca, ktory woli mezczyzn, ale sam swiadomie podjal decyzje o tego dziecka wychowaniu i potrafilby mu pewnie dac wiecej milosci niz niejeden degenerat.?
Poza tym czy lepiej zeby dziexko wychowywalo sie w kochajacej rodzinie, dwoch ojcow czy matek, niz wychowujac sie w sierocincu?
Nie wiem sama.

Stary 2006-05-09, 20:02   #258
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez hools
a odpowiedz mi kochana co sądzisz o tym aby twoje gejow zaadotowalo dziecko?? a ty kolezanko z francji nie probuj błyszczec tutaj elokwencją słowną
Uważaj na słowa i kulturę wypowiedzi, bo błyśnie Ci przed oczami dostęp do tego forum...
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 20:08   #259
Pomadka
Zakorzenienie

Exclamation Dot.: seks z kobieta

Cytat:
Napisane przez hools
ALE. O to wlasnie chodzi, ze wszyscy powinni miec te same prawa ---> tylko jak sie jakas dziewczyna ze swoim chlopakiem na ulicy obsciskuja, trzymaja za rece to nikt im wyrzutow nie robi. Jak dwoch gejow to juz tak. I to jest sprawiedliwe?

CHYBA się trochę rozpędziłaś/eś?! Radzę wyhamować...
Zachowaj dla siebie takie nietolerancyjne hasła. I pozwól żyć innym, tak jak ty żyjesz! Nie tobie oceniać co dobre, a co złe...

Zwracam Ci uwagę i powstrzymaj się trochę.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-09, 20:17   #260
martina@
Zakorzenienie

GG do martina@

http://homo-niewiadomo.blogspot.com/

73->72->71->65->60
martina@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-09, 22:25   #261
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jowisia
Wlasnie mialam o tym pisac, Natus. Bo to samo mowilam mamie. Jezeli nawet uznamy juz, ze homoseksualizm jest jakas choroba, defektem, patologia natury, ktora przeciez dazy do prokreacji, i jezeli uznamy, ze jest niewyleczalna, to trzeba przynajmniej, tak samo jak ludzi uposledzonych - nie zamykac, a pozwolic im normalnie zyc.
Dokladnie. Ja jestem zwłaszcza uczulona na takie hasła jak Hools podał, bo sama mam w domu anomalię, która porusza się na wózku inwadzkim. I wcale nie chce być izolowana/zamykana i wcale nie jest nieszczęśliwa/zamknięta w sobie. Wręcz przeciwnie. Jest normalną osobą, która ma prawa takie jak każdy inny- do godnego życia. Takie same prawa mają wszyscy z inną orientacją seksualną niż jest powszechnie przyjęta za normalną.

Cytat:
Napisane przez Hools
Jeśli było to skierowane do mnie to wypraszam sobie to kochana.
Odnośnie Twojego pytanie o adopcji- jeśli będzie takowy wątek to wypowiem się. Póki co, ten nie jest a adopcji dzieci przez pary homoseksualne.

Odnośnie Twojego bezczelnego zachowania- spróbuj Ty zabłyszczeć choć przeciętnością i kulturą, bo póki co okazujesz całkowicie co innego.
Stary 2006-05-09, 23:02   #262
jowisia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nati02
Dokladnie. Ja jestem zwłaszcza uczulona na takie hasła jak Hools podał, bo sama mam w domu anomalię, która porusza się na wózku inwadzkim. I wcale nie chce być izolowana/zamykana i wcale nie jest nieszczęśliwa/zamknięta w sobie. Wręcz przeciwnie. Jest normalną osobą, która ma prawa takie jak każdy inny- do godnego życia. Takie same prawa mają wszyscy z inną orientacją seksualną niż jest powszechnie przyjęta za normalną.

Stary 2006-05-09, 23:44   #263
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hools
nie przyszlo Ci do glowy, ze innym instynktem czlowieka (oprocz rozmnazania gatunku itd) jest zaspakajanie swoich potrzeb, w tym seksualnych? i tutaj dwie kobiety, ktore sa ze soba tylko zeby zaspokoic swoje potrzeby w Twoim rozumowaniu juz nie beda nienormalne
poza tym powiedz sobie szczerze ile widziales napalonych psow, ktore by przelecialo wszystko co popadnie i moze mi tez powiesz, ze kazdy pies ma skrzywiona psyche? a przeciez tez zostaly stworzone dla ciaglosci gatunku itd..

wlasnie jestem w nastroju na takie psychologiczne gadki, bo ucze sie na jutro na kolosa pzdr
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-10, 08:16   #264
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Exterminacja homoseksualistów zakończyła się eksterminacją nazistowskich chamów

Hools ma nieco inny kolorek.

Stary 2006-05-10, 08:18   #265
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zlosliwiec

Fajnie i nie fajnie

Fajnie- nalezało sie.
Nie fajnie- ciekawa bylam jak będzie się bronił.
Stary 2006-05-10, 08:33   #266
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Nati02
Fajnie i nie fajnie

Fajnie- nalezało sie.
Nie fajnie- ciekawa bylam jak będzie się bronił.
Pomadka usunęła jego obronę, w której system wykropkował co trzecie słowo...

Stary 2006-05-10, 13:28   #267
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:

Brawo Złosiu!
Jak to mój tatuś zwykł mawiać - "chamstwo trzeba tępić w zarodku"

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-10, 14:48   #268
Nati02
Zakorzenienie

Cytat:
Pomadka usunęła jego obronę, w której system wykropkował co trzecie słowo...

A to nie chciałabym czytać tego, bo pewnie bym się bardzo zdenerwowała.

Syringa mój też tak mawia
Stary 2006-05-10, 14:55   #269
Syringa
Zakorzenienie

GG do Syringa

Cytat:
Napisane przez Nati02

Syringa mój też tak mawia
Tatusiowie górą

------------------------------------------------------------------------------------------
Zapraszam do galerii zdjęć

Syringa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-10, 15:19   #270
Kancia
Zakorzenienie

Jowisiu, kropka w kropke się z Toba zgodzę
Kancia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości