sex z murzynem i nie tylko ??? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-01, 12:02   #241
Luba
Zakorzenienie

Dot.: sex z murzynem i nie tylko ???

Wypowiedz kociaczka26 jest tak porażająca ze nie będę jej nawet komentowac.

Cytat:
Napisane przez Agaaa-a Pokaż wiadomość
No to ja mam podobną opinie do kociaczka 26. Ja w swoim życiu bardzo dużo podróżuję i wiele już widziałam . Byłam już w różnych krajach mam też rodzinę we Francji i Angli ,powiem szczerze , że ja też nie poszłabym z żadnym murzynem a już na 100% arabem do łóżka . Moim zdaniem to najgorsze "brudasy" na całym świecie . Przepraszam za te słowo ale tak własnie uważam. I bardzo proszę aby nikt nie wmawiał mi , że "uprawiam" rasizm . Mogę też z całą stanowczością stwierdzić , że Polska jest krajem bardzo ale to bardzo tolerancyjnym . Najgorsi rasisci są we Francji i Angli.
I to potwierdzi każdy ,kto w tych krajach mieszka lub mieszkał a nie tylko był na wycieczce.
Kociaczku ja wiem o czym mówisz i zgadzam się z Tobą w 100 procentach.
I kociaczku wcale nie uważam , że napisałaś tutaj coś wulgarnego lub niestosownego , jakby ktoś pojechał do Francji i posłuchał co biali francuzi mówią o swoich "czarnych" rodakach i odwrotnie i jak się w stosunku do nich zachowują to by włosy stanęły mu dęba.
Oczywiście nie piszę tu o wszystkich arabach i murzynach , bo znam kilku osobiście i są przeciwnieństwem tego co tu napisalam.
I bez względu na rasę , kolor itp. do każdego człowieka powinno się mieć szacunek. Ale uważam też , że powinno się mieć również własne zdanie i ja je tutaj przedstawiłam.
Ale za to chetnie skomentuje tę wypowiedz, bo muszę przyznac, ze z niektórymi jej częściami się zgadzam.

Zgadzam się co do tego, że uważam Polaków za naród w miarę tolerancyjny. Naprawdę. Nie jest jeszcze z nami tak najgorzej, chociaż patrząc na kociaczka nie bardzo chce się w to wierzyć. Ale juz patrzac na wypowiedzi zdecydowanej większości np wizażanek... to tak, jestesmy w miarę rozsadni i tolerancyjni.

Zgadzam się, ze np Francuzi są strasznie nietolerancyjni. Ale u nich to juz jest moim zdaniem patologia Bez obrazy. Oni nie tolerują nikog kto nie jest dokładnie taki sam jak oni. Czyli musi być białym Francuzem. Cała reszta świata to dno.

Brudasy... Akurat nie wiem jak tam u kogo jest z higieną osobistą Znam paru białych którym daleko do łazienki

Wszystko mi jedno jaki kto ma kolor skóry. Tu nie chodzi o kolor skóry. Ale o to czy jakas osoba wyznaje te same wartości co ja. A niestety czasami jest tak, ze akurat Turek (bo takich tu spotykam najczęsciej) ma całkiem inny system wartości niz ja. Całkiem inny sposob patrzenia na świat. Inny poglad na role kobiety, na wykształcenie, na wychowanie dzieci, na życie w społeczeństwie.
I nawet gdyby ten Turek był snieznobiały to i tak ja sie z nim nie zgodzę nigdy.

O tym czy ktos jest czysty czy nie, jak sie zachowuje, co mysli i robi nie decyduje na boga kolor skóry!
I ja jestem szalenie tolerancyjna jesli chodzi o kolor. Ale nie bardzo jesli chodzi o myslenie czy postępowanie które krzywdzi innych. Np kobiety.

I nie mylmy koloru skóry z czyms innym. Tym jaki ten człowiek ma system wartości, jak żyje i jak wychowuje swoje dzieci.

Afazja, darmowa strona z cwiczeniami!
Luba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 12:02   #242
facet_na_pustyni
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez traci Pokaż wiadomość
Tak sie sklda ,ze wiem co piosze i to bardzo dobrze.Wiesz moj maz jest czarny.Mowie ,ze to kompletne bzdrury zeby to zdementowac a nierozumiem dlaczego tak ten temat nurtuje niektorych.I dlaczego na podstawie koloru skory ma byc cos dluzszego albo krotkiego.Jesli mowa o nosach ,to niewiem czy wiesz ,ze czarni mieszkajacy w Afryce maja takie nosy ze wzgledu na warunki atmosferyczne tam panujace.Natura.U czarnych mieszkajacych juz iles pokolen ten nos stopniowo sie zmniejsza.Zuwaz np u Amerykanow czy Brytyjczykow.
przeciez wspomialem o 'ciemnych stronach' statystyk - uogolniaja, nie znaczy to ze 100% czarnych facetow ma maczugi herkulesa, to chyba wiadome
Wiem iz wszystko sprowadza sie do ewolucji, to ze czarny ma wieksze predyspozycje fizyczne, a eskimos jest malutki i ma wiecej tluszczu np na twarzy - co tworzy 'efekt' skosnych oczu - czy w takim wypadku mozliwe jest, ze natura dopasowuje czlowieka do srodowiska zajmujac sie takimi szczegolami jak nosek, a pomija meskie przyrodzenie ? Mysle ze nie.
facet_na_pustyni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 12:03   #243
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Bess , a myślisz , że o Nas Polakach ogólnie tak nie mówią , otóż mówią i to bardzo często .
A wiecie co Niemcy napisali na transparencie na finale piłki recznej jak grali Polacy-Niemcy ???
cytuje" Możecie mieć nasze samochody , ale złota nam nie zabierzecie"
i pokazywała to telewizja na całym świecie .
Wiadmo jest , że nie każdy Polak to złodziej , nieudacznik itp . Dlatego ja pozwoliłam sobie wystawic opinie ogólną na temat murzynów i arabów . I jest to moje zdanie. Co nie zmienia faktu , że mam do tych ludzi szacunek .
W takim razie nie ma niczego, co odróżniało by Ciebie od tych uprzedzonych ludzi, którzy moim zdaniem sami sobie wystawiają świadectwo- braku kultury, prostactwa i śmieszności...

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 12:19   #244
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
W takim razie nie ma niczego, co odróżniało by Ciebie od tych uprzedzonych ludzi, którzy moim zdaniem sami sobie wystawiają świadectwo- braku kultury, prostactwa i śmieszności...
To jest Twoje zdanie carolinascotties. Moje jest zupełnie inne .
Absolutnie nie uważam się za osobę bez kultury, smieszną nie jestem tez prostakiem . I bardzo Cię prosze , żebys mnie nie obrazała.
To nie ja miałam ten transparent , nie zrobiłam i też nie powiedziałam arabowi badz murzynowi , czegoś za co musiałabym się wstydzic. Po prostu są to moje wnioski z wiloletnich obserwacji .
I jak już powiedziałam "brudas" nie oznacza koloru skóry.

Cytat:
A czy w takim razie możesz mi wytłumaczyć - o co chodzi w tym fragmencie Twej wypowiedzi:

"Byłam już w różnych krajach mam też rodzinę we Francji i Angli ,powiem szczerze , że ja też nie poszłabym z żadnym murzynem a już na 100% arabem do łóżka . Moim zdaniem to najgorsze "brudasy" na całym świecie"
Przeczytaj sobie bardzo dobrą wypowiedz Luba , może zrozumiesz o co mi tak naprawdę chodzi. Jak widać ona zrozumiała moją wypowiedz.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-03-01 o 13:19 Powód: Post pod postem.
Agaaa-a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 12:23   #245
bess
Zakorzenienie

Cytat:
Przeczytaj sobie bardzo dobrą wypowiedz Luba , może zrozumiesz o co mi tak naprawdę chodzi.
no to musisz chyba popracowac nad stylem ,bo jednak z tego co napisalas (a teraz probujesz odkrecac) blizej Ci swiatopogladowo do Kociaczka niz do Luby (ktorej nigdy bym o cos takiego nie posądzała)
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-01, 12:28   #246
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
A wiecie co Niemcy napisali na transparencie na finale piłki recznej jak grali Polacy-Niemcy ???
cytuje" Możecie mieć nasze samochody , ale złota nam nie zabierzecie"
i pokazywała to telewizja na całym świecie .
I nikt nie raczył zdjąć tego transparentu.
Wiadmo jest , że nie każdy Polak to złodziej , nieudacznik itp ale ogólnie się tak o NAs mówi , sama zresztą to napisałaś. Dlatego ja pozwoliłam sobie wystawic opinie ogólną na temat murzynów i arabów . I jest to moje zdanie. Co nie zmienia faktu , że mam do tych ludzi szacunek .
I jeszcze jedno słowo" brudas" nie oznacza dla mnie koloru skóry.
nie mialaś transparentu- ale użyłaś go jako usprawiedliwienia do formułowania - jak to napisałaś- "ogólnej opinii na temat murzynów i arabów."

Stary 2007-03-01, 12:30   #247
bess
Zakorzenienie

poza tym Ago nie zorzumialas mnie w ogole .Ten o Polakach to byl przyklad ,ktory mial Ci zobrazowac coś ale widze nie zadziałał

Jak widac po tym "Wiadomo ze nie kazdy Polak to złodziej,nieudacznik(...) dlatego ja pozwoliłam sobie wystawić opinie ogólna na temat murzynów i arabów"

Jesli tak no to w takim razie KAZDY Polak to nieudacznik i złodziej.
Stary 2007-03-01, 12:32   #248
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
no to musisz chyba popracowac nad stylem ,bo jednak z tego co napisalas (a teraz probujesz odkrecac) blizej Ci swiatopogladowo do Kociaczka niz do Luby (ktorej nigdy bym o cos takiego nie posądzała)
Ja absolutnie nic nie musze , ale Tobie przydałoby się popracowanie nad zrozumieniem tekstu .
I nic nie próbuje odkręcać .
Chętnie mogę na ten temat podyskutować , na temat murzynów i arabów ale nie chcę się z Toba kłucic , sprzeczac bo to nie ma sensu , nie chcę tez przekonywac do swoich racji .
Po prostu sa to moje obserwacje , moje myśli ale to nie znaczy , ze jak podejdzie do mnie arab lub murzyn to go opluje , powiem mu cos nie miłego , odwróce sie na piecie i pójde w swoją strone .
Bede sie zachowywała normalnie jakbym widziała przed soba Polaka , Szweda, Szwajcara itp..
Co nie zmienia faktu , ze nie poszłabym z nim do łózka a juz na pewno nie byłabym w zwiazku . I uwazam , ze mam do tego prawo.

Cytat:
nie mialaś transparentu- ale użyłaś go jako usprawiedliwienia do formułowania - jak to napisałaś- "ogólnej opinii na temat murzynów i arabów."
Nie jako usprawiedliwienie , tylko jako przykład , ze inne narody też nie sa swiete i maja cos na sumieniu .
Ale powiedzcie mi dziewczyny , dlaczego ja nie mogę mieć swojego zdania na temat arabów i murzynów? , bo ja tego nie rozumiem.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2007-03-01 o 13:20 Powód: Post pod postem.
Stary 2007-03-01, 12:35   #249
bess
Zakorzenienie

No to w takim razie Karolina Ty tez musisz popracowac nad zrozumieniem textu

Chodzi o to ,ze sobie zaprzeczasz Ago.I miej sobie zdanie jakie chcesz tak samo jak Kociulek tylko ja mam prawo nazywac to rasizmem.Kiedy widze w zdaniu zestawienie czarny,arab i słowo brudas.

I zeby bylo jasne ,ja sie nie kłoce w tym momencie tylko dyskutuje.Kiedy zanosi sie na klotnie odhaczam wątek ,bo nie lubie sie denerowac
Stary 2007-03-01, 12:42   #250
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
No to w takim razie Karolina Ty tez musisz popracowac nad zrozumieniem textu

Chodzi o to ,ze sobie zaprzeczasz Ago.I miej sobie zdanie jakie chcesz tak samo jak Kociulek tylko ja mam prawo nazywac to rasizmem.Kiedy widze w zdaniu zestawienie czarny,arab i słowo brudas.
Ale bess ja nie uwazam zeby te słowa były obrazliwe lub rasistowskie .
Skoro ja mam białą skórę , to jak mam nazwać osobę o czarnej skórze ?? żeby określić , ze ma inną ode mnie . Mam mówić , ze jest czekoladowy, kawowy?. Co do słowa arab - jest to naród , słowo te uzywa się w dziennikach , wiadomościach itp.
Stary 2007-03-01, 12:43   #251
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Nie jako usprawiedliwienie , tylko jako przykład , ze inne narody też nie sa swiete i maja cos na sumieniu .
Ale powiedzcie mi dziewczyny , dlaczego ja nie mogę mieć swojego zdania na temat arabów i murzynów? , bo ja tego nie rozumiem.
dlatego, że poza argumentami - brudas i transparent - nie użyłas żadnego, który pozwalałby z tej wymiany zdań uczynic dyskusję na poziomie....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 12:48   #252
bess
Zakorzenienie

no sorry Aga ale dla mnie slowo brudas jest obrazliwe.
No ale juz powiedzialam co mialam do powiedzenia i niniejszym sie ulatniam
papa dziewuszki
Stary 2007-03-01, 12:49   #253
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Co nie zmienia faktu , ze nie poszłabym z nim do łózka a juz na pewno nie byłabym w zwiazku . I uwazam , ze mam do tego prawo.
Nigdy nie mów nigdy

A Ty nie poszłabys do tego łózka z powodu koloru skóry? A cóż on przeszkadza, tak na zdrowy rozum?

Abstrahujac od tego, ze mam męża, to ja nie poszłabym do łózka czy nie byłabym w związku z róznych powodów. Z powodu tego, ze facet mnie nie pociąga, ze (powiedzmy) jest innego wyznania, ma inny poglad na role kobiety w zwiazku, ma inny poglad na wychowanie (ewentualnego) potomstwa... Powodów mogą byc setki. Ale kolor skóry? Mnie by nie odstręczył.

To, ze ktos jest czarny, brazowy, żółty, biały nie mówi nam o tym człowieku nic. Nic. Nie wiem jaki on jest tylko na niego patrząc. Mozemy powiedziec tylko, ze jest przystojny lub nie

Stary 2007-03-01, 12:55   #254
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
dlatego, że poza argumentami - brudas i transparent - nie użyłas żadnego, który pozwalałby z tej wymiany zdań uczynic dyskusję na poziomie....
Pojedz do Francji , Tunezji , Turcji lub Egiptu tam dopiero zobaczysz co to znaczy dyskusja na poziomie...
Jak nie będziesz chciała czegoś kupić , albo bedziesz miała inne zdanie .
Już widziałam na własne oczy jak Polacy miedzy innymi przezywali ciezki szok .
Poza tym wystarczy , wejsc na forum i poczytac co pisza ludzie z takich wypraw.
"brudas" napisałam w cudzyslowie.
Wydaje mi się , że wy nie byłyście dziewczyny w krajach arabskich i po prostu nie widziałyście pewnych zachowań tych ze Panów.
Stary 2007-03-01, 12:57   #255
Luba
Zakorzenienie

Cytat:
Pojedz do Francji , Tunezji , Turcji lub Egiptu tam dopiero zobaczysz co to znaczy dyskusja na poziomie...
Wydaje mi się , że wy nie byłyście dziewczyny w krajach arabskich i po prostu nie widziałyście pewnych zachowań tych ze Panów.

Tylko że to akurat zachowanie nie jest spowodowane kolorem skóry tych panów.

Oni się zachowują tak jak zachowują, bo taka maja kulture, tak ich wychowano i w takich wyrunkach wyrosli.

Stary 2007-03-01, 12:59   #256
Agaaa-a
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Nigdy nie mów nigdy

A Ty nie poszłabys do tego łózka z powodu koloru skóry? A cóż on przeszkadza, tak na zdrowy rozum?

Abstrahujac od tego, ze mam męża, to ja nie poszłabym do łózka czy nie byłabym w związku z róznych powodów. Z powodu tego, ze facet mnie nie pociąga, ze (powiedzmy) jest innego wyznania, ma inny poglad na role kobiety w zwiazku, ma inny poglad na wychowanie (ewentualnego) potomstwa... Powodów mogą byc setki. Ale kolor skóry? Mnie by nie odstręczył.

To, ze ktos jest czarny, brazowy, żółty, biały nie mówi nam o tym człowieku nic. Nic. Nie wiem jaki on jest tylko na niego patrząc. Mozemy powiedziec tylko, ze jest przystojny lub nie
Kolor skóry mi w niczym nie przeszkadza , dla mnie może być zielony a nawet fioletowy .
Stary 2007-03-01, 13:02   #257
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
Moja Droga -byłam w takich miejscach, w których mocno uprzedziłam się do ludzi- ale nie brudnych tylko- do ludzi, którzy sa fanatykami...dla których jedyną formą dialogu jest pozbawienie swego przeciwnika życia...

Zachowania przedstawicieli narodów, o którychn piszesz- i innych - sa mi znane - jednak nie posuwam się do tego, aby ich obrażać... chętnie podyskutowałabym z Tobą, gdybyś sama sobie nie zaprzeczała, a już na pewno- gdybyś wystąpiła z silniejszą argumentacją.

Dobrze napisałaś - wydaje Ci się, że nie byłam w krajach arabskich.

Stary 2007-03-01, 13:03   #258
bess
Zakorzenienie

Moj sąsiad był z krajów arabskich .Bardzo miły czlowieka do tego przystojny i z tytułem naukowym
Stary 2007-03-01, 13:05   #259
Pomadka
Zakorzenienie

Jestem tutaj. Wątek zamykam, od razu powinnam była to zrobić!
JOtek jeśli jeszcze raz zachce CI się szukać kontrowersji na forum to nie na tym.

Upodobania, rozmiar penisa, przystosowanie do życia w rodzinie, społeczeństwie oraz dbanie o higienę nie zależy od kolory skóry. Wszystkim TYM, którym śmierdzi ciemnoskóry osobnik proszę o niezbliżanie się do "typa". Zaoszczędzicie wszystkim wrażeń...

Idę doczytac ostatnie posty i zgodnie z regułą wlepić co się tam komu należy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-03-01, 13:26   #260
Pomadka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kociaczek26 Pokaż wiadomość
Nikt nie bdzie Mi zabranial co mam myslec i mowic, Istnieje wolnosc slowa i ja z niej korzystam. pozdrawiam was i koncze ten temat
Jesteś na forum publicznym gdzie obowiązuje regulamin! CZY tobie się to podoba czy nie i musisz się zastosowac do ogólnie przyjętych reguł, tak jak to robią inni.
A jeśli tego nie będziesz robić [przestrzegać regulaminu] skończysz marnie, jak reszta najeżonych trolli.

Stary 2007-03-01, 20:03   #261
zlosliwiec
Przyjaciel Wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez kociaczek26 Pokaż wiadomość
Nikt nie bdzie Mi zabranial co mam myslec i mowic, Istnieje wolnosc slowa i ja z niej korzystam. pozdrawiam was i koncze ten temat
Mam odmienne zdanie. Na tym forum obowiązują:
- regulamin,
- zasada stosowania się do poleceń moderatora,
- kultura wypowiedzi.

Otrzymujesz upomnienie. Następne będzie równoważne z 14 dniami urlopu od pisania na forum.
zlosliwiec jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości