|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sex z murzynem i nie tylko ???
Wypowiedz kociaczka26 jest tak porażająca ze nie będę jej nawet komentowac.
Cytat:
Zgadzam się co do tego, że uważam Polaków za naród w miarę tolerancyjny. Naprawdę. Nie jest jeszcze z nami tak najgorzej, chociaż patrząc na kociaczka nie bardzo chce się w to wierzyć. Ale juz patrzac na wypowiedzi zdecydowanej większości np wizażanek... to tak, jestesmy w miarę rozsadni i tolerancyjni. Zgadzam się, ze np Francuzi są strasznie nietolerancyjni. Ale u nich to juz jest moim zdaniem patologia Bez obrazy. Oni nie tolerują nikog kto nie jest dokładnie taki sam jak oni. Czyli musi być białym Francuzem. Cała reszta świata to dno. ![]() Brudasy... Akurat nie wiem jak tam u kogo jest z higieną osobistą Znam paru białych którym daleko do łazienki ![]() Wszystko mi jedno jaki kto ma kolor skóry. Tu nie chodzi o kolor skóry. Ale o to czy jakas osoba wyznaje te same wartości co ja. A niestety czasami jest tak, ze akurat Turek (bo takich tu spotykam najczęsciej) ma całkiem inny system wartości niz ja. Całkiem inny sposob patrzenia na świat. Inny poglad na role kobiety, na wykształcenie, na wychowanie dzieci, na życie w społeczeństwie. I nawet gdyby ten Turek był snieznobiały to i tak ja sie z nim nie zgodzę nigdy. O tym czy ktos jest czysty czy nie, jak sie zachowuje, co mysli i robi nie decyduje na boga kolor skóry! I ja jestem szalenie tolerancyjna jesli chodzi o kolor. Ale nie bardzo jesli chodzi o myslenie czy postępowanie które krzywdzi innych. Np kobiety. I nie mylmy koloru skóry z czyms innym. Tym jaki ten człowiek ma system wartości, jak żyje i jak wychowuje swoje dzieci.
|
|
#242 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Wiem iz wszystko sprowadza sie do ewolucji, to ze czarny ma wieksze predyspozycje fizyczne, a eskimos jest malutki i ma wiecej tluszczu np na twarzy - co tworzy 'efekt' skosnych oczu - czy w takim wypadku mozliwe jest, ze natura dopasowuje czlowieka do srodowiska zajmujac sie takimi szczegolami jak nosek, a pomija meskie przyrodzenie ? Mysle ze nie. |
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Absolutnie nie uważam się za osobę bez kultury, smieszną nie jestem tez prostakiem . I bardzo Cię prosze , żebys mnie nie obrazała. To nie ja miałam ten transparent , nie zrobiłam i też nie powiedziałam arabowi badz murzynowi , czegoś za co musiałabym się wstydzic. Po prostu są to moje wnioski z wiloletnich obserwacji . I jak już powiedziałam "brudas" nie oznacza koloru skóry. Cytat:
Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-01 o 13:19 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
no to musisz chyba popracowac nad stylem ,bo jednak z tego co napisalas (a teraz probujesz odkrecac) blizej Ci swiatopogladowo do Kociaczka niz do Luby (ktorej nigdy bym o cos takiego nie posądzała)
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
poza tym Ago nie zorzumialas mnie w ogole .Ten o Polakach to byl przyklad ,ktory mial Ci zobrazowac coś ale widze nie zadziałał
Jak widac po tym "Wiadomo ze nie kazdy Polak to złodziej,nieudacznik(...) dlatego ja pozwoliłam sobie wystawić opinie ogólna na temat murzynów i arabów" Jesli tak no to w takim razie KAZDY Polak to nieudacznik i złodziej. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.I nic nie próbuje odkręcać . Chętnie mogę na ten temat podyskutować , na temat murzynów i arabów ale nie chcę się z Toba kłucic , sprzeczac bo to nie ma sensu , nie chcę tez przekonywac do swoich racji . Po prostu sa to moje obserwacje , moje myśli ale to nie znaczy , ze jak podejdzie do mnie arab lub murzyn to go opluje , powiem mu cos nie miłego , odwróce sie na piecie i pójde w swoją strone . Bede sie zachowywała normalnie jakbym widziała przed soba Polaka , Szweda, Szwajcara itp.. Co nie zmienia faktu , ze nie poszłabym z nim do łózka a juz na pewno nie byłabym w zwiazku . I uwazam , ze mam do tego prawo. Cytat:
Ale powiedzcie mi dziewczyny , dlaczego ja nie mogę mieć swojego zdania na temat arabów i murzynów? , bo ja tego nie rozumiem. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-03-01 o 13:20 Powód: Post pod postem. |
||
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie Karolina Ty tez musisz popracowac nad zrozumieniem textu
Chodzi o to ,ze sobie zaprzeczasz Ago.I miej sobie zdanie jakie chcesz tak samo jak Kociulek tylko ja mam prawo nazywac to rasizmem.Kiedy widze w zdaniu zestawienie czarny,arab i słowo brudas. I zeby bylo jasne ,ja sie nie kłoce w tym momencie tylko dyskutuje.Kiedy zanosi sie na klotnie odhaczam wątek ,bo nie lubie sie denerowac
|
|
|
|
#250 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro ja mam białą skórę , to jak mam nazwać osobę o czarnej skórze ?? żeby określić , ze ma inną ode mnie . Mam mówić , ze jest czekoladowy, kawowy?. Co do słowa arab - jest to naród , słowo te uzywa się w dziennikach , wiadomościach itp. |
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
dlatego, że poza argumentami - brudas i transparent - nie użyłas żadnego, który pozwalałby z tej wymiany zdań uczynic dyskusję na poziomie....
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
no sorry Aga ale dla mnie slowo brudas jest obrazliwe.
No ale juz powiedzialam co mialam do powiedzenia i niniejszym sie ulatniam papa dziewuszki
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Ty nie poszłabys do tego łózka z powodu koloru skóry? A cóż on przeszkadza, tak na zdrowy rozum? Abstrahujac od tego, ze mam męża, to ja nie poszłabym do łózka czy nie byłabym w związku z róznych powodów. Z powodu tego, ze facet mnie nie pociąga, ze (powiedzmy) jest innego wyznania, ma inny poglad na role kobiety w zwiazku, ma inny poglad na wychowanie (ewentualnego) potomstwa... Powodów mogą byc setki. Ale kolor skóry? Mnie by nie odstręczył. To, ze ktos jest czarny, brazowy, żółty, biały nie mówi nam o tym człowieku nic. Nic. Nie wiem jaki on jest tylko na niego patrząc. Mozemy powiedziec tylko, ze jest przystojny lub nie
|
|
#254 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak nie będziesz chciała czegoś kupić , albo bedziesz miała inne zdanie . Już widziałam na własne oczy jak Polacy miedzy innymi przezywali ciezki szok . Poza tym wystarczy , wejsc na forum i poczytac co pisza ludzie z takich wypraw. "brudas" napisałam w cudzyslowie. Wydaje mi się , że wy nie byłyście dziewczyny w krajach arabskich i po prostu nie widziałyście pewnych zachowań tych ze Panów. |
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko że to akurat zachowanie nie jest spowodowane kolorem skóry tych panów. Oni się zachowują tak jak zachowują, bo taka maja kulture, tak ich wychowano i w takich wyrunkach wyrosli.
|
|
#256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowania przedstawicieli narodów, o którychn piszesz- i innych - sa mi znane - jednak nie posuwam się do tego, aby ich obrażać... chętnie podyskutowałabym z Tobą, gdybyś sama sobie nie zaprzeczała, a już na pewno- gdybyś wystąpiła z silniejszą argumentacją. Dobrze napisałaś - wydaje Ci się, że nie byłam w krajach arabskich. |
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Moj sąsiad był z krajów arabskich .Bardzo miły czlowiek
a do tego przystojny i z tytułem naukowym
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem tutaj.
Wątek zamykam, od razu powinnam była to zrobić!JOtek jeśli jeszcze raz zachce CI się szukać kontrowersji na forum to nie na tym. Upodobania, rozmiar penisa, przystosowanie do życia w rodzinie, społeczeństwie oraz dbanie o higienę nie zależy od kolory skóry. Wszystkim TYM, którym śmierdzi ciemnoskóry osobnik proszę o niezbliżanie się do "typa". Zaoszczędzicie wszystkim wrażeń...Idę doczytac ostatnie posty i zgodnie z regułą wlepić co się tam komu należy.
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli tego nie będziesz robić [przestrzegać regulaminu] skończysz marnie, jak reszta najeżonych trolli.
|
|
|
#261 | |
|
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Cytat:
- regulamin, - zasada stosowania się do poleceń moderatora, - kultura wypowiedzi. Otrzymujesz upomnienie. Następne będzie równoważne z 14 dniami urlopu od pisania na forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Bez obrazy. Oni nie tolerują nikog kto nie jest dokładnie taki sam jak oni. Czyli musi być białym Francuzem. Cała reszta świata to dno. 

a do tego przystojny i z tytułem naukowym
Zaoszczędzicie wszystkim wrażeń...