|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styl American Girl część V
pracy napewno duzo trzeba wlozyc.. Ale sie opłaca
![]() Domyslam sie ze w avku to Ty,naturalnie masz takie kręcone? |
|
|
|
#242 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W AG to nakaz wyglądać coraz lepiej ![]() Każda z nas dąży do perfekcji |
|
|
|
|
#243 |
|
Przyczajenie
|
no niestety kręcone
![]() chciałabym mieć proste...a tak to musze się męczyć i ponad 40 minut prostować musimy być zaje*iste |
|
|
|
#244 |
|
Przyczajenie
|
chcę taką fryzurkę
co myślicie?? |
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
Jeśli będziesz chciała się męczyc z prostowaniem to ok
|
|
|
|
#246 |
|
Przyczajenie
|
tutaj lepiej będzie widać
|
|
|
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak ostatnio jakos dziwnie mi to wychodzi i wygladam albo jak owca albo pol nieszczescia bo w zla strone sie wywijaja;/Fryzura fajna tylko troche oklepana bo z 80% dziewczyn ma cos podobnego z grzywka trzeba tez uwazac bo nie kazdemu bedzie pasowac<- probowalamA robila/robi ktoras z was trwałą?? Wiem ze bardzo niszczy ale raz mozna sprobowac tylko chcialabym wiedziec ile mniej wiecej kosztuje u fryzjera
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#249 |
|
Przyczajenie
|
[quote=kiiiciiia;9401533]niestety to ja bym takie chciala;P Ja za to musze conajmniej z 3 godziny z papilotami na glowie siedziec
A i tak ostatnio jakos dziwnie mi to wychodzi i wygladam albo jak owca albo pol nieszczescia bo w zla strone sie wywijaja;/no to chętnie się zamienie ;p |
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
jka żyjemy na tym wątku to istotą AG look są loki
więc nie wiem czemu tu o rostowaniu gadamy ![]()
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chcesz moje poniszczone od polowy wyplowiale i z odrostem to bierz
![]() No wlasnie loczki sa piekne odslaniaja buzke i wogole dodaja takiego uroku A proste toprzewaznie przyklapniete druty
|
|
|
|
#252 |
|
Wtajemniczenie
|
niektóre AG też mają wyprostowane włosy ale ta fryzurka mi się nie podoba, szczególnie dziewczyna w niej, bardziej pasujaca do tematu Street fashion-moim zdaniem
|
|
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
A co myślicie o nastolatkach (14-16 lat) które wzorują się na AG? Oczywiście nie chodzi mi o tzw. ,,stare-maleńkie". Tylko o podobne ciuszki (może bez takich dekoltów i wysokich obcasów) Z delikatniejszym makijażem itp.? Ja mam 15 lat i się wzoruje na nich. Jeszcze nie usłyszałam żebym wulgarnie się ubierała.
Mam włosy koloru jak Sandra Elizabeth, trochę przyciemniłam je na ciemną czekoladę, ale nie ma wielkiej różnicy :P Staram się nie przesadzać... Właśnie jestem w trakcie zapuszczania włosków. Mam zamiar kupić sobie Białą Perłę Czytałam trochę opinii na ten temat i chyba się skuszę Czy wybieli zęby, które są naturalnie żółte? Nie palę, nie pije kawy a herbatę rzadko :P Takie po prostu są od zawsze...
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo duzo dziewczyn w tym wieku nie potrafi tego zrobic a zadbane 14latki dla mnie nie sa niczym zlym.Wrecz odwrotnie Napewno nie ma co tu gadac ze w tym wieku trzeba sie zajac nauka-czego nienawidze- bo przecierz teraz jak mam 18lat dalej sie ucze.. pozniej na studia tez pojde i watpie zeby ktos do 20 paru lat zajmowal sie wylacznie nauka wiec jest ok
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mniami mniami jednak trzeba zabieg powtarzac co jakis czas i niektorzy sie skarza ze zeby robia sie wrazliwe![]() na wekeendzie byłam w skzole jstem padnieta ale szkoła jest na wsi wiec nie było co robic wieczorem i duzo sobie przemyslłam i stwierdzial ze zaczne o siebie dbac tak na maksa bo warto i nie zrobie tego tym razem miesiac przed wakacjami tylko wczesniej zeby zdarzyc chciaabym umiesnic ciało "uniesc" piersi ach ...![]() Czekoladko to ty chciałas sie zapisac na taniec brzucha? I jak znalazlas jakis kurs?ile mniej wiecej kosztuje słyszałam ze idzie sporo schudnac i miesnie sie fajne robia a nie chce sie przemeczac za bardzo |
|
|
|
|
#258 |
|
Zadomowienie
|
milusiam u nas w łodzi taniec brzucha kosztuje 90zł za 1,5h raz w tyg.
http://www.projectsalsa.pl/ lub... 75 zł za 1,5 raz w tyg. http://orient.blog.onet.pl/ |
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym chciala sie zapisac na taniec brzucha-albo wogole jakis taniec.. tylko u mnie nie ma gdzie
A poza tym widze ze drogo
|
|
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no faktycznie drogo i juz chyba swoj basenik wole ![]() chyba nie zrozumiałam to jest 90 zł za 4 wejscia tak?? |
|
|
|
|
#261 |
|
BAN stały
|
milusiu bylam juz na 1 zajeciach, jestem zachwycona
miesnie rzeczywiscie czuc jak pracuja poza tym cialo rewelacyjnie sie wygina, ale mysle ze do tego aby po tym schudnac trzeba czesciej niz raz w tygodniu czas na to poswiecac.. najlepiej do domu przynosic cwiczenia z zajec, sciagnac jakas turecka muzyczke i cwiczyc samemu.ja mam raz w tyg zajecia 1,15min za 70zl. juz sie nie moge piatkowego spotkania doczekac ![]() ed: tak to za caly miesiac 70zl |
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
ja tanczylam w salome u ani redlin i moge ja polecic
salome.net.pl bodajze w project salsa uczy jej uczennica |
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Meneka kręcone włoy to nie problem, ja mam długie kręcone i wystarczy mi ok 20 min prostowania
i są gładziuteńkie!
|
|
|
|
#264 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny ja chyba pojde na ten taniec brzucha tak nawet na sprobowanie
jak to jest ![]() czekoladko no ja sie domyslam ze nie schudne jezeli bede raz wtygodniu cwiczyc no ale przynajmniej wiedziałabym jak ciało ukladac i jak cwiczyc zeby miec jakies efekty bo mi troszke głupio..
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak dla mnie laska Barbie 1wsza klasa... jestem pod wrazeniem ![]() http://foto.onet.pl/7v0jz,sgs9keekkk...html?D=1#gps1k http://bialekozaczki.blog.pl/komenta...p?nid=13832134 szczegolnie zobaczcie to foto
|
|
|
#266 |
|
BAN stały
|
powiem ci tak: wpadlam tam jak czub doslownie, poszlam z kolezanka, ona czarne spodnie i zolta ciemna bluzka, reszta kobiet (ok 20) czarno-szaro-biale.. (bez kitu zadnych kolorow!!) a ja mega fuksjowe pluszowe dresy... (btw z kieszonkami patkami na tylku, cos jak kim kardashian nosi i fajnie optycznie pupe zaokraglaja
) niziutkie biodrowki i rozowa obcisla bokserka do tego a ze bylo mi goraco to mialam ja na piersi zaciagnieta i z odslonietym brzuchem ciagle tanczylam, babki obczajaly mnie jak bym z kosmosu byla.. tam cala sciana z luster jest i widzimy sie wszystkie wiec cale zajecia mialam oko na pozostale "tancerki" no i powiem ci ze moja kolezanka nosi 34 ja 36 i to na tyle z tym rozmiarem... !! przewaza 38/40 i to zdecydowana wiekszosc taki nosi! biusty, biodra, uda.. prowadzaco uczy nas oroku i mowi: teraz tak i tak ukladamy sie i trzesiemy piersiami a ja: trzeba je miec! i hyba tylko ja nie mam bo kolezanka miesiac temu sobie zafundowala.. ogolnie wiek to ok 30 lat i w gore, sa 2 babki po 50 lekko i po naszych zajeciach na flamenco zostaly gdzie je mialam ochote sie polozyc i nie wstawac!!ja osobiscie polecam, zawsze cos tanczylam, 9 lat zawodowo nawet i brakowalo mi tanca i jestem zachwycona! |
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
:O ona jest jak żywa Barbie
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
mowcie co chcecie ale ja bym wlasnie tak chciala wygladac i taki efekt osiagnac
Super figura, i patrzac na nia na mysl przychodzi ... Barbie zywa Barbie ...
|
|
#269 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
naprawde nie warto moim zdaniem ![]() Ja jestem pod wrazeniem twoich zdjec i kazde z zapartym tchem ogladam i powiem szczerze ze az zazdroszcze dlatego mysle ze nie warto przeginac i tak jak wygladasz jest super nie zmieniaj nic![]() Czekoladko dzieki kochana jestes wsparłas mnie na duchu teraz juz napewno sie zapisuje pomacham swoja 40 ![]() mam nadzieje ze za miesiac 38
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
poza tym na drugiej fotce odciskaja sie jej majtki uwazam ze polaczenie takich wlosow takich kozaczkow i takiej mini nie jest zbyt fartowne
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

to jest niesprawiedliwe

Mam włosy koloru jak Sandra Elizabeth, trochę przyciemniłam je na ciemną czekoladę, ale nie ma wielkiej różnicy :P Staram się nie przesadzać...
Czytałam trochę opinii na ten temat i chyba się skuszę
Czy wybieli zęby, które są naturalnie żółte? Nie palę, nie pije kawy a herbatę rzadko :P Takie po prostu są od zawsze...