|
|
#241 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: ` Rocznik '93 . cz. VI !!! ;))
A no ii jeszcze:
Masz wkurzające rodzeństwo, które jest faworyzowane i którego szerze nienawidzisz? |
|
|
|
#242 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mrrrr, już Cie lubię, czuje, że się dogadamy Haha ;* |
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
jednak nie step up 2 tlyko amelia
chooociaz...w sumie mi sie nie chce ogladać :P
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
"Amelię" to ja bym z chęcią obejrzała...
|
|
|
|
#246 |
|
Raczkowanie
|
Nie wyrabiam... Wszystkie mają takie szkolenie?
![]() Karrrr - wręcz przeciwnie, mam starszego brata, którego ponad życie uwielbiam i miłuję ![]() Oliffka i Meliana - Mrrrr. Rawr. ![]() A ja nie widziałam ani Step Up ani Amelii. Wstyd!
|
#247 |
|
Konto usunięte
|
Ja mam młodszego.
Nie lubię go. A ja step up widziałam ![]() "Trochę,, Cię na tym zdjęciu mało widać
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
jakim zdjęciu? też chce zobaczyć
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Bo ja tajemniczy down jestem >33333
Mam z tamtego roku jakieś. Z wyprostowanymi włosami, bueh. Niedlugo koleżanka przyjedzie, to może i aparat będzie, wtedy bardzo chętnie XD Ale ja od razu mówię, nie odpowiadam za koszmary w nocy! *zakrywa oczy* Można tak? http://img167.imageshack.us/my.php?image=itojarb3.jpg http://img167.imageshack.us/my.php?image=jaip1.jpg Jej, jaka ja okropna wtedy byłam... @_@' EDIT: Na tym: http://nasza-klasa.pl/profile/2359403/gallery/18
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Achhh, jaką masz grzywę ^^
Mrrrr, raurrrrr, rrrrr ^^ (Spokojnie, każda nowa na wątku otrzymuje odpowiedni zestaw pytań ^^) |
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Miałam rok temu, teraz bardziej ogarnięta jest... @_@
Rozumiem. Przetrwam ![]() Krrrrrrrruuuurryyyywyyyrr rrawr XD
|
#252 | |
|
Konto usunięte
|
piszesz: z wyprostowanymi.
masz kręcone? Ale się cieszę, że jutro do szkoły nie idę ![]() Kurcze, znowu mam myśli samobójcze i zastanawiam się nad fryzjerem... jeszcze trochę ![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez 6a7e0cf2eda2bda4316abe84f76a420338a84d81_65555ccf31198 Czas edycji: 2008-12-14 o 20:58 |
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10082587]piszesz: z wyprostowanymi.
masz kręcone? Ale się cieszę, że jutro do szkoły nie idę ![]() Kurcze, znowu mam myśli samobójcze i zastanawiam się nad fryzjerem... jeszcze trochę [/QUOTE]ja sie ciebie boje xD
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Mam kręcone. O zgrozo.
Farciara, też bym nie poszła. Ale niestety, w piątek nie byłam, to jutro trzeba.
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Khisanth witaaam Cieee
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeeść @_@
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
Khisanth równiez witam Cię ;D
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Czeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eść @__________________@
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
hej ;DD
już po 'rodzinnej imprezce' ))we wtorek do focusa;D tylko nie wiem czy kupić sobie jakąś bluzę/bluzkę, czy po świętach może będa tańsze? co mi radzicie? ;p Czaqu - dlaczego jestem jaki jestem <33 kocham tę piosenkę;DDDD a na "mojego" dalej nie mogge trafić na gg;/ |
|
|
|
#260 |
|
Konto usunięte
|
Bój się bój, ja mam hopla na punkcie włosów od lutego, od pamiętnego ścięcia na chłopaka. Hahah teraz się przyglądam w lusterku czy mi dużo urosły.
Magda, a do kręconych żeby były ładne wystarczy odpowiednia pielęgnacja. Ja też kiedyś swoich nie lubiłam, zanim trafiłam na wizaż
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeee!!!!!!
"mój" napisał o 9:15 komenta na n-k takiej jednej z mojej klasy, z którą nie jestem w najlepszych stosunkach, i ona mu odpisała oczywiscie kilka godzin później. a do mnie to on już nie napisze!!! debil!!! kurde wczesniej to zagadywał na gg, pisał komenty, a z nią zaczął gadać gdzieś dopiero na początku listopada i teraz jej komenciki pisze a o mnie zapomniał;/ ****a. |
|
|
|
#262 |
|
Konto usunięte
|
Sylwia, ty może napisz mu jakiś komentarz albo na gg zagdaj, może sobie o tobie przypomni
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem jak to jest.. ;/
Nigdy nie byłeś i nigdy nie będziesz częścią mojego świata... ... jesteś jego całością. Edytowane przez caroline2324 Czas edycji: 2008-12-14 o 21:25 |
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Pisz do dziada! Nie ma co liczyć na domyślność chłopaków. Nie daj tej drugiej go odbić. : )
A ja wiem, wiem, Karolino. Dbam. I też nie prostuję w całości : D
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6a7e0cf2eda2bda4316abe8 4f76a420338a84d81_65555cc f31198;10082980]Sylwia, ty może napisz mu jakiś komentarz albo na gg zagdaj, może sobie o tobie przypomni
[/quote]nie.. ja się pierwsza nie odezwę!! ;.... no bo jakoś dwa tyg. temu mu napisałam esa takiego ogólnikowego i mi nie odpisał, ale to akurat nie dziw bo pewnie nie miał kasy.... wczesniej z nim gadałam jakoś pod koniec września, 20-któregoś... bo miał urodziny to mu napisałam rano o 7;D esa z życzeniami.. (dokładniej to po prostu "sto laaat.. ![]() " i mi nie odpisał, ale po południu na gadu zagadał, podziekował i później normalnie gadalismy....i później jakoś w listopadzie dodałam nowe fotki na n-k, on mi skomentował, i tego samego dnia odezwał się na gadu, że ładne, ja żeby on dodał, a on że nie ma fotografa i ja zmieniłam temat xDD (wiem, błąd;p)... no i to była nasza ostatnia rozmowa... od tamtej pory cisza... a ostatnio dodałam nowe fotki to mi nie skomentował ni nic ;|;| chyba sobie we wtorek porobię znowu jakieś żeby dodać xF palant. aaa i ta nasza ostatnia rozmowa to była dokładnie 18 listopada ;P;F to jest do kitu ;|;|;| jak sie nim nie przejmowałam i mi sie nie podobał, to pisał na gg raz on, raz ja, komenty na n-k też raz on, a raz ja.... i czułam się z tym normalnie... a teraz jak stwierdziłam że jest ładny, to nagle cisza ;/;/;/;| Edytowane przez bowszystkotoiluzjajest Czas edycji: 2008-12-14 o 21:24 |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ehh, mam dokładnie tak samo... nie doceniałam tego co miałam i dupa.!
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
jedyny plusik jest taki, że ta siksa z mojej klasy słucha hiphopu, a on nie ;D on raczej muzyki w moim stylu - rock, reggae...
ale jej napisał komenta: Nonono...xD Jest co podziwiac ;D Yoł!!! a ze mną się zawsze droczył ;|;| np. miałam zdjęcie tak przerobione że blade takie;P;P a on "łoo jaki makijaż ) tylko coś wyblakły;P"..... a jak w końcu dodałam normalne zdjęcie to ten czop "chyba innym aparatem zdj. robione, ale w końcu oddaje kolory;D"...... a pod innym zdjęciem koleżanka mi napisała komentarz "i brwi pewnie poprawione;P" (bo ja mam taki głupi nawyk, że sobie palcem zawsze 'przeczesuję' brwi.. xD) a on "noo, pewnie masz mobilne;p" czy coś takiego o_O |
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Typowe, dziewczyny, typowe. : ))))
Ja nigdy nie unosiłam się dumą i gdybym czekała, aż [i]on[i] się pierwszy odezwie, potraciłąbym połowę znajomych Zawsze na luzie jakieś głupstwo napiszę, niezobowiązująco. I do przodu ![]() E, a ten... on normalny jest? Bo jakieś dziwne komentarze pisze
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
hahahha;DDDD no ze mną to sie droczy zawsze;P;D ale na gg normalnie gada^^
bym napisała do niego pierwsza, ale go nie ma na gg... poza tym boję się, że się speszy ? ;... bo właśnie mi sie przypomniało.. że jak gadalismy chyba wtedy właśnie jakoś w listopadzie, to ja sie spytałam jak tam jego A. (bo on mi kiedys sam powiedział że ona mu sie podoba, i w ogóle czesto sam sie pytał kogo ja mam na oku itd.;] ogólnie szczerze gadalismy]... a on że ona to burak i jest ***nięta w dekiel..... dobra i później gadka dalej o czymś innym.. i pod sam koniec jakoś tak wynikło że ja coś tam napisałam "ja nie jestem ***nięta w dekiel;D"... czy coś takiego.... xDDD i mógł to zrozumieć tak że skoro jego A. okazała się głupia a ja piszę że ja taka nie jestem, czyli że jakbym mu dawała do zrozumienia, że ja mogę wejść na miejsce A. do jego serca.. xDD hahahahahah no a później nastepna rozmowa to była z 10 min. bo on już musiał iść... i nie wiem właśnie jak to było, czy to była ta ostatnia rozmowa 18 listopada, czy jakoś inaczej..w każdym badz razie na tym sie skonczylo ;f |
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
Witam nową dziewoje
![]() Od wczoraj chodze jak naćpana, spałam dziś może 4 h oczywiście wszystko przez lalkę ale już sie wyłączyła na szczęście Nie odrobiłam lekcji, nie nauczyłam się na żaden sprawdzian (a chyba mam jutro, sama nie wiem hee ). I jutro ide z rana do koleżanki będziemy smazyc naleśniki na wigilię klasową Ale normalnie żal z tą wizytacją ;/
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

))
wiem jak to jest.. ;/
ale już sie wyłączyła na szczęście
). I jutro ide z rana do koleżanki będziemy smazyc naleśniki na wigilię klasową