|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moje male twórczości
A dla mnie ostatnie walasnie przepiękne, rewelacyjna minimalistyczna forma i kolor
![]() Na drugim miejscu sa wrapki nr 3- świetne, tylko w samych końcówkach drutu coś mi nie pasuje ale musiałabym to zobaczyć z bliska bo może widzę coś czego nie ma
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ładnie nawywijałaś
Te błękity z 3 fotki mnie ujęły
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
1 jak dla mnie za bardzo powywijane.
2 - fajne, ale mnie akurat te nałożone kola przeszkadzają. Reszta super. 3 - dobry tutorial nie jest zły czyli te mi sie najbardziej podobają ![]() 4 - nie moja bajka, za kolorowo i jakoś nie teges... 5. Wedlug Aisah buro, ale ja takie wlaśnie lubię
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się bardzo te podobają
Te drugie mają też śliczną architekturę, tylko kolorystycznie mi kryształki nie pasują, może też wydają mi się zbyt masywne na takie delikatne kółeczko.
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Już po urlopie - trochę się wydłużył
miło że odwiedzacie moj wąteczekaisah dziękuję też co mi nie grało w tych swarkach no ale jak się nie zna opini to pewnych rzeczy sie nie zauważa, tym bardziej dziękuje![]() franio dziękuję po prostu są obcięte, ale jak cos dopatrzysz to ja chetnie się dowiem co zmienić![]() heurek dziękuję, na ciebie zawsze można liczyć ![]() piechotka tak każdy lubi co innego i to jaknabardziej pozytywne. Miło cię gościć ![]() ggagatka nie będę ukrywać, że twoje biżutki podobają mi się bardzo - i pewnie nie tylko mnie - tym bardziej milo, że zaglądasz i zostawisz jaką milą opinię. swarki wielkościa faktycznie nie trafione. szczerze to nie wiem dzie je wciskać ![]()
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
mam nadzieję że miło było na tym 'urlopie' ^.^
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Wymiękłam przy tym
I zastanawia mnie jak są robione zakończenia grubych drucików, że na końcu jest taka jakby bańka z tego drucika? To jest robione lutownicą?
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
najpiękniejsze z ostatniego wrzutu to 3 wrapki, bardzo ładnie wykonane i ostatnie z jaspisem bardzo ładny kamień i ładna oprawa.
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Orangecountry tak urlopik sie udał. ale cieszę się,że już po bo jednak takie temperatury jak były to nie dla mnie
![]() tala91 ja też nie wiem szczerze.... te kulki na koncu drucika to sa wytapiane palnikiem- zapalniczką. Ale sa osoby które nad kuchenka gazową robia. ja tam bym puścila dom z dymem dlatego nie próbuję![]() cayen1 dziękuję no tak najprostsze jednak i wiadomo o co chodzi...chyba nie najlepsze te żółte - nie dziwne czemu galeria nie chce echhh |
|
|
|
|
#250 |
|
Raczkowanie
|
oooo zawiało pesymizmem
![]() daguś kochana w żółtych kamienie są nierówno umocowane, stąd to złudzenie, a po oksydzie faktycznie wyglądają o niebo lepiej (ale ja wszystko oksyduję ). Najważniejsze, że robisz to z przyjemnością, bo jeśli zaczniesz to robić bo musisz, to na pewno nic z tego nie wyjdzie. Wrapki z ostatniego wrzutu ładne i estetyczne (choć sama się dopiero uczę), tylko kolory nie moje dlatego wybrałam 3.Głowa do góry, zobaczysz, będzie lepiej
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
Zajrzaam na twój watek i wcale nie jest on skromny
śliczne kolczyki robisz! Nie przepadam za wrapkami, wiéc sie nie wypowiem,ale inne kolce bransoletki sá cudne!! Dziékujé jeszcze raz za wymiankowe Swarki
|
|
#253 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
smoczy agat mam nadzieję,że te są choć troszkę dostojne. 1* dla koleżanki na urodziny- onyksy i srebro
![]() 2* onyks w srebrze to już drugi podobny wrapek. wcześniej zrobilam z cyrkonia czerwoną, ale tak zmasakrowalam drucik że wstyd pokazać więc nie pokażę3* żótości to cytryn, kwarc z rutylem, kwarc cytrynowy i bali. miały być jeszcze fioletowe z gronkami, ale gdzieś mi zginęły. może się przestraszyły aparatu, albo mąż sprzątając moje kamyki gdzieś przez pomyłkę wrzucił - dla niego to lepiej jakby nie wchodził kiedy mam wszystko porozrzucane hehe |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Och, piękności, piękności.
Serdecznie pozdrawiam i zapraszam do siebie moje papierki: TUTAJ ![]() moje papierki cz. II: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=484123 ![]() różności TUTAJ ![]() mój blog: http://hania739.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Bardzo ładne kocham czerń mam nadzieję że będzie więcej takich prac
![]() ![]() ps z czego są zrobione te srebrne elementy (kupione czy zrobione) Edytowane przez smoczy agat Czas edycji: 2009-07-25 o 22:01 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
Trzecie
Chyba też przezucę sie na tą technike bo bardzo mi sie podoba.. a juz sprobowalam nawet
|
|
#261 |
|
Wtajemniczenie
|
Podoba mi się wrapek. I myślę, że ten którego nie chcesz pokazać wcale nie jest taki zły
Kokietujesz
|
|
#263 |
|
Zadomowienie
|
onyksowe - miodzio..
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Pierwsza para jak dla mnie najfajniejsza,chociaż i pozostałym nie mam nic do zarzucenia
.
|
|
|
|
|
#265 |
|
Przyczajenie
|
pytanko
A tak zadam jeszcze jedno pytanko gdzie kupujesz te półfabrykaty?.
Edytowane przez smoczy agat Czas edycji: 2009-07-27 o 13:12 |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
ładne te owijańce wyszły
![]() Cytrynkowe ładnie skomponowane ;D |
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
podobają mi się te z tutorialu Izy M.
wykonanie pierwsza klasa
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
onyksowe owijane cuuudooowne!
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
orangecountry dzięki kochana
![]() ayumi88 dzięki, no zabardzo nie bylo w czym wybierać , ale kolejne w trakcie tworzeniasmoczy agat no tak różnie to bywa, wiadomość na pw M0N1K4 dzięki wielkie. no uczę się od ciebie to któreś podejście ale potrzeba czasu wiem![]() kassia27 dzięki, no ja to nie taka czy pewna ale myślę, że druga to może już w tym wypadku![]() Rhogata dziękuję po którymś podejściu juz lepiej, mam nadzieję, że nie takie zmaltretowane jak poprzednie
|
|
|
|
|
#270 |
|
Rozeznanie
|
Trzecie zbyt bogate jak na mój gust, tzn. bali kłóci mi się z kamyczkami i troszkę to rozprasza. Tak sobie myślę, że może ciekawie by też było gdyby zostało jedno bali, a reszta przekładek była gładka? <mysli> Tak czy siak, to tylko mój pomysł, w tym miejscu akurat Twój jest najlepszy, bo jest Twój
![]() Pierwsze są bardzo ładne, koleżanka na pewno się ucieszy ![]() A Twoje wrapki też mi się podobają, takie klasyczne, ale bardzo fajne, cieszę się, że cały czas owijasz
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:18.

Te błękity z 3 fotki mnie ujęły

też co mi nie grało w tych swarkach no ale jak się nie zna opini to pewnych rzeczy sie nie zauważa, tym bardziej dziękuje