Miss Wapster :) - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-05-16, 12:08   #241
panda85
Przyczajenie

Dot.: Miss Wapster :)

Cytat:
Napisane przez MrsDepp Pokaż wiadomość
Hej Nie bójcie się, jest tylko 10 etapów, jak się wszystkie przejdzie to jest napisane ''Gratuluję! Przeszłaś wszystkie poziomy. Jesteś mistrzynią MissWapstera!."

Ja przeszłam już dosyć dawno to, żadnych zadań nie omijałam.
Mam IQ 197, chłopak daje mi na razie 645 zł, zarabiam 220.

Mam dla Was rade Jak chłopak daje waszym misskom za mało, to zerwijcie z nim i idźcie od razu na imprezkę. I jak wam nie bedzie pasowal nowy to zakończcie gre. Ale nie ''Menu -> wyjście", tylko jak macie to tym przyciskiem wychodzącym ze wszystkiego od razu. I od nowa, zrywajcie i szukajcie lepszego. Działa na Samsungu U 800. ;p
Polecam Wam pojedynki, można duużo zarobić.
A jak przejdzie sie ten 10 poziom to gra zaczyna sie od poczatku? tzn miska nie ma pracy, domu, chlopaka, ubran ktore kupilam jej itp czy ma to wszystko a zadania sie powtarzaja tylko. napiszcie bo nie wiem czy przechodzic ten 10 poziom czy zostac na nim i brac udzial udzial w pojedynkach piekonosci bo to fajna sprawa
panda85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 17:02   #242
MrsDepp
Przyczajenie

Wszystko zostaje
MrsDepp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 11:16   #243
AniolekMadzia
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kitka22 Pokaż wiadomość
Mam pytanie:
Kto gra jeszcze w miss bimbo??
tak ja mam przyjemnosc grac w ta gre moj nick to Madziasek zapraszam na swoj profil
AniolekMadzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-20, 15:17   #244
just dance
Przyczajenie

Smile Dot.: Miss Wapster :)

Hejka! Piszcie o swoich Misskach Np. ile ma IQ, szczęścia, kaski, wagi, ile zarabia, ile dni i jak się nazywa Moja nazywa się Landryna-Martyna jej IQ to 100
szczęście 100, waga 124 , na koncie ma 12 tysiaczków , jest rzecznikiem, dni ma 67 wszystkie ciuszki nawet po kilka takich samych bluzek w innych kolorach) W zgadnij kolory jestem na poziomie 23 ale i tak to mało bo nie za każdym razem gram, mastermind przechodzę gdzieś w 4 podejściu, mam kupiony najlepszy dom i chłopaka który mi daje 504zł. MissWapster mam dość długo i jestem niezbyt skromnie mówiąc jestem mistrzem w tej grze. Służę pomocą jak zbijać kokosy Ale uprzedzam! Gra w której ma się wszystko nie jest taka fajna Mam zamiar jutro zacząć od początku grać i przechodzić zadania. Bo taka gra w której ma się wszystko to taki suchar PISZCIE PYTANKA!!!!
just dance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-02, 12:36   #245
panda85
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez just dance Pokaż wiadomość
Hejka! Piszcie o swoich Misskach Np. ile ma IQ, szczęścia, kaski, wagi, ile zarabia, ile dni i jak się nazywa Moja nazywa się Landryna-Martyna jej IQ to 100
szczęście 100, waga 124 , na koncie ma 12 tysiaczków , jest rzecznikiem, dni ma 67 wszystkie ciuszki nawet po kilka takich samych bluzek w innych kolorach) W zgadnij kolory jestem na poziomie 23 ale i tak to mało bo nie za każdym razem gram, mastermind przechodzę gdzieś w 4 podejściu, mam kupiony najlepszy dom i chłopaka który mi daje 504zł. MissWapster mam dość długo i jestem niezbyt skromnie mówiąc jestem mistrzem w tej grze. Służę pomocą jak zbijać kokosy Ale uprzedzam! Gra w której ma się wszystko nie jest taka fajna Mam zamiar jutro zacząć od początku grać i przechodzić zadania. Bo taka gra w której ma się wszystko to taki suchar PISZCIE PYTANKA!!!!
Moja miska ma 40 dni , waży 49 kg 139 IQ. Hmm mam tylko problem ze strojami, tzn np chce założyć jej rękawiczki eleganckie albo emo i w jakikolwiek strój ją ubiore nie pasują...a strojów moja miska ma ponad 12. są różne i nie moge dopasować żadnych z tych rękawiczek do stroju. Powiedzcie jak Wy dopasowujecie bo w pojedynkach widziałam że można normalnie je ubrać i nawet kupiłam jej ciuszki takie jak inne miski miały ale niestety nie pasują.... POMÓŻCIE !
panda85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-03, 17:55   #246
MrsDepp
Przyczajenie

Jak chcesz włożyć miss rękawiczki, to musisz usta na małe albo brak zmienić. ;p
MrsDepp jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-06, 18:38   #247
igunia090
Przyczajenie

Ja codziennie mam inny poziom, zależy jaki mam humor... Dziś miałam już dwa razy 9 poziom, ale raz było uratuj mnie, bo za mało ważyłam, a drugi raz że za dużo... Miałam chłopaka Tomka, który dawał mi 658 zł, prace za 220 zł, 16932 zł na kocie, ważyłam 65 kg, puzle miałam do 10 poziomu, wszystkie możliwe ubrania we wszystkich kolorach... i po prostu gra robi sie nudna, bo nie będę za kase wystawiała laski na konkurs w 9 poziomie i tyle x_X

Pzdr
igunia090 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-11, 16:47   #248
Alex07
Przyczajenie

Question Dot.: Miss Wapster :)

Hej, czy ktoś może podpowiedzieć, jak się ubrać, aby chłopak dawał co najmniej 80 zł bez brania udziału w pojedynkach i wysyłania do wapstera płatnych sms-ów?
Alex07 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-14, 13:07   #249
just dance
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Alex07 Pokaż wiadomość
Hej, czy ktoś może podpowiedzieć, jak się ubrać, aby chłopak dawał co najmniej 80 zł bez brania udziału w pojedynkach i wysyłania do wapstera płatnych sms-ów?
żeby chłopak dużo dawał trzeba mieć minimum 4 częściowy strój(liczy się też cena ciuszków; im droższe tym lepiej), dom, duże szczęście, z IQ i wagą nie wiem jak jest ale moim zdaniem to się nie liczy.

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Mam nową Misske i najnowszą wersje Misswapster (2.2) teraz pilnuje jej wagi i ogólnie wszystkiego. Najgorzej jest u mnie z kaską bo jak miałam starą miss(pisałam o niej wcześniej) to miałam stary telefon (motorole PEBL) i tam zawieszałam gre i wszystko szybciutko szło z przewijaniem dat(nawet picia i jedzenia nie traciłam) a teraz mam Samsunga J700 i tam musze wyłanczać całkiem gre... To nie Fair
just dance jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 16:28   #250
grzebyczek17
Raczkowanie

dziewczynki.. kiedys mialam miss i pamietam ze mialam chlopaka ktory mial mi dawac kase a nie przybywało jej na koncie... :/ dlaczego??

To, czego nie ogarniamy umysłem, trzeba czasem objąć ramieniem.

praca, praca, praca....
grzebyczek17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 20:48   #251
milka929292
Przyczajenie

Question Dot.: Miss Wapster :)

może już padł ten temat (nie wiem, bo szczerze mówiąc przeczytałam 3 str i już nie mogę więcej :P)
moja miss chyba do 6 lvl dochodzę i te puzzle od 10 lvl przeszłam(ale to nie ważne) i mi umiera. Ma jedzenie 100, picie 100, szczęścia też ma dużo, ale chudnie do 35kg i kicha. jak mam zrobić żeby ona utyła?? próbowałam już jej dawać więcej jedzenia i picia ale to nie działa :/
pomóżcie proszę
milka929292 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-22, 20:49   #252
Fafel
Przyczajenie

GG do Fafel

Gra nawet nawet tylko szybko się nudzi ^^

Fąfelek ma już rok!

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post15223724 Fotografie
Fafel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-26, 20:02   #253
karolkaa015
Przyczajenie

no , fajna gra i wciaga :p az sie chce smsa wyslac ale jestem twarda

a przy okazji... pomozecie ? http://pieknastronazycia.nivea.pl/pl...yzna/id-177082
dzieki z góry )
karolkaa015 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-28, 15:00   #254
Best Bear xD
Raczkowanie

Witam!
Jestem tu nowa Miss wapster mam od jakiegoś tygodnia.
W puzlach doszłam do 2 poziomu,w zgadnij kolory do 20
Pozdrawiam cieplutko

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ----------

Czy ktoś zna sposób,żeby mieć więcej pieniędzy???
(Oprócz wysyłania sms.)
Z góry dzięki
Best Bear xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 16:26   #255
grzebyczek17
Raczkowanie

Hej dziewczynki. Mam problem.moja miss strasznie chudnie. Wiem ze bylo juz o tym pisane zeby dawać jej jesc nawet jak ma 100 daje jej ale ona nadal chudnie! Obecnie waży 42 kg. Jedzenia ma nakupione za ponad 500 zł daje jej a ona co utyle to zgubi co mam zrobic. Niechce zaczynać gry od poczatku bo mam 15 tys na koncie

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

He he teraz to sie zdziwiłam :-P mialam chłopaka który mi dawał tylko 37 zł. Pomyślałam ze z nim zerwe i jak to Zrobilam to wiecie co? Przytylam do 56 kg poznałam nowego gościa co mi daje 112 i mam nadzieje ze nie schudne

To, czego nie ogarniamy umysłem, trzeba czasem objąć ramieniem.

praca, praca, praca....
grzebyczek17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-06, 12:32   #256
Kwiat1111
Przyczajenie

GG do Kwiat1111

Witam. Jestem nowa na tym forum. Na początku chciałabym opowiedzieć o swojej miss.Ma na imię Natasza.Ma chłopaka Konrada który daje jej jedynie 59 zł. Poprzedni dawał jej 100zł. Był to Rafał. Szczęścia ma 85.Waży 117 kg. IQ ma 96. Kasy ma 1900 zl. No donrze to koniec o Nataszy. Mój bloog:
miss-wapster.bloog.pl .
: rolleyes::rolleye s::co ol::rol leyes:; ) :rolley es:

Dlaczego moja Natasza ma coraz słabszych chłopaków?

Z góry dziękuje
Kwiat1111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-07, 23:44   #257
MeryLu17
Raczkowanie

Mam pytanie Mam telefon Samsung Soul i dostalam esema (po wyslaniu swojego numeru na wapster.pl aby otrzymac gre Miss Wapster) ze mam sie poloczyc z siecia ale moga byc za to pobrane pieniadze :/ na stronie pisze ze gra jest darmowa więc nie wiem co o tym myslec :/ a ile pieniedzy wam wzielo za sciagniecie tej gry?? Prosze o szybka odp.
MeryLu17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-09, 20:23   #258
Kwiat1111
Przyczajenie

GG do Kwiat1111

Cytat:
Napisane przez MeryLu17 Pokaż wiadomość
Mam pytanie Mam telefon Samsung Soul i dostalam esema (po wyslaniu swojego numeru na wapster.pl aby otrzymac gre Miss Wapster) ze mam sie poloczyc z siecia ale moga byc za to pobrane pieniadze :/ na stronie pisze ze gra jest darmowa więc nie wiem co o tym myslec :/ a ile pieniedzy wam wzielo za sciagniecie tej gry?? Prosze o szybka odp.
Mnie pobrało jakoś 5zł ale słyszałam ze jednej z osób 20zł wiec tak dokładnie niewiem jak masz szybkiego neta komie to ci mało pojdzie a jak wolny to wiecej.Zycze powodzenia
Stary 2009-07-11, 19:28   #259
moorti
Przyczajenie

siemka wam ;D Niedawno ściągnęłam sobie tą gre. Moja miss ma już 9 dni. Ma chłopaka o imieniu Mariusz, który daje jej codziennie 43 zł. Chodzi na kurs "Fryzjerka". Jestem w 5 poziomie zadań. W grze puzzle doszłam do 9 poziomu. To chyba tyle ;D
moorti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-13, 21:34   #260
maja0707
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: Miss Wapster :)

Cytat:
Napisane przez Alice Price Pokaż wiadomość
Mam pytanie. Jak chce wejść do gry to ładuje mi się do 50% a potem zatrzymuje. Czy to jest coś z grą czy raczej z moim telefonem? Czym to może być spowodowane?

to nie Twój tel tylko ta gra ja mam SE k610 im i mi się tak samo zrobiło, moja kumpela ma 5310 i też ma to samo więc nie możliwe, że to przez telefon:/ tylko tyle kasy straciłam na darmo bo za pobranie zabrało dyche
maja0707 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-14, 20:05   #261
mikka92
Przyczajenie

Hej a mam pytanie o co chodzi z grze mistermind? nei rozumiem jak mam odczytywać te kropki, bo raz są na czarnio a w innym rzędzie w tym samym miejscu już nie paują. Jestem na 3 etapie. Z góry dzięki za odpowiedz.
mikka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-15, 13:27   #262
Kwiat1111
Przyczajenie

GG do Kwiat1111

Cytat:
Napisane przez mikka92 Pokaż wiadomość
Hej a mam pytanie o co chodzi z grze mistermind? nei rozumiem jak mam odczytywać te kropki, bo raz są na czarnio a w innym rzędzie w tym samym miejscu już nie paują. Jestem na 3 etapie. Z góry dzięki za odpowiedz.
Czarna kulka po prawej stronie-jest jakaś kulka na właściwym miejscu o właściwym kolorze. Biała kulka po prawej stronie-jest taka kulka o tym kolorze ale nie na tym miejscu. Szara kulka po prawej stronie-nie ma takiej kulki na tych 4 polach. A ty musisz odgadnąć szyfr! Mój sposób: Klikam 4 razy niebieską kulkę (pierwszą) pokazuje mi czy jest taka kulka czy nie. I tak z każdym kolorem, aż zdobędę dane. No i złączam je i próbuję odgadnąć szyfr. Mój sposób nr.2 Klikam i klikam niebieski ,aż nie wyjdzie mi 4x niebieski i zgarnę 50 zł. Ale to długo trwa!
Stary 2009-07-18, 23:20   #263
mikka92
Przyczajenie

Hej dziękuję, ale pojawił się kolejny problem. Jestem w 4 etapie, i tam jako zadanie mam skompletować co najmniej 2 stroje po co najmniej 6 części. Mam juz kilka takich, i to w dodatku z ta sama czapka, co na zdjęciu a tu nic, nie chce mi zaliczyć tego zadania. Nie wiem, może to zależy od tego jak nazywa się te stroje.
mikka92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-20, 14:57   #264
Kwiat1111
Przyczajenie

GG do Kwiat1111

Cytat:
Napisane przez mikka92 Pokaż wiadomość
Hej dziękuję, ale pojawił się kolejny problem. Jestem w 4 etapie, i tam jako zadanie mam skompletować co najmniej 2 stroje po co najmniej 6 części. Mam juz kilka takich, i to w dodatku z ta sama czapka, co na zdjęciu a tu nic, nie chce mi zaliczyć tego zadania. Nie wiem, może to zależy od tego jak nazywa się te stroje.
Ja także mam taki problem jak mikka!!! Kto nam pomoże?? http://www.mmkrakow.pl/rep/newsph/287/612.3.jpg!!!!!!!!!
Stary 2009-07-27, 20:09   #265
Best Bear xD
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez grzebyczek17 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Mam problem.moja miss strasznie chudnie. Wiem ze bylo juz o tym pisane zeby dawać jej jesc nawet jak ma 100 daje jej ale ona nadal chudnie! Obecnie waży 42 kg. Jedzenia ma nakupione za ponad 500 zł daje jej a ona co utyle to zgubi co mam zrobic. Niechce zaczynać gry od poczatku bo mam 15 tys na koncie

---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

He he teraz to sie zdziwiłam :-P mialam chłopaka który mi dawał tylko 37 zł. Pomyślałam ze z nim zerwe i jak to Zrobilam to wiecie co? Przytylam do 56 kg poznałam nowego gościa co mi daje 112 i mam nadzieje ze nie schudne

Jak zgromadziłaś 15 tys.???? xP
Best Bear xD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 22:53   #266
Kwiat1111
Przyczajenie

GG do Kwiat1111

Cytat:
Napisane przez Alex07 Pokaż wiadomość
Chłopaka zdobędziesz tylko i wyłącznie na dyskotece, a zrywając z nim tracisz 100 zł! Aby mieć chłopaka który daje dużo pieniędzy
Należy mieć:
-drogie ubrania
-duży biust
-wysokie IQ
-dużo kasy
-mieć 100 najedzenia i 100 napojenia
Nie trzeba:
-odchudzać się
-być szczęśliwą
-mieć pracę
Aby w ogóle zdobyć chłopaka za nieokreśloną sumę należy:
-Mieć 100 glodu i mieć 100 pragnienia
-mieć jakieś ubrania
Nie zawsze się udaje więc lepiej spróbować sposobu nr. 1

W moim bloogu znajdziesz mnóstwo porad.
www.miss-wapster.bloog.pl

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Hej dziewczyny!!! Które spodnie i bluzka w MissWapster najbardziej się Wam podobają?
Mi zdecydowanie rurki i bluza welurowana. A Wam?
Stary 2009-07-28, 09:51   #267
emcia123
Przyczajenie

Opowiem wam troche o mojej miss a później moje problemy..
To tak moja miss ma już 1 dzień. xD i chłopaka o imieniu Konrad który daje jej codziennie 31 zł . Za 11 godzin i 35 minut skończy ona kurs na Konsultantke .
moja miss waży 67 kg i ma 73 IQ .. szczęścia ma 75 a kasy 190 ;/ Ma ona mieszkanie za które płaci 10 zł na dzień.

Problemy :

.Chłopaka mam już 1 dzień. jak wejde na jego zdiecie pisze mi ze dostaje od niego codziennie 31 zł !! a dzisiaj nie dostałam nic !! nie wiem co mam zrobić ? ? moze gdzieś kliknąć ? albo jeszcze poczekać ?? pomóżcie plz.

Porady :

Jeżeli wiecie w czymś jak mi poradzić .. moze jak wiecej kasy zdobyć czy coś to piszcie

Edytowane przez emcia123
Czas edycji: 2009-07-28 o 11:38
emcia123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-28, 22:28   #268
Veronizz
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosiekck Pokaż wiadomość
ja mam i jestem na 11 levelu
Ciekawe, jesteś na 11 levelu? Akurat, w miss wapster jest tylko 10 leveli. Sama mam i dotąd przeszłam, pisze że jestem mistrzynią MissWapstera.
I jeszcze opowiem o mojej missce ;p No więc tak:
Moja miss nazywa się .:!Weronika!:. ma 1506 dni. Ma chłopaka o imieniu Tomek który daje jej 255 zł ;/ Posiada pracę Rzecznik prasowy i zarabia 220zł. IQ 118, szczęście 100. Kasy ponad 172 tysiące. Waży 86 kg ;-p Mieszkam w willi z basenem, którą kupiłam za 2300 zł.
Nie myślcie że zmyślam bo używam kodów ;-) Jeden z najlepszych: ustawiasz datę w telefonie o parę lat w przód. Wchodzisz w miss wapster, pisze że trafiła do szpitala. Wysyłasz sms-a (płaci się 4,88zł) i masz mnóstwo kasy , 55kg ;-)
I coś do wytłumaczenia. Za każdym razem jak zerwiecie z chłopakiem to parenaście kilo wam przychodzi ;-P
I mam coś na temat konkursów piękności ;/
Walczyłam z taką jedną. Przegrałam. Potem znowu z nią, byłam tak samo ubrana i ona też. Wygrałam. Potem znowu z nią walczyłam, byłam tak samo ubrana i ona też. Przegrałam ;/ O co tu biega?

---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwiat1111 Pokaż wiadomość
Ja także mam taki problem jak mikka!!! Kto nam pomoże?? http://www.mmkrakow.pl/rep/newsph/287/612.3.jpg!!!!!!!!!
zadny z tych 2 strojów nie może mieć ani jednej tej samej rzeczy. Każdy strój musi mieć inne.

---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

Aha i jeszcze coś. Piszecie że jak sie przejdzie 10 poziom to się zaczyna grę od nowa a to jest zuuuupełna nieprawda!!! Tylko się trudzicie. Jak sie go przejdzie to po prostu jesteście mistrzami. I tyle. ;-)
Misska nie może ważyć 300 kg. Nie może mniej niż 30 albo ileś tam. Najlepiej żeby ważyła w przedziale 55-100. Aha, i żeby grubła, wystarczy że miss będzie dopieszczana i już
I jeszcze do tych rękawiczek... Usta nie pomagają. Nie da się ich założyć dy sie ma małe usta. Trzeba jakoś pokombinować z fryzurą, paznokciami i ustami. Jakiś inny kolor czy coś.

Edytowane przez Veronizz
Czas edycji: 2009-07-28 o 21:43
Veronizz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 13:32   #269
azaaxx
Przyczajenie

"Przerobilem" Miss w ktorej zeby dostac $ nie trzeba wysylac SMS... tzn jest jeden "trick"... wystarczy wejsc do banku ... wybrac kwote i przy wysylaniu sms nie zezwolic na wysylanie pieniazki i tak dostaniecie
Trzeba sciagnac wrzucic na tel
gwiazdki zamienic w linku na
http://byy.pl/JUBQV/
BTW. to chyba nie jest najnowsza wersja

Dajcie znac co i jak

Edytowane przez azaaxx
Czas edycji: 2009-07-29 o 13:35
azaaxx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 13:36   #270
AngelOfHells
Przyczajenie

GG do AngelOfHells

Hey. Nie wiem czy było już tu takie pytanie. Jak tak to sorki. Utknęłam na 4 poziomie. A gram już któryś raz z kolei. Mam więcej niż 2 stroje zapisane. I mają po 6 elementów. Ale jakoś mi nie zalicza tego. Wiecie może jak zrobić żebym przeszła dalej ?
AngelOfHells jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości