|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
a nie bedzie za mocno wysuszajacy dla mojej skory suchej i wrazliwej?![]() fuksjaa uwielbiamdove summer glow! moim zdanie dove sa najlepsze nie ma co trzeba wykopac z szafy balsam brazujacy i zaczac sie farbowac Bo ja solarium nie uznaje |
|
|
|
|
#242 | ||
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...o-i-ogorka.htm Cytat:
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), nie robi smug, nie brudzi ubrań i równomiernie schodzi.Ale pamiętam, że Ice po zachwytach była przy którejś tubce z rzędu niezadowolona Ja na pewno wrócę do niego przed Sylwestrem
|
|
#245 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dziękuję za opinie.
![]() Przejrzałam KWC i chyba zdecyduję się jednak na L'Oreala. |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
ice, a czego potrzebujesz, może coś znajdę w moich ogromniastych zbiorach.
Fuksjaa pytałaś wczoraj kiedy mam ślub, zacytowałam Cię, ale o 1 w nocy coś już było nie tak u mnie z myśleniem i w końcu nic nie napisałam....7.08.2010r. Już zaczynam się bać... A co byś za niego chciała? Może wybierzesz coś u mnie w wątku? Idę zaraz oglądać Twoje zbiory ![]() Jeju, jaka jestem niezorganizowana! też mi się nic nie chce dziś, napisałam tylko to co konieczne, tj. konspekt na jutro, a nauka leży i kwiczy. Muszę się od jutra ostro wziąć i mniej siedzieć przy komputerze.
|
#247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...-wrazliwej.htm |
|
|
|
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#249 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
I znów poniedziałek. I jak zawsze nic mi się nie chce. Ale mam nadzieję, że dzień szybko zleci.Widziałam, że pogoda ma się poprawiać w tym tygodniu, może wreszcie się wybiorę na zakupy urodzinowo-ciuchowo-kosmetyczne Chcem moje upatrzone kozaczki z Deichmanna
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i ja. Ale przesiew u mnie w pracy, grypa jelitowo-żołądkowa zbiera żniwo, na szczęście ja lepiej się czuję. Byle do popołudnia
|
#251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że do mojej firmy nie dojdzie, bo to chyba najgorsza grypa jaka może być.A ja próbuję właśnie napisać projekt, mam czas do środy a na razie mam tylko budżet gotowy. Reszta w ogóle mi nie idzie
|
|
#252 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w sumie lubię swoją bladość, a przy samoopalaczu musiałabym przybrązowić szyję itd dużo zachoduCytat:
![]() Cytat:
a na dodatek popsuła mi się cera
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś u mnie cieplutko!Wracałam z praktyk na pieszo to aż się zgrzałam! Muszę się dziś wziąć za robotę- i na studia i na praktyki i w domu sprzątanie i muszę jeszcze raz zrobić przegląd kosmetyków i powystawiać na wymiany i porobić nowe zdjęcia. Ależ mam popsutą cerę przez effaclar!!! Cała wypryszczona, już dawno nie czułam się taka brzydka! Dziewczyny, ile jeszcze będzie trwał ten okres wypryszczania? Cały czas mam smarować? Właściwie to nie wiem, czy koniec kuracji jest wraz z końcem tubki czy jak?
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-10-19 o 10:45 |
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zużyłam maseczkę i olej ze słodkich migdałów Zrobiłam sobie wczoraj olejek do mycia twarzy i zostawiłam sobie po kilka kropelek oleju z moreli, męczennicy, czerwonej maliny i skwalanu. Do końca roku spokojnie zużyję
|
|
#255 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Cytat:
Nie jest. Lepszą ma tylko cenę. Mniej zanieczyszczona była Brook Bond ale nie wiem czy ją nadal robią. Ten sam producent robi też Sagę i ona w testach była jakościowo porównywalna do Liptona. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Na Śląsku słyszałam też "laćki". ![]() Cytat:
|
|
#256 |
|
|
Śniła mi się dziś sleepy.
Nie wiem nawet skąd wiedziałam, że to akurat ona. sleepy, co Ty studiujesz? ![]() Byłam rano na wykładzie, a teraz zasiedziałam się w akademiku i zamiast iść na wykład postanowiłam zrobić sobie tosty.
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I chyba już nie mogę powiedzieć że studiuję. Piąty rok mam zaliczony, indeks zdany, tylko tą nieszczęsną pracę mgr męczę i planuję w tym roku skończyć A! filologia angielska
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mnie mdli
Zjadłam kisiel i jak mnie żołądek nie rozbolał nagle. Ratuję się gorącą herbatą, ale nie czuję poprawy na razie.O słońce wyszło! Jak dawno go nie było ![]()
|
#259 |
|
|
sleepy, kurcze no, nie kojarzyłam, że studiujesz filologię.
A w śnie rzeczywiście właśnie ją studiowałaś.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszły mi kosmetyki, które wygrałam w krzyżówce Avonu!
Zapach mają obłędny Tropikalne z masłem shea: scrub do ciała, krem do rąk i krem do stóp i łokci z AHA
|
#261 | ||||||
|
Miss Pudernica
|
Witam po wekeendzie
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Od zawsze wstaję rano i zawsze mam z tym problem, teraz doszło do tego że w półśnie wyłączam TŻtowi budzik, nie wyrabia się na zajęcia, a ja nic nie pamiętamSkusiłam się jednak na limitowankę Essence. Wzięłam 2 lakiery: malinowy i najjaśniejszy brąć plus puder brażujący, który niestety ma drobinki. Oglądałam piękny wrzosowy lakier z limitowanki Catrice, ale w końcu się powstrzymałam, bo lakierów mam już 25 sztuk ale w sobotę i niedzielę cały czas o nim myślałam i jak będzie jeszcze w tym tygodniu to jednak go wezmę. Do tego kupiłam 2 sera Eveliny w cenie jednego i będę walczyć z moim cichym przyjacielem
|
|
#262 | |
|
|
Cytat:
![]() Mnie ostatnio codziennie budzi TŻ dzwoniąc, bo sama nijak nie mogę się obudzić. Dzwoni dopóki, cytat "nie zacznę mówić z sensem". Działa.
|
|
|
#263 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
|
Przecież akurat do tej limitowanki są testery.
|
|
#265 |
|
Miss Pudernica
|
Może i były, ale ich nie sprawdziłam.
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
WItam i ja
Miałam ciężki weekend, ale napisałam trochę mgr i mam już prawie 7 stron W drodze powrotnej zahaczyłam o aptekę, bo pomieszkuję teraz u siostry i brakuje mi tu trochę kosmetyków ... oczywiście oprócz niezbędników typu krem do rąk, wkładki hig, płyn do h.int. i maseczka saszetkowa wzięłam jeszcze 2 duże micele Avene po 400ml w baaardzo promocyjne cenie A miałam oszczędzać na jesienne ciuchy Cytat:
Mam gule na brodzie, i takie drodne na czole , skroniach i nosie Czuję się jak pasztet
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja czekam na moje zamówienie, ale będzie chyba dopiero w przyszłym tygodniu. Cytat:
A dzis męczyłam się w pracy z projektem (nad częścią opisową) i szło jak po grudzie. Nie mam w ogóle weny Idę poczytać nową Vivę, szkoda tylko, że nie ma w niej żadnych próbek
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
Wykrakałam! Moją piękną cerę szlag trafił, mam jakieś ucuzlenie na pół policzka
swędzi potwornie i jest czerwone.Z kosmetyków kupiłam tylko grapefruitowy żel Palmolive uwielbiam grapefruity pod każdą postacią, to mój najukochańszy zapach. Nie jest źle, bo to dopiero 3ci zakup w tym miesiącu!
|
|
#269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wizyta na uczelni nie należała dziś do najprzyjemniejszych- muszę spłacić pożyczone od mamy 1600 zł za powtórki To będzie wyjątkowy rok pod względem odwyków ![]() I w ogóle od komputera musze się odkleić, dobrze mi zrobi taka rozłąka z wizażem- spróbuje na tydzień na razie. PW i maila odbierać będę jakby co ![]() Ice- jakby się nikt nie zgłosił po Bell GW liliowego to może ja bym przygarnęła? tak więc chwilowo żegnajcie, akcja "rzyrafkot- podejście 8354399" rozpoczęta
Edytowane przez rzyrafka Czas edycji: 2009-10-19 o 17:59 |
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, dobrze, że masz w sobie tyle mobilizacji do pisania
swoją drogą nie myślałam, że jesteś w wieku do pisania pracy mgr wpadaj tu częściej jak będziesz miała czas Cytat:
![]() myślę, że będziesz zadowolona z tego żelu ja jestem bardzo A jak zdrowie? Wyzdrowiałaś już całkiem? i mam nadal chęć na coś kosmetycznego.. czaję się na Nacre des Mers ale nie wiem czy powinnam
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

a nie bedzie za mocno wysuszajacy dla mojej skory suchej i wrazliwej?
nie ma co trzeba wykopac z szafy balsam brazujacy i zaczac sie farbowac
Bo ja solarium nie uznaje

I znów poniedziałek. I jak zawsze nic mi się nie chce. Ale mam nadzieję, że dzień szybko zleci.
Mam nadzieję, że do mojej firmy nie dojdzie, bo to chyba najgorsza grypa jaka może być.

Lepszą ma tylko cenę. Mniej zanieczyszczona była Brook Bond ale nie wiem czy ją nadal robią. Ten sam producent robi też Sagę i ona w testach była jakościowo porównywalna do Liptona.
Bo ostatnio zrobiłam w akademiku małe rozeznanie i nikt tak nie mówi, za to wszyscy się dziwią (nawet TŻ, który jest z małopolski).
Zjadłam kisiel i jak mnie żołądek nie rozbolał nagle. Ratuję się gorącą herbatą, ale nie czuję poprawy na razie.
A w śnie rzeczywiście właśnie ją studiowałaś.
ale w sobotę i niedzielę cały czas o nim myślałam i jak będzie jeszcze w tym tygodniu to jednak go wezmę. Do tego kupiłam 2 sera Eveliny w cenie jednego i będę walczyć z moim cichym przyjacielem
uwielbiam grapefruity pod każdą postacią, to mój najukochańszy zapach. Nie jest źle, bo to dopiero 3ci zakup w tym miesiącu!
To będzie wyjątkowy rok pod względem odwyków