|
|
#241 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Moje początki - proszę o ocenę
|
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
Oczywiście, że chodziło mi o zgłoszenie, skoro piszesz, że tworzysz kolekcję dla AN to jasne,że Cię zaprosili (gratulacje przy okazji
![]() ).Ja wysłałam link do blogu i długa cisza więc stąd moje pytanie. |
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
kochana a czym sobie świecisz robiąc te zdjęcia? chodzi mi o to czy słońcem za chmurami czy lampami?
|
|
|
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Ewasko ja trochę też czekałam na odpowiedź. Nie pamiętam dokładnie ile ale 2 tygodnie to na pewno. Dziękuję za gratulacje.
![]() Zdjęcia robię przy naturalnym świetle dziennym. Teraz szarówka jest ale nawet jak jest ładniejszy dzień to mi kiepsko wychodzą.
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Napisałam Ci wszystko na pv
|
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Kolejna porcja.
1) Sweet Lady - oksydowane srebro próby 925, 930 i 999 oraz topaz i fasetowany kwarc różowy. 2) Szampańskie cyrkonie - oksydowane srebro próby 925, 930 i 999 oraz cyrkonie w kolorze szampana. Jeśli chodzi o pierwsze to długo zastanawiałam się czy wkleić je na wizaż. Nie są zupełnie w moim stylu, głównie kolorystycznie. Stwierdziłam, że gusta są różnie więc jednak wkleję. Obiecałam też Poppy a dane słowo to rzecz święta Na fotce wyglądają na puste w środku. W rzeczywistości jakoś to się tak nie rzuca w oczy No i z tymi miałam najwięcej problemu aby je obfocić. Uciekał kolor ale w tych jest ten kolor raczej odzwierciedlony.
|
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsze jakoś ten dół mi nie leży, głównie umocowanie kropli. Góra śliczna. jak zwykle zresztą. Drugie są za to fantastyczne. Bardzo mi się podobają.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
drugie piękne
![]() a pierwsze... góra fajna... ale dół jakiś taki... za duży jak by w stosunku do góry i jakiś taki za mało owinięty.. |
|
|
|
|
#249 |
|
Zadomowienie
|
Breeeeedzisz kochana, bredzisz...jak dla mnie są w Twoim stylu.....
a kolor to kolor.....sama wiesz... ![]() Taki delikatny jest ok....I choć na pustkę w bazie jestem wrażliwa....to te dla mnie puste nie są wcale, po prostu nie przeładowane...I bardzo mi się podobają.....tylko troszkę ten dół cosik...myślę, że te zawijasy są za duże w stosunku do grubości drucika.... No a druga para Heh...aż żal że nie bierzesz udziału w wymiance mikołajkowe.....i kogoś ominą takie śliczności.... ![]() O widzę, że Maximka ma takie same odczucia ;-) Edytowane przez poppppy Czas edycji: 2009-11-16 o 14:48 |
|
|
|
|
#250 |
|
Zadomowienie
|
a jak by tak
udziabać ten dół?
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
Szampańskie cyrkonie śliczne!!!! Niby proste w formie ale bogate, delikatne i szykowne- cudeńko po prostu!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za wypowiedzi. No właśnie w tych pierwszych coś właśnie mi nie gra. Może to ten dół. Pokombinuję coś z nimi. Poowijam, dodam kuleczki tu i ówdzie i może coś będzie lepiej
|
|
#253 |
|
Zadomowienie
|
Zdecydowanie te drugie podobają mi się bardziej, są takie "pełne" i ładnie skomponowane.
|
|
|
|
|
#254 |
|
Rozeznanie
|
Obie pary bardzo ładne, ale skoro uważacie, że w tej pierwszej na dole można by coś zmienić to ja dodam coś od siebie i powiem, że wystarczyłoby go chyba owinąć i całość byłaby bardziej zrównoważona, nabrałaby lepszych proporcji. Tak czy siak sam projekt ciekawy jak zawsze
W drugiej parze urzekły mnie oplatane okręgi. Haniu wplotłaś w nie łańcuszek, ale jakoś tak inaczej, dodałaś drucik na zewnątrz i uzyskałaś zupełnie inny efekt, jeszcze lepszy, jeszcze piękniejszy
|
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Dół w pierwszych jest taki jakby za bardzo wiotki do całości, może stąd uczucie, że coś w nich nie leży. Ale na pewno nie są puste
Dla mnie w sam raz. Natomiast dwójeczki to już cała Hania- precyzja, dokładność i pełna harmonia
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie obie pary idealne-eleganckie,szykowne - wykonane pięknie i starannie
a co do różu to uwielbiam i uważam że powinnaś stworzyć kolejne różowe,słodkie cudeńko |
|
|
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
szampańskie cyrkonie i black eye najbardziej mi się spodobały z wrzutek od ostatnich moich odwiedzin...
z tym, że wszystkie zaprezentowane prace są świetne ![]() czekam na nowe...
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Drugie są boskie
. A w pierwszych, jak już tak wszyscy się czepiają, to dodam, że według mnie te wywijasy są po prostu za duże. Jak by były krótsze i mniejsze, bliżej bazy, byłoby super .
Edytowane przez viktorej Czas edycji: 2009-11-16 o 17:11 Powód: literówka |
|
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
a Hania znowu czaruje
te drugie są piękne takie kobiece i delikatne i takie...ach
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
małe dzieła sztuki
Tito moja biżuteria- wzloty i upadki ![]() takie moje blogowanie ![]() To nie żadna sztuka kochać człowieka w nieszczęściu. Dopiero w szarym codziennym życiu miłość wystawiona jest na prawdziwą próbę.— Margit Sandemo |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Przepiękne! Obie pary niesamowite. Też nie gustuję w różu, ale bardzo ładnie wyszła Ci pierwsza para. A druga rewelacja, bardzo ekskluzywna.
|
|
#262 |
|
Rozeznanie
|
Wspaniałe - zwłaszcza te drugie. Kolorystyka idealna, kompozycja i wykonanie bezbłędne, razem - SUPER!!!
|
|
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biżuteria Desire czyli moje owijanki :)
patrzyłam na te szampańskie cyrkonie w sklepie, ale za dużo tam było śliczności i z czegoś trzeba było zrezygnować
w kazdym razie oprawiłaś je przepięknie, kolczyki są bardzo szykowne <zazdrości>
|
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Biżuteria Hanki
Strasznie podoba mi się to jak w 2 oplotłaś łańcuszek po zewnętrznej stronie, tak nietypowo - bardzo ładny efekt
Generalnie podziwiam Twoje prace
|
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Te pierwsze są super. Drugie też. W ogóle ostatnio mocno się rozwinęłaś twórczo
|
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
Ja już nie mam siły z tymi fotkami. Zdjęcia są feeee ale Wam pokaże co mam nowego.
Ametystowe wachlarze - oksydowane i polerowane srebro próby 925, 930 i 999 oraz łezka ametystu. No i poprawione sweety. Teraz chyba ten wihajster na dole się lepiej prezentuje chociaż zdjęcie do bani. Mam nadzieję, że już niedługo zaopatrzę się w lampy bo osiwieje. Miał być też pierwszy wisior ale nie dotarła krawatka. Tydzień już czekam na zamówienie. Wisior będzie więc w przyszłym tygodniu
|
|
#267 |
|
Rozeznanie
|
Nie wierzę własnym oczom
![]() A różowym dobrze zrobiła poprawka
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
To ja jeszcze tu popodziwiam.......
Haniu.....genialne są te wachlarzyki...dają wrażenie bogactwa...ale nie są przesadzone.....Wykonanie cudne....misternie i precyzyjnie....zawijasek świetny... Z każdym wrzutem jest piękniej....i kiedyś zawału dostanę z wrażenia ![]() No a różowe po poprawce - rewelacyjne! |
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
Wachlarze przepiękne ...
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
wow, żeby nie powtarzać to podpiszę się tylko pod wypowiedziami poprzedniczek.
Ps. różowe piękne po poprawce, lubię ten kolor. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.

ale w tych jest ten kolor raczej odzwierciedlony.

udziabać ten dół?
a co do różu to uwielbiam i uważam że powinnaś stworzyć kolejne różowe,słodkie cudeńko

moje raczkowanie
jestem również