|
|
#241 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe kosmetyki!!! Minerały, pędzle, pielęgnacja naturalna, Max factor, Iwostin,
Cytat:
*** Armani Diamonds 10/90ml - foto na życzenie. Light LL - użyty raz *** olejek rycynowy PHYTOPHARM 100g, nowy, nie używany. - który to dokładnie? ---------- Dopisano o 18:33 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
np: Calvin Klein, Eternity Moment - 20/30 ml, we flakonie Givenchy, Ange au Demon - 5ml ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ---------- Cytat:
1. Davidoff- Cool Water - okolo 60ml ze 100ml, brak nakretki 2. Davidoff- Cool Water Freeze Me- okolo 50 ml ze 100ml, brak nakretki 3. Puma Red- 30ml (bez kilku psikow) Ale musiałabym iść powąchać do perfumerii. Odnośnie zestawu Normaderm- dodałam go do wymianki w grudniu, więc jest już po gwarancji. Jeśli dogadamy się odnośnie wymiany i będziesz chciała to go dorzucę gratis.
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-03-28 o 18:35 |
|||
|
|
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowe kosmetyki!!! Minerały, pędzle, pielęgnacja naturalna, Max factor, Iwostin,
Cytat:
![]() A mogłabyś mi podać linka KWC do Euphorii?
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Euphorii zostało z 30ml jakieś 7. To też EDP http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...phoria-EDP.htm
|
|
|
#245 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
EM raczej nie wymienię za podkłady, Ange mogłabym. Ile z tego, co chciałam mogłabyś zaproponować omijając krem Iwostin?
|
|
|
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
Czyli nie dobrałabyś nic do korektorów i pędzla do korektora nic innego poza LHK? Bo ja go niechętnie oddam, bo właśnie zastanawiałam się, żeby zacząć go używać
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Za te 2 pędzle i korektory oddam te 2 perfumki, rycynkę, lucy - myslę, że to korzystna propozycja ![]() Mogę dać odlewkę oleju kokosowego efavit na zachętę ![]() No Asikkkk taka propozycja -
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się LHK
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=417054 za iwostin intensywnie nawilżający???????
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Podobaja mi się niektore minerały. Zapraszam do mnie.
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Wtajemniczenie
|
chrum, niestety nic nie znalazłam
Ceith, w perfumerii w której byłam nie mieli wielu Twoich zapachów, jak pójdę do innej to się odezwę. Kusi mnie:Givenchy, Ange au Demon, ale musiałabym powąchać. Czy tylko tam gdzie nie jest zaznaczone że są miniatury to miałabym Ci przesłać atomizerki? (tylko prze 5 zapachach widzę "miniatura") encore1fois, kusi mnie: 1) Calvin Klein Obsession Night (ok. 40/100ml) 2) YSL Baby Doll (ok. 8/30 ml) 4) Miniatura Cacharel Amor Amor (5 ml, nowa) nie ma jej na zdjęciu 5)Za coś fajnego z wish mogę zrobić dużą (do 50 ml) odlewkę Escada Ibiza Hippie do buteleczki z ostatniego zdjęcia. ale musiałabym iść do drogerii powąchać nr 1,2 i 5 bo tych zapachów nie mieli tam gdzie byłam. Tylko powiedz czy mam byś je wymieniła, żebym nie wąchała na darmo ![]() CAAAT - masz napiasne, że wątek nieaktualny ![]() esterie, niestety nic nie znalazłam Cytat:
![]() ![]()
Edytowane przez asix86 Czas edycji: 2010-03-29 o 15:34 |
|
|
|
|
|
#255 |
|
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Jeśli chciałabyś odlewki to niestety musiałabyś mi podesłać atomizerki, bo ja nie mam kompletnie niczego, żeby przelać
Tzn. mam np. buteleczkę po aromacie do ciasta i jakąś taką malutką, ale to raczej i tak byłoby do zwrotu :P
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
Asiu,
Jestem skłonna oddać Lucy, rycynkę oraz olej kokosowy efavitu za: *Pędzel do korektora EDM korektory * Mint (1 sampel) * Multi-Tasking (fiolka 1,3ml) Co Ty na to?
|
|
#258 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.
|
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
A mi podoba sie dokladnie to samo co pisalam wczsniej, czyli:
- Olive Fair(formuła intensive) - big używany, siteczko zaklejone oryginalną folią ochronną, zostało 50% Golden Fair (wyjdą 2 sample) Olive Fair (fiolka 1,5 ml) - pędzel Long Handled Kabuki no i pisalas, ze moglabys dorzucic do wymianki - mini zestaw Normaderm - zużycie pokazane na zdjęciu poniżej
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
Nie oddajesz go w ogole czy nie za perfumy?
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Trochu mi się nie opłaca :-(
WYMIANA Edytowane przez moniar83 Czas edycji: 2010-03-29 o 22:20 |
|
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
poza LHK niestety nic mi się nie przyda
|
|
#264 |
|
BAN stały
|
oj chętnie bym przygarnęła od ciebie dużo rzeczy, ale niestety the one nie oddam, bo jest prawie pełny i trochę kosztuje.. ;( sama chyba rozumiesz..
jakbys byla chętna na lolitę.. mam w wątku również nowy tusz do rzęcz - najlepszy na KWC, poza wątkiem kilka rzeczy.. może się jakoś dogadamy? |
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
znajdziesz cosik u mnie? interesuje mnie róz EDM..
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Wtajemniczenie
|
Za coś z wish
Ja bym chciała od Ciebie Diamonda, Lucy i olej rycynowy, natomiast Ty ode mnie korektory, pędzel do korektora i musiałaby coś sobie do tego dobrać Ok , pozdrawiam.Cytat:
![]() Nic dla siebie nie widzę , pozdrawiam.
|
|
|
#267 |
|
BAN stały
|
no więc tak..
ja chcę tylko małe próbeczki kosmetyków mineralnych.. ponieważ próbki podkładów i trochę pudrów już sobie zamówiłam, więc chciałabym następujące rzeczy: Joppa Minerals: - Light #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - Medium #1 - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Everyday Minerals:korektory - EDM, Sunlight (BIG nieużywany, zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Sunlight - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Dawn - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną "Mint nawilżający") - EDM, Clear - "sampel" nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Multi-Tasking (fiolka 1,3ml) RÓŻE: - EDM, Bouquet - BIG nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Mom's - sampel nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Girl's Day - sampel raz sprawdzony kolor (zaklejony oryginalną folią ochronną) - EDM, Text Message - słoiczek MINI - ubytek 0,5 ml dla zrobienia odsypki (zaklejony oryginalną folią ochronną) Nick Nack Best Friend PUDRY DO BRWI: - EDM, Auburn - sampel (zaklejony oryginalną folią ochronną, zostało 2/3) - EDM, Blonde - sampel (bez folii ochronnej, została 1/2) - EDM, Silver Gray - sampel (bez folii ochronnej, zostało 2/3) + ew. - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-28...y-Minerals.htm - pędzel Long Handled Kabuki - nowy, ani razu nie użytyhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-27893-opis-Pedzel-Long-Handled-Kabuki-Brush-Everyday-Minerals.htm za lemipicką chciałabym ww próbki + jeden z pędzelków chyba, że dołożyłabym coś jeszcze, czego szukasz i może byś mi oddała 2, bo ja chętnie przygarnę ;Pmam poza wątkiem jedwab do włosów nowy - może chciałabyś? kody przy perfumkach oznaczają w wątku oznaczają kosy spod perfum - gwarancja, że są oryginalne ![]() za the one raczej chcę tylko 1 perfumy i to takie tylko, których szukam. dałam za nie troszkę ponad 300 zł, więc wiesz.. trochę sporo, pryznjamnije jak na moją kieszeń
Edytowane przez fanusia92 Czas edycji: 2010-03-30 o 10:25 |
|
|
|
|
#268 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?
|
|
|
#269 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Oddam to co wyżej za: korektory, pędzel do korektora + EDM, Bouquet - BIG nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) lub - EDM, Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą)
|
|
|
#270 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dla Ciebie: - korektory * Mint (1 sampel) - w strunie * Multi-Tasking (fiolka 1,3ml) - pędzel do korektora (Oval Concealer Brush) - nowy, ani razu nie użyty - EDM, Bouquet - BIG nieużywany (zaklejony oryginalną folią ochronną) Dla mnie: - Diamond, - próbka Lucy Light LL - użyty raz -olej rycynowy Jaką datę ważności ma olej rycynowy? Nie wiem czy bym chciała i czy Tobie by się opłaciło EDM, Natural Reflection Golden Tan (BIG nieużywany z oryginalną folią zabezpieczającą) za Euphorię.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:10.

Tzn. mam np. buteleczkę po aromacie do ciasta