|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: W co się ubrać na skromny ślub??
Cytat:
![]() No to faktycznie - ceny masakra. My kupiliśmy za niecały 1000 zł więc strasznie tanio. A buty ja chce jakies białe, ale nie chce strasznie drogich bo to są buty jednorazowego użytku praktycznie. Na allegro znalazłam gościa który ma dośc fajne i niedrogie buty. Zaraz wkleje kilka jego propozycji do ślubu. Wszystkie są po 69 zł oprócz ostatniej pary (99)
Edytowane przez Natra Czas edycji: 2010-03-01 o 13:58 |
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym moja rodzina jest strasznie duża a TŻta strasznie mała i to za przeproszeniem do dupy wesele by było - 110 moja strona a jego 40. Najgorsze jest to, ze moim rodzicom troche się rozchodzi o ten skromny ślub, ale chyba ważniejsze jest nasze szczęście niz zadowolenie wszystkich wujków, ciotki itd
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
ooo widzę buty
dla mnie to masakra będzie buty kupić.. mam subtelne 42 w porywach na 43 a na dodatek muszę na niskim obcasie bo wysoka jestem ![]() obiecane obrączki : tylko nasze będą półokrągłe bo takie lepiej nam na palcach wyglądały, też z białego złota i w mojej będzie brylancik do odbioru za trzy tygodnie
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jak będą półokrągłe to jak dla mnie jeszcze lepiej A jaka to szerokość??A buty to dla mnie tez problem. Podobaja mi się wysokie, jednak tez nie należę do najniższych dziewczyn i jak mam obcas 8 cm to juz jestem wyższa niz większość koleżanek
Edytowane przez Natra Czas edycji: 2010-03-01 o 21:12 |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny, jako że na naszym ślubie liczba gości nie osiągnie dwucyfrówki, podepnę się do waszego wątku
![]() wybór sukni mam juz na szczęście za sobą - i pod koniec maja to cudo będzie moje Do tego prawdopodobnie prosty koczek albo fikusny kucyk, coś w ten deseń jak na fotce, z małą dopiętą kalią. I bukiet z kalii - w podobnym układzie jak na zdjęciu, tylko takie brudnoróżowe.Pomóżcie mi, jaka bizuteria pasuje do tej kiecki? Bo nie chciałabym jej przeładować - wydaje mi się, że takie spore wkręcane cyrkonie by z nią dobrze grały... co myślicie?
Thro' the wave that runs for ever By the island in the river Flowing down to Camelot Edytowane przez agatacia Czas edycji: 2010-03-01 o 21:46 |
|
|
|
|
#246 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Sukienka bardzo fajna, skromna i nie przesadzona A na te buty też patrzyłam, podobają mi się i wg mnie nie są wysokie, bo maja 5.5 cm Cena tych bucików to 150 zł i nie wiem czy nie warto rozejrzeć sie np na allegro za czyms w tym stylu, bo zapewne będą tańsze.
|
|
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
dokładnie właśnie o coś takiego mi chodziło, bez zbędnych udziwnień
Nigdy w życiu nie myślałam, że zdecyduję sie na taki krój, bo nie należę do chudzielców, tymczasem okazuje się, że pięknie modeluje talię i biodra. I jest bardzo stabilna w okolicach biustu, a ze ja z tych biuściastych jestem, to przynajmniej nie będę się musiała martwić, że mi wyskoczy to czy owo ![]() Natra, dla mnie to 5,5 cm to Himalaje ale mam czas do sierpnia żeby się nauczyć w nich chodzić. Jak dotrze do mnie przesyłka, to zdam relację jak się prezentują na stopie. W sumie to przyznam, że się specjalnie nad butami nie spuszczałam, te pierwsze wpadły mi w oko i od razu je kupiłam, ma nadzieję, że nie pożałuję.
|
|
|
#248 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A przy okazji je rozchodzisz, więc Cię nie obgryzą. Wcześniej pisałam o allegro ale oprócz tych butów, które wkleiłam wczesniej to wg mnie nie ma szału z wyborem. Własnie buszowałam po aukcjach i chyba najbardziej do mojej sukienki (której jeszcze nie mam ) pasowałyby satynki jakieś a takich na allegro nie znalazłam.Do jutra
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Nestka obrączki piękne,właśnie o czymś takim myślimy. Mi się podobają bez brylancików,w końcu obrączka ma być na for ever a nie wiadomo czy za 20 lat takie brylanciki w obrączce nie będą passe.. Ehh te problemy z rodziną czy też raczej z jej brakiem na ślubie..skądś to znam..my zapraszamy tylko rodziców + rodzeństwo i najlepsiejszych przyjaciół! Rodziców chrzestnych etc..nie wzięliśmy pod uwagę co oczywiściew rodzinach wzbudziło wiele kontrowersji ale co tam..o ma być nasz dzień i nie będę zapraszała ludzi,których nie widziałam 10 lat i de facto są mi obcy... Agatacia extra kiecka ![]() Natra, dla mnie to 5,5 cm to Himalaje ale mam czas do sierpnia żeby się nauczyć w nich chodzić. Jak dotrze do mnie przesyłka, to zdam relację jak się prezentują na stopie. W sumie to przyznam, że się specjalnie nad butami nie spuszczałam, te pierwsze wpadły mi w oko i od razu je kupiłam, ma nadzieję, że nie pożałuję.Ha ha ha ha Ale butki śliczne! Zaraz sobie jeszcze pochodzę po tej stronce![]() Słuchajcie ja na welon jestem na nie..ale co powiedziałybyście na taki bajer..?http://www.allegro.pl/item931434275_..._z_woalka.html ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Bardzo proszę są satynki http://www.bialebuty.com.pl/index.ph...d_content=155&Możesz sobie wybrać materiał z jakiego chcesz mieć wykonane buciki ![]() Właśnie znalazłam zajepiekną fryzurkę,aż się zgrzałam.. Co Wy na to?http://www.zeberka.pl/art.php?id=7242Chodzi mi o fryz Koroniewskiej
Edytowane przez Beniulka28 Czas edycji: 2010-03-01 o 23:41 |
|
|
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
ten kwiotek po środku nie w moim stylu, ale woalki zawsze mi się podobały
![]() wrzucam jeszcze kilka sukienek z tej kolekcji, z której jest moja - nie mogłam się oprzeć, bo są piękne (to suknie dla druhen tak nawiasem mówiąc...). Może kogoś zainspirują ![]() uuuu...łał, Koroniewska wygląda na prawdę z klasą !
Thro' the wave that runs for ever By the island in the river Flowing down to Camelot Edytowane przez agatacia Czas edycji: 2010-03-01 o 23:55 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Na bialebuty.com.pl też patrzyłam Co do fryzury Koroniewskiej to fajna, aczkolwiek nie dla mnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
Hej
![]() No podoba mi się bardzo!!I jeszcze te długaśne kolczyki Mam już kilka upatrzonych fryzurek,ale najlepiej będzie jak pokaże moje typy makijażystce i fryzjerowi Ale jestem z nimi umówiona na 11 czerwca..może do tego czasu coś innego wpadnie mi w oko
|
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
Koroniewska wyglada super, zupelnie ja zmienia ta fryzura. NIe tylko upiecie, ale tez kolor. Jakbym miala dluzsze wloski to tez bym sobie zrobila cos takiego, bo lubie upiecia do gory. Ale niestety mam krotkie i nie wiem, czy mi podrosna do czerwca...
Kwiatek we wlosach mi sie podoba, ale nie wiem, czy bedzie Ci pasowal do sukienki. Poza tym nie wiadomo, jaka bedziesz miala fryzure. Apropos - umowilam sie do fryzjera na 8ma rano w dzien slubu, na 10 mam makijazystke. Chyba bede musiala zainwstowac w jakis dobry krem pod oczy, bo z wrazenia raczej sie nie wyspie. |
|
|
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie ja mam ślub na 12,dlatego też szukałam fryzjera i makijażystkę,którzy przyjechaliby do mnie do domu,w przeciwnym razie musiałabym chyba umówić się na 7 albo i wcześniej
I muszę się pochwalić,że udało mi się dorwać taki duecik,który pracuje jednocześnie!Na próbny też jesteśmy umówieni otej samej godzinie,zobaczymy jak im to pójdzie (ponoć mają wprawę)
|
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
Fajnie, ja sie uparlam na jedna makijazystke i musialam sie dopasowac do jej godzin. Swiadkowa jak uslyszala, ze ma isc do fryzjera na 7, bo o 9 ma makijaz, powiedziala, ze sie sama umaluje, a do fryzjera idzie na 11, bez zadnych cyrkow
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Chwile temu zamówiłam sukienkę na allegro
|
|
|
#257 |
|
Zadomowienie
|
![]() 3mam kciuki zeby byla idealna i taka jaka sobie wymarzylas
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
I kto Ci ją w końcu uszyje?Wystarczyło podać swoje wymiary? Monia jak tam obrączki? |
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
monika1001, Beniulka28 Sukienka ma być szyta na miarę - w mailu podałam wymiary, o które proszono i kurde mam nadzieje, ze bedzie pasowała
|
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
A jak długi jest czas oczekiwania?Kiedy możemy się spodziewać pierwszego foto w sukni??
|
|
|
|
|
#261 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tzn 14 dni to trwa szycie a do tego przesyłka.
Edytowane przez Natra Czas edycji: 2010-03-02 o 19:03 |
|
|
|
|
|
#262 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jutro dopiero jade do tych 2 sklepow (mam nadzieje,ze uda nam sie kupic )Ale piekne fryzurki wkleilas Cytat:
![]() Powiem Wam,ze juz chyba 3 razy mierzylam moja hehChyba ja gdzies schowam ![]() A tak kombinowalam sobie z nia i patrzylam jakby wygladal do niej jakis kolorowy pas.. Jak myslicie fajnie?(chociaz szkoda byloby mi ja przerabiac,a na dodatek ona ma fajne marszczenia) kolor oczywiscie musialabym szukac inny bo to moj pasek od spodni ,wiec problem z butami by byl.Dzis jej sie przyjzalam no i koniecznie musze dac do prania,bo ma przybrudzony dol i ramiaczka,ale to chyba po obcieciu.Bo u krawcowej tez moze sie przybrudzic.I jak patrze na swoje zdjecia w niej to chyba trzeba skoczyc ze 2 razy na solarium bo jak trupiszon wygladam
Edytowane przez monika1001 Czas edycji: 2010-03-02 o 19:41 |
||
|
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A co do trupiszona to nie martw sie - ja tez jestem biaława ale nie oczekujmy śniadej skóry na poczatku marca Myślę tak końcem kwietnia - poczatkiem maja zacząc wizyty w solarium, zeby jakos "zdrowo" wygladac
|
|
|
|
#264 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakos nigdy za solarka nie przepadalam,ale kilka wizyt wystarczy.
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Co do solarki to ja tez nie jestem wielką fanką, w końcu to wysusza skóre i co za duzo to niezdrowo. Jednak przed ważnymi okazjami zwykle ide na kilka wizyt. No i koniecznie przed wakacjami, zeby nabrac kolorku troche, bo strasznie nie lubię się opalać na słońcu.
|
|
|
#266 |
|
Raczkowanie
|
Elo!
Monia!Milion razy lepiej bez pasa!Ma zbyt piękną górę,by ją czymkolwiek zakrywać ![]() Natra 14 dni to nie tak źle..ja wiem,że to cała wieczność,gdy się na coś czeka,ale mogło być gorzej..
|
|
|
|
|
#267 |
|
Raczkowanie
|
I jeszcze dorzucę kilka par kolczyków,bo znalazłam całkiem fajne
|
|
|
|
|
#268 |
|
Rozeznanie
|
Monia ładną sukienkę kupiłaś
|
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#270 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No, ale moj TZ nie narzeka, widzialy galy co braly ![]() Cytat:
|
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

I tak wkoncu widzial tylko sukienke,a calosc jeszcze przed nim 

a co do sąsiadów itd to co myślą jest mi obojętne.. trochę mi żal mojej rodziny ale trudno.

heh