|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Witam Was dziewczyny na drugim naszym wątku
I odrazu przepraszam, że dopiero teraz ... Najpierw miałam kłopoty z netem, łączyłam się ze stroną, ale przy próbie puszczenia postu wywalało mnie, ile ja się napisałam postów na darmo Co do diety - to przez ten nawał spraw prawie się poddałam W czasie wyjazdu to nawet nie było szansy na nic dukanowego i popłynęłam na całego
|
|
#242 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: ZACZĘŁYŚMY 15 LUTEGO! Dieta proteinowa dr Pierre Dukana CZĘŚĆ II - dukamy 120 d
Cytat:
warto spróbować ... Dziś na wadzę 77,7, więc waga się ustatkowała, mam nadzieję, że do końca lipca choć -5 kg będzie, bo na wakację trzeba się pokazać ![]() ![]()
|
|
|
#243 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#244 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo widzę po stopce, że spadek wagowy równie ogromny
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nie wiem ile cm, bo nigdy się nie mierzyłam, tylko ważę, ale spodnie mają coraz luźniejsze nogawki szczególnie w miejscu gdzie kończą się nogi a zaczynają biodra, te poduszki są coraz mniejsze
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
margotka popros kogos zeby Ci przeslala albo na necie zamow bo nie ma co czekac! ja ostatnio tez troche tego nawiozlam i sie maziam
ale z folia trzeba sprobowac a chyba haniulka o tym blocie pisala ze uzywala i nic wiecej! wiek cochana napisz jak zadzialalo!!! margotka zrob sobie przed serum peeling z kawy to dopiero wtedy grzeje!!!
|
|
#247 |
|
Rozeznanie
|
Margotka, a ja będę upierdliwa i wciąż polecać siłkę - daje kopa
Dzięki Dziewczynki za szczere życzenia Spadeczków życzę Będę jutro
|
|
#248 |
|
Zadomowienie
|
elskede a Ty nie w komisji???
|
|
#249 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja mam dzisiaj mega lenia
Mam tonę prasowania ale zapędu brak....Teraz właśnie kawusię piję i kombinuję czy zjeść dla zasłodzenia nutelkę czy jednak jakiś serek ze słodzikiem i kakao. ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- padło na serek ze słodzikiem i kakao
|
|
#250 |
|
Rozeznanie
|
Jestem w komisji, owszem, ale wygonili mnie na przerwę do domku na obiad
bo byłam od 4:15 do 14 o, a zaraz będę od 16:00 do 23:00. Ale mam przegenialną komisję, super ludzie mi się trafili, jest bardzo sympatycznie, marzę o II turze, żeby jeszcze się z nimi spotkać, bo naprawdę jest kapitalnie Monikaja ty chyba jesteś mocna tylko w internetowej gębie, nic to, może napiszę po twojemu, żebyś cokolwiek zrozumiała : "BTW proponuje meeting because powinnaś ze mną pogadać face to face, a wtedy zrobisz wielkie OMG i podkulisz ogonek". Takich męczących na pęczki w internecie, więc daruj sobie. Po prostu opuść to miejsce i nie wracaj - jesteś obrońcą uciśnionych? - wykorzystaj to w jakiś mądry sposób - może wolontariat w realnym świecie? krzykaczy pełno - mało prawdziwego zaangażowania
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-06-20 o 15:40 |
|
|
|
|
#251 |
|
Zadomowienie
|
zapomnial;am rano napisac - kasiu witamy ponownie
mam nadzieje ze troche odsapniesz po ostatnich przebojach i wyjazdach! i bedziesz sobie spokojnie dukala dalej![]() a ja wlasnie wrocilam z przerwy, zjadlam jarzynowa z kurczakiem i tak strasznie mi sie nie chcialo do pracy wracac.... taka cudna pogoda... a jeszcze zaraz po pracy jedziemy do dublina na wybory bo do 8 czynne ... mam nadzieje ze o tej godzinie nie bedzie duzych kolejek! megi Ty wiesz ze ja od jakis 2 miesiecy chyba ani razu nutelki nie robilam!!! chyba mi sie przejadlo i jakos mnienie bierze! chociaz czekolade jakbym mogla to bym cala zjadla a i z moich planow 4p 3pw zamieniam i robie 3p i 4 pw z sobota normalna bo jednak malo warzyw jem jak mam pw zazwyczaj z braku czasu wiec tak bedzie lepiej a szczerze mowiac bede szczesliwa jak mi 0,5kg bedzie spadalo na tydzien prawie dobije do ok -20 do polowy lipca i wystarczy a mysle ze na III zaczne intensywniej cwiczyc i tez te resztki sadelka z brzucha spadna
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a nutelkę ja ostatnio bardzo bardzo rzadko jem, bo po niej niby jestem na maksa zamulona ale chce mi się dalej słodkiego chyba uzależnienie od węglowodanów
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Jak fajnie poczytać - kiedy to miło odpisujecie np. Margotce
. elskede - jesteś taka nie przyjemna wypisując te swoje szczeniackie zwroty.No i faktycznie szkoda, że nie możemy spotkać się face to face - widzę, że znasz troszkę język obcy - fajnie. Choć nigdy nie wiadomo czy to nie nastąpi. Reszta dziewczyn zachowała się super, za co mogę przeprosić, ze napisałam ( ogółem ) żmije. Jednak co do ciebie - to widać po twoich wpisach. Jesteś wulgarna i nie przyjemna. Tu na forum niby taka dobra .... Dobrze, że chociaż tu mogą pomyśleć inne, ze jesteś wporządku ......
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
megus tak wlasnie zrobie chcociaz jak widzisz ostatnio co chwile zmieniam zdanie bo nie wiem co sie sprawdzi ? ale podziwiam wszystkie ktore planuja jeszcze paremiesiecy bo to ogromne wyzwanie!
|
|
#255 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z jednej strony dietka jest super, bez ograniczeń ilościowych, z drugiej strony po kilku miesiącach brakuje coraz bardziej normalnych rzeczy jak choćby owoce, jakaś kasza czy ryż, no ale coś za coś.
|
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
coraz bardziej brakuje wypisanych produktów, chyba najciężej jest w momencie gdy szykuję moim panom obiad lub jakieś łakocie, wtedy staram się mieć pod ręką cole lub być najedzona. Ale staram się trzymać i nie podjadać chociaż nie zawsze mi to wychodzi Kasiu miałaś bardzo ciężkie dni i nie dziwota że trochę po płynęłaś, ale to nic teraz ostre białka Karadka myślę że każdy system jest dobry jeśli nam odpowiada i czujemy się na nim dobrze , dieta nie powinna być karą tylko przyjemnością - ty wybierasz co dobre ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Wiosenka jak tam twoja noga, lepiej, antybiotyk podziałał?
|
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
ja tylko pozdrawiam
ciężko tu dietkować .. staram się jakoś rozsądnia, ale... dużo chodzimy rowerek wypożyczyłam z przyczepką godzinkę jeździłam brzegiem morza ciągąc córkę super
z Dukanem był0 88,6kg -10,4kg teraz 98,2.......... czyli znowu przegrałam Edytowane przez agamagda Czas edycji: 2010-06-20 o 19:24 |
|
|
|
|
#258 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dukaneczki!! Wróciłam do domu i czytam Was i czytam strasznie tego dużo.
Jeżeli chodzi o mnie to antybiotyk zadziałał noga zbladła i zeszła opuchlizna ale boli mnie głowa - uboczne działanie antybiotyku. Elskede - spóźnione ale szczere życzenia wszystkiego naj... naj.... Kasia -cieszę się że jesteś z nami po dłuższej nieobecności Margotka - świetny wynik duże gratulacje tak trzymać ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Zazdroszczę kochana szum morza piękny zachód słońca bajka oj
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Dobrej i spokojnej nocki życzę
Wiosna bardzo się cieszę że idzie ku dobremu , a antybiotyki tak to mają że na jedno pomagają a na inne szkodzą.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Rozeznanie
|
później wrzucę foty do klubu
buziaki
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
megi ja mysle ze wszystkie juz jestesmy wygrane bo po pierwsze cos juz tam zrzucilysmy, po drugie nabralysmy nowych nawykow zywieniowych i jezeli wiemy ze cos da sie zrobic bez tluszczu i jest smaczne to znaczy ze mozemy tak dalej robic
po trzecie mamy nawyk codziennego wazenia sie co oznacza ze kazdy wzrost bedzie kontrolowany i zwalczany a jeden dzien bialkowy czy nawet dwa zeby nadwyzka spadla to po takim czasie to nie bedzie problem! aga - czekamy na zdjecia!!! baw sie dobrze wiosenko po prostu leki zmienily osrodek bolu ![]() ja wlasnie zjadlam lososia z piekarnika z grilowana cebulka i salatke pomidor, zielona cebulka, salata, jajko wiem ze juz pozno ale po pracy bylismy glosowac a to kilkadziesiat km w jedna strone wiec jak wrocilismy to zaczelam przygotowywac kolacje i tak zeszlo jutro mialy byc bialeczka ale zrobie jeszcze jeden dzien warzywek bo w piatek z warzyw zjadlam tylko buraki do obiadu i mam jakis taki niedosyt warzyw
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Ufffff, skończyliśmy, ja chcę II turę, było przefajnie
Cytat:
Tymczasem żegnaj
|
|
|
#263 |
|
Rozeznanie
|
cześc dziewczyny!
elskede- spóźnione ale szczere najlepsze życzenia, spełnienia wszystkich marzeń, paru przyjaciół z którymi mozna konie kraść worka pieniędzy, pogody ducha odwagi w zdobywania świata i czego sobie tylko wymarzysz karadko- to błotko kupiłam w rosmanie chyba z pół roku temu (na cycuszki) firma dermaglin, ujędrniająco-regenerujące zadziałało tak sobie- szału nie ma skóra troche bardziej napręzona, może takie do ud czy brzucha będzie silniejsze jak kupie i wypróbuje to napisze ciągle próbuje namówic meza żeby mi zasponsorował wizyte w salonie na jakiś profesjonalny zabieg ujędrniający- znacie jakieś opinie który najlepszy ? jesli cos słyszałyście to prosze o odpowieć w klubie kasiu- współczuje tak cięzkich dni, teraz może byc juz tylko lepiej, trzymam kciuki |
|
|
|
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
no to dzisiaj poszalałam i chyba oszalałam, prosiak ze mnie i tyle ''normalny obiad'' zjadłam na mieście z ziemniakami +gofra z bitą śmietaną + ciasteczka włoskie śmietankowe całą paczkę a baciki to sama sobie już wymierzę No to tyle w ramach pokuty Obiecuję(ktory to już raz) jutro białkowo na 100% A jak nie to pogońcie mnie z forum, może to na mnie zadziała ![]() elskede spóźnione ale szczere życzenia kasiu dobrze ze jesteś, ja tez czasami mam problem z logowaniem i szlak mnie trafia gdy muszę pisać raz jeszcze. I tak jak piszą dziewczyny szybko odrobisz straty w końcu jesteś naszą ''przodowniczką'' i ''guru w gubieniu kg'' ![]() karadko no to mialaś fajną imprezkę i dobrze że nie za dużo % było bo by główka bolała, ale coś czuję że gdybyś dzisiaj nie musiała iść do pracy to poopłynełooo by więcej ![]() 50wiosen dobrze że juz z nogą lepiej,ciekawa jestem co Cię użarło że aż tak się zrobiło? agamagda fotki świetne,na pierwszych widać że trochę zimno było bo wszyscy w kurtkach,ale na szczęście kolejne pokazały słońce i gołe stopy na piasku plażowym najważniejsze że dzieciaków buzie od ucha do ucha....trzymam kciuki na słoneczną pogodę ![]() jolka podziwiam bo ja nie potrafię nie podjadać jak cos gotuję zakazanego megi czas tak szybko leci że nie obejrzymy się jak szybka miną kolejne miesiące diety. A Ty jesteś na etapie silnej motywacji i żyj tą chwilą i nie myśl co bedzie jutro czy wytrzymasz czy nie. Ważne co jest tu i teraz i dietuj ile się da margotka widzę że doszła nam mistrzyni w gubieniu kg gratulujęi najbardziej zazdroszczę Ci samozaparcia że nie grzeszysz tak jak ja domino mi też biust poleciał,ale w obwodzie nic i co dziwne noszę te same biustonosze co przed dietą monikaja napiszę krótko bo nie warto dużo dla takiej osoby jak Ty- IDŹ JUŻ SOBIE STĄD !!!
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
hej ja tylko na chwile sie emlduje waga dzis 68 wiec do gory ale.... jutro mam nadzieje ze bedzie lepiej
buziakidoczytalam ![]() Domi- wejdz na strone www.ebras.pl tam sa wlasnei tego typu biustonosze ja tam kuplam swoj sportowy 70-H ceny troche dolujace ale.... cos za cos margotka- to dokladnie tak jak ja, startowalam od 81,3 i dazylam do 65 niestety zeszlam na faze nr III przy wadze 67-68 narazie sie tych kilosow nie moge pozbyc wrocilam w koncu z rozmiaru 44 na 40, lub L co jest dla mnie mega radoscia wreszcie czuje sie jak piekna kobieta (no moze ciut przesadzilam ale czuje sie lepiej i widze ze mezczyzni sie zaczynaja ogladac hihi) niestety cycki takie wielkie jak byly takie sa..... jedynie obwod sie zmniejszyl takze moje G-H zostalo co mnie doluje bardzo....... ale jak sie nei ma co sie lubi to sie lubi co sie ma! pozdrowionka dla wszystkich
Bitcoin Lotto - aż 2 BTC do wygrania! Edytowane przez sylwusia085 Czas edycji: 2010-06-20 o 23:55 |
|
|
|
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
A gdzie czary, żana nie chce jutro spadków
![]() a więc w moich rękach kula szklana wyczaruje spadki z rana |
|
|
|
|
#267 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dukanki
Przyjmiecie mnie do siebie?? Dziś zaczynam Ifazę.Mam 170cm i waże 86kg Moja wymarzona waga to 68kg
|
|
|
|
|
#268 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Where the beauty of nature meets excellence in craft, only perfect things result.Like diamonds.Like us... 27.03.2009 1+1=3 Edytowane przez Margotka_ Czas edycji: 2010-06-21 o 08:43 |
||
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Wszystkim za życzenia, Kochane jesteście
Margotko - ja w domu też nie mogłam się zmotywować, a teraz? żaden problem, już nie mogłam się doczekać poniedziałku, zaraz zabieram się pozałatwiać sprawy na mieście i na siłownię potem, co by się rozruszać trochę nie wiem jak z basenem, bo póki co straciłam głos, gardło mnie boli, ale cholerka muszę karnet wykorzystać, nie ma bata![]() Dzisiaj ostra dietka, bo sobota była świętowana, a na tej wczorajszej komisji tylko kawa z cukrem i ciasteczka były ale polecam - 16 godzin poza domem, a jaka radocha Aguś ja wczoraj wieczorem zobaczyłam, że tam dużo więcej zdjęć jest, piękna mama to i śliczne pociechy, aż miło popatrzeć na tak uśmiechnięte buzie ![]() Witaj Pysia - Słońce przeczytaj książkę Dukana i co najmniej ze 20 stron poprzedniego naszego wątku, wierz mi, ten wysiłek się opłaci, bo będziesz wiedziała co i jak Bo my tu już starymi Dukankami jesteśmy, na innym etapie trochę. Ale dziel się z nami jak Ci idzie mam nadzieję, że ta dieta będzie strzałem w dziesiątkę dla Ciebie pozdrawiam
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-06-21 o 09:20 |
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
czesc kolezanki dukanki
zaczynam sie zastanawiac czy faktycznie ta waga optymalna co mi doktorek wyliczyl nie blokuje mnie troche? bo niby 71,6 (nie chce mi sie sprawdzac ale chyba tak mi wyliczyl) i tak kraze kolo tego i ponizej 7 od miesiaca spasc nie moze![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- margotko a jaka wage doktorek Ci w tescie wyliczyl? bo na moje oko to bardzo szybko zrzucasz kilogramy moze jakbysmy nie grzeszyly to juz prawie wszystkie bylybysmy na III fazie
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:11.

I odrazu przepraszam, że dopiero teraz ... Najpierw miałam kłopoty z netem, łączyłam się ze stroną, ale przy próbie puszczenia postu wywalało mnie, ile ja się napisałam postów na darmo
W czasie wyjazdu to nawet nie było szansy na nic dukanowego i popłynęłam na całego 

Mam tonę prasowania ale zapędu brak....
o, a zaraz będę od 16:00 do 23:00. Ale mam przegenialną komisję, super ludzie mi się trafili, jest bardzo sympatycznie, marzę o II turze, żeby jeszcze się z nimi spotkać, bo naprawdę jest kapitalnie

chyba uzależnienie od węglowodanów 

Tymczasem żegnaj
no to dzisiaj poszalałam i chyba oszalałam, prosiak ze mnie i tyle ''normalny obiad'' zjadłam na mieście z ziemniakami +gofra z bitą śmietaną + ciasteczka włoskie śmietankowe całą paczkę
a baciki to sama sobie już wymierzę

Dziś zaczynam Ifazę.