|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
Cytat:
Na niektórych fotkach go nie ma.
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaginęła Iwona Wieczorek z Trójmiasta - wejdź i pomóż nam jej szukać !!! część
blef, dobre zagranie, ja tam uwierzyłam xD
|
|
|
|
#243 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja nie i dlatego w filmikach nie podawałam tego info..
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
ach ty czujna...
więc jednak nie miał żadnego tropu i próbował łowić informacje w ślepo. |
|
|
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Ale ile było złych postów na ten temat że niby to jaka ona była ze biznesmeni dają milion, prasie nie można wierzyc i również rutkowskiemu
Tyle było gadania i oskarżania rodziny ile to kasy mają
Edytowane przez ewcia1980 Czas edycji: 2010-09-28 o 23:47 |
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdrośnicy
przecież jakie pomówienia były z resztą szkoda gadać.
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
Mialam takie podejrzenia, jak i swiadek sztokholmski.....
Przyjrzalam sie zdjeciom mamy Iwony i temu zdjeciu dziewczyny z erodate i wedlug mnie to ona. Telefonem zaslania wlacznik swiatla ktory jest obok domofonu. A domofon na zdjeciu z dziewczyna jest bez sluchawki stad widac ciemny przycisk. Na zdjeciu z wychodzaca mama Iwony widac po lewej stronie cos bialego na scianie ale to chyba jakis kalendarz czy jakis drobiazg dowieszony a nie jakas stala rzecz typu kratki wentylacyjnej. W obliczu tego ze na zdjeciu z erodate moze byc Iwona przestalo mnie dziwic info z 2 numerem telefonu, podejrzenia Janusza co do porawania Iwony przez osoby z polswiatka - wiecie o czym pisal. No i trzeba przyznac ze info meduzy vel lidii przestalo byc takie abstrakcyjne. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
czy Detektyw Rutkowski dalej pracuje nad rozwiązaniem sprawy zaginięcia Iwony, czy się z niej definitywnie wycofał?
Rutkowski: W dalszym ciągu pracujemy przy przypadku zaginięcia I. W. i będziemy absolutnie do końca wyjaśnienia tej sprawy. Myślę, że tutaj zdanie które zostało w jakiś sposób przekazane dziennikarzowi Gazety Wyborczej, który jest autorem tego tekstu jest przede wszystkim kontekstem powiedzenia 'jest ciężko, to jest koniec' pewnych informacji, które ustaliliśmy. ponieważ nie powiem tak dziennikarze gw piszący ten tekst w jakiś sposób podbili koniunkturę dla sprawcy. nie ujawnia się pewnych gier operacyjnych, które są wykorzystywane w działaniach operacyjnych, które są wykorzystywane w działaniach poszukiwawczych. ujawnili przede wszystkim jedno bardzo podstawowe zagranie, które było wymyślone przez nas, mianowicie milion złotych zaproponowane przez biznesmenów z trójmiasta. oczywiście był to blef, ale liczyliśmy się z tym, że znajdzie się osoba, która będzie chciała za pieniądze wydobyć, wykopać czy też w jakiś sposób przekazać te informacje, komuś , kto jest zupełnie nie związany ze sprawą, na przykład swojej babci, swojemu dziadkowi, kto przypadkowo natknie się na zwłoki. z tym się oczywiście liczyliśmy i wtedy by były podjęte czynności przez nasze biuro jak również przekazane policji. te informacje byłyby bardzo istotne, bardzo ważne. nie mniej jednak taka informacja do nas nie dotarła. myślę, że ten tekst ... dalej mi nie działa, przykro mi ![]()
|
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok, nie wpadłabym na to. Ale resztę podtrzymuję. Może Rutkowski poruszy sprawę tego portalu... Chociaż z jego wypowiedzi trudno wywnioskować, czy wpadł na coś przełomowego... Jego ton jest raczej obojętny. Z drugiej strony nie powinien podawać wszystkiego do wiadomości publicznej, bo to jak ostrzeżenie sprawcy.
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Możliwe, że dziewczyna zamiescila anons troche z ciekawosci, dla dreszczyku emocji czy poznania kogos ciekawego a sprawa przybrała zły obrót i skończyło się tragedią.
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
Wyjasnia mi to tez dlaczego dziewczyny byly 2 19 letnie, a tylko Pawel byl mlodszy 2 pozostalych mezczyzn bylo starszych.
To sie sklada do kupy z tym co mowi tez Janusz.... Dla chlopaka ktory ma ponad 25 lat to 19 letnia dziewczyna to troche gowniara. |
|
|
|
#252 | |
|
Zakorzenienie
|
bezuczuciowa - dzięki
![]() Info z forum gp24 odnośnie zdjęć: Cytat:
I spent my whole childhood wishing I was older. Now I'm older, it sucks. Edytowane przez titina Czas edycji: 2010-09-29 o 00:06 |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja go na fotce widzę niecały centymetr nad ustami po prawej stronie jest jakiś 'kuleczkowaty' cieńhttps://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1285684111
|
|
|
#254 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
zapraszamy na forum gp24. jeżeli ktoś madrze pisze, to i bedzie otrzymywał madre odpowiedzi. chociaz i u nas bywało róznie ![]() nie krępujcie się. pewnie i tak większość gosci na gp24 to wizazanki
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co najważniejsze - rozumiem, że tak krótkie informacje na stronie oficjalnej są niewystarczające, więc informacja o osobie ze zdjęcia została rozszerzona. http://gdziejestiwona.pl/forum/viewt...1230#post_1230 Aczkolwiek wolałbym więcej nie musieć tak robić, takie pisanie to nie mój styl, wolę suche informacje.
|
|
#256 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem błędem było zatrudnianie Rutkowskiego w tej sprawie. Wiadomo, że tego człowieka obchodzi szum medialny. No i proszę! Okazuje się, że nagroda to był bluff. Pewnie świadek sztokholmski również. Rutkowskie zapewne liczył, że jak puści info, że ktoś coś widział i ktoś coś wie, to, że sprawca spęka i się przyzna. Hmmm...
Inna rzecz, że na miejscu rodziny Iwony też bym się chwytała każdej możliwości, która pomogłaby mi odnaleźć córkę. Edytowane przez Turanga Leela Czas edycji: 2010-09-29 o 08:45 |
|
|
|
#258 |
|
Przyczajenie
|
Dzień dobry .Zaraz sie zacznie na tvn
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Za chwilę (po krótkiej przerwie) w Dzień Dobry TVN będzie mama Iwony.
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ktoś mógłby streścić co było w DD TVN? jestem w pracy i nie miałam możliwości oglądać.. z góry dziękuję
|
|
|
|
#261 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#262 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja najpierw obejrzałam zapis z tego monitoringu i dopiero później przeczytałam,ze Iwona miala 164 cm wzrostu. I bardzo sie zdziwiłam,bo na monitoringu wygląda na osobę dość wysoka. Nie wiem,moze to złudzenie optyczne,ale takie wrażenie odniosłam.
Druga rzecz-ktoś gdzieś pisał,ze Iwona miala wtedy na sobie białą bluzke w ciemne paski. Na zapisie nie widzę żadnych pasków,bluzka wydaje sie całkiem białą. Tak wiec czy to kolejne złudzenie czy moze ta dziewczyna wcale Iwona nie jest? Malo to dziewczyn ma taka długość włosów i taki kolor?Malo to dziewczyn tego lata wlasnie w taki sposob ubierało sie na jakies imprezy/wyjścia? Zreszta ktoś tu wcześniej pisał,ze ta trasa nie byłaby jej po drodze,stąd te trudności w ustaleniu kiedy w jakim miejscu sie znajdowała i pewne nieścisłości,typu,ze danego odcinka nie mogła przebyć w tak krótkim czasie. |
|
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Generalnie to co awsze,czyli ze policja zbyt pozno zaczela poszukiwania,ze nadal nie wiedza o co pokłóciła sie ze znajomymi,co mogloby byc kluczowa sprawa,o tym ze rodzice nadal wierzą ze Iwona zyje i wroci do domku...P.Iwona Byla z mężem swym!
|
|
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
W sumie w "Dzień Dobry TVN" nie było żadnych nowości. Pokazano kawałek z monitoringu z "Ręcznikiem", wypowiedź Adrii o tym że Iwona mówiła że jest już pod domem. Później rozmowa z mamą Iwony i jej mężem: powód kłótni do tej pory nie jest znany i o błahostkę Iwona nie wracałaby sama do domu taki kawał drogi, że policja działa nieudolnie i jak istotne są pierwsze godziny po zaginięciu, P.Jackowski też nie pomógł i wycofał się ze sprawy. Sami też podkreślili że sprawa nie ruszyła w żaden sposób do przodu, ale każdy rozgłos (w tym występ w DDTVN) jest dobry, bo więcej osób wie o sprawie.
Edytowane przez thinktwice Czas edycji: 2010-09-29 o 09:24 |
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
no i było o dwoch chlopakach spod Sanatorium, ktorzy zwrocili uwage na Iwone a potem wg monitoringu poszli w jej strone. co mnie zdziwilo, bo o tym ze szli nie wiedzialam.
był ten fragment wywiadu z adria.i powiem wam, nie podoba mi sie to, glowa caly czas w dół, gadala jakby mowiola wierszyk na pamiec. poczytajcie o mowie ciala, mialam sporo tego na studiach i to nie wyglada normalnie. moim zdaniem Adria nic jej nie zrobila, ale o czyms wie. moze to byl powod klotni.
Edytowane przez kalahariii Czas edycji: 2010-09-29 o 09:38 |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
A moim zdaniem mogło tak być że pokłócili się o pierdołę. Sama pamiętam takie sytuacje że np. koleżanki miały wracać razem. Jedna chciała już iść bo rano miała wcześnie wstać, druga jeszcze zostać bo jej sie któryś z chlopaków podobał.. I kłótnia gotowa...
|
#267 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to już zostało dawno wyjaśnione. Iwona została na monitoringu rozpoznana przez rodzinę. Poza tym droga, którą szła to droga do niej do domu więc nie wiem czemu niby było jej nie po drodze? poza tym nie było jakiś nieścisłości co do przejścia jakiegoś odcinka w krótkim czasie, wręcz przeciwnie
|
|
|
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym nie daje mi nadal spokoju jedna rzecz (już kilka razy poruszana na forum). Jak A. mogła spokojnie spać ni upewniwszy się że koleżanka bezpiecznie wróciła?Przecież zalana w trupa nie była.Pewnie wiele z nas było w podobnej sytuacji, że się na kogoś czekało. Skoro widziała rano że jej nie ma i nie wszczęła alarmu to coś mi tu nie pasuje i to bardzo. Albo wiedzieli co się z nią dzieje, albo mieli takie przypuszczenia.. Edytowane przez Corrina Czas edycji: 2010-09-29 o 10:04 |
|
|
|
|
#270 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Ostatnimi czasy zaczęłam interesować się sprawą zaginięcia Iwony-nie ma chyba osoby, na której nie zrobiło by to wrażenia, nie dotknęło w jakiś sposób.. Czytam Was od dłuższego czasu, jak tylko mam czas przeglądam artykuły w necie. Zawsze wtedy ręce mi się trzęsą ![]() Jeśli mogę wypowiedzieć się w sprawie: Na początku podejrzenie o powiązanie z alfonsami wydawało mi się śmieszne.. A teraz to wszystko zaczyna się układać "do kupy" według mnie. 1. Iwona prawdopodobnie miała profile na portalach hmm..powiedzmy randkowych 2. Jest dziewczyną bardzo ładną, rzucającą się w oczy, na taką "laskę" faceci zwracają szczególną uwagę Nowo poznani mężczyźni byli dużo starsi...3. Być może właśnie Adrian lub Marek (a może w jakimś stopniu też Paweł?) są w półświatku. I "do współpracy" zachęcili wcześniej Adrię..To wyjaśniałoby kłótnie.. I to, że Iwonka zwyzywała Adrię od szmat 4. Człowiek ręcznik. Istnieje przecież możliwość, że kiedy znajomym nie udało się zatrzymac wściekłej Iwony i bali się, że może Ona szepnąć coś komuś o całej sprawie wysłali kogoś, by ją śledził- tak by móc poinformować Kogoś, gdy nadejdzie odpowiedni moment na jej "zgarnięcie". 5. Jedna z dziewczyn pisała tu, że Iwona widziana byla pod jakimś sklepem. Pasowaloby to do hipotezy, że jest przetrzymywana 6. Wizje jasnowidzów także pasują- przetrzymywanie niedaleko miejsca zamieszkania (a ta zamknięta Żabka, przy której ją widziano, jest chyba niedaleko?), odurzenie jej czymś- by nie była w stanie "ogarnąć sytuacji"... No, to mi ulżyło
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:49.

Tyle było gadania i oskarżania rodziny ile to kasy mają
przecież jakie pomówienia były z resztą szkoda gadać.

Ok, nie wpadłabym na to. Ale resztę podtrzymuję. Może Rutkowski poruszy sprawę tego portalu... Chociaż z jego wypowiedzi trudno wywnioskować, czy wpadł na coś przełomowego... Jego ton jest raczej obojętny. Z drugiej strony nie powinien podawać wszystkiego do wiadomości publicznej, bo to jak ostrzeżenie sprawcy.

niecały centymetr nad ustami po prawej stronie jest jakiś 'kuleczkowaty' cień

poza tym nie było jakiś nieścisłości co do przejścia jakiegoś odcinka w krótkim czasie, wręcz przeciwnie