|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Jest ulotka!!!
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Podasz linka? Bo ja nie mogę jej znaleźć
|
|
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Ja też nie widzę ulotki
|
|
#244 |
|
Rozeznanie
|
Logujesz się do serwisu n stronie Ori -> Produkty-> (po prawej stronie fot.modelki) Oferty -> Wyprzedaż poświąteczna
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
Nic ciekawego w niej nie ma....chyba nic nie będę brała.
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
ale ulotka... ze 4kosmetyki chyba na reszte acesoriow... hmm musze to przemyslec....
|
#247 |
|
Zadomowienie
|
Ja biorę aż 2 produkty......
|
#248 |
|
Raczkowanie
|
a mi się podoba portfel Claudia, ale niedostępny...
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Bo ulotka jeszcze nie weszła, nic z niej nie można zamówić.
Ja nic nie będę brała. Jestem trochę niepocieszona, bo przed świętami szukałam małej kosmetyczki. W Oriflame nie było to kupiłam w Sephorze (39 zł za małą kosmetyczkę :| ), a teraz jak na złość pół ulotki w kosmetyczkach i to za grosze... |
|
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 |
|
Raczkowanie
|
rzeczywiscie jest tylko produkty jeszcze niedostepne
no taka najgorsza to ta ulotka nie jest...byly slabsze ja bym pomyslala nad zelem m&h na sprzedaz i kremem na rozstepy bo uzywalam go wczesniej i bylam zadowolona ![]() a wczoraj LiO chyba pisala ze kiedys ulotki zawsze byly we srode i tak sobie probowalam przypomniec i nie pamietam chyba tych czasow wiec musialo to byc zanim weszlam do klubu
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Albo dzisiaj od 12, albo dopiero jutro. Przekonamy się, bo to nic nie wiadomo nigdy. Ja biorę szampony do włosów dla TŻ (jego ulubione) i kubek dla niego, bo niedawno rozbił zwój w pracy, a ten mu się bardzo spodobał
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Teraz w sumie ulotka też nieciekawa, ale coś tam się znalazło Choć, gdyby nie to, że i tak mam kilka produktów w koszyku, to pewnie nic bym nie brała, żeby nie robić sobie i sponsorce kłopotu...
|
|
#254 |
|
Zadomowienie
|
Od 13 bedzie można zamawiac
|
#255 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, właśnie przeczytałam na papilocie recenzje płynów do kąpieli i tam znalazł się także i nasz produkt:
ORIFLAME, Foambath, Płyn do kąpieli, 24 zł Opis producenta: Receptura bogata w składniki nawilżające i odżywcze pielęgnuje skórę, nawilża ją i wygładza. Trzy wersje zapachowe: Marine (morski), Garden (kwiatowy) i Sensitive (dla skóry wrażliwej). Opinia Izy, 26: Płyn jest mało wydajny, zapach także nie przypadł mi do gustu. Raczej nie sięgnę po niego następnym razem. Ocena: 3 Czy ten produkt jest, był, czy będzie w naszej ofercie? Bo jakoś nigdy go nie widziałam... EDIT: Znalazłam recenzję na KWC. Ostatnia opinia jest z 08.10.2006... Żarty sobie normalnie robią
Jesteś tu pierwszy raz? Zanim o cokolwiek zapytasz przeczytaj pierwszy post lub skorzystaj z wyszukiwarki ![]() Edytowane przez Li O Czas edycji: 2011-01-11 o 12:49 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Li O, jak wchodziłam do Oriflame w 2007 roku, to te płyny były wycofywane z oferty.
Ulotka dość słaba, kilka rzeczy nawet bym wzięła, ale to tylko dla poprawienia humoru, po przemyśleniu rezygnuję (wolę odłożyć na torebkę Wittchen. Miałam jej nie kupować, ale zakochałam się oglądając ją w Filii). ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- [1=ec3ecf67ca645da9bcfb4d4 b64140b93ac2efc56_5e41ee9 4bdeb6;24265035]Hej, Mam pytanie: Czy Kojący tonik z organicznymi ekstraktami z jagody i lawendy (pure nature) nadaje się do skóry mieszanej? Wiem, na stronie pisze, że do wszystkich typów, ale nie chciałabym kupić i potem żałować. I czy go w ogóle polecacie? Z góry dziękuję za odpowiedź .[/QUOTE]Tonik jest świetny, mam cerę mieszana i go sobie chwalę. Krem kupiłam na zimę, i teraz jest dobry - na wiosnę już będzie za ciężki. Żelu nie używałam (mam jeszcze stary z Optimals Balance, bardzo długo zużywam kosmetyki) Mam wolną chwilę i nadrabiam wątek! |
|
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie beznadziejna, żadnych perfum tu nie ma :P
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Ja wzielam ,m&h zel,odzywke,mgiełke,portw el czerwony,torebke ta z fredzlami,zegarek dla córki.Jakby ktoś chciał to jutro lub w czwartek moge wstawić zdjęcia....
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Ulotka bardzo słaba
|
|
|
|
#261 |
|
Zadomowienie
|
Hej wszystkim
mam pytanie... czy orientujecie się czy można jeszcze zakupić żel do brwi GG? bo w katalogach nie ma,na stronie też nie moge znaleźć w produktach a klientka się pyta...
|
|
|
|
#262 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#263 |
|
Przyczajenie
|
Witam, czy posiada ktoś tą czerwoną portmonetkę z ulotki wyprzedażowej? Interesuje mnie jak ona wygląda w środku
jeżeli ktoś ją posiada, to proszę o zdjęcia, byłabym wdzięczna aaa i bym zapomniała hehe może ktoś posiada portmonetkę Dogtooth Check? Również proszę o zdjęcia noo i oczywiście o opinie na temat tych dwóch portmonetek pozdrawiam
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#265 |
|
Rozeznanie
|
Ta ulotka woła o pomste do nieba!
Czy Oriflame to firma kosmetyczna? bo po obejrzeniu tej ulotki mam watpliwosci! to najgorsza ulotka jaka widzialam, 18 stron i 80% to akcesoria. Koszmarrr Lepiej czekac na katalog 2 i robic normalne zamowienie ![]()
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
Zaczynam powoli się denerwować... Zaczyna się zaraz K2. A na 99% Precious Moments będzie w brakach od początku z 2ki, bo na razie nie znają terminu dostawy. A mam zamówień na chyba z 5.
|
|
#267 |
|
Pani Buka
|
w naszych ulotkach naprawdę są tylko akcesoria i buble, które się nie sprzedały i nie mogą sprzedać
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
ulotki są tragiczne co ulotka to gorsza
|
|
|
|
#269 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny
ostatnio nie zamawialam nic chyba ze 3 katalogi albo i wiecej, jakos od pazdziernika, ostatnio w grudniu tylko jakies perfumy jedne. i teraz weszlam sobie zobaczyc czy mi cos nie zalega w koszyku z produktow ktore byly kiedys niedostepne, patrze a tam dodana przez serwis woda toaletowa Mirage 50 ml za 1 zł pełnowymiarowy produkt a nie próbka (kod się zgadzał). no i zamówiłam, najlepsze jest to że nawet nie płaciłam detalicznej bo za same serwisowe rzeczy jak nic więcej się nie zamawia to nie naliczają. i tak się zastanawiam skąd to się wzięło? może za Beauty Connect do którego należę i z tego kiedyś dodawali do zamówień jakieś nagrody, ale one były raczej drobne...kurde miła niespodzianka ale nie mam pojęcia skąd to
|
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
ja z ulotki wzielam tylko mgielke
i super bo szal sie pojawil, a moja mama lata w nim w pracy i tylko zbiera zamowienia od kolezanek
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:44.

Teraz w sumie ulotka też nieciekawa, ale coś tam się znalazło

pełnowymiarowy produkt a nie próbka (kod się zgadzał). no i zamówiłam, najlepsze jest to że nawet nie płaciłam detalicznej bo za same serwisowe rzeczy jak nic więcej się nie zamawia to nie naliczają. i tak się zastanawiam skąd to się wzięło? może za Beauty Connect do którego należę i z tego kiedyś dodawali do zamówień jakieś nagrody, ale one były raczej drobne...