|
|
#241 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam towarzyszek do wspólnego odchudzania od 1 kwietnia
Cytat:
Mam nadzieję, że za jakiś czas będę mogła się pochwalić spadkiem wagi Pozdrawiam i życzę wytrwałości
|
|
|
|
#242 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny u mnie beznadziejna pogoda deszcz od rana wstawać z łóżka mi się nie chce i w dodatku czuję się jak bym miała w sobie kamienie taka ciężka wszystko przez ten zbliżający się @
i jeszcze te zachcianki różne myślę co by tu na śniadanko zjeść może ser biały z ogórkiem
|
|
#243 |
|
Rozeznanie
|
Mogę się przyłączyć?
![]() Wszystkie nowe wątki szybko zamierają, a ja już nie mogę na siebie patrzeć i potrzebuję wsparcia. Póki co mam zamiar zastosować mż i bieganie 3-4 razy w tygodniu po ok. 50 min. Dodam, że kompletnie nie mam motywacji, jestem przemęczona i nic mi się nie chce. Ale jakoś to będzie, mam nadzieję ![]() Moje rozmiary: 172cm i 70kg żywej wagi
|
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie martw się dasz radę ja jak zaczynałam swoją walkę w lutym gdzieś tak ok 10 lutego to ważyłam więcej bo prawie 74kg a jestem nieco niższa ok 169cm ale właśnie wzięłam się za siebie i powiedziałam sobie że potrafię zaczęłam mniej jeść bardziej z głową że tak powiem, nie odmawiam sobie niczego po za śmieciami jak chipsy czy inne takie więcej ruchu a może bardziej regularność i na razie jest 68kg
|
|
|
#245 | |
|
Wtajemniczenie
|
Elo
co tutaj nas tak mało - niby tyle się dziewczyn przyłączyło a tu co, wymiękły????![]() A po drugie witam wszystkie nowe dziewczyny - nie poddawajcie się tak szybko! ![]() U mnie no..OK, z jedzeniem nie przesadzam, ale niestety słodycze też się napatoczyły po drodze ;/ ale chociaż się "mieszczę" w tym moim limicie 1500kcal. Mam trochę zawirowań ostatnio w pracy, dłużej siedzę w pracy przez co nie mam czasu na jedzenie normalnych rzeczy. ani tym bardziej wymyślać jakieś potrawy dietetyczne ani ćwiczeń. niestety ![]() A na uczelni lipa, nie zaliczyłam kolosa. ![]() Cytat:
witaj
|
|
|
|
#246 | |
|
Rozeznanie
|
Dzięki za miłe powitanie
![]() Cytat:
![]() będzie lepsza mobilizacja ![]() Ale ogólnie zaczynam od jutra bo dzisiaj na śniadanie zjadłam piernik, potem lody czekoladowe, a teraz rogalika francuskiego i ciastka w czekoladzie
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
No ja właśnie nie wiem co z resztą dziewczyn poddały się czy co
U mnie dzień nawet dobrze pod względem jedzeniowym nie ćwiczyłam tylko dzisiaj bo po 3,5 godziny biegania po mieście i zawieszania zasłon i firanek w domu miałam dość wszystkiego i sobie odpuściłam
|
|
#248 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo to "od jutra" to ja dobrze znam...ja się odchudzam "od jutra" od kąd miałam 16 lat... więc już prawie 7 lat.. i jak widać - bez rezultatów Oj lepsza mobilizacja to na pewno ciekawa jestem czy mamy podobne wymiary ciała jaki nosisz rozmiar ciuchów? ;>Cytat:
![]() Eeeeeejjjjjj no Dziewczyny! Co tu takie nudy!!! Grubasy jedne z Was!!!
|
|
|
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
![]() Muszę się pochwalić, że już jestem trzeci dzień na diecie (jak na mnie to naprawdę długo) i jeszcze się nie poddałam i powiem, że nawet mi to nie przeszkadza Po tygodniu wejdę na wagę i się okaże czy przynajmniej ten jeden kilogram będzie mniej Póki co jestem dobrej myśli bo zaledwie po tych trzech dniach mój brzuszek jest jakby nieco bardziej płaski
|
|
|
#250 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej mloda1 - no to gratuluję
dla mnie 3 dni to tez długo hehe ![]() ![]() a co to za księżulka w podpisie masz?;> mam rozumieć że to tzw "msza obronna" ?
|
|
|
#251 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 16 lipca wychodze za mąż i stąd ten ksiądz
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(nie mam pojęcia skąd mi się to wzięło ) chyba z braku słodyczy nie mam wystarczającej ilości paliwa do poprawnego myślenia booo póki co daję radę bez słodkiego ![]() Ale w takim razie gratuluję wychodzenia za mąż a ten ksiądz to by się bardziej przydał po panieńskim a nie ![]() ![]() Za to Kochaniutka masz jeszcze większą motywację do zrzucenia ciałka
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Mloda1 moje gratulacje
U mnie kolejny zabiegany dzień w dodatku czekam na @ powinien mi się zacząć dzisiaj ale coś nie ma go zresztą co jakiś czas mi się przesuwa raz wcześniej raz później i tylko stresuje się człowiek![]() Dietkowo dzisiaj u mnie w porządku tylko nie było zbytnio czasu na jedzenie bo prawie cały dzień za kierownicą spędziłam
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Witam, ostatnio nie mam czasu na nic i rzadko tu zaglądam, wiec przepraszam
niby zaczęłam od soboty ale w niedziele poległam i postanowiłam zacząć od nowa, od poniedziałku jest ok, podobno pierwsze 3 dni zawsze są najgorsze... ja już się zaczynam przyzwyczajać i jest dobrze moze to sie dziwne, ale po tych 3 dniach czuje, że juz spodnie są luźniejsze dzisiaj nawet kolacji nie jadłam, nie miałam ochoty więc nie będę się przymuszać jedynie wypiłam szklankę kefiru
|
|
|
|
|
#255 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Wam dziewczyny za życzenia
To prawda, że motywację mam bardzo dużą. U mnie wczoraj było ok z dietą i na dodatek dosyć solidnie zmęczyłam się na siłowni. Także dzień zaliczony Dzisiaj już czwarty dzień mojej diety i wcale jakoś nad tym nie ubolewam. O dziwo nie mam ochoty na słodycze (póki co) Trzymajcie się ciepło bo pogoda nas dzisiaj nie rozpieszcza
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Ja się dzisiaj kiepsko czuję wywołałam wilka z lasu i się pojawił @ nie mam ochoty nic jeść ale dobrze że jest
bo już bym panikować zaczynała jak zwykle ale jest też miłe zaskoczenie weszłam rano z ciekawości na wagę zobaczyć ile mi przybyło na ten czas a tu na wadze 67,9 zawsze to było 2 kg więcej a tu takie zaskoczenie myślałam że 69 co najmniej będzie![]() poszłam za to z kolegą na pizzę mało dzisiaj jadłam więc nic się nie stało trochę kalorii się przyda bo by może nawet 1200 nie było wliczając w to kolację
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
ja postanowiłam sobie, że na wagę wejdę w niedziele
do słodyczy mnie nie ciągnie... ale pizze też bym sobie zjadła ojj... ale nie!
|
|
|
|
|
#258 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Górę noszę 38, a dół 40, bo mam grubą dupę
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
słuchajcie !!
zapisałam się na fitness! no normalnie kocham ten club . Ponadto, nie jem nic słodkiego, a jeżeli już to bułeczka grahamka, kupuje książke " Nie używaj słowa dieta " , bo widziałam w empiku i jest genialna. Z rodzicami rozmawiałam już na temat diety, i kupujemy parowac Jestem pełna pozytywnych myśli co do mojego odchudzania, ta książka dodaje mi motywacji . Na śniadanie jem płatki owsiane z mlekiem - brak szału w smaku, ale jak chce się schudnąć to się je Jakbyście chciały mogę wam napisać, co trenerka powiedziała na pierwszym spotkaniu takim orientacyjnym, mniej wiecej jak to bedzie wyglądało . )
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#260 |
|
Raczkowanie
|
O no to super że masz taką okazję wszystko na miejscu i cena też spoko
![]() Grunt to pozytywne nastawienie i chęci a tych Ci widzę nie brakuje jeśli będziesz tak dobra to chętnie się dowiem jakich ciekawych rzeczy się dowiesz na tych spotkaniach cenne uwagi zawsze się przydadzą![]() Tak w ogóle to co tu tak cicho ostatnio? gdzie sie podziały dietkujące dziewczyny? bo nam wątek upadnie i co wtedy
Bo miłość jest siłą mojego życia a tą miłością jesteś Ty. Edytowane przez Dziubasek8819 Czas edycji: 2011-04-08 o 17:48 |
|
|
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Hm, jak byłam się zapisać, to od razu mi kazali z mamą przyjśc. :| bo nie mam 18 lat. i Pani fizykoterapeutka mi powiedziała mniej więcej, że teraz będę miała ten test, a przez najbliższy miesiąc będę na bieżni biegać i na rowerku jeździć, żeby tłuszczyku się trochę pozbyć, a po miesiącu Trenerka Olga prowadzi aerobic na ujędrnienie ciała
A najlepsze jest to, że ja do tego klubu mam 5 minut spacerkiem
|
|
|
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
nikt prawie tu się już nie odzywa... a ja się muszę pochwalić... 1,5kg w dół w ciągu tego tygodnia
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no coś dziewczyny się nie odzywają jeśli chcesz to dołącz do tego wątku https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=519695 też się podłączyłam do dziewczyn mam nadzieję że nie umrze śmiercią naturalną tak jak chyba ten to uczynił
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mnie dawno nie było na forum bo jakoś tak nie miałam czasu do kompa usiąść No ale też kogę się pochwalić, że u mnie też zleciało troszkę 1,3kg za mną![]()
|
|
|
|
#265 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie..u mnie dosyć kiepsko... na razie tylko minus 1 kg... :-(.Kurcze, a wakacje tuż tuż...dobrze, że coraz więcej sezonowych owoców. Może uda mi się ograniczyć spożycie na rzecz większej ilości owoców
.Trzymam kciuki, za Was i za siebie też... |
|
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie mogę się zmobilizować najtrudniej idzie mi ustabilizowanie godzin posiłków ... za to ograniczyłam słodycze (tzn przestałam jeść czekoladę, batoniki, itp. - a kiedy mam dużą ochotę na coś słodkiego pozwalam sobie na sorbet)
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:09.

bardzo mile widziane są kolejne chętne dziewczyny do wspólnego odchudzania
dużo ruchu wyrzeczenie się w nadmiernych ilościach słodyczy(bo od czasu do czasu sobie nie jedna coś zje) chipsów czy innych fast foodów i u mnie przynajmniej ok kilograma tygodniowo mniej i nie jest to dla mnie męczące bo jem co chcę nie w kółko to samo(wiadomo bez tlustych rzeczy) i w sumie nie czuję się że mam jakąś dietę
16.07.2011

i jeszcze te zachcianki różne
może ser biały z ogórkiem
- nie poddawajcie się tak szybko!

zawsze to było 2 kg więcej a tu takie zaskoczenie myślałam że 69 co najmniej będzie
no coś dziewczyny się nie odzywają jeśli chcesz to dołącz do tego wątku