|
|
#241 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: -10kg i więcej
Cytat:
Czekolady możesz kupować i np. obdarowywać swoje młodsze rodzeństwo nimi, czy rodziców. Na pewno się ucieszą. Takie odwlekanie diety będzie Ci się przeciągało w nieskończoność
|
|
|
|
|
|
#242 |
|
amor vincit omnia
|
czekolada? błagam, nie mówcie mi tu o czekoladzie
|
|
|
|
|
#243 |
|
Raczkowanie
|
o ostrooo. biedactwo
to prawda że wszystko zależy od organizmu bo ja w tamtym roku zgubiłam 10 kg przez to że mało jadłam i waga wtedy też szybko spadała. Nauczyłam się poprostu panować nad głodem
|
|
#244 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie tak samo
![]() W takie ciepłe dni wogóle nie mam ochoty na żadne czekoladowe smakołyki
|
|
|
|
|
#246 |
|
Rozeznanie
|
Nawet jeśli to spam, to miejsce do jego umieszczenia nietrafione, bo wiadomo że my tutaj się na takie coś nie skusimy!
|
|
|
|
|
#247 |
|
Raczkowanie
|
tak jest
czekolada to puste kalorie a dla nas to fuuuuu
|
|
#248 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Niestety, ale moje umiłowanie czekolady w żaden sposób nie "reaguje" ani na zimę ani na lato, choć wszystkie koleżanki twierdzą, że w lecie jakoś mniej je ciągnie do słodkości
![]() ---------- Dopisano o 05:38 ---------- Poprzedni post napisano o 05:35 ---------- Eeeej, jaki spam? Trochę mi przykro, no ale trudno Trzymam i za Was i za siebie kciuki by się nie kusić Przepraszam, że według Was spamuję , więc kończę dyskusję....---------- Dopisano o 05:41 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ---------- Przykro mi , no ale widocznie coś źle napisałam, skoro taka reakcja... Myślałam, że mam śmieszną historię, a okazało się, że moje przeżycie i trud przejścia na dietę to spam
|
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile ważysz? Wzrost? Cel? |
|
|
|
|
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
@Jolkaaa - U mnie nadal świetnie. Ciężko napisać mi coś nowego, bo dietka bez zmian, ale kilogramów ubywa. Powiem Wam tylko, że jestem bardzo szczęśliwa w tym momencie. ^^
Edytowane przez Edail Czas edycji: 2011-05-13 o 15:28 |
|
|
|
|
#252 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
|
#253 |
|
Raczkowanie
|
Ja też się w miarę trzymam, chociaż podjadam lody, niestety @ nadchodzi...
![]() Poza tym całkiem zdrowo i bez grzeszków, także o.k.
|
|
#254 |
|
Raczkowanie
|
Hej! Troszkę zaniedbałam ostatnio wątek, bo czasu w ogóle nie miałam. Ledwo nadrobiłam tak szybko produkujecie posty;p
No to może zacznijmy od spowiedzi. MŻ działa, ale niestety strasznie kuszą mnie lody i lizaki, do tej pory jakoś się trzymałam, ale wczoraj pokonał mnie lód. No cóż lato, gorąco to i loda się chce. To zresztą jest mój słaby punkt. No, ale nie jest tak źle, bo więcej ruchu zdecydowanie. Dziś nawet zakwasy mam straszne, ale jakoś żyję. Przed wczoraj spędziłam na rowerze jakieś 4 godziny ( nie wiem ile km, bo tak jeździłam z przyjaciółką bez konkretnego celu), wczoraj dyskoteka, tak więc jeszcze doprawiłam nogi, a dziś przed południem maraton po sklepach w pogoni za sukienką na bal gimnazjalny (niestety nie udany- i tu mam silną motywację do chudnięcia. znalazłam super sukienki, niedrogie ale nie dopinały mi się w biuście, a na dodatek wszystkie były w tym samym rozmiarze w różnych kolorach). Teraz siedzę i zdycham, bo moje nogi nie są przyzwyczajone do takich przeżyć. Dziś zresztą ognisko, więc pewnie znowu czymś zgrzeszę, ale będę się ograniczać ![]() Widzę, że wam kg lecą. Ja dopiero jutro na wagę zobaczymy cóż tego wyjdzie, chociaż odrobinkę wątpię, no ale się okaże. Wytrwałości dziewczyny! Pozdrawiam.
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Raczkowanie
|
Szaleństwo - zmieściłam się w ciuchy, które kupowałam 2 lata temu z myślą o odchudzaniu. Niech żyje samozaparcie!
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#259 |
|
Raczkowanie
|
Jeju zazdroszczę normalnie wam... u mnie waga raz spada raz wzrasta i tak cały czas, a to się równa że jest tyle samo
![]() jutro jeszcez mam impreze urodzinową ( nie nie moje. Na moje to będę szczuplutka- wrzesień więc mam czas ![]() ) a zaraz będę oglądać ostry dyżur- więc rowerek stacjonarny w ruch
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
. Mogę dołączyć? ![]() Jakiś czas temu byłam znana na wizażu z dołączania do każdego wątku o odchudzaniu :P. Teraz już mi przeszło i trzymam się w jednym od dawna, ale tam dziewczyny są w większości już chudzinkami (może dlatego, że wątek jest o wszystkich, którzy chcą zrzucić ok 5kg ... jak dołączałam tam to też tak było). Więc pomyślałam, że może przydałaby mi się motywacja od dziewczyn, które przeżywają to co ja . Chciałabym schudnąć ok 12-13 kg i tym razem się uda .
|
|
#261 |
|
Raczkowanie
|
Jasne witamy
![]() Może na początek powiedz z jakiej wagi startujesz, wzrost itp. A i jak masz zamiar zrzucić kg
|
|
#262 |
|
Raczkowanie
|
U mnie waga stoi.
Zrobiłam ciastka a'la lu go, ale tak średnio mi wyszły. Tzn nie były tak smaczne jak lu go. Może dlatego, że użyłam otrębów granulowanych ze śliwką, a nie takich zwykłych.
|
|
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
Kolejne cotygodniowe ważenie - tym razem mniej niż ostatnio, bo waga pokazuje 54,5kg. Ale to dobrze. Szybciej byłoby niezdrowo. A jak tam Wasze wyniki?
|
|
#264 |
|
Raczkowanie
|
Witam w piękny słoneczny dzień
weszłam sobie dziś na wagę i jest moje 64,9 na wadze ale spędzimy ze sobą wreszcie trochę czasu przynajmniej po dwóch tygodniach
|
|
#266 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#267 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mój wzrost to 164 cm. Nie wierzę w super diety, tabletki itp. itd. - ruch i zdrowe odżywianie to moja strategia . Brzmi łatwo, ale jak ciężko to wprowadzić w życie . Białego pieczywa nie jem od dość dawna (nie lubię, wolę ciemne), nie przepadam za makaronami czy tłustym mięsem - więc to jest u mnie na plus. Natomiast moją zmorą są słodycze, cola . Lubię wodę i zieloną herbatę, kurczaka, warzywa, owoce - więc mam nadzieję, że uda mi się wybierać to zamiast śmieciowego żarcia . No i ćwiczenia, to najważniejsze. Nawet żeby udało mi się ćwiczyć codziennie głupie 8 min legs, nie więcej, tylko 8min. Oczywiście docelowo chciałabym ćwiczyć znacznie więcej, ale tak na początek dla motywacji i wpadnięcia w rutynę codziennego ćwiczenia CHOCIAŻ tyle. To jest już 2979608604876827648057034 872 raz kiedy próbuję się odchudzać z takimi założeniami, ale liczę na to, że tym razem się uda .
|
|
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Uda, uda. W kupie raźniej.
Powodzenia!
|
|
#269 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tym razem musi się udać! Ja dziś spacerowałam 3 godziny Załatwiałam sprawy na mieście, byłam silna i nie wsiadłam do autobusu
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Zadomowienie
|
Witam
![]() Dziś zjadłam : I ciemna bułka z ziarnami z chudym twarożkiem i pomidorem II koktail : maślanka naturalna,ananas świeży,połówka brzoskwini z puszki III: pieczona w folii pierś kurczaka+ok.garści warzyw też z folii+ pół brzoskwini z puszki zaraz po tym..
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:57.

Właśnie jak chciałam zacząć się odchudzać w swojej "pożegnalnej" i ostatniej tabliczce czekolady znalazłam kod i wygrałam kasę! Teraz czatuję na kolejną okazję, bo konkurs jest też na fejsbuku - konkurs Alpen Gol. W opakowaniach czekolady sa kody do wysłania smsem - codziennie 50 osób wygrywa stówkę, którą się odbiera z w bankomacie Euronetu. Podobno trwa do końca czerwca, a ponieważ już kilkakrotnie miałam szczęście, dietę zacznę dopiero na początku lipca
Czekolady możesz kupować i np. obdarowywać swoje młodsze rodzeństwo nimi, czy rodziców. Na pewno się ucieszą. Takie odwlekanie diety będzie Ci się przeciągało w nieskończoność

Trzymam i za Was i za siebie kciuki by się nie kusić 

ale spędzimy ze sobą wreszcie trochę czasu przynajmniej po dwóch tygodniach
.
.
Załatwiałam sprawy na mieście, byłam silna i nie wsiadłam do autobusu
....... .