|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Feerie, Sensous Noir, Mydlarnia, kupon manicure Wwa, tusze, maski dużo
Elle jest z moich zbiorow na zyczenie moge fotke na maila wyslac
Fb jeszcze nie doszlo- bylo opoznienie w wysylce bo Itace sie syn rozchorowal, ale jest juz w drodze od piatku. Zreszta do wymianek z nia mam absolutne zaufanie i na pewno to oryginal. mam druga bombke swoja, z wymianki wzielam na zapas wiec zawsze moge porownawcze fotki zrobic Pen ma psikacz tylko jakos odwonic go musze bo trzymalam w nim organze indecence po tym jak mi corcia buteleczke stlukla
|
|
#242 |
|
DobraRada-NieGłaszczGada.
Przekupka: 258 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: LISTOPAD Feerie, Sensous Noir, Mydlarnia, kupon manicure Wwa, tusze, maski dużo
Potwierdzam
![]() A lada moment dotrze do Glamourous, moje dziecko młodsze przyniosło ze szkoły szkarlatynę - siłą rzeczy pokomplikowało mi się w ten sposób życie, ale przesyłka jest w drodze ![]() Glamourous- a ja Cię zamorduję za to, że moją tak wypieszczoną bombkę dalej oddajesz
Bądź dobry! Każdy, kogo spotykasz, prowadzi ciężki bój... Fragrantica Mój wątek wymiankowy : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1260976 Edytowane przez itaka Czas edycji: 2012-03-05 o 19:26 |
|
|
|
|
#243 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Feerie, Rush, Clarins, Ziaja dużo kolorówki lakiery, maski, rabaty Sep
Cytat:
Lakier Sally Hansen ten fiolet i Opi Barcelona. Pytałam się o te próbeczki ale stwierdziłam że i tak by leżały nie używane bo mam sporo pielęgnacji.
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Itus nie oddaje- byla mowa o odlwece. Ale teraz juz w ogole mowy nie ma- przepraszam Inecito ale Ituaka sie zdecydowala na wymianke na elle intense ze mna, zamykam watek
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LISTOPAD Feerie, Rush, Clarins, Ziaja dużo kolorówki lakiery, maski, rabaty Sep
Coś u mnie za żółty puder clinique i śliwkową kredkę ?
|
|
|
|
|
#246 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
Wpadły mi w oko lakiery opi, Givenchy Phenomenon Eyes czarna, polo tommiego
![]() |
|
|
|
|
#247 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() I jeszcze tak btw zapytam o kolor linera Shiseido |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Skinergetic jest o podobnej wartości
Nie wiem czy chodzi Ci o krem czy serum, ale obydwie rzeczy mają znikome użycie, są prawie pełne. Więc mogłabym oddać za liner i cień, ale jak chcesz, nie zmuszam.
|
|
|
|
|
#249 |
|
404 Not Found
Przekupka: 169 pkt / 100% pozyt.
|
O te błękitne np.:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1321715990 ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Szkoda ![]() Po męskim YSL została Ci tylko buteleczka, tak? ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Hehe, mój TŻ żel do twarzy ma i muszę go gonić żeby używał ![]() Najbardziej właśnie poszukuję dla niego męskiego zapachu ![]() Polówki z kolei uwielbia, a tu akurat wiosna idzie ![]() No nic, szkoda ![]() Może następnym razem się uda ![]() Pozdrawiam i miłego dnia życzę
|
|
|
|
|
#250 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
LRP ANTHELIOS SPF 50, SPF 30 AVENE tinted cream SPF 50 Bioderma SPF 50 Avene Diroseal ew. płyta z pilatesem
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
To może loxon i serum do biustu za sally?
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
EL Sensuous noir -pewnie że bym chciała ,ale elle chce zamienic tylko na edt(kocham ten zapach) może chciałabys za niego Insolence Guerlaina?
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
Zainteresowała mnie nerka Lacoste
![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ---------- Oj, nie wiem czy to dla mnie troszeczkę nie za dużo no ale zastanów się, czy w ogóle będziesz ją chciała wymieniać, a ja jeszcze na spokojnie przejrzę raz Twój wątek i może coś jeszcze wpadnie mi w oko
|
|
|
|
|
#255 |
|
Chimay
|
a co byś za nią chciała?
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#256 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
- dwa takie same wiazane swetry Cubus XS - granatowy i brązowy zdjęcie się rozmazało ale są fajowe ? |
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Po przejrzeniu jeszcze raz na spokojnie wątku i przemyśleniu sprawy, chyba jednak zrezygnuje z nerki
Natomiast chętnie bym się wymieniła za miniaturki kremów Avene Cold Cream, filtry Avene (dobrze widzę, że to te: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,9...am-spf-50.html) i Biodermy
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Byłabym chętna na 2 szt Cold Cream i po 2 szt filtrów Avene i Biodermy czyli razem 6 miniaturek za mój balsam i krem do rąk
![]() ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Niestety nic więcej dla siebie już nie widzę.. Data na balsamie 11/13 (nie był nawet otwierany ) Jeśli wymiana kremu i balsamu za próbki Ci odpowiada, to zapraszam na PW ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Niestety mnie wymiana gier za lakier do paznokci nie za bardzo się opłaca już pomijając fakt, że to nie do końca moje kolory, ewentualnie tylko róż mógłby mnie interesować, ale akurat dzisiaj dostałam różowego Opika z wymianki z inną wizażanką Natomiast nadal jestem chętna na próbki, o których wcześniej pisałam - wydaje mi się, że dla Ciebie to też korzystna wymianka, bo dostajesz dwa nowe, pełnowymiarowe produkty o długiej dacie ważności, ale oczywiście decyzja należy do Ciebie Jeśli się zdcydujesz, to daj znać.---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Buu szkoda A w takim razie mogłabyś mi dorzucić w zamian jeszcze dwa filtry Avene?
|
|
|
|
|
#259 |
|
Zakorzenienie
|
Mam dokładnie: 5 tubek Biodermy 50
2 tubki Avene filtr mineralny 50 1 tubka Avene SPF 50 tinted cream Saszetki LRP, Iwostin SPF30 |
|
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Hej.
Może znajdziesz u mnie coś za: -OPI Barefoot in Barcelona -China Glaze - Street Chic |
|
|
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 71 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, podobaja mi sie u Ciebie filtry i lakiery, czy znajdziesz moze cos u mnie za cos z tych produktów?
Chetnie przygarnelabym chociaz z jeden lakier ![]() IWOSTIN do naczynkowej SPF 30 LRP ANTHELIOS SPF 50, SPF 30 AVENE tinted cream SPF 50 Bioderma SPF 50 i inne OPI Barefoot in Barcelona - właściwie tylko na coś z wishlisty i to jakiś konkret, użyty ok. 5 razy, kupiony w sierpniu Lakier China Glaze First Mate - tylko za coś z listy, malowałam nim paznokcie najwyżej 3 razy Lakier China Glaze Street Chic - jeszcze nie wiem czy oddam, nowiutki, użyty na 4 paznokcie |
|
|
|
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie poprosiłabym o 1 tubka Avene SPF 50 tinted cream, 2 tubki Avene filtr mineralny 50 i 2 tubki Biodermy 50
|
|
|
|
|
#263 |
|
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za oba china glaze? mam poza wątkiem parę gier na PS3 do oddania
--- zapomniałam, mam też ponad połowę pudru got2be, łącznie ok. 200ml balsamu iso urea i małą wodę termalną Avene Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2012-03-08 o 23:14 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
I jak z naszą wymianą? Dogadamy się?
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Dostalam bombke
a doszlam do wniosku ze bombka akurat jest moocno przereklamowana, cena horrendalna i jest wiele zapachow nieco tanszych a wiele ciekawszych
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
juz kupilam filtr dlatego juz nie bede go potrzebowala. Nadal jednak jestem zainteresowana lakierami, lub jednym z nich, obojetne którym. Piszesz ze poszukujesz Flowerbomb albo Jimmy Choo (ja mam 100 FB i 60 JC, obie EDP, zuzycie widoczne na zdjeciu,) jednak nie oddam zadnej z nich za lakiery - odlewke jak mowie moge zrobic, ale musialabys mi wyslac atomizer
i pewnie jak pisalam nie wiecej niz 10ml bo oba perfumy bardzo lubie i uzywam chyba ze znajdziesz cos innego w watku, sporo tego jest
|
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm tak na szybko spojrzałam i mam do oddania np uncharted 2 lub create- tylko tych raczej za same lakiery nie oddam
jeśli chodzi o iso urea mam 200ml tubkę, użyłam tylko raz i w 400ml opakowaniu z pompką zostało jakieś 150ml, więc łącznie będzie 350ml a woda z avene ma 50ml- była użyta 2-3 razy --- ok, będę czekała
Edytowane przez pannaleksandra Czas edycji: 2012-03-09 o 11:54 |
|
|
|
|
#268 |
|
Zakorzenienie
|
calych na pewno nie wymienie, bo to moje zapachy wish
nie wiem jednak czy az tak bardzo zalezy mi na tych 3 lakierach zeby oddac za nie 20ml ulubionych perfum...chyba jednak podziekuje |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:41.