|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
może akurat trafiła w TO miejsce
|
#243 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Naprawdę rewelacja, mój facet był wniebowzięty, choć nie ćwiczyłam nic a nic. Choć przyznam, że często muszę siku, a kibelka brak, pewnie mam tam mięśnie iście mistrzowskie
|
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
dobrze wiedzieć że działa
czyli to będzie moja sztuczka pokazowa
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Mam mojego byłego faceta zwierzyła mi sie kiedys, że potrafiła ściagnać sobie z palca pierscinek zaciskajac mięsnie pochwy... szok...
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#247 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie próbowałam
chole ra trzeba nadrobic zaległości bo się staczam
|
#249 |
|
Raczkowanie
|
Kurka, ale wciągający ten wątek. Odkurzam domek na raty, co chwilkę biegnąc do komputera odświerzyć
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
hehe 22 osoby go oglądają a tylko my piszemy
co za sknery
|
#251 |
|
Raczkowanie
|
A czy rozmawiacie o seksie z rodzicami, z mamą?? Ja czasami nawiązuję do tego tematu, aczkolwiek jedynie w żartach, tutaj nie mam oporów. Natomiast w poważnych rozmowach, nigdy, uważam to za sprawę bardzo intymną (tutaj jest wyjątkowo
), choć z mamą jesteśmu b. blisko
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
ja nigdy nie rozmawiałam z rodzicami na temat sexu...w ogóle nie rozmawiam z mamą na temat chłopaków itp. a szkoda bo chciałabym być z nią bliżej...pamietam jak moja siostra wyskoczyła z tekstem że była u ginekiloga i poprosiła o przepisanie tabletek a mama akurat odlewała makaron...zgadnijcie gdzie wylądował
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez musze sobie pomagac reka hihihi orgazmu z samego stosunku bez pomagania to raczej nigdy nie mialam tzn nie przypominam sobie(tak to juz jest jak sie czlowiek czesto masturbuje hihihi)A punkt g odnalazlam sama,nazywam go magiczny guziczek
|
|
|
|
|
#254 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
z rodzicami raczej nie rozmawiałam na tematy intymne
dobrze,że mam młodszą siostrę i często wymieniałyśmy pikantne szczegóły
|
|
|
|
#255 |
|
Zakorzenienie
|
A ja z moja mama moglam otwarcie pogadac na te tematy
Oczywiscie nie wprowadzalam jej w swoje szczegoly damsko meskie Ale ogolnie moge sie do niej zwrocic w kazdej sprawie Najwiecej o seksie to chyba z facetem rozmawialam
|
|
|
|
#256 |
|
Rozeznanie
|
seks analny fuj fuj
... seks oralny mniam mniam Jesli chodzi o moj pierwszy kontakt z penisem... hehe... wystraszylam sie jak zobaczylam jakie to duze ..... a moj pierwszy seks... hmmm... byl to spontaniczny nieudany wyczyn na trawie w parku .. ale nie powiem, bylo milo Piszecie tutaj, ze jesli seks to tylko w polaczeniu z miloscia, uczuciem. Az sie wystraszylam, ze jestem inna... bo dla mnie nie musi on laczyc sie z uczuciem, hmm... jestem dosc perwersyjna jesli chodzi o seks .. potrafilam "kochac sie" z osoba, do ktorej nic nie czulam.... teraz mam swojego TŻ... i tez jest milutko... on naszczescie tez lubi wyrafinowany seks z roznymi "udziwnieniami" |
|
|
|
#257 |
|
Raczkowanie
|
Mam znajomych, których rodzice kategorycznie sprzeciwiają się milości fizycznej przed ślubem. Pamiętam, że w gimnazjum pedagog (zresztą świetna babka) miała takie samo zdanie na ten temat. A w liceum na WDŻWR
kobieta zawzięcie powtarzała nam, że oddając się przed ślubam mężczyźnie, oddajemy mu całą siebie, tracąc tym samym jego szacunek :?. Nie brakowało oczywiście bardziej dosadnych sformułowań. Nio więc ja proszę jakąś bardzo mądrą osobę o odpowiedziedź, cóż w seksie jest takiego niemoralnego, złego, nieetycznego, no wogóle??
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Szczerze, to tez nie rozumie zabraniania, mowienia ze to złe itp. Pozniej gdy ktos ma takie zdanie o seksie, ze jest to cos zlego i dzownego chyba nie czerpie z tego przyjemnosci.
|
|
|
|
#259 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
|
|
|
|
|
#260 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#261 |
|
Rozeznanie
|
ufffffff.....
|
|
|
|
#262 |
|
okrutnica jakaś... |
a nie miałyście nawet przez chwilę wyrzutów sumienia? Nie czułyście się rozwiązłe?
|
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Mi szkoda bylo tych stosunkow jakie laczyly nas przed, przyjazn itp, ale tak to nie ma czego zalowac
|
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
No to ja też jestem "inna", choć oczywiście jak jestem z moim chłopakiem to z nikim innym nie sypiam.
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
nie potepiam seksu bez zobowiazan i uczucia. ale to chyba nie dla mnie
nigdy co prawda nie sksilam sie bez uczucia, ale zdarzyly sie rozne zabawy z chlopcami, ktorzy nie byli potencjalnymi kandydatami na TZ jak to napisala pixie - przeszlam przez faze cosmo, kiedy wydawalo mi sie, ze czemu nie, moge miec przyjemnosc fizyczna z jakims gosciem i tylko mi to na zdrowie wyjdzie![]() niestety nie wyszlo - moja reakcja byla taka, ze po nocy z takim kims nie moglam przestac o nim myslec czesto zdawalam sobie sprawe, ze to totalny burak, ze w zyciu bym nie chciala takiego chlopaka miec, a mimo to tkwil mi w glowie dlugo potem i podswiadomie czy swiadomie wracalam w miejsca, w ktorych moglabym go spotkac. hehe, widac u mnie to jakas chemiczna reakcja, zwykle uczucie----> seks, ale w druga strone dzialalo podobnie seks---> uczucie (wbrew sobie) - nie powiem, wyczerpujace to bylo psychicznie i emocjonalnie, bo potem troche zabieralo, zeby sie z buraka wyleczyc (a co dopiero jakby to byli fajni chlopcy - wtedy dopiero "leczenie" by bylo dlugie) - po tych kilku doswiadczeniach stwierdzilam, ze to jednak nie dla mnie czasem to nawet bym chciala potrafic tak bez emocji..
|
|
|
|
#266 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.... A ja tylko czerpie przyjemnosc z seksu, dlatego uczucia nie sa dla mnie wazne .. ani moje ani faceta.... troche to egoistyczne... ale taka juz jestem... wredne babsko ze mnie |
|
|
|
|
#267 |
|
okrutnica jakaś... |
u mnie wyglądało to tak,że w okresach przejściowych między jednym a drugim związkiem (czasami te odstępy były dośc długie) poznawałam kogoś interesującego,czułam silny pociąg i sympatię ale nie zakochiwałam się
wówczas chodziliśmy do łóżka bez zobowiązań.Był między nami tylko układ,że dopóki sypiamy ze sobą nie sypiamy z innymi
|
|
|
|
#268 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wyjasnij mi prosze - "byłaby świadoma takiego połączenia"? ![]() moja byla odkryla punkt G (odkrylismy przypadkowo ) i nagle jej doznania staly sie bardzo mocne,intensywne...to juz byl dla nas inny swiat a tym bardziej dla niej.nie umiała sprecyzować co odczuwa przy rownoczesnym stymulowaniu lechtaczki i punktu G...byla to dla niej moc ktorej nie mogla ujarzmić.chcialbym choc raz wbic sie w jej skore(umysł)i poczuc to!
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
Zdarzyl mi sie kilka razy taki sex(zazwyczaj bylo to leczenie ran po rozczarowaniu poprzednim nieudanym zwiazkiem) byl pociag fizyczny ale po jakim czasie czulam sie zle bo u mnie milosc i sex musi byc razem,zdarzalo sie ze chcialam nawet do takiego chlopaka cos czuc,a nawet zaczelam angazowac sie uczuciowo,ogolnie mialam wyrzuty sumienia i raczej unikalam takich sytuacjii w przyszlosci.
|
|
|
|
#270 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.

ja nie wiem jak ale mam je wyrobione

chole ra trzeba nadrobic zaległości bo się staczam

... seks oralny mniam mniam