teorie spiskowe - wierzycie w jakieś? - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-12-29, 19:57   #241
MalinowaJulia
BAN stały

Dot.: Teorie spiskowe !!!

Cytat:
Napisane przez Diablica z Tasmanii Pokaż wiadomość
Co ty nie powiesz akurat to było zamierzone, ale ok niech ci będzie
Sama jesteś najlepszym dowodem na to, że bezmyślnie zaakceptowałaś regulamin wytykając innym błędy.

Wątek miał dotyczyć teorii spiskowych, a temat zszedł na katastrofę smoleńską. Nie wiem czy zamierzenie czy niezamierzenie ale stało się.
Wiadomo, że dyskusja polega na wymianie poglądów. I mam prawo napisać o tym w tym wątku jeśli jest odmienny od waszego.
Taaaa teraz zamierzone
Tak się składa, że zawsze czytam regulamin zanim go zaakceptuję

Owszem pisz - ale na temat
A nie o pierdołach, które zupełnie NIC nie wnoszą do wątku.

Wątek jest o wielu podejrzanych wydarzeniach z przeszłości. Tak jak np zamach na WTC itp.

A że rozwinął się temat Smoleńska - to był nasz wybór
MalinowaJulia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 19:57   #242
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez MalinowaJulia Pokaż wiadomość
To pisz o spiskach
Bo ja wolę pisać o faktycznym stanie rzeczy . Na początku przytoczyłam parę faktów.

Unikanie odpowiedzi na co ? Widocznie twoje pytanie było nieistotne skoro je przeoczyłam ;]

---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ----------

Bo będę to powtarzać
Po coś powstał ten wątek , ma swój temat przewodni i dyskusja powinna być na ten temat.

A Ty potwierdzasz regułę, że większość nie czyta regulaminu tylko bezmyślnie go akceptuje.

I nie mówi się SE tylko sobie

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

I to potwierdza, że większość która się tutaj wypowiada nie ma najmniejszego pojęcia o temacie, ale musi się wtrącić. Takie są hop do przodu, ale już im tyłu brakuje

Hahhaha nie mogę, tak twierdziła uparcie , że przeczytała
I kogo chciała oszukać

Przeczytałam. Nie mam pamięci do nazwisk dlatego wymieniłam Fotygę. Dziwne, że wszystkie wymienione przeze mnie nazwiska oprócz Fotygi nie znajdują się w artykule, prawda? Ale masz rację, nie czytałam. Wiesz lepiej, co robiłam.
Poza tym ocenianie człowieka na podstawie działań jego czterech dziadków jest beznadziejnie głupie. Nawet nie wiedziałam, że można mieć 4 dziadków, po przeczytaniu artykułu się dowiedziałam, że jednak zachodzą takie zjawiska jak dwóch ojców taty i dwóch ojców matki.
Bo skąd w artykule napisanym przez tak światłego człowieka z takim pojęciem o czyjejś rodzinie stwierdzenie "czterech dziadków"?
Gratuluję polotu autorowi.

I nie rozumiem. Najpierw twierdzisz, że moje pytania nie są ważne (skoro nie są, to dziwię się z braku odpowiedzi, zrozumiałabym, gdybyś nie umiała odpowiedzieć na znaczące pytania). Potem, że nie wnoszę nic do wątku (moje pytania uparcie ignorujesz). A później mnie cytujesz. Brak ci wrażeń czy chcesz się kłócić? Chciałaś bym usunęła się w tego wątku więc o co chodzi?

Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Czas edycji: 2011-12-29 o 20:04
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 20:09   #243
siska81
Wtajemniczenie

Cytat:
Taaaa teraz zamierzone
Tak się składa, że zawsze czytam regulamin zanim go zaakceptuję

Owszem pisz - ale na temat
A nie o pierdołach, które zupełnie NIC nie wnoszą do wątku.

Wątek jest o wielu podejrzanych wydarzeniach z przeszłości. Tak jak np zamach na WTC itp.

A że rozwinął się temat Smoleńska - to był nasz wybór
Same dyskusje sprowadziły tylko na Smoleńsk a teraz wielkie pretensje do Bóg wie kogo

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129529 3]Przeczytałam. Nie mam pamięci do nazwisk dlatego wymieniłam Fotygę. Dziwne, że wszystkie wymienione przeze mnie nazwiska oprócz Fotygi nie znajdują się w artykule, prawda? Ale masz rację, nie czytałam. Wiesz lepiej, co robiłam.
[/QUOTE]

Taaa koń by się uśmiał twoim tłumaczeniem
Sama mi odpowiedz na zadane pytania

Edytowane przez siska81
Czas edycji: 2011-12-29 o 20:11
siska81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 20:12   #244
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez siska81 Pokaż wiadomość
Same dyskutuję sprowadziły tylko na Smoleńsk a teraz wielkie pretensje do Bóg wie kogo

Taaa koń by się uśmiał twoim tłumaczeniem
Sama mi odpowiedz na zadane pytania
Mam sama sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego uważacie, że to problem bo Tusk ma czterech dziadków Żydów? Aha, to bardzo logiczne stwierdzenie Koń by się uśmiał? Nie trzeba, malinowa już to zrobiła, zostaw konie, ładne są.

Wiesz, Ty mi nie udowodnisz, że nie czytałam, ja Ci za to mogę udowodnić, że to zrobiłam. Ale po co?
1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-29, 20:16   #245
siska81
Wtajemniczenie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129568 7]Mam sama sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego uważacie, że to problem bo Tusk ma czterech dziadków Żydów? Aha, to bardzo logiczne stwierdzenie Koń by się uśmiał? Nie trzeba, malinowa już to zrobiła, zostaw konie, ładne są.

Wiesz, Ty mi nie udowodnisz, że nie czytałam, ja Ci za to mogę udowodnić, że to zrobiłam. Ale po co?[/QUOTE]
Do tej pory to już na pewno TAK wcześniej NIE.
Jeżeli tak uparcie twierdzisz to odpowiedz na pytania które zadałam i które opisuje mój link
Stary 2011-12-29, 20:19   #246
Konto usunięte

Cytat:
Do tej pory to już na pewno TAK wcześniej NIE.
Jeżeli tak uparcie twierdzisz to odpowiedz na pytania które zadałam i które opisuje mój link
Dlaczego mam odpowiadać na pytania, skoro moje zostały bez echa?
Nie jestem na przesłuchaniu. Jeśli wy nie czujecie potrzeby na określenie się ja również. Szczególnie, że moje padały wcześniej niż wasze.

Dodatkowo nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie po co mnie cytujecie skoro zostałam niemal wyproszona z wątku przez malinową. Nie chcecie ze mną pisać (malinowa stwierdziła, że dyskusja ze mną jest bezcelowa) to mnie nie cytujcie, proste

Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c
Czas edycji: 2011-12-29 o 20:20
Stary 2011-12-29, 20:23   #247
siska81
Wtajemniczenie

[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129584 7]Dlaczego mam odpowiadać na pytania, skoro moje zostały bez echa?
Nie jestem na przesłuchaniu. Jeśli wy nie czujecie potrzeby na określenie się ja również. Szczególnie, że moje padały wcześniej niż wasze.

Dodatkowo nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie po co mnie cytujecie skoro zostałam niemal wyproszona z wątku przez malinową. Nie chcecie ze mną pisać (malinowa stwierdziła, że dyskusja ze mną jest bezcelowa) to mnie nie cytujcie, proste [/QUOTE]

No to nie zatrzymuje
Stary 2011-12-29, 21:20   #248
MalinowaJulia
BAN stały

Cytat:
No to nie zatrzymuje
Ja teeeeeeż

Baju baaaaj
Stary 2011-12-29, 22:13   #249
siska81
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie jestem godna mówić o sobie Polka-mając germańsko/tatarskimi korzenie
tym bardziej katoliczka - z antyklerykalnymi poglądami.
Wątpliwe abyś miała germańskie korzenie

Cytat:
Dla wielu, nie tylko moich znajomych jest to informacja wręcz sensacyjna i potwierdzona najnowszymi badaniami najwybitniejszych specjalistów z dziedziny genetyki, że my Polacy Rodacy żyjemy nieprzerwanie na naszych rdzennych terenach od przeszło 10 700 lat.Jesteśmy jedną z najstarszych cywilizacji na świecie !Wiadomość ta jest skrywana przed opinią publiczną w Polsce. Otóż burzy ona dotychczasowe badania naukowe w dziedzinie pochodzenia Słowian.Otóż najnowsze odkrycie przez genetyków polskiej haplogrupy R1a1a7 męskiego chromosomu Y- DNA, potwierdziło tylko głoszone od pokoleń z ojca na syna, prawdę o naszym wspólnym pochodzeniu z resztą Słowian. Okazało się bowiem, że Polacy zamieszkują swoją Ojczyznę od zawsze, od przeszło 10 tys. lat. Dotąd wmawiano fałszywe teorie, że wszyscy Słowianie pochodzą od Indoeuropejczyków (haplogrupa R1a1) przybywając do Europy ze Wschodu, a na ziemie polskie przybyli z ziem środkowej Ukrainy w V wieku naszej ery. Niemcy do tej pory uważają ziemie między Odrą a Dniestrem za germańskie, gdy tak naprawdę nie ma żadnej nacji germańskiej są tylko spokrewnieni z sobą osobnicy, a najlepszym przykładem jest Tusk, który mimo że studiował historię nie wie czy jego rodzina to Polacy czy Niemcy. Proponuję przebadać genetycznie wszystkich sprawujących władzę w Polsce funkcjonariuszy publicznych, zaczynając od Komorowskiego i Tuska a idąc dalej ministrów, posłów, senatorów, sędziów i prokuratorów. Polacy dowiedzą się wówczas jakich nacji osobnicy sprawują władzę w mojej ukochanej Ojczyźnie.Większość niemieckich mieszańców, uznawało Polaków lub uznają w dalszym ciągu za podludzi niższej rasy, gdy tymczasem to oni są kundlami na podstawie opublikowanych badań. Wielu germańców pozostało z tą głoszoną przez Hitlera doktryną po dzień dzisiejszy i zapewne zabiorą ją do grobów dzięki masonom i żydom, którzy we własnym tylko interesie komercyjnym wmówili im takie brednie.
Co głupiemu po rozumie, jeżeli za niego myśli ktoś inny! Dawniej myślano, że Germanie to typowo skandynawska nacja, która nie posiada znacznych dodatków innych narodowości. Okazuje się jednak według przeprowadzonych badań, że Germanie powstali po zmieszaniu się autochtonów skandynawskich (I1a) z Indoeuropejczykami ( r1a1) i Celtami ( r1b) w proporcji 40%-20%-40%. Natomiast w Norwegii jest prawie po równo 28% R1a1 i R1b i 40% I1a.
Z tego wniosek, że nie ma i nie było żadnych większych ilości germańskich plemion na ziemiach polskich ! Od Łużyc po Wileńszczyznę, Grodzieńszczyznę i Zbrucz, Polacy to jedna wielka rodzina na swoim od przeszło 10 000 lat. Taka jest naukowa rzeczywistość oraz przesłanie i tradycja Korony Polskiej.
Gawronski Info
Gawronski Rafzen - Wielokrotnie atakowany, więziony, szykanowany, prześladowany, dyskryminowany i pomawiany za to, że jestem Polakiem w Polsce. Publikacje utajniane; salon24 lub portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów: RadioPomost, AferyPrawa, Wordp

Może czas o tym poczytać bo wmówili ci takie brednie.
Tusek oczywiście skrywa przed opinią publiczną ten WAŻNY DLA POLSKI FAKT OJ ŚMIERDZI ,ŚMIERDZI NA KILOMETR.Publikacje sa utajniane a portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów .Istny spisek ,zdrada Polaków przez Tuska.

więcej tu choć już chyba podawałam ale dla pewności http://poloniae.nowyekran.pl/
Stary 2011-12-29, 22:53   #250
MalinowaJulia
BAN stały

http://imageshack.us/f/6/tu154brzozas.jpg/

Proporcja między Tu-154 M , a brzózką.

To tak jakby jechało się samochodem wysokiej klasy (a przede wszystkim mocnym-wytrzymałym) i cieniutka gałązka sprawiła, że został przecięty po czym zrobił beczkę do rowu Po czym zostały ze dwa większe elementy konstrukcji samochodu, a reszta to drobny mak

Achhhh nie wiem jak ludzie mogą wierzyć w tę bajeczkę

Edytowane przez MalinowaJulia
Czas edycji: 2011-12-29 o 23:03
Stary 2011-12-29, 23:01   #251
siska81
Wtajemniczenie

Cytat:
http://imageshack.us/f/6/tu154brzozas.jpg/

Proporcja między Tu-154 M , a brzózką.

To tak jakby jechało się samochodem wysokiej klasy (a przede wszystkim mocnym-wytrzymałym) i cieniutka gałązka sprawiła, że został przecięty po czym zrobił beczkę do rowu Po czym zostały ze dwa większe elementy konstrukcji samochodu, a reszta to drobny mak

Achhhh nie wiem jak ludzie mogą wierzyć w tę bajeczkę
Ano są i tacy
Już wcześniej pisałam
Tylko w POlsce i POlakom można wmawiać śmierć motocyklisty po zderzeniu z kłosem żyta !!
Stary 2011-12-30, 00:23   #252
MalinowaJulia
BAN stały

Cytat:
Ano są i tacy
Już wcześniej pisałam
Tylko w POlsce i POlakom można wmawiać śmierć motocyklisty po zderzeniu z kłosem żyta !!
Dokładnie !
A wystarczyłoby użyć kilku szarych komórek ... [COLOR="Silver"]

---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:05 ----------

Mam parę pytań do zwolenniczek teorii o 'brzozie i beczce' :

1) czy sekcja zwłok Wassermana wykluczyła użycie bomby termobarycznej (konieczny RTG płuc)

2) dlaczego nie wolno było w Polsce otwierać trumien?

3) dlaczego Kopacz kłamała jakoby Polacy uczestniczyli w moskiewskich sekcjach zwłok? Czy grała na zwłokę? Czy posada Marszałka Sejmu jest nagrodą za taką POstawę?

4) dlaczego zginął szef pierwszej grupy archeo, która miała jechać do Smoleńska?

5) dlaczego Tusk kłamał, ze współpraca z Rosjanami układa się doskonale?

6) dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie?

7) dlaczego Klich dwa razy jeździł do Moskwy po kopię TEJ SAMEJ czarnej skrzynki?
Dziwnym trafem są niezwykle zaszumione, że aż nie można odczytać słów. Pierwsze w historii, podejrzane .

8) czy w dalszym ciągu wierzycie, że pancerna brzoza urwała skrzydło Tupolewa?

dlaczego inny Tupolew, który kilka tygodni wcześniej w podobnych warunkach rozbił się pod Moskwą skosił pół hektara lasu a jego kadłub tylko się przełamał?

A amerykański myśliwiec w Alpach skosił skręcaną metalową linę kolejki w Alpach i nic mu się nie stało?

9) Dlaczego Rosjanie 'zapomnieli' o słowach Protasiuka "Odchodzimy"?

10) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają ostatnie informacje dowodzące, iż Tupolew nie skosił brzozy?

11) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają tzw. 'taśmy Klicha' na których zamiata się pod dywan winę Rosjan?

12) w którym momencie wojskowy lot PLF 101 M stał się lotem cywilnym, a potem na powrót wojskowym, skoro proceduje się wg załącznika 13, a śledztwo prowadzi prokuratura wojskowa?

13) dlaczego organizacją pobytu na miejscu miał się zająć agent PRL Turowski - były szpieg w Watykanie, obecny notabene również 13 maja 1981 na placu św.Piotra?

14) Dlaczego Rosjanie pocięli wrak i dlaczego nie chcą go oddać właścicielowi? Dlaczego Rosjanie nie chcą nam oddać czarnych skrzynek?

Przypominam, że zarówno po katastrofie białoruskiego Su na AirShow w Radomiu jak i w katastrofie izraelskiego myśliwca w Rumunii zarówno wrak jak i czarne skrzynki wróciły do właścicieli.

15) dlaczego wygodniej jest Wam wierzyć w stek bzdur PO, premiera i TVNu niż użyć dostępnych materiałów poza reżimowych?

Edytowane przez MalinowaJulia
Czas edycji: 2011-12-30 o 00:30
Stary 2011-12-30, 07:28   #253
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
korzenie
Tusek oczywiście skrywa przed opinią publiczną ten WAŻNY DLA POLSKI FAKT OJ ŚMIERDZI ,ŚMIERDZI NA KILOMETR.Publikacje sa utajniane a portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów .Istny spisek ,zdrada Polaków przez Tuska.

Brednie to ty wciskasz
Możemy iść dalej. Wszyscy genetycznie pochodzimy od jednej pramatki, która zamieszkiwała tereny Afryki.

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 09:39   #254
_vixen_
Zakorzenienie

A ja właśnie oglądam TVN, czytam "Wyborczą" i w yborach zagłosuję na PO
Im więcej czytam wywodów osób pokroju MalinowejJulii i siski81, tym bardziej odczuwam koniecznosć głosowania na PO Wolę już spiski Tuska, wyprzedawanie majątku Rosjanom i Niemcom niż rządy osób owładniętych paranoją, wywlekaniem jakichś nieistotnych dziadków i ekscytowaniem się tym, co czyj dziadek robił, spisków i takich tam atrakcji. Nic chyba nie napędza PO poparcia jak paranoicy spiskowi.

Edytowane przez _vixen_
Czas edycji: 2011-12-30 o 09:46
_vixen_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 10:24   #255
MalinowaJulia
BAN stały

Jak widać nie macie nic do powiedzenia w temacie.
Baaaa, nie macie pojęcia o lotnictwie.
Tym bardziej nie potraficie odpowiedzieć na pytania A ja z laikami nie będę dyskutowała, bo ciężko rozmawiać z kimś, kto nie ma żadnej wiedzy na dany temat
Stary 2011-12-30, 10:28   #256
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez _vixen_ Pokaż wiadomość
Im więcej czytam wywodów osób pokroju MalinowejJulii i siski81, tym bardziej odczuwam koniecznosć głosowania na PO Wolę już spiski Tuska, wyprzedawanie majątku Rosjanom i Niemcom niż rządy osób owładniętych paranoją, wywlekaniem jakichś nieistotnych dziadków i ekscytowaniem się tym, co czyj dziadek robił, spisków i takich tam atrakcji. Nic chyba nie napędza PO poparcia jak paranoicy spiskowi.
A ja sie wogóle wstrzymuje od głosu bo jedni lepsi od drugich, a w kraju z roku na rok coraz wieksza nędza.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 10:31   #257
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Tym bardziej nie potraficie odpowiedzieć na pytania A ja z laikami nie będę dyskutowała, bo ciężko rozmawiać z kimś, kto nie ma żadnej wiedzy na dany temat
A jaką to wiedzę Ty posiadasz, bo jakoś nie zauważyłam?
Lotnictwo ukończyłaś? Pilotem jesteś?

Rozumiem, że kapitan Wrona, który odpowiedział na wywody Marty Kaczyńskiej też pojęcia o lotnictwie nie ma, za to posiada je MalinowaJulia wielce fachowo wypowiadająca się na forum wizazu cytując głównie jakieś artykuły i pytania z dziwnych stron internetowych?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130529 8]A ja sie wogóle wstrzymuje od głosu bo jedni lepsi od drugich, a w kraju z roku na rok coraz wieksza nędza.[/QUOTE]

Ci z PO mają chociaż tę zaletę, że nie nawracają o jakichś dziadkach, spiskach, agentach, zamachach, bo wiedzą, że normalny czlowiek takimi tematami nie żyje, bo ma własne ciekawsze zycie. Zawsze to jakiś plus
Stary 2011-12-30, 10:34   #258
MalinowaJulia
BAN stały

Cytat:
Muszę Cię zmartwić. Pewnie nie wiesz dlaczego - otóż chodzi o kryzys .

-> Jeśli zachowa się jak patriota, podejmie trudne, niepopularne decyzje, rozzłości tym spoooooro ludzi i straci władzę.

-> Jeśli zrobi polityczną kalkulacje i nie wprowadzi trudnych działań - będzie krach i bankructwo - i też straci władzę, tyle że trochę później.

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

Cytat:

Rozumiem, że kapitan Wrona, który odpowiedział na wywody Marty Kaczyńskiej też pojęcia o lotnictwie nie ma, za to posiada je MalinowaJulia wielce fachowo wypowiadająca się na forum wizazu cytując głównie jakieś artykuły i pytania z dziwnych stron internetowych?

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Ci z PO mają chociaż tę zaletę, że nie nawracają o jakichś dziadkach, spiskach, agentach, zamachach, bo wiedzą, że normalny czlowiek takimi tematami nie żyje, bo ma własne ciekawsze zycie. Zawsze to jakiś plus
Już się wypowiadałam na ten temat

Piloci cywilni tak naprawdę dostali zakaz wypowiadania się na temat Smoleńska. O tym też było głośno
Stary 2011-12-30, 10:38   #259
Konto usunięte

Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ??
Tak pytam z ciekawości.
13aa9d55ec6ef8489ab3852d90deb2979ef9d608 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 10:40   #260
MalinowaJulia
BAN stały

Cytat:

Dopiero ciekawie by było jakby zaczęli o tym mówić

Za to Macierewicz ma wiedzę na temat wywiadów , działalności agenturalnej szczególnie dawnej KGB i STASI ,wiedzę o największych tajemnicach. Miał wgląd do wszystkich tajemnic ,byl likwidatorem Wojskowych Służb Informacyjnych (WSI) czyli wywiadu i kontrwywiadu . Służby specjalne i ich działalność ma w jednym palcu ,wiec się nie dziwcie że każdego dnia próbują go ośmieszyć ,zrobić z niego oszołoma itd itd.
Ktoś wpuści jakąś kaczkę dziennikarską niby ośmieszającą go lub szkalującą a wy to powielacie . Własnie o to im chodzi.

---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130551 5]Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ??
Tak pytam z ciekawości.[/QUOTE]

Nie ironizuj. Nie wiem czy chciałaś być zabawna czy nie, ale ci to nie wyszło.

I mam dyskutować na tak żenującym poziomie ?
Szkoda czasu
Stary 2011-12-30, 10:47   #261
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
Piloci cywilni tak naprawdę dostali zakaz wypowiadania się na temat Smoleńska. O tym też było głośno
No i jak to się ma merytorycznie do wypowiedzi kapitana Wrony, który jakoś te teorie spiskowe obala i wcale w nie nie wierzy?

Tak, czytasz książki o lotnictwie, dziwne artykuły w necie i chcesz studiować w Szkole Orląt. To ile masz lat, jak jeszcze nie studiujesz? 18? Wielki szacun. Faktycznie czyni Cie to niezwykłym fachowcem od lotnictwa, kapitan Wrona czy eksperci opracowujący raport komisji Millera mogą się schować przy tej potędze wiedzy

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Za to Macierewicz ma wiedzę na temat wywiadów , działalności agenturalnej szczególnie dawnej KGB i STASI ,wiedzę o największych tajemnicach. Miał wgląd do wszystkich tajemnic ,byl likwidatorem Wojskowych Służb Informacyjnych (WSI) czyli wywiadu i kontrwywiadu . Służby specjalne i ich działalność ma w jednym palcu ,wiec się nie dziwcie że każdego dnia próbują go ośmieszyć ,zrobić z niego oszołoma itd itd.
Ktoś wpuści jakąś kaczkę dziennikarską niby ośmieszającą go lub szkalującą a wy to powielacie . Własnie o to im chodzi.
W jakim cywilizowanym kraju się publikuje takie raporty o służbach specjalnych i tym samym ujawnia takie informacje obcym krajom? Jaki ogarnięty człowiek tak robi i kto rozsądny na to pozwala? Nawet dla prezydenta Kaczyńskiemu ten raport nie do zaakceptowania był. Naprawde jest co podziwiać, skrajny brak profesjonalizmu...
Stary 2011-12-30, 10:48   #262
MalinowaJulia
BAN stały

Cytat:
No i jak to się ma merytorycznie do wypowiedzi kapitana Wrony, który jakoś te teorie spiskowe obala i wcale w nie nie wierzy?

Tak, czytasz książki o lotnictwie, dziwne artykuły w necie i chcesz studiować w Szkole Orląt. To ile masz lat, jak jeszcze nie studiujesz? 18? Wielki szacun. Faktycznie czyni Cie to niezwykłym fachowcem od lotnictwa, kapitan Wrona czy eksperci opracowujący raport komisji Millera mogą się schować przy tej potędze wiedzy
Mam więcej niż 18 lat i wystarczająco by w przyszłym roku studiować w Wyższej Szkole Oficerskiej Sił Powietrznych

Tak się składa, że wiedzę mam ogromną. Dzięki książkom, rozmowom z inżynierami, pilotami i innymi ekspertami

Ahahahhahahaha ratpor komisji millera To kopia raportu mak.
Zakończyli śledztwo w momencie gdy nie wszystko zbadali (między innymi czarne skrzynki i wrak). Żadne śledztwo tak nie wygląda, no chyba że chce się coś ukryć. Poczytaj o badaniu wypadków lotniczych.
Stary 2011-12-30, 10:52   #263
_vixen_
Zakorzenienie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130551 5]Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ??

Powinnaś raczej podziwiać za odwagę głoszenia prawdy niczym za czasów stalinowskich o Katyniu Przecież GINĄ LUDZIE

A co to da?
Chyba widać, jak się zachowywali ludzie walczący o krzyż pod Palacem, wsiąkanie w młodym wieku w takie klimaty to prosta droga do takiego żałosnego finału, bo skądś się tacy ludzie przecież biorą.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ----------

Cytat:
Tak się składa, że wiedzę mam ogromną. Dzięki książkom, rozmowom z inżynierami, pilotami i innymi ekspertami
No.
Ja na przykład tez mam ogromną wiedzę o medycynie, a konkretnie ginekologii. Dzięki książkom, rozmowom z wieloma lekarzami i innymi ekspertami, jak na przykład położne.
Stary 2011-12-30, 11:14   #264
Diablica z Tasmanii
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie co robisz na tym wątku skoro jak twierdzisz z laikami nie będziesz rozmawiać?

Mark Twain
Diablica z Tasmanii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-30, 11:19   #265
Konto usunięte

Cytat:
Nie ironizuj. Nie wiem czy chciałaś być zabawna czy nie, ale ci to nie wyszło.

I mam dyskutować na tak żenującym poziomie ?
Szkoda czasu
No i po co mi to było
Ale na pytanie mi nie odpowiedziałaś ... czego oczekujecie drążąc spiski bo ja odnoszę wrażenie, że sensacji.
Stary 2011-12-30, 11:20   #266
_vixen_
Zakorzenienie

Cytat:
W takim razie co robisz na tym wątku skoro jak twierdzisz z laikami nie będziesz rozmawiać?

Najlepsze jest to, że ona nawet nie czuje jak bardzo się ośmiesza pisząc o tej swojej rzekomej "ogromnej wiedzy" o lotnictwie. To jednak prawda, że każdy Polak zna się teraz na wszystkim, od medycyny, a teraz jeszcze doszło lotnictwo. A nawet do słów kapitana Wrony (chociaż gdzie biedakowi do jej ogromnej wiedzy) nie umie się odnieść sensownie, moze szuka czegoś na fachowych stronach o lotnictwie typu niezalezna.pl
Stary 2011-12-30, 12:12   #267
siska81
Wtajemniczenie

Cytat:

Tak to ogromna zaleta

A muszą coś dawać oprócz wiedzy że tak było
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130646 3]No i po co mi to było
Ale na pytanie mi nie odpowiedziałaś ... czego oczekujecie drążąc spiski bo ja odnoszę wrażenie, że sensacji.[/QUOTE]

Sensacji to przyszlaś ty na ten wątek szukać bo nie odpowiadasz rzeczowo na temat
Cytat:

Najlepsze jest to, że ona nawet nie czuje jak bardzo się ośmiesza pisząc o tej swojej rzekomej "ogromnej wiedzy" o lotnictwie. To jednak prawda, że każdy Polak zna się teraz na wszystkim, od medycyny, a teraz jeszcze doszło lotnictwo. A nawet do słów kapitana Wrony (chociaż gdzie biedakowi do jej ogromnej wiedzy) nie umie się odnieść sensownie, moze szuka czegoś na fachowych stronach o lotnictwie typu niezalezna.pl
Pierwsza na tej liście jesteś
Stary 2011-12-30, 12:20   #268
Konto usunięte

Cytat:

A muszą coś dawać oprócz wiedzy że tak było

Sensacji to przyszlaś ty na ten wątek szukać bo nie odpowiadasz rzeczowo na temat
Nie wiem to też się pytam... jak narazie to są tylko wasze spekulacje nikt tego nie potwierdził,

Jak ma rzeczowo odpowiadać na co ??
Stary 2011-12-30, 12:23   #269
siska81
Wtajemniczenie

[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130842 6]Nie wiem to też się pytam... jak narazie to są tylko wasze spekulacje nikt tego nie potwierdził,

Jak ma rzeczowo odpowiadać na co ??[/QUOTE]

A mało podałyśmy na ten wiadomości zapoznaj się z linkami i się kulturalnie wypowiedz co sądzisz a nie najeżdżasz jak byś chciała na forum na kimś się wyżyć
Stary 2011-12-30, 12:24   #270
balletoevs
Zakorzenienie

Cytat:
Wątpliwe abyś miała germańskie korzenie

Gawronski Info
Gawronski Rafzen - Wielokrotnie atakowany, więziony, szykanowany, prześladowany, dyskryminowany i pomawiany za to, że jestem Polakiem w Polsce. Publikacje utajniane; salon24 lub portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów: RadioPomost, AferyPrawa, Wordp

więcej tu choć już chyba podawałam ale dla pewności http://poloniae.nowyekran.pl/

Ale bełkot Po pierwsze, czemu ma służyć ten "artykuł"? Co to, prawdziwi Polacy to Ci, którzy mają określony gen? Nie masz genu = nie zbliżaj się do władzy? Po drugie, jak to informacje są zatajane? Jeśli ktoś interesuje się genetyką, to w Internecie jest mnóstwo artykułów na ten temat. Po trzecie jacy to wielcy eksperci? Wypadałoby podać nazwiska.

A teraz proszę, wyjaśnij mi, jak haplotyp R1a1a7 może występować od zawsze skoro jest wynikiem mutacji R1a1a1? Poza tym, chyba zdajesz sobie sprawę, że to, że ktoś coś odkrył nie oznacza, że drugiego dnia już jest przyjmowane za pewnik. Lata, które podałaś są znacznie zawyżone. Ok. 10 000 lat to hipotetyczny czas pojawienia się mutacji R1a1a1 w Europie, mutacja w wyniku, której powstał "polski" haplotyp miała miejsce nie więcej niż 5 tyś. lat temu. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko wykreślić zależności (drzewa genealogiczne) pomiędzy kolejnymi haplotypami i jak ciągłym zmianom one ulegają. Podsumowując, na jakiej podstawie powstanie mutacji jest tożsame z powstanie narodu Polskiego? Co z migracjami, historią?
http://www.familytreedna.com/public/...ection=results
http://www.tropie.tarnow.opoka.org.p...najec.htm#mapa
http://www.isogg.org/tree/ISOGG_HapgrpR.html

Edytowane przez balletoevs
Czas edycji: 2011-12-30 o 14:29
balletoevs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości