|
|
#241 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Teorie spiskowe !!!
Cytat:
![]() Tak się składa, że zawsze czytam regulamin zanim go zaakceptuję ![]() Owszem pisz - ale na temat A nie o pierdołach, które zupełnie NIC nie wnoszą do wątku. Wątek jest o wielu podejrzanych wydarzeniach z przeszłości. Tak jak np zamach na WTC itp. A że rozwinął się temat Smoleńska - to był nasz wybór
|
|
|
|
|
|
#242 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Poza tym ocenianie człowieka na podstawie działań jego czterech dziadków jest beznadziejnie głupie. Nawet nie wiedziałam, że można mieć 4 dziadków, po przeczytaniu artykułu się dowiedziałam, że jednak zachodzą takie zjawiska jak dwóch ojców taty i dwóch ojców matki. Bo skąd w artykule napisanym przez tak światłego człowieka z takim pojęciem o czyjejś rodzinie stwierdzenie "czterech dziadków"? Gratuluję polotu autorowi. I nie rozumiem. Najpierw twierdzisz, że moje pytania nie są ważne (skoro nie są, to dziwię się z braku odpowiedzi, zrozumiałabym, gdybyś nie umiała odpowiedzieć na znaczące pytania). Potem, że nie wnoszę nic do wątku (moje pytania uparcie ignorujesz). A później mnie cytujesz. Brak ci wrażeń czy chcesz się kłócić? Chciałaś bym usunęła się w tego wątku więc o co chodzi? Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-12-29 o 20:04 |
|
|
|
|
|
#243 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() [1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129529 3]Przeczytałam. Nie mam pamięci do nazwisk dlatego wymieniłam Fotygę. Dziwne, że wszystkie wymienione przeze mnie nazwiska oprócz Fotygi nie znajdują się w artykule, prawda? Ale masz rację, nie czytałam. Wiesz lepiej, co robiłam. [/QUOTE] Taaa koń by się uśmiał twoim tłumaczeniem ![]() Sama mi odpowiedz na zadane pytania Edytowane przez siska81 Czas edycji: 2011-12-29 o 20:11 |
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Koń by się uśmiał? Nie trzeba, malinowa już to zrobiła, zostaw konie, ładne są. Wiesz, Ty mi nie udowodnisz, że nie czytałam, ja Ci za to mogę udowodnić, że to zrobiłam. Ale po co? |
|
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129568 7]Mam sama sobie odpowiedzieć na pytanie dlaczego uważacie, że to problem bo Tusk ma czterech dziadków Żydów? Aha, to bardzo logiczne stwierdzenie
Koń by się uśmiał? Nie trzeba, malinowa już to zrobiła, zostaw konie, ładne są. Wiesz, Ty mi nie udowodnisz, że nie czytałam, ja Ci za to mogę udowodnić, że to zrobiłam. Ale po co?[/QUOTE] Do tej pory to już na pewno TAK wcześniej NIE. Jeżeli tak uparcie twierdzisz to odpowiedz na pytania które zadałam i które opisuje mój link
|
|
|
|
|
#246 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie jestem na przesłuchaniu. Jeśli wy nie czujecie potrzeby na określenie się ja również. Szczególnie, że moje padały wcześniej niż wasze. Dodatkowo nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie po co mnie cytujecie skoro zostałam niemal wyproszona z wątku przez malinową. Nie chcecie ze mną pisać (malinowa stwierdziła, że dyskusja ze mną jest bezcelowa) to mnie nie cytujcie, proste
Edytowane przez 1999a18a2ffdaccef542471663304a63305f1c5c Czas edycji: 2011-12-29 o 20:20 |
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1999a18a2ffdaccef542471 663304a63305f1c5c;3129584 7]Dlaczego mam odpowiadać na pytania, skoro moje zostały bez echa?
Nie jestem na przesłuchaniu. Jeśli wy nie czujecie potrzeby na określenie się ja również. Szczególnie, że moje padały wcześniej niż wasze. Dodatkowo nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie po co mnie cytujecie skoro zostałam niemal wyproszona z wątku przez malinową. Nie chcecie ze mną pisać (malinowa stwierdziła, że dyskusja ze mną jest bezcelowa) to mnie nie cytujcie, proste [/QUOTE]No to nie zatrzymuje |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#248 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#249 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gawronski Rafzen - Wielokrotnie atakowany, więziony, szykanowany, prześladowany, dyskryminowany i pomawiany za to, że jestem Polakiem w Polsce. Publikacje utajniane; salon24 lub portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów: RadioPomost, AferyPrawa, Wordp Może czas o tym poczytać bo wmówili ci takie brednie. Tusek oczywiście skrywa przed opinią publiczną ten WAŻNY DLA POLSKI FAKT OJ ŚMIERDZI ,ŚMIERDZI NA KILOMETR.Publikacje sa utajniane a portale z publikacjami atakowane przez urzędowych hakerów .Istny spisek ,zdrada Polaków przez Tuska. ![]() więcej tu choć już chyba podawałam ale dla pewności http://poloniae.nowyekran.pl/ |
||
|
|
|
|
#250 |
|
BAN stały
|
http://imageshack.us/f/6/tu154brzozas.jpg/
Proporcja między Tu-154 M , a brzózką. To tak jakby jechało się samochodem wysokiej klasy (a przede wszystkim mocnym-wytrzymałym) i cieniutka gałązka sprawiła, że został przecięty po czym zrobił beczkę do rowu Po czym zostały ze dwa większe elementy konstrukcji samochodu, a reszta to drobny mak ![]() Achhhh nie wiem jak ludzie mogą wierzyć w tę bajeczkę
Edytowane przez MalinowaJulia Czas edycji: 2011-12-29 o 23:03 |
|
|
|
|
#251 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już wcześniej pisałam ![]() Tylko w POlsce i POlakom można wmawiać śmierć motocyklisty po zderzeniu z kłosem żyta !! |
|
|
|
|
|
#252 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A wystarczyłoby użyć kilku szarych komórek ... [COLOR="Silver"]---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:05 ---------- Mam parę pytań do zwolenniczek teorii o 'brzozie i beczce' : 1) czy sekcja zwłok Wassermana wykluczyła użycie bomby termobarycznej (konieczny RTG płuc) 2) dlaczego nie wolno było w Polsce otwierać trumien? 3) dlaczego Kopacz kłamała jakoby Polacy uczestniczyli w moskiewskich sekcjach zwłok? Czy grała na zwłokę? Czy posada Marszałka Sejmu jest nagrodą za taką POstawę? 4) dlaczego zginął szef pierwszej grupy archeo, która miała jechać do Smoleńska? 5) dlaczego Tusk kłamał, ze współpraca z Rosjanami układa się doskonale? 6) dlaczego Smoleńsk to pierwszy w historii nowożytnego lotnictwa przypadek, gdy WRAK NIE JEST dowodem w sprawie? 7) dlaczego Klich dwa razy jeździł do Moskwy po kopię TEJ SAMEJ czarnej skrzynki? Dziwnym trafem są niezwykle zaszumione, że aż nie można odczytać słów. Pierwsze w historii, podejrzane . 8) czy w dalszym ciągu wierzycie, że pancerna brzoza urwała skrzydło Tupolewa? dlaczego inny Tupolew, który kilka tygodni wcześniej w podobnych warunkach rozbił się pod Moskwą skosił pół hektara lasu a jego kadłub tylko się przełamał? A amerykański myśliwiec w Alpach skosił skręcaną metalową linę kolejki w Alpach i nic mu się nie stało? 9) Dlaczego Rosjanie 'zapomnieli' o słowach Protasiuka "Odchodzimy"? 10) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają ostatnie informacje dowodzące, iż Tupolew nie skosił brzozy? 11) dlaczego reżimowe media konsekwentnie przemilczają tzw. 'taśmy Klicha' na których zamiata się pod dywan winę Rosjan? 12) w którym momencie wojskowy lot PLF 101 M stał się lotem cywilnym, a potem na powrót wojskowym, skoro proceduje się wg załącznika 13, a śledztwo prowadzi prokuratura wojskowa? 13) dlaczego organizacją pobytu na miejscu miał się zająć agent PRL Turowski - były szpieg w Watykanie, obecny notabene również 13 maja 1981 na placu św.Piotra? 14) Dlaczego Rosjanie pocięli wrak i dlaczego nie chcą go oddać właścicielowi? Dlaczego Rosjanie nie chcą nam oddać czarnych skrzynek? Przypominam, że zarówno po katastrofie białoruskiego Su na AirShow w Radomiu jak i w katastrofie izraelskiego myśliwca w Rumunii zarówno wrak jak i czarne skrzynki wróciły do właścicieli. 15) dlaczego wygodniej jest Wam wierzyć w stek bzdur PO, premiera i TVNu niż użyć dostępnych materiałów poza reżimowych? Edytowane przez MalinowaJulia Czas edycji: 2011-12-30 o 00:30 |
|
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brednie to ty wciskasz ![]() Możemy iść dalej. Wszyscy genetycznie pochodzimy od jednej pramatki, która zamieszkiwała tereny Afryki.
|
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie oglądam TVN, czytam "Wyborczą" i w yborach zagłosuję na PO
![]() Im więcej czytam wywodów osób pokroju MalinowejJulii i siski81, tym bardziej odczuwam koniecznosć głosowania na PO Wolę już spiski Tuska, wyprzedawanie majątku Rosjanom i Niemcom niż rządy osób owładniętych paranoją, wywlekaniem jakichś nieistotnych dziadków i ekscytowaniem się tym, co czyj dziadek robił, spisków i takich tam atrakcji. Nic chyba nie napędza PO poparcia jak paranoicy spiskowi.
Edytowane przez _vixen_ Czas edycji: 2011-12-30 o 09:46 |
|
|
|
|
#255 |
|
BAN stały
|
Jak widać nie macie nic do powiedzenia w temacie.
Baaaa, nie macie pojęcia o lotnictwie. Tym bardziej nie potraficie odpowiedzieć na pytania A ja z laikami nie będę dyskutowała, bo ciężko rozmawiać z kimś, kto nie ma żadnej wiedzy na dany temat
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#257 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lotnictwo ukończyłaś? Pilotem jesteś? Rozumiem, że kapitan Wrona, który odpowiedział na wywody Marty Kaczyńskiej też pojęcia o lotnictwie nie ma, za to posiada je MalinowaJulia wielce fachowo wypowiadająca się na forum wizazu cytując głównie jakieś artykuły i pytania z dziwnych stron internetowych? ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130529 8]A ja sie wogóle wstrzymuje od głosu bo jedni lepsi od drugich, a w kraju z roku na rok coraz wieksza nędza.[/QUOTE] Ci z PO mają chociaż tę zaletę, że nie nawracają o jakichś dziadkach, spiskach, agentach, zamachach, bo wiedzą, że normalny czlowiek takimi tematami nie żyje, bo ma własne ciekawsze zycie. Zawsze to jakiś plus
|
|
|
|
|
|
#258 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
-> Jeśli zachowa się jak patriota, podejmie trudne, niepopularne decyzje, rozzłości tym spoooooro ludzi i straci władzę. -> Jeśli zrobi polityczną kalkulacje i nie wprowadzi trudnych działań - będzie krach i bankructwo - i też straci władzę, tyle że trochę później. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Cytat:
![]() Piloci cywilni tak naprawdę dostali zakaz wypowiadania się na temat Smoleńska. O tym też było głośno
|
||
|
|
|
|
#259 |
|
Konto usunięte
|
Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ??
Tak pytam z ciekawości. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Za to Macierewicz ma wiedzę na temat wywiadów , działalności agenturalnej szczególnie dawnej KGB i STASI ,wiedzę o największych tajemnicach. Miał wgląd do wszystkich tajemnic ,byl likwidatorem Wojskowych Służb Informacyjnych (WSI) czyli wywiadu i kontrwywiadu . Służby specjalne i ich działalność ma w jednym palcu ,wiec się nie dziwcie że każdego dnia próbują go ośmieszyć ,zrobić z niego oszołoma itd itd. Ktoś wpuści jakąś kaczkę dziennikarską niby ośmieszającą go lub szkalującą a wy to powielacie . Własnie o to im chodzi. ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130551 5]Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ?? Tak pytam z ciekawości.[/QUOTE] Nie ironizuj. Nie wiem czy chciałaś być zabawna czy nie, ale ci to nie wyszło. I mam dyskutować na tak żenującym poziomie ? Szkoda czasu
|
|
|
|
|
|
#261 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, czytasz książki o lotnictwie, dziwne artykuły w necie i chcesz studiować w Szkole Orląt. To ile masz lat, jak jeszcze nie studiujesz? 18? Wielki szacun. Faktycznie czyni Cie to niezwykłym fachowcem od lotnictwa, kapitan Wrona czy eksperci opracowujący raport komisji Millera mogą się schować przy tej potędze wiedzy ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#262 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Tak się składa, że wiedzę mam ogromną. Dzięki książkom, rozmowom z inżynierami, pilotami i innymi ekspertami ![]() Ahahahhahahaha ratpor komisji millera To kopia raportu mak.Zakończyli śledztwo w momencie gdy nie wszystko zbadali (między innymi czarne skrzynki i wrak). Żadne śledztwo tak nie wygląda, no chyba że chce się coś ukryć. Poczytaj o badaniu wypadków lotniczych. |
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130551 5]Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ??
Tak pytam z ciekawości.[/QUOTE] Powinnaś raczej podziwiać za odwagę głoszenia prawdy niczym za czasów stalinowskich o Katyniu Przecież GINĄ LUDZIE![]() A co to da? Chyba widać, jak się zachowywali ludzie walczący o krzyż pod Palacem, wsiąkanie w młodym wieku w takie klimaty to prosta droga do takiego żałosnego finału, bo skądś się tacy ludzie przecież biorą. ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
Ja na przykład tez mam ogromną wiedzę o medycynie, a konkretnie ginekologii. Dzięki książkom, rozmowom z wieloma lekarzami i innymi ekspertami, jak na przykład położne. |
|
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie co robisz na tym wątku skoro jak twierdzisz z laikami nie będziesz rozmawiać?
|
|
|
#265 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale na pytanie mi nie odpowiedziałaś ... czego oczekujecie drążąc spiski bo ja odnoszę wrażenie, że sensacji. |
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepsze jest to, że ona nawet nie czuje jak bardzo się ośmiesza pisząc o tej swojej rzekomej "ogromnej wiedzy" o lotnictwie. To jednak prawda, że każdy Polak zna się teraz na wszystkim, od medycyny, a teraz jeszcze doszło lotnictwo. A nawet do słów kapitana Wrony (chociaż gdzie biedakowi do jej ogromnej wiedzy) nie umie się odnieść sensownie, moze szuka czegoś na fachowych stronach o lotnictwie typu niezalezna.pl
|
|
|
|
|
|
#267 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130551 5]Tak sie tylko zapytam co wam te spiski dają, nawet jeżeli Ruscy z procy to Tupolewa strzelali, a jest to ukrywane przez rząd i media to co wam da takie snucie domysłów ?? Tak pytam z ciekawości.[/QUOTE] A muszą coś dawać oprócz wiedzy że tak było ![]() [1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130646 3]No i po co mi to było ![]() Ale na pytanie mi nie odpowiedziałaś ... czego oczekujecie drążąc spiski bo ja odnoszę wrażenie, że sensacji.[/QUOTE] Sensacji to przyszlaś ty na ten wątek szukać bo nie odpowiadasz rzeczowo na temat ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
|
#268 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=13aa9d55ec6ef8489ab3852 d90deb2979ef9d608;3130842 6]Nie wiem to też się pytam... jak narazie to są tylko wasze spekulacje nikt tego nie potwierdził,
Jak ma rzeczowo odpowiadać na co ??[/QUOTE] A mało podałyśmy na ten wiadomości zapoznaj się z linkami i się kulturalnie wypowiedz co sądzisz a nie najeżdżasz jak byś chciała na forum na kimś się wyżyć
|
|
|
|
|
#270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bełkot Po pierwsze, czemu ma służyć ten "artykuł"? Co to, prawdziwi Polacy to Ci, którzy mają określony gen? Nie masz genu = nie zbliżaj się do władzy? Po drugie, jak to informacje są zatajane? Jeśli ktoś interesuje się genetyką, to w Internecie jest mnóstwo artykułów na ten temat. Po trzecie jacy to wielcy eksperci? Wypadałoby podać nazwiska.A teraz proszę, wyjaśnij mi, jak haplotyp R1a1a7 może występować od zawsze skoro jest wynikiem mutacji R1a1a1? Poza tym, chyba zdajesz sobie sprawę, że to, że ktoś coś odkrył nie oznacza, że drugiego dnia już jest przyjmowane za pewnik. Lata, które podałaś są znacznie zawyżone. Ok. 10 000 lat to hipotetyczny czas pojawienia się mutacji R1a1a1 w Europie, mutacja w wyniku, której powstał "polski" haplotyp miała miejsce nie więcej niż 5 tyś. lat temu. Chyba nie zdajesz sobie sprawy jak ciężko wykreślić zależności (drzewa genealogiczne) pomiędzy kolejnymi haplotypami i jak ciągłym zmianom one ulegają. Podsumowując, na jakiej podstawie powstanie mutacji jest tożsame z powstanie narodu Polskiego? Co z migracjami, historią? http://www.familytreedna.com/public/...ection=results http://www.tropie.tarnow.opoka.org.p...najec.htm#mapa http://www.isogg.org/tree/ISOGG_HapgrpR.html Edytowane przez balletoevs Czas edycji: 2011-12-30 o 14:29 |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:43.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)