|
|
#241 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Le Baiser du Dragon - Pocałunek Smoka
Cytat:
Jutro postaram się odebrać EDT ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Cytat:
i tyż się zarzekałam
|
||||
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, już się tu nie będę nigdy niczego zarzekać
|
|
#243 | |
|
Mother of Cats
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#244 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#246 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Ja do Małża
ja: Wycofują Smoka M: jak to? ja: no wycofują M: ale na zawsze? ja: no chyba tak M: to kupujemy Ale ja jestem twardzielem najpierw przetestuję ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Jeszcze raz dzięki Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2012-03-03 o 00:07 |
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mialam Smoka kilka razy we wszystkich wersjach i generalnie doceniam wszystkie, ale na sobie trawię tylko edt. Na szczeście dla mojego portfela
|
|
#249 |
|
Rozeznanie
|
dzięki ![]() nie ma co się trzymać, trzeba kupować póki jest ![]() nie mogę się doczekać kiedy odbiorę próbkę edt i sprawdzę, czy przypadkiem tej wersji też nie muszę mieć
|
|
|
|
|
#250 |
|
Zakorzenienie
|
A więc po przetestowaniu ekstraktu rzeczywiście zgadzam się z tym, tak jak już czytałam w różnych opiniach, że jest on najmniej drapieżny z gadów ale i najmilszy
|
|
#251 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Co za idiotyczny pomysł, wycofywać Smoki.... Zdegustowana jestem. no.
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
|
#252 |
|
Zakorzenienie
|
MAM !!!!! Dzięki Asiuli
Miałam dziś nie testować ale nie wytrzymałam ![]() Edt jest tak kwiatowa , gardenia, pięknie podbita przyprawami, pod koniec wybrzmiewa bardzo lekko i świeżo czuję delikatne kwiaty a może to Zenek zalatuje z karku ...EDP na drugim nadgarstku szok początek zupełnie inny niż edt nigdy bym nie zgadła że to te same zapachy szook!!! Początek mocne uderzenie apteka pięęęęękna + świeża politura do drewna zioła zioła zioła raz suche a za chwile wilgotne... Drugi szok to to że moja edp którą mam ze wspólnych zakupów pachnie jeszcze\inaczej JAK TO MOZLIWE!?! Moje edp jest słodkie przypalono migdałowe, potem gardenia podbita ziołami raczej słodka a Asiulowa próbka NIE WYKAZUJE na początku żadnej słodyczy, żadnych spożywczych aromatów wytrawna politura, i apteka iCUDNY wetiwer Ogólnie jestem w bardzo bardzo przyjemnym szoku dzięki Asiula |
|
|
|
|
#253 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Nie mam pojęciu czemu różnią się te zapachy, może Twoja jakoś dłużej już w atomku a moja prosto z flaszki psikana , no nie wiem . |
|
|
|
|
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Asiu a czy możesz nam wyjaśnić tzn mi i mojej Mamie czy flaszka EDP w takim czerwonym flakonie to jakaś wersja limitowana ? Czy kolejna wersja? ALE TA TWOJA WERSJA JEST WETIWEROWA ![]() Już wiem co tak świeżo pachnie w EDT to róża ale nie tak zwykła czerwona raczej taka z krzaka z różowymi płatkami taka rośnie w lecie w Łazienkach Aż się boję co będzie jak jutro zadam sobie ekstrakt
Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2012-03-09 o 18:57 |
|
|
|
|
|
#255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja o tym nie wiedziałam jak kupowałam swoją 50tkę 50 ml za 160 zł, a czerwone za 105 zł są , potem to dopiero w tym wątku wyczytałam
|
|
|
|
|
|
#256 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#260 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż mój mąż zaraz po tym jak się wypsikałam edp stwierdził, że ktoś chyba dezynfekcję robił bo z łazienki z wentylacji coś czuć...
|
|
|
|
|
|
#263 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziś test ekstraktu
![]() znowu mocny początek jednak gdzieś w tle pobrzmiewa echo róży , woła jestem tam jestem Zobaczymy jak się rozwinie ... Wetiwwer nie jest tak wytrawny i charkerny jak w EDP . Czuję też irysa![]() Cytat:
EDT może i tak ale wersja EDP (złaszcza Asiulowa ) to Smok w wydaniu niezwykle przestrzennym , Smok z rozłożonymi do lotu skrzydłami , wpijający się pazurami w nadgarstek , fajny jest. No i na pewno jest zielony Gad jeden
|
|
|
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, muszę się bliżej przyjrzeć temu jego ogonu
|
|
|
|
|
|
#265 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapach czuję w zatokach , może oczyści mi nos ![]() Mama dziś testuje EDT jest kwiatowo - gardeniowa
|
|
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#270 |
|
Przyczajenie
|
To jest mój pierwszy wpis na forum aczkolwiek przyglądam się recenzjom perfum już około 4 lat.
Nabyłam Smoka kilka dni temu..niestety w wersji 50 edt. Zapach przepiękny, rozwija się i zmienia...ale chyba w chłodne dni wydaje się być mało trwały..szkoda. W zasadzie to poszukuję takiego zapachu, który sprawiałby, że po moim wyjściu z pomieszczenia zapach jeszcze byłby obecny - myślałam, że Smok do takich właśnie należy, ale okazał się trzymać blisko skóry... czytałam o Donnie Karan Black Cashmeere, ale już w żadnej perfumerii internetowej nie można ich dostać. Co myślicie o Dior Poison (tej klasycznej) czy ona też trzyma się blisko skóry, czy raczej ma taką "aurę"?![]() Generalnie moje klimaty to klimaty (Obsession,Secret Obssesion Lolita Lempicka, Eden, Cerruti 1881), mogą być jak najbardziej też kościelne, bagienne nuty -mirry, olibanum, żywice, śliwki anyże .Żądnych kwiatków zwiewnych i ulotnych. Ponad to chciałabym się zapytać też o trwałość D&G light blue (potrzebuje na lato coś co nie będzie zaduszało, ale trwałego też właśnie) - czy warto? Ewentualnie coś podobnego, bo trzecie lato już męczę cerruti1881 . Poradźcie coś w granicach 200 zł za 50 ml |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.

Było smocze szaleństwo jakieś dwa lata temu (na Zonie się najczęściej kupowało), ale myślałam, że ta moda minęła

gratuluje!

a może to Zenek zalatuje z karku ...EDP na drugim nadgarstku szok początek zupełnie inny niż edt nigdy bym nie zgadła że to te same zapachy szook!!! Początek mocne uderzenie apteka pięęęęękna + świeża politura do drewna
.

Co myślicie o Dior Poison (tej klasycznej) czy ona też trzyma się blisko skóry, czy raczej ma taką "aurę"?