|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LI
Bry temu barowi!
![]() Wstałem dzisiaj szybciej niż budzik zadzwonił Zczochrałem się wczoraj butelką wina ![]() Machnę znad kawy i jajecznicy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#242 |
|
Nindżopesz
|
O, to jest dobra koncepcja śniadaniowa. Ide se zrobić.
|
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Że niby jajecznica+kawa?
Mam jeszcze jogurt i kromkę chleba posmarowaną miodem![]() A tak w ogóle to ja jajecznicę smażę z 10-15minut
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#244 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello, ja gotuję jaja na twardo
![]() Gaiaca rozbierają, dobrze, że mam jeszcze trochę we flaszce
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj dzień jajców w barze
![]() ![]() A tak w ogóle to muszę powiedzieć że mam nieziemskie problemy ze skórą na ryju,nogach.... Na twarz stosuje Differin+Davercin , na nogi davercin+benzacne i na pachwiny travecort.... Ale po tym Differin widzę różnicę tylko nieziemsko wypala twarz
|
|
|
#246 |
|
BAN stały
|
![]() Zyskałam godzinę, więc mogę celebrować śniadanie. Nawet się wybrałam rano do lidla po składniki. Byłam tam może z minutę przed otwarciem, a przy wejściu TŁUMY, chyba ze sto osób, już z wózkami, gotowych do startu. A w środku kolejki, zwłaszcza do pieczywa. |
|
|
|
#247 |
|
Nindżopesz
|
No i zeżarłam jajecznicę z mocno słonym serem i szczypiorkiem, om nom nom.
Rzucam hasło: fajny, tani, łatwodostępny (np. w Rossmannie) krem do paszczy. Żeby nawilżał, ewentualnie nieco natłuszczał i nie zapychał... Ostatnio miałam Ewę Naturę czy jakoś tak, chciałabym teraz spróbować czegoś innego. Gdyby przy okazji zwężał pory, rozjaśniał, napinał, wygładzał to już w ogóle super. |
|
|
|
#248 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Zwykły krem nawilżający - rozjaśniania i zwężania porów to ja bym od żadnego kremu drogeryjnego nie oczekiwała
|
|
|
|
|
#249 | ||
|
Mother of Cats
|
Cytat:
Zbankrutować z własnej woli na czym innym niż flakony - to zdecydowanie dobrze Cytat:
Mój tata - prawie 60 lat - ma z kolei zwyczaj wyskakiwać z nagła zza węgła i robić "huuuu!", a potem chichra się jak dziecko, widząc osobnika podskakującego ze strachu ![]() Toż to skwarki z niej chyba zostają
|
||
|
|
|
#250 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#251 |
|
Wtajemniczenie
|
No i chcę tego Gaiaca, czy nie chcę? I mogę kliknąć, czy nie mogę? Toż rozkminy mam... ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Jednak się zdyscyplinowałam: to znów ze 30 zł by było... ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- Teziak, zachciało mi się jajecznicy... ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Miłej niedzieli
|
|
#252 |
|
BAN stały
|
Ciekawy wątek.
Niestety sama prawda, aż przykro czytać
|
|
|
|
#253 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziś też dzwonili
![]() bo jak w weekend są szkolenia to ja muszę (tzn nie muszę, bo głowy by mi nie urwali, ale jestem taka że jak jestem za coś odpowiedzialna to nie umiem wyciszyć telefonu ) być w razie potrzeby pod telefonem. Na szczęście nie muszę tam być fizycznie, bo tego bym już nie przeżyła ![]() Cytat:
jak byliśmy na Kanarach ostatnio to też pogoda była beznadziejna pierwszego dnia, ale się szybko poprawiła Cytat:
![]() to ja dla równowagi zjadłam za Ciebie bułkę z serem Cytat:
pogięło ludzi ![]() Cytat:
![]() Znad resztek kawy
|
||||
|
|
|
#254 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. właśnie czytałam, że jakaś dziewczyna nie znalazła, dalej się w temat nie zagłębiałam. Ktoś jeszcze tak pisał? Mimo wszystko zerknę u siebie w Rossie. |
|
|
|
|
#255 | ||||
|
Panaroja
|
ja piekę na dobrość znaczy wbijam patyk i jak suchy wyjmuję .Wychodzi okrągły prodiż , więc pewnie normalna blacha prostokątna duża wyjdzie .
Cytat:
ja ostatnio zbankrutowałam na wszystkim , wprawdzie perfumuf też tam odrobinkę było , ale głównie cała reszta i to w głównej mierze wcale nie przyjemnościowa Cytat:
2. i o to chodzi ![]() 3.niestety wiążę to jeszcze z wrodzonym poczuciem humoru - ponuraki są stare od pieluszek .Cytat:
Cytat:
Kotha kocha tuńczyka w sosie własnym - wylizała pudełko i wchłonęła jeszcze parę kawałeczków luzem .Czyżbym musiała ją na ryby przestawić ? Zbankrutuję wtedy na ament i od razu Dziś dzień sprzątania , gdyż albowiem małż był wybył , ale wrócił i na szczęście prawie wszystko udało mi się zrobić zanim wrócił
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#256 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do pieczywa - żeby to jeszcze dobre było, nie wiadomo co tam jest pododawane No ale rozumiem, że na niedzielę ludziom zabrakło Cytat:
Cytat:
Macham znad zielonej herbaty i spadam zaraz znów korzystać z tej pięknej pogody Ps Też na śniadanie miałam jajecznicę
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2013-10-27 o 20:06 |
|||
|
|
|
#257 |
|
Zakorzenienie
|
Heja!
Mursz, Aileenn, fajnie macie ze swoimi rodzicami. U mnie dzisiaj jak w Bollywood - czasem słońce, czasem deszcz. Poza tym od piątku jestem na diecie mleczno - czekoladowej, ciekawe, kiedy mnie skręci. Jajecznicy bym se zjadła, ale nie mam ani patelni ani jajec.
|
|
|
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
|
|
|
|
#259 | ||
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam teraz ten i jest super, tylko nie wiem czy jest w Rossie.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
||
|
|
|
#260 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
#261 | |
|
Nindżopesz
|
Nom, ale też nie szkodzi.
Cytat:
![]() W Rossmannie zastanę? |
|
|
|
|
#262 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kupiłam go w Kierfurze w promocji za całe 2.50
Podobno jest w Drogeriach Natura.
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#264 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() evelajny zastaniesz , Bielendy nie jestem pewna , ale jest w Blue w uniwersamie . dla spokoju sumienia że się dba o się Byłam przed chwilą na dworze , ciepło jak latem i ciepluśki wiatr koniec śfiata nadchodzi czy jak ? taka tęperatura w końcu października
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#265 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Polecono mi to kupiłam Miała upiększać (nie zauważyłam) i nie zapychać (chyba nie zapchała).
|
|
|
|
|
#266 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ten zapach ma wyczuwalne nuty wodne..
|
|
|
#267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ad 2 poszukaj, może jeszcze nie wszystko wykupili Cytat:
za to zaczęło lać ![]() Ideu do kina na film który ponoć treści nie ma ale efekty som ![]() No nie fiem, nie jestem przekonana, mam nadzieję ze to nie będzie totalna strata kasy
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino Ty chora byłaś i nie wychodziłaś
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#269 |
|
grozi wypollizowaniem
|
fogle to pozdraiwam znad powrotu z gór, wziełam czapki,szaliki i rekawiczka, a w górach ze 25 stopni
![]() umarłam z upału 5 razy ...cały dzien w krótkim rękawku a pot sie lał strumieniami
|
|
#270 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O, a ja ostatnio, na parkingu przy jednej z galerii, wdałam się z tatą(również około 60 lat) w dyskusję, kto ma lepszy zryw i jest szybszy, co skończyło się wielce dojrzałą akcją "no to kto pierwszy dobiegnie do auta"... Cóż, tata wygrał walkowerem, gdy ja, chcąc ratować zakupy, które wypadały mi z rąk, zaliczyłam spektakularny ślizgowy upadek na trawnik ![]() Jak ktoś patrzył z boku, to nie wiem, co sobie pomyślał, ale i tak największy ubaw miał mój ojciec
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:02.

Mam jeszcze jogurt i kromkę chleba posmarowaną miodem

pogięło ludzi
i o to chodzi 
koniec śfiata nadchodzi czy jak ? taka tęperatura w końcu października