|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#241 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biega, skacze, motywuje- wątek JEŻOWY po raz XV plotkuje!
Kurdełe, martwię się.
![]() Dzisiaj rano widziałam się z TŻ (w sumie to spędzaliśmy razem czas od czwartku rano) i było z nim wszystko w porządku jeśli chodzi o stan zdrowia, pojechał do siebie. Około 16 napisał mi, że się jakoś dziwnie czuje, że mu zimno i że sobie zmierzy gorączkę, wyszło 38,5'C. Później nie mogłam się do niego dodzwonić, bo spał, ale pół godziny temu rozmawialiśmy i gorączkę miał już 39,2'C. Do tego okropny ból głowy, ciągle dreszcze itd. Kazałam mu wziąć tonę paracetamolu na zbicie temperatury i p/bólowo, zaraz będę próbowała dzwonić, żeby sprawdzić czy coś spadło... O 12 jak ode mnie wychodził to NIC mu nie było, żadnych niepokojących objawów czy gorszego samopoczucia...
|
#242 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jaki wątek znalazłam
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=757681Idę wypisywać słówka z ros., bo potem muszę się pouczyć funduszy z których nic nie zapamiętuję
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Mam dokładnie to samo z grzywką, nie wyobrażam sobie życia bez prostownicy. Ostatnio na całe włosy też, bo troszkę fryzjerka mi za bardzo obcięła i jak je zostawię naturalne to wyglądam jak Szopen aktogimka, i jak z TŻ? ![]() nicRu, czytałam ten wątek. W pierwszy poście za cechę uznał "buzia jej się nie zamyka", a koleś niżej "Przecież jak się buzia nie zamyka to zaleta Nareszcie pogoda się zmieniła! .
|
#244 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Swoją drogą ciekawe jest to jak ludzie postrzegają w świat. Z jednej strony kobieta nie chodząca w szpilkach nie jest postrzegana jako seksowna, z drugiej mój TŻ jest z osób uważających, że większość kobiet w szpilkach wygląda jakby miało zdeformowana stopę (efekt źle dobranej wysokości obcasa + nieumiejętność chodzenia), co budzi w nim raczej współczucie niż myśl "och, jaka super dziewczyna, zagadałbym" :P
|
#245 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się przyznam, że w szpilkach chodzić nie umiem i ich nie kupuję
. Delikatny obcasik owszem, ale wyższy? Ciągle mam wrażenie, że bym się zabiła idąc gdzieś, czy to na jakąś uroczystość typu wesele, czy to nawet w mieście. Nigdy też nie kupowałam sobie szpilek z tego powodu i z tego, że mam wrażenie, że się nie nauczę chodzić.Zimą szłam do kina z klasą, a przede mną moja koleżanka (typowa szkolna gwiazdeczka, kupa tapety na twarzy, ciągle spóźnia się na lekcje) w kozaczkach na MEGA wysokim obcasie, dramat jakiś. Nie dość, że się jej nogi trzęsły, obcas się kiwał na wszystkie strony to jeszcze co chwilę mało jej brakowało do przewrotu. Przyznam szczerze, że ledwo powstrzymywałam się od śmiechu
|
#246 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Moje ostatnie wyjście z domu w butach na obcasie skończyło się kupnem trampek
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Jutro będę podziwiała rewię wysokich obcasów, a o ustnych nie wspomnę
.
|
#248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj cały dzień leżałam do góry bambrem, jadłam czekoladę i czipsy. Wciąż ważę tyle samo(w sensie nie grubnę), a że mam okres to mam mega smaczki. Od jutro znów zdrowe jedzenie Czy to prawda, że nad morzem była wczoraj piękna pogoda? ![]() akto i jak Tżet |
|
|
|
|
#249 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Jak skończę omawiać słówka z kserówek to lecę pod prysznic
Moze się dobudzę do końca
|
#250 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
U mnie pogoda beznadziejna. Co do obcasow. Umiem w nich chodzic ale nie lubie. Wole trampki Mam jedne czarne szpilki naae Wieksze wyjscia. Akto. Jakies 3 tyg temu mialam dokladnie to samo, co Twoj Tz tylko u mnie w nocy goraczka skoczyla do 41. Prawie zeszlam. Poza tym zadnego kataru ani kaszlu. Okazalo sie ze mialam zapalenie pluc. Ale jakies lekkie bo 3 dni od brania anttbiotyku czulam sie jak nowonarodzona ![]() Ale iako osoba ktora moze 2 razy w zyciu miala wyzsza temp niz 38 to mam traume. |
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dziś na obiad do rodziców Tżeta, potem może rower jeśli pogoda się nie zepsuje.
W przyszłym tygodniu koniecznie jadę na zakupy ciuchowo-kosmetyczne, plus zrobię zakupy przez internet(moja ulubiona forma zakupów ), bo mam braki w pielęgnacji-w tym msc. stawiam na oleje i maski do włosów i szukam czegoś super na pazury bo są w fatalnym stanie. Polecacie coś oprócz odżywek typu Eveline? Może jakieś serum/maści? Z ciuchów i dodatków: buty, kurtka, portfel, torebka. Miałam to kupić w zeszłym miesiącu, ale były inne wydatki i wciąż mam braki w szafie
|
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
Hej.
U mnie pogoda beznadziejna. Co do obcasow. Umiem w nich chodzic ale nie lubie. Wole trampki Mam jedne czarne szpilki naae Wieksze wyjscia. Akto. Jakies 3 tyg temu mialam dokladnie to samo, co Twoj Tz tylko u mnie w nocy goraczka skoczyla do 41. Prawie zeszlam. Poza tym zadnego kataru ani kaszlu. Okazalo sie ze mialam zapalenie pluc. Ale jakies lekkie bo 3 dni od brania anttbiotyku czulam sie jak nowonarodzona ![]() Ale iako osoba ktora moze 2 razy w zyciu miala wyzsza temp niz 38 to mam traume. |
|
|
|
#253 | |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj na roczku chrześnicy faaaaajnie było [1=f88fd72a1baff1f55628bb9 023d16cbac19cdced_65c0250 28a53e;46288722]ja niby nie wyglądam aż tak źle, zapuścić zawsze można, bo później jak coś to mogę ją ściąć ![]() Mi dzisiaj nawet prostownica nie pomogła [/QUOTE]Trzeba było ją lekko spryskać lakierem ![]() Ja nieładnie wyglądam bez grzywki, bo mam wielgachne czoło ![]() Cytat:
aktogimka z TŻtem lepiej? Dzisiaj u mnie słoneczko piękne
|
|
|
#254 |
|
Zakorzenienie
|
lasesorze, ja też mam wielgachne czoło i grzywka musi być, do tego po bokach zawsze musi mi coś zwisać, nawet jak zepnę, bo mam brzydką i małą czaszkę
. Chociaż wtedy znowu będę wyglądała na 13, a teraz chociaż na 15 podskoczyłam ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Idę poczytać o współczesności i przebrnąć jakimś cudem przez streszczenie Potopu i Lalki (wybaczcie, ale Lalki nie lubię, dla mnie jakaś drętwa ta książka jest).
|
#255 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Shine, u mnie problemem są przesuszone paznokcie, ale jak tylko mam niepomalowane to wacikiem wcieram w nie olejek
|
#256 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jakoś się przemęczysz do tej matury z nielubianymi lekturami Też powinnam się pouczyć
|
|
|
#257 |
|
now or never
|
melduję, ze nad moim niebem chmurek brak i słońce sie pojawia
szpilki mam - a raczej większe obcasy - buty miałam raz na nogach - obtarły i dziękuję nieee :P
|
#258 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jeże
Śniło mi się, że byłam w ciąży i miałam już spory brzuszek, fajne to było
|
#259 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Dobra, kolejność ustawiona: do 16 rosyjski, o 16 czurczing, kupno wałówki a potem fundusze. A na koniec dnia obejrzę Lekarzy. A potem kolejny cięzki tydzień
|
#260 |
|
Miss Pudernica
|
Zbieram się na pociąg, pewnie będzie tłum, bo wszyscy będą wracać z majówki
![]() Przeczytałam ten wątek i z kilkoma rzeczami się zgadzam, szczególnie dot. charakteru. Za to wygląd typu blond włosy czy ciemna cera to kwestia dyskusyjna. Ja na przykład nigdy nie szukałam faceta wg wyglądowych wymagań, że ma mieć ciemne włosy, bo jak nie to jest aseksualny. Zawsze bardziej pociągał mnie charakter, poczucie humoru i przede wszystkim zainteresowania/studia i cele w życiu. Nie dogadałabym się z kimś, kto nic w życiu nie robi i tak mu wygodnie. Jedynie nie mogłabym mieć faceta niższego i brudasa, co nie zna pojęcia higieny osobistej i nie wie do czego służy odkurzacz w mieszkaniu. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#261 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Czytam sobie ten wątek na bieżąco i uderzyło mnie strasznie to podkreślanie cech wyglądu, na które nie mamy wpływu, np sporo osób pisało o dużym/małym biuście. Ok, jak ktoś ma A to powiedzmy, że chirurgia da radę i zrobi sobie B, ale jak ktoś ma naturalne E/F/G to co ma zrobić? Z tego co wiem, zmniejszanie biustu robi się tylko przy naprawdę ogromnych rozmiarach, kiedy jest zbyt duże obciążenie kręgosłupa. Tak samo z krzywymi zębami. Nie zawsze jest tak, że aparat wszystko załatwi, ja muszę się dodatkowo zoperować i zamierzam to zrobić, ale w tej chwili mnie na to nie stać. Czy to oznacza, że mam się nie uśmiechać? No nie, bo zaraz ktoś powie, że wiecznie nadąsana to też niedobrze Już i tak mam ogromny kompleks z tego powodu i uśmiecham się wyłącznie albo bez zębów albo tak, żeby było widać tylko górne (mam krzywe dolne dwójki).I moje ulubione: tylko kretynki łażą w szpilkach na zakupy i zakładają sukienki w zimie Zaczęłam się dzisiaj bać tej obrony
Edytowane przez 20160901857 Czas edycji: 2014-05-04 o 12:47 |
||
|
|
|
#262 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie w tym wątku jeszcze boli użycie słowa aseksualny, bo uczyłam się że oznacza osobie nieodczuwającą pociągu seksualnego do nikogo a nie kogoś czy coś, co nie jest seksowne :P
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2014-05-04 o 12:56 |
|
|
|
#263 |
|
Konto usunięte
|
No błagam, sukienki są niepraktyczne i niewygodne
Raczej powinno być aseksowny |
|
|
|
#264 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę wracać do W-wy ;(
---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
|
|
#265 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mnie się zawsze podobali bruneci z jasnymi oczami, ale nigdy nie było tak, że inny facet już nie mógł mnie czymś zainteresować. Mój TŻ przypadkiem ma ciemne włosy i jasne oczy :P Ot, farta miałam (albo on?).
|
#266 |
|
Miss Pudernica
|
Ale jakby nie miał, to byś się z nim nie spotykała?
a tam ludzie piszą tak, jakby to już dyskwalifikowało potencjalnego partnera. Albo z tymi cyckami, jak Nou pisze. Zresztą na początku znajomości można mieć mały biust, a potem ciąża i co, partnerka już nie jest atrakcyjna? Dla mnie niektóre wady to są takie wydumane, ciężko chyba mieć takie wymogi i żyć między ludźmi![]() Jestem w mieszkaniu, mamy nowego lokatora
|
#267 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pewnie zmusiłabym go do noszenia takich pirackich przepasek na obu oczach
Wypisalam mnostwo slowek, przerobilam sobie jeszcze raz oba teksty. Ide na czurczing, potem po chrupki i herbatniki i jak wroce to czekają mnie fundusze :<
|
#268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Oglądacie Must be the music? Moja koleżanka zachwyca się zespołem Piękni i Młodzi . Jeszcze zanim wystąpili w tym programie to ich znała i słuchała. No ale cóż, o gustach się nie dyskutuje. Prawdę mówiąc mam nadzieję, że to rapujące małżeństwo z kolegą wygra . Dzisiaj zamierzam obejrzeć, a potem spać, żeby coś ogarniać rano.Moim zdaniem matury powinny być o 14, wtedy mi się najlepiej myśli, a o tej 9 to mam wrażenie, że nie będę wystarczająco pobudzona. Już obmyśliłam plan na rozbudzenie .
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
annlynn no, fajnie było
![]() jak nastawienie przed jutrem? ![]() ja mam klepniętą pracę na wakacje
|
#270 |
|
Miss Pudernica
|
Właśnie, jak tam nastroje, maturzystki?
![]() Goszzi co to za praca?
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:35.

Do tego okropny ból głowy, ciągle dreszcze itd. Kazałam mu wziąć tonę paracetamolu na zbicie temperatury i p/bólowo, zaraz będę próbowała dzwonić, żeby sprawdzić czy coś spadło... O 12 jak ode mnie wychodził to NIC mu nie było, żadnych niepokojących objawów czy gorszego samopoczucia...

.
. Delikatny obcasik owszem, ale wyższy? Ciągle mam wrażenie, że bym się zabiła idąc gdzieś, czy to na jakąś uroczystość typu wesele, czy to nawet w mieście. Nigdy też nie kupowałam sobie szpilek z tego powodu i z tego, że mam wrażenie, że się nie nauczę chodzić.

), bo mam braki w pielęgnacji-w tym msc. stawiam na oleje i maski do włosów i szukam czegoś super na pazury bo są w fatalnym stanie. Polecacie coś oprócz odżywek typu Eveline? Może jakieś serum/maści? 

Już i tak mam ogromny kompleks z tego powodu i uśmiecham się wyłącznie albo bez zębów albo tak, żeby było widać tylko górne (mam krzywe dolne dwójki).
. Jeszcze zanim wystąpili w tym programie to ich znała i słuchała. No ale cóż, o gustach się nie dyskutuje. Prawdę mówiąc mam nadzieję, że to rapujące małżeństwo z kolegą wygra