|
|
#241 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część VI :-)
Szybkawolna ja to ci współczuję strasznie z tymi rewolucjami, przecież to jest straszne a u ciebie trwa tyle czasu. Mi się chwilę uspokoiło, ale nie jest tak tragicznie jak u ciebie, tyle łapią mnie takie jakieś bóle od pleców. A rodzić to ja nie chcę, jeszcze nie czas, mam tyle do zrobienia.
|
|
|
|
#242 |
|
Rozeznanie
|
mam nowa teorie co do skurczy
wywoluje je mj maż ![]() wlasnie do niego dzwonilam ze od 1,5 h jest spokoj i nic sie nie dzieje- rozlaczylam sie. Posiedzialam 2 min i co i to skuczopodobne cos ;P ale sraczka poki co ucichla ;p ostatnio byla okolice 11 :P i teraz czekam czy bedzie nastepny skurcz albo czy pojawi sie sraczka ;p pakuje torebke i jade na izbe :p oszolomic ich moimi doznaniami ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Tiera no do najprzyjemnijeszych przezyc w zyciu bym tego nie zaliczyla no i meczace i wczerpujace to jest ;/ pocieszam sie ze ponoc bole porodowe sa bardziej bolesne i ze jeszcze moze byc gorzej ;P choc momentami mam wrazenie ze gorzej byc nie moze
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
martha - to wy kupujecie nico plus ?? fajna cena !
aleksandretta- chyba lepsze opinie ma mura i sevilla... a tak szczerze powiedziawszy to nie ma co się męczyć z wyborem wózka, idzcie na spontan i wybierzcie to co wam się obojgu na samym początku spodobało
|
#244 |
|
Wtajemniczenie
|
szybkawlna noooo nareszcie!
daj znać czy IP była pod wrażeniem
|
#245 |
|
Raczkowanie
|
Ja się chyba wybiorę na ktg, w poprzedniej ciąży chodziłam regularnie od 37 tygodnia więc może teraz też powinnam. Ale wtedy to miałam krótka szyjkę, rozwarcie a teraz przecież wszystko pozamykane szczelnie.
|
|
|
|
#246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sevilla i Mura mieszczą się jak zdejmie się koło. A lupo jest zwycięzcą w kategorii wielkość stelaża bo na styk ale się mieści
|
|
|
|
|
#247 |
|
Wtajemniczenie
|
Keithlyn super, ze Cie wypuścili
nie rób więcej takich numerów :P kolejny raz to juz porodówka ale to za kilka tygodni ![]() Aleksandreta tez dziwi mnie czemu nie polecał bardziej mury, bo ma chyba lepsze opinie (moze lepsza prowizja) mura praktycznie sprzedaje sie sama ![]() my na szczescie nie musieliśmy mierzyć wózka do samochodów ale teraz patrząc, ze wozek piesek do tego torba i spakowanie na weekend moze byc problemem moje auto znacznie większe ale benzyna juz nie firmowa
|
#248 |
|
Wtajemniczenie
|
O kuźwa... kryzys mam... az sie poplakalam... małż zabrał chłopaków na dwór, a ja leze i odpoczywam bo kregoslup mi wysiadke zrobil calkowicie..
Szybka dobrze ze jedziesz, daj znac czy się kolejny bobas na swiat szykuje! Tyyyy ale Ty mialas na mnie poczekac! Noco Ty odwalasz ;D
|
#249 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Lola- no chciałabym chociaż te 3 tyg jeszcze wytrzymać tak mi się wydawało że mi nic nie dolega, czuje się świetnie to mogę wszytko zrobić. Zakupy, sprzątanie, gotowanie a tu guzik prawda....sytuacja zmienia się w oka mgnieniu, także dziewczynki nie przeciążajmy się ! no chyba że już na terminie jesteśmy
|
|
#250 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja od poniedziałku sprzątam chociaż nie wiem czy jestem gotowa, ciaza moze i tak ale ja to chyba nie potrafię sie na to przygotować
|
|
#251 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I wkurza mnie to, bo producent mowi ze jest to wózek miejski (!) a ludzie piszą że sie nie sprawdza w warunkach terenowych Wcześniej mialam 2w1 tako Captiva i byl beznadziejny. Po pół roku linki od hamulcow rdzewialy, zacinaly sie przyciski regulacji raczki i budki, dwa razy zlamala mi sie oprawka koła itd. A zas opinie miał dobre.... i bądź yu człowieku mądry ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#252 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#253 |
|
Wtajemniczenie
|
Keithlyn fajnie ze juz w domku jestes, nie ma to jak swoje wyrko
![]() Kochana ja się nie przeciążam, bo jest mi tak ciężko jakbym miała 101 lat i wazyla 101 kg... wszystko robię na raty... Dzisiaj ustalilismy z mezem ze juz nie bede chlopakow zawozic i odbierac, w ogole w auto nie wsiadam po ostatnim przywaleniu w auto na parkingu jestem rozkojarzona i źle mi się jeździ... Najchetniej do porodu pozostanę w domu... bo nawet ostatnio zepsulam dzieciom spacer bo juz stekalam bo isc nie moglam...
|
#254 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#255 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi tez kg przybywa, a w obwodzie nie U mnie siostra byla z ciachem ![]() Teraz zjem jeszcze jeden kawalek i sie klade przed tv ![]() Mmmmm...zaraz sprawdze czy mam kase i chyba zamowie ![]() Cytat:
![]() Keithlyn super, ze juz w domku ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Szybka dobrze, ze jedziesz daj znac ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Ela mam nadzieje, ze ta wysypka to nic powaznego. Ja po moim Gilbercie nikomu nie zycze wysypki w ciazy 6 tygodni mnie trzymal i na plecach jeszcze slady lekki sa. A tylko na dloniach masz?
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba jednak miał większa prowizje za sprzedanie innego wózka a za mura prawie żadna bo w Tosi (chyba tam byłaś? ) cenę maja niziutką ![]() W euro RTV tez maja tą politykę i proponują produkty, na których lepiej zarobią, szkoda bo sama pózniej nie wiesz co kupic, liczysz na rzetelna opinie a polecają Ci coś patrząc na swoje korzyści :-/
|
|
#257 |
|
Rozeznanie
|
Szybkawolna wspolczuje dobrze ze jedziesz.
Kasiu tez mnie kręgosłup nawala, mam nadzieję że szybko przejdzie Ci Tiera biedaku i Ciebie wzięło ![]() Ela moze cos Cie uczulilo? Ja mam wysypke na stopach ale to przez meza. Wstawil pranie proszku nawalil jak glupi bezdodatkowego plukania ehh wszystko trzeba tłumaczyć a najgorsze jak i tak zrobi po swojemu. Wczoraj mial kupic pampersy i chusteczki huggies w rossmanie to wzial nie te zielone natural care tylko takie bezowe pure a tam patrze sklad masakra, a czemu bo uslyszal kiedys ze aloes jest trujacy i z aloesem nie wezmie Edytowane przez GoniaaaS Czas edycji: 2014-10-11 o 17:19 |
|
|
|
#258 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no końcówka, a potem będziemy jak nowe! ja dziś też słabo, tż mnie irytuje.... ale to pewno przez to, że jestem taka ni chora ni zdrowa i jeszcze ta wysypka mnie wpienia, bo swędzi okropnie.... i boli... Cytat:
mam pod brzuchem parę krostek, ale skóra taka wrażliwa i na nodze z prawej strony takie siedlisko krostek, tak na wysokości majtek i jedna wyemigrowała nad kość biodrową w pas..... niby mało tego, ale wygląda okropnie i boli i swędzi okropnie........ grrrrrrrrrrrr ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Cytat:
mojego prosiłam żeby kupił sok w kartonie, zawsze kupujemy litrowe, bo mało tego idzie, ale mam chęć czasem, to pyta jaki konkretnie z wyrzutem, na co ja, zeby pomyslal jaki zawsze jest i taki kupił, a nie wszystko na tacy od do.... to kupił 2litrowy pomarańczowy...... nie wiem kto to wypije..... już pomijam etykietę i syrop glukozowo fruktozowy, on nie zwraca na to uwagi, ale do cholery, na złość kupił taki, chociaż dobrze wie jaki zawsze w domu stoi......przyszedł ja już nic się nie odezwałam, siedzę w kuchni z wapnem, przymulona, a on z tekstem "co? zły sok kupiłem?" ja na to, ze nie wiem kto wypije 2 l tego soku zanim się nie zepsuje, a on: "no powiedziałaś JAKIŚ sok, to kupiłem JAKIŚ sok".... także tak sobie dzis gramy na nerwach oboje, jedno lepsze od drugiego.... ![]() a wysypka, no nie wiem, tak jak pisałam wcześniej, ja nigdy alergii nie miałam, ani na proszki, ani na kosmetyki, ani na nic.... a wysypkę jakąś? chyba przy różyczce w przedszkolu ostatnio przynajmniej nie pamiętam żebym miała...ale upierdliwe to, swędzące...... jeszcze ubranie podrażnia....
|
|
#259 |
|
Rozeznanie
|
Aleaa serdeczne gratulacje twó synuś jest sliczny brawa,ze taka twarda byłas!teraz spełniło się jedno z twoich najskrytszych marzeń niech Wojtus bd dla was największą pociechą! Wywaliło mnie z butów po tej wiadomosci a mówiłam,mówiłam ze jak do końca weekendu któraś się podda to stawiam winko? zapraszam kochane,czas się napić i odstresować!mamy juz 2 maluchów i to takie niespodziewajki Nie odniose sie do wszystkich Sorki.. Szybka pusciłas srake na forum:-(wczoraj bylam poskładana:-(taki bol jelit i takie fontanny:-(porażka..dzis ranobylook wiec pojechała do szkoly ale bylam n lekkim prowiancie a teraz zjadlamobiad i znow luźna guma:-( w szkole wszystko pozłtwiałam i jak dam rade to jRo tez pojade to tylko 5 godz.wszystkie laski sie w glowe pukały,ze jeszcze jestem.tak zazdroszcze tego mluszka,ze od jutra zaczynam z tz puf-puf Mauska wróciła,prezenciki dla Frania,kropelki sab simplex a dla mnie slodycze,duzo słodyczy i sledzie w pomidorach wlasnie wcinam giotto ale juz mysle o tych sledziachNa bank znów bd sraka ale jestem w stanie poświęcic raz kakaowe oko
|
#260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#261 |
|
Zakorzenienie
|
Ela no pij to wapno, moze przejdzie
ja tez nigdy uczulen nie mialam, a tu takie dziadostwo mnie zlapalo. Dwoch dermatologow musialam odwiedzac. Esti no to dalas rade co tam Franko za prezenciki dostal? ![]() Monian czekam na pizze wszystko przez Ciebie
|
#262 |
|
Zakorzenienie
|
Cos mnie CMI w podbrzuszu
![]() Mama jechała z tata na IP bo znowu miał ciśnienie wysokie,pomimo ze wziął tabletke ![]() Esti padlam Aleksandreta lupo comfort to był mój faworyt od poczatku,gdybym nie zaczeła oglądać innych wózków to na pewno bym go kupila
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
Czekoladka czyzbys byla kolejna, ktora bedzie siedziec godzinami na tronie?
|
#264 |
|
Rozeznanie
|
Ela niestety z wysypką nie pomogę.Nie pokropkowało mnie
Kasia ja kiedys pisałam o takim bolu-myslałam ze to stanik ale nawet bez bolalO.smarowałam amolem a przy usg prosiłam by gin tam glowicą najechał.akurat byla tam glowa mlodego..uciskała na żebra. Potem pare dni spokój i znów.od 2 msc nie boli i nie uciska.moze u cb dupka małej albo nogami cie traktuje? Jak ja nie lubie pisac z tel..marakra..
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
esti - padłam z twojego posta
ej kobietki nie ródźcie już , dopiero początek października
|
#266 |
|
Rozeznanie
|
Manieczka. Jest ręczniczek z kapturkiem,milusi kocyk,2 smoki,spodenki ,śnieżnobiały misio-przytulanka
![]() Czekoladko zdrówka dla taty.chodz z szybką i tiera zrobimy obrady okrągłego klopa ![]() Dziec szaleje a mnie skurcz-e-byki łapią esti zapraszamy do wielkiego brata..gorące klopy cz.3:-(
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
Esti, co za teksty!
padlam
|
#268 |
|
Raczkowanie
|
Esti
|
|
|
|
#269 |
|
Rozeznanie
|
Keithlyn a ty sę juzdobrze czujesz?odpoczywasz?
A ja dzisiaj dam plusa mojemu tż-zrobił mi taką wyprawk Do szkoły jak na wycieczkę dzieckado warszawskich łazienek.minusa dam mojej smarkatej siostrze-bo bierze moje najlepszejsze ciuchybez pytania.helołł ja w tym bd chodzila po ciąży:-P
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Kurde albo jakiś wirus albo sezon na porody skoro co chwilę któraś do wc biegać zaczyna. Ja idę zaciskać nogi bo nawet koszuli bym nie miała do szpitala.
Esti fajne prezenty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Sevilla i Mura mieszczą się jak zdejmie się koło. A lupo jest zwycięzcą w kategorii wielkość stelaża bo na styk ale się mieści
nie rób więcej takich numerów :P kolejny raz to juz porodówka ale to za kilka tygodni 

moje auto znacznie większe ale benzyna juz nie firmowa 

01.06.2013
ja tez nigdy uczulen nie mialam, a tu takie dziadostwo mnie zlapalo. Dwoch dermatologow musialam odwiedzac.