|
|
#241 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XXII)
Cytat:
|
|
|
|
|
#242 |
|
Zakorzenienie
|
Nancy widze ze tosty nadal sa na yop liscie od wielu tygodni??
Ezzo a co to za przypadek? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#243 |
|
Zakorzenienie
|
Co do tostow: mówisz o takich normalnych z chleba tostowego?
|
|
|
|
#244 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah trochę pomogłam losowi ze względu na ten cholerny ból w trakcie karmienia. Nie byłam w stanie tego wytrzymać
Marsi u nas tosty dziś zjadł pierwszy raz w życiu ![]() ---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Debrah bułka przekrojona na pół z serem i szynką zapieczona w piekarniku chleba tostowego w sumie mu nigdy nie dawałam.
|
|
|
|
#245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#246 |
|
Wtajemniczenie
|
Czemu pomyślałam o psychiatrze?
Kiedyś na zajęciach mieliśmy film o dzieciach chorych na psychoze , i jak widzę Mychę w histerii to widzę przed oczami ten film ![]() Strasznie się martwię , poczekam jeszcze co powie nam neuro bo może to zwykły problem z SI lub po sportu temperament . Nie wiem czy uda mi się nagrać filmik bo muszę ją trzymać by nie zrobiła sobie krzywdy . Przepraszam że tak ciągle o sobie Ale ja ostatnio o niczym innym nie myślę , a już się cieszyłam że było lepiej |
|
|
|
#247 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo ja wiem, odkad nie chodzi do zlobka to w ogole wstaje pozniej, no i zrezygnowalismy z tej drzemki w ciagu dnia jednak. Wczoraj wstalismy po 9, w dzien zasnal w hustawce
na 30min i szalal potem do polnocy. W rezultacie dzisiaj spalismy do 11, i padl na stole o 18:30. Godzinowo wychodzi tak samo jak mial drzemke, po prostu po zlikwidowaniu jej spi dluzej rano. A co za przypadek? Zaciekawilas mnie.
|
#248 |
|
Konto usunięte
|
Lenova, a może ktoś inny by nakręcił? Ale wiesz, nawet nie chodzi o jej akcję jakąś, a zwyczajnie o zachowanie, zabawę. Codzienność jakąś.
|
|
|
|
#249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nancy : bo moja sprobowała kiedyś tosta takiego z chleba tostowego właśnie (tylko ze samego bez sera, bo ona sera nie zje, połączeń takich w ogóle ) i dałaby się za to pokroić bo kocha wszystko co chrupiące ale ze takie pieczywo to syf jest to staram się nie dawać i robię jej grzankę właśnie ze zwykłego chleba. Bardzo lubi np chleb otoczony w jajku - |
|
|
|
|
#250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Marsi syn mojej koleżanki cierpiał jak sie okazało na białaczkę,nie chciałam tego pisać, bo to zdecydowanie skrajny przypadek, dlatego bardzo proszę sie tym nie sugerowa. Natomiast dziewczyna uczula wszystkich wokół, żeby nagle i zdecydowane zmiany w ilości snu kontrolować. ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Nancy a ty jesteś pewna z tym wykluczeniem ciąży? Spóźniające sie @, ból podczas kp...
|
|
|
|
|
#251 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Szaja - boskie te pomysly!!! chyba kupie laminarke i ta folie i bede cudowac |
||
|
|
|
#252 |
|
Konto usunięte
|
No właśnie tak dumam, co wymyślać do pracy
laminarka w szkole, tylko folię musze mieć.
|
|
|
|
#253 |
|
Zakorzenienie
|
ezzo tak, jestem pewna, ból podczas kp odczuwam od kilku miesięcy już.
|
|
|
|
#254 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Skoro godzinowo wychodzi podobnie to nie masz sie czym martwić. Zazdroszczę moje nigdy samo nie usnęło ![]() Aaa nie chwaliłam sie... Wczoraj był koniec miesiąca,niania dostała kasę jak zwykle, troche nawet więcej bo wyszła wczesniej bo sie złe czuła,święta itp. A dzisiaj w południe dostałam sms,ze bardzo mnie przeprasza,ale maź jej juz nie pozwolił u nas pracować (!!!) i wyjeżdża z nim do Niemiec! Kobieta pracowała u nas 3 miesiące, tydzień temu chciała podwyżkę- dostawała 9zl za godz, wiec jak na nasze miasto to cena bardzo przyzwoita,cieżko ludziom dogodzić. szkoda mi małego,ze juz sie zdarzył przyzwyczaić i ciocia poszła, ja miesiąc przed porodem jestem,wiec nieciekawie i musimy cos wymyślić. |
|
|
|
|
#255 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Insolito cudnie wyglądasz Lenova trzymam kciuki, żeby to tylko Twoje przypuszczenia były ![]() Szaja fajne to to! Misia zdrówka dla Hani ![]() Nancy no to oby to był początek dobrego jedzenia ![]() Nie umiem się ogarnąć z tą zmianą czasu ciągle, jak byłam młodsza to tak tego nie odczuwałam ![]() Ezzo o kurde! To współczuję, szukacie teraz kogoś na szybko? Edytowane przez szklanka19 Czas edycji: 2015-04-01 o 22:29 |
|
|
|
#256 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja myłam w piątek - Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50890921] Mnie dzisiaj uraczono info, i mam nadzieję, że to nie okrutny żart, że moja klasa będzie podzielona i będą 2 mniejsze od września.[/QUOTE]No to oby nie był żart ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Jak idziecie do neuro, to może tak jak u nas, da Ci od razu skierowanie do psychologa.. Kochana, dobrze będzie Cytat:
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2015-04-01 o 22:32 |
|||||||
|
|
|
#257 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Szaja, Ty to jesteś, super masz pomysły Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo
|
|
#258 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah- ja wiem, że ciężki kaliber nie mówię że Blanka to ma ale po prostu jak na nią patrze to mi się tamto przypomina. Kilkuletnie dzieci krzyczące w gorączce, że coś widzą,słyszą, trzęsą się sa agresywne ,taki wzrok nieobecny .
Szaja-nie mam nowego żadnego filmiku ale tu jest sprzed dwóch miesięcy jak się bawi:https://www.youtube.com/watch?v=h3gSeZl7q0I A podczas histerii wygląda tak https://www.youtube.com/watch?v=p7To9_IqlsQ ale krzyczy głośniej i tarza się po całym pokoju,do tego taki przestraszony wzrok no i jej "akcja" trwa minimum 40 min. No i jej się to zdarza ostatnio 3-4 razy dziennie. Hje- nie chciałam Cię nastraszyć ,skoro byliście u neuro i nie doszukiwał się podobnych rzeczy na pewno jest ok. |
|
|
|
#259 |
|
Zadomowienie
|
Szklanko szukam kogoś,ale chyba bardziej w charakterze pomocy domowej,ale tez kto sporadycznie zajmie sie dziećmi.ja i tak będę w domu do końca roku,ale muszę byc na bierząco z niektórymi sprawami i popracować troche przy komputerze bede musiała od czasu do czasu,takze podejście do dzieci musi byc. Wole więcej czasu poświecić dzieciakom niż latać ze ścierka po domu,takze może i dobrze sie złożyło.
A co u was słychać? |
|
|
|
#260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znajdziecie kogoś napewno. |
|
|
|
|
#261 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie doszukała się, bo na razie zrobiła tylko wywiad, wysłała na eeg i do psycho, i dopiero za miesiąc idziemy znowu, i wtedy będziemy wiedzieć cokolwiek |
|
|
|
|
#262 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ba co lepsze istatnio jak robilam Leosiowi to o Was myslalam hyhyhy Ezzo wspolczuje Hje bingo bo to test po mojej Slonince ![]() Lenova idz do psychologa, moj S mial histerie po 2-3 h nie szlo nawiazqc z nim ZADNEGO kontaktu nawet raz bylo pogotowie Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#263 |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;50896096]No właśnie tak dumam, co wymyślać do pracy
laminarka w szkole, tylko folię musze mieć.[/QUOTE]![]() a czy wam tez czas jakos tak szybciej leci? szczegolnie popoludniu, nie zdaze zerknac na zegarek a tu juz 19, szok dla mnie! |
|
|
|
#264 |
|
Zadomowienie
|
Marsi, a ty masz u siebie jeszcze ta kobietę do pomocy? Moze możesz mi podpowiedzieć jak to cenowo u was wyglada i ci wchodzi w zakres prac.
|
|
|
|
#265 |
|
Zakorzenienie
|
Ezzo tak,jutro napisze Ci pw
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#266 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryczku, tak, z tym zapieprzaniem czasu mam to samo
|
|
|
|
#267 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#268 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pięknie wyglądasz <3 |
|
|
|
|
#269 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Trudno się w sumie dziwić, że się martwisz, ale trzymam kciuki, żeby wyszło, że jednak wsio okej. ![]() Cytat:
, o ja pierniczę. To ja myślałam, że moja Oliwka przegina pałę, jak czasem w nocy miewa lęki 10minutowe (zaznaczam - czasem, bardzo rzadko, raz na kilka miesięcy, jak ma jakiś intensywny dzień). U nas histerii w dzień nie ma wcale, nigdy, czasem mała popłacze, gdy życie nie idzie zgodnie z jej planem albo coś, ale to trwa minutę i nie jest to żaden atak histerii... Współczuję takich przeżyć.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2015-04-01 o 23:48 |
||||
|
|
|
#270 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, a chleb w jajku na czym robisz? Bo jak kilka razy na maśle próbowałam, to tak masakrycznie suchy wychodził, że..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

zazdroszczę takich artystycznych zapędów 
na 30min i szalal potem do polnocy. W rezultacie dzisiaj spalismy do 11, i padl na stole o 18:30. Godzinowo wychodzi tak samo jak mial drzemke, po prostu po zlikwidowaniu jej spi dluzej rano. 

nie trzeba bedzie myc okien od zewnatrz 

:
Trudno się w sumie dziwić, że się martwisz, ale trzymam kciuki, żeby wyszło, że jednak wsio okej.