|
|
#2671 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: jak schudnąć?
Nie wiem co mi się dzieje w komputerze ,chyba znowu złapał wirusa...
|
#2672 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj dziewczynki Kochane, jakos gwarniej sie zrobilo i cieplej w eterze gdy juz jesteście.
maro Kochana, boleje nad faktem stracenia wczorajszej "okazji', ale sama zapewne wiesz, jak jest gdy czlowiek |
|
|
|
#2673 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie jak widzicie Kochane, juz nie takowe warunki perfekcyjne jakie bywały, co chwile musze zmniejszac ekran lub wylogowywac się z systemu, ale to szara rzeczywistośc i kolejna farsa w moim życiu.
Maro Kochana, boleje nad stracona "okazją" powtarzam tę parafrazę celowo , bowiem cos ucieło moją wypowiedź. ja też miałam badrzo męczący dzień, a idzisiejszy, a myślę , że i kolejne do iddylii zawodowej - należeć nie będzie. Ale Kochana, co sie odwlecze, to nie uciecze. Całuję Cie badrzo mocno |
|
|
|
#2675 |
|
Wtajemniczenie
|
Toogro Kochana,
wiem, jak to jest byc samotna Matką, ale taka widac dola nasza, głowę nalezy tzrymać wysoko i nie poddawac się. kochana Twoj TŻ zapewne stanie na wysokości zadania, a jeśli nie , to boleć też nie ma nad czym, bowiem święto to jest tylko symboliczne, a miłośc zas jest codzienna. Całuję Cie i odzywaj się |
|
|
|
#2676 |
|
Zadomowienie
|
Switezianko kochana witaj Moj Skarbie
Tak bym chciala z Wami posiedzieć i poplotkować ale nie mam czasu. ![]() Goni mnie termin a potem wychodzimy z mężem ![]() Jutro będę dluzej na pewno Jeszcze raz życze Wam miłego dnia ![]() Choreńkim życzę szybkiego powrotu do zdrowia ,a zdrowym życze żeby byli nadal zdrowi
|
#2677 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodko Kochana,
boleje nad twoja choroba, ale mam nadzieję, że masz się juz lepiej, a Corcia też powoli nabiera sił. zazdroszczę Ci tej figurki, ja się odchudzam, pilnuję diety, ale jakoś cieżko schodzą ze mnie zbedne kliogramy. Odzywaj sie Kochana i pisz co u Ciebie ciekawego? |
|
|
|
#2678 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana,
tez najserdeczniej Cię witam. jak Ty się Kochana pojawisz, to jakby promienie słoneczne oświetlały twoje słowa, a dobroczynne ciepło emanujące z twojej wyjatkowej osobowości - ogrzewa nas wszystkie i robi sie tak milutko, rodzinnie, cieplutko i błogo - Ty Nasz Kochany Promyczku. Cieszę się, że spędzisz ten dzień w wyjątkowo miłej i miłosnej atmosferze. Całusy dla Twojego Męża za to, że jest taki doskonały. Bądźcie dziś wyjątkwo szczęśliwi i radośni i cieszcie się sobą. Będziemy wam kibicowac Kochana. Całuję Cię bardzo mocno |
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja - ponieważ nie mam z kim - również nie obchodzę tego święta jakos specjalnie. A zreszta jestem tak pochłonięta pracą i swoją jeszcze niepowstałą kapitalistyczną firmą z udziałem samych rumianych chłopów, że nie mam czasu na nic. W sobotę mam pierwsze spotkanie organizacyjne z całą chmarą wspomnianych wyzej i mam stresa
Switezianko, pozwolę sobie zapytać o spotkanie które miało się odbyć miedzy Toba a Twoim obecnym... Chyba nic nie wspominałaś o tym, albo ja pominęłam...(jeśli tak to przepraszam, a jeśli nie chcesz pisac to tez ok)... |
|
|
|
#2680 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewku Moja Kochana Prześliczna Dziewczyno,
te rumiane chłopy juz tak Ci zapadły w poświadomośc, że uwolnić sie od owego obrazu nie możesz i słusznie niech Ci towarzyszy, skoro brewerie dodatkowe chcesz z nimi jeszcze w weekend wyprawiac i to w celach rozwoju kapitalistycznie , krwiożerczej firmy własnej, ale Kochana Piekna jestes zjawiskowo, to i chłopy się zleca ze wszystkich stron i wspierac Twoją krwiożerczą firme będą z wielkim zapałem, co by tylko w Twoje piękne oczęta popatrzeć. Co do mojego spotkania z osoba pzrze Ciebie wymieniona Moja Kochana, to owo huczne wydarzenie miec będzie miejsce pod koniec miesiąca i będzie tylko międzylądowaniem w formie metaforycznej i dosłownej. Ale Moja Kochana , nadzei wielkich w spotkaniu owym nie pokładam, sądząc z pzreprowadzonych rozmow mam wrażenie, że nadal będize chciał wszystko pzreciągac w nieskończonośc - a ja doprawdy juz tego nie chcę. |
|
|
|
#2681 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
marzę o normalności i normalnym uczuciu, w ktorym dwie strony dają z siebie pzrynajmniej po równo. Swięta dzisiejszego Kochana też nie obchodze, bo i nie mam z kim, ale mile gesty mnie dzis spotkały i niech tak zostanie, milo, ż eludzie czasem widzą nasze pozytywne cechy. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2682 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tego co wiem to Ty też nie masz zbyt obfitych kształtów,zapewne jeseś szczupłą osóbką ,a co najwyżej troszeczkę w niktórych miejscach usadowiło się troszeczkę tłuszczyku i trzeba troche pogimnastykować się i już!!!
|
|
#2683 |
|
Wtajemniczenie
|
Dodko Kochana,
zaiste masz racje , że w naszym wieku trudno pozbyc sie pewnych zmian trwałych w figurze. Obiecuje Kochanba, że byc moż ena wiosnę, gdy juz znajdę własny kąt, zacznę ćwiczyc i to sumiennie. Nie chcę sie tlumaczyć, ale narazie jest to w moim pzrypadku niemozliwe. To Ty jesteś szczuplutka, ja mam tyłek i fałdki i oponlki, ktorych bardoz nie lubie |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też potrzebuje stabilizacji. I marzę o niej - w tej chwili głowę zajęłam sobie nowymi przedsięwzięciami i jakoś mi tak lżej nie mając czasu na myślenie o swojej samotności. Ale gdzieś tam w duchu boje sie tego upływającego czasu, latka lecą...
Ech, musimy sie w końcu wybrać na te łowy
|
|
|
|
#2685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
#2686 |
|
Wtajemniczenie
|
Starsza Pani, Moja Kochana i Droga,
zaszczycona jestem, że skreśliłaś do mnie Kochana kilka słów w rzeczonym poście. Niestety wiele sie działa w trakcie mojej nieobecności w nasyzm wątku i niestety umknąc mi cos musiało, z co z całego serca Cie przepraszam i kajam się pzred Tobą w wielkiej pokorze , z prośbą o pzrebaczenie. Kochana Starsza pani, doprawdy jeste nam badrzo miło, że do nas zaglądasz, niestety zbyt rzadko . Zarza napisze. |
|
|
|
#2687 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co Ty sobie myślałaś,Gwiazdeczko ,że tylko Ty masz ![]() Ciągnie mnie do Was jak do magnesu, Robaczki Moje wszystkie Cytat:
,bo w wieku 40 lat jeszcze trudniej zrzucić parę kilo
|
|
#2688 |
|
Wtajemniczenie
|
Kochana Starsza pani,
wybacz błędy literowe w moich postach, ale śpieszę się strasznie by pzrekazać wam swoje ciepłe słowa |
|
|
|
#2689 |
|
Wtajemniczenie
|
Nikus Kochana, Ty szczuplutka jestes i zgrabniutka, żadnych oponek i zbędnych kilogramów nie zobaczyłam w Twojej ujmującej postaci.
Tez nie potrafie sieod was oderwać, a praca czeka i warunki juz nie yakie komfortowe. Baw się dzis dobrze MOja Przyjaciołko |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2690 |
|
Wtajemniczenie
|
Lewek Kochana,
,usimy koniecznie wybrac sie na polowanie. Nie tylko w celach wybitnie matrymonialnych, ale pzrede wszystkim w celu oc zyszczenia naszego ducha i zabawienia sie setnie i do rana - należy nam się, czyz nie?
|
|
|
|
#2691 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie, że sie nalezy! Wiele innych rzeczy rónież nam sie nalezy
|
|
|
|
#2692 |
|
Wtajemniczenie
|
o tak Lewek Kochana, ja badrzo bym chiała wreszcie zrobic cos dla siebie. Tylko sąłba charakterologicznie jestem
|
|
|
|
#2693 |
|
Zakorzenienie
|
Muszę juz uciekać Kobitki. Miłego popołudnia życzę!
|
|
|
|
#2694 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też uciekam , nikogo nie ma, ale dzis mialam fazę monologową.
Trzymajcie sie Kochane jeśli tu któras dzis zajrzy. trzymajcie się cieplutko i świętujcie godnie dzien świętego walentego, niech otacza Was miłość na zawsze, zrozumienie, cieplo i wsparcie, czego wam z całego serca zyczę |
|
|
|
#2695 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny kochane czy poczęstujecie mnie również swoimi fotkami???????????????
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
robota mi się mnoży, już zaczynam niewyrabiać , wszyscy dzwonią i czegoś chcąja chcę świętego spokoju! i spać bym chciała! i co to za święto? i wogóle marudzić mi się chce!!!! |
|
|
|
#2697 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Baby
dziś od rana w galopie dopoiero teraz mam trochę czasu, a Was niet Toogranadal nie mam Twoich zdjęć dodkat podaj mi maila na pw to się wymienimy
|
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
dziś mam wolne od diety, nawpindalałam się serów, napiłam się wina, wciągnęłm szarlotkę z lodami, a teraz się alkoholizuję metaxą, pycha jutro wracam do normalności czy ktoś się ze mną napije? mój mąż odpadł po winie, udaje intelektualistę i czyta a ja trochę pracuję, ale już mi się kolory mylą, czas albo wytrzeźwieć (NIE!!!), albo jeszcze się napić (TAAAK!) no to zdrówko |
|
|
|
#2699 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sunia byla cudna, taka słodka, ze nie wiem, komu by nie złamała serca
|
|
|
|
|
#2700 |
|
Raczkowanie
|
[quote=switezianka;3694098]
Bello Kochana, nasza Cudowna Istoto, eteryczna i ze wspaniałym dobrym i czułym serduszkiem. Co Tam u Ciebie słychac Kochana? Z pieseczkiem spełniłaś swój ludzki obowiązek. A uderzając w weselesze akordy , to jak tam postepouje twoja deprawacja społeczna w towarzystwie uroczego nauczyciela języka włoskiego? Tęskniłam. Kochana Świtezianko, z pieskiem miałam kilka szczęśliwych chwil i nieprzespaną noc, ale spoko, suczka słodka i taka kochana, że niczego nie żałuję. Właściciele się odnaleźli, wyglądają na spoko ludzi, także śpię spokojnie Nauczyciel powoli łamie mi serce Jak mamy lekcję, to staram się wgapiać w kserówki, bo jego widok mnie dekoncentruje No takiego przystojniaka to dawno nie widziałam Spotkajmy się na tej pizzy zanim wypadną mi śliniaki!!! I tu apel do wszystkich warszwianek i mieszkanek okolic!!! Świtezianko, Ty jako dusza towarzystwa, zarządź, gdzie i kiedy!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.