|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Niezłe z nas gagatki, lipcowo-sierpniowe dwulatki cz.XIII
Cytat:
|
|
#2672 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() my jak bylismy w niedziele odwiedzic klientke malza jak jej sie knajpa kreci no i przy okazji zjesc to Werka trjakotala jak najeta a to ze chce siku a to ze chce herbaty albo ze chce rysowac kreda na tablicy no normalnie nie moglismy porozmawiac z ta babka i pozniej oczywiscie Werka zaczela z ta pania rozmawiac jakby ja znala nie wiadomo ile no az w koncu babka zapytala mnie ile mala ma lat 3- 3,5? a jak mowie ze dopiero skonczy 2 latka- to nie wierzyla i powiedziala ze 1 raz spotyka dziecko ktore w takim wieku jest tak rozwiniete bo niektore 3 latki ktore ona zna to dopiero zaczynaja gadac , no i pochwalila ja ze wola sikudumna bylam oczywiscie ![]() Karo nam pomaga bepanthen i clotrimazol Aga super ze Alan zniosl dzielnie bilans i badania Magi bedzie dobrze ![]() Unholy udanego wypoczynku P4w tez kiedys kupilam jeans w pospiechu w reserved i rzadko je nosze bo splaszczaja mi dupe najadlam sie ruskich i pekam.........dzisiaj moj 30dc a gdzie @ dodam ze wpadke wykluczam
|
#2673 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie mam sil nadrabiac wiec tylko pobieznie
Cytat:
po to wlasnie sa poprawki ja mialam kilka nie wiele to zn widac, ze cos tam jest ale slabo jak chcecie moge swoje wrzucic Cytat:
w garnku?musisz to przelac do wyparzonych garnkow i postawic gorace do gory dnem tak tak, owoce puszczaja sok i robi sie taka zupa, ale to potem zgestnieje a robilas probe lodowkowa? wyszlo czy nie?
|
|
|
#2674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie martw się, ja zawsze powtarzam, ze nie są wazne życzenia w urodziny czy imieniny, ale troska na co dzień Cytat:
tak sobie myślę, ze zawód linergistka jest stworzony dla mnie tylko kurka jest jeden problem - kurs z urządzeniem kosztuje 13 500 zł
|
|
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
nam mowila pielegniarka ze w ciagu 2 mcy jak dziecko skonczy 2 latka
dobranoc
|
#2676 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() właśnie ten clotrimazol kazała nam używać Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:22 ---------- Cytat:
|
|
#2677 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() ale jaki zarobek potem ![]() moje "oka"
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki, właśnie czytałam wątek wizazowy na temat tego makijażu i widziałam tam Twoje fotki
teoretycznie po 20 zabiegach za 650 zł się zwraca ![]() ale jak czytam o tej analizie kształtu brwi to nie wiem czy jednak chce ![]() ale jak miałabym 13 000 to pewnie bym poszła
|
|
#2679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Niewiele
, ale chęć poprawy się liczy![]() Cytat:
![]() Co do sukienki-bardzo mi się podoba, ale rzeczywiście dla wybitnych szczuplaków tylko. Magi kochana ![]() Oby to tylko zanieczyszczenie Cytat:
Co do imienin-przykro mi kochana , ale ja np. nawet o mężowych nie pamiętam Kompletnie nie przywiązuję wagi do imienin.Cytat:
![]() Wiem, że jesteś dumna z Werki, my też jesteśmy, bo na pewno jest dzieckiem nieprzeciętnym pod tym względem, ale czy na pewno musiałaś teraz o tym? W sensie teraz, kiedy Dziewczyny rozprawiają o tym, jak mało ich dzieci mówią, że tylko mama/tata/i si ewentualnie... I dodajmy - martwią się, że tak mało, bo to jest kwestią kluczową. Po Twoim poście ja poczułabym się jeszcze trzy razy gorzej.Svi górne fajne *** Dzień dobry Na powrót-ciemno, deszczowo i ogólnie mam dość już tego lata ![]() Ciekawe jak Ola ![]()
|
|
#2680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlaczego rozczarował? A od dziś miało być afrykańskie powietrze
|
|
|
#2681 |
|
Zakorzenienie
|
Zasilacz doszedł i nie pasuje Nadaję z Małża kompa. Pojechał zawieźć babcię do lekarza, jak wróci zbieramy się w drogę i tak pada. Kupimy może trampolinę i wymienimy ten nieszczęsny zasilacz. Ale dzięki temu, że go nie mam to jest błysk w domu jeszcze tylko okna i drzwi Dobrze, że okna odpuściłam bo też u nas pada.Ola dojechała jak będę wiedziała coś więcej to dam znać ![]() |
|
|
|
#2682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jak sprawdzałaś? ![]() Ja czekam na filmik rowerowy Zulki ![]() Najważniejsze
|
|
|
#2683 |
|
Zakorzenienie
|
Zdecydowałam, że wezmę uniwersalny bo jeśli kiedyś tam laptop padnie to zasilacz zostanie. Było napisane, że pasuje do 99% lapków, no i mój znalazł się w tym 1%
aaa i chciałam dodatkowo z wtyczką do samochodu, no to mam Wzięłam za pobraniem i wpisali za dużą kwotę pobrania i jeszcze kurier (raczej kurierka) mnie wkurzył, że zadzwoniłam ze skargą
|
|
|
|
#2684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki za info
|
|
#2685 |
|
Zadomowienie
|
Czesc
Svinecko mi zalezalo zeby to wyglądało naturalnie, u Ciebie sa to kreski ozdobne ja bym się zle czuła w takich.
|
|
#2686 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noc ciężka, bo ciągle jej się przypominało/śniło i wciąż płakała teraz już lepiejehhh a mi się jakoś przykro zrobiło, bo ja zawsze pamiętam o najbliższych i jeszcze przypominam jednemu o drugim żeby nie wyszło że właśnie nie pamiętają ![]() Cytat:
dokładnie tak...jak wróciłyśmy do domu to dziadzi ze łzami w oczach pokazywała gik.. Najpierw dok zbadała do szczepienia, a jak zapytałam czy mogę się umówić na bilans to stwierdziła że zrobimy od razu...że mam pielęgniarce powiedzieć a ona resztę zrobi...no i wygladało to tak że zadała kilka pytań, z odpowiedziami tak/nie, zmierzyła, zważyła i koniec bilansu...wszystko w normie...ale myślałam ze jakoś dok dokładniej coś sprawdzi a tu kwestionariusz i koniec ![]() Dziękuję bardzo ![]() Cytat:
|
|
#2687 | |
|
Wtajemniczenie
|
magi kochanie może to jednak rzeczywiście zanieczyszczenie
i nie smutaj się tak, wszystko będzie dobrze ja wiem ze Ci teraz źle bo każdej z nas by było ale musisz uwierzc że niedługo zaświeci nad Wami słońce ![]() Cytat:
przedwczoraj jak się skapła to taki był krzyk że Pani nas bez kolejki wpuściła Co do sudecremu to ja go bardzo lubiłam, teraz używam od przypadku do przypadku bo Zuza bez pieluchy to nie potzrebuje ale wcześniej tylko jego używałam a clotrimazol tez miałyśmy tez był OK a teraz sama używam bo mi się coś przypałętało ![]() Karo wszystkiego najlepszego w domku wypiję Twoje zdrowie ![]() ...moja siora tez wczoraj miała imieniny, mogłam pomysleć a ja sama nie obchodzę i mało kto o nich pamięta...
|
|
#2688 |
|
Zakorzenienie
|
Svi, a dałbyś mi namiary na tą babeczkę, która jest ze szczecina, robiłaś u niej pierwszy raz i prowadzi szkolenia z makijażu permanentnego
![]() to tu? http://studiopieknaagi.pl/index.php?...d=44&Itemid=32
3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2011-07-06 o 09:15 |
|
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
to przyjmij spóźnione życzenia
|
|
#2690 |
|
Zakorzenienie
|
Czytam od rana i nie wiem już co chciałam napisać...w każdym razie Karo...moje życzenia się nie liczą?
wysyłałam z drugiego aparatu.Czyżbym tam miała jakiś stary nr? kto ma tamten twój tel?Svi mi twoje kreski się podobają, sam jakby zrobione linerem.Sama natomiast takich nie mam i nie chciałam. Więc pewnie moje też wydałyby się tobie słabe/żadne.Ja mam na linii rzęs kreske, co wygląda jakby gęstsze rzęsy miała.Jak chce grubiej robię kredką lub linerem-od święta ostatnio ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ---------- http://www.hotmoney.pl/artykul/makab...-sklepie-20404
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2691 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Musimy przy Nim być, dlatego, że ostatnio wypadł z łóżeczka Jest już na tyle wysoki, że staje przy barierce, przechyla się i bęc. Małż Go zawsze usypia (uff... ), tylko nie wyobrażacie sobie, co Maciek wyprawia dla Kuby ![]() Niby tak, w każdym bądź razie pójdę jutro dom lekarza, dzisiaj chcę zebrać mocz na ogólny, żeby mieć pewność Należało Mu się ![]() Cytat:
Wiem, że spóźnione, ale Karolka życzę Ci wszystkiego, czego tylko pragniesz, a przede wszystkim miłości Cytat:
pięknie powiedziane![]() [QUOTE=mayaha;27962860]magi kochanie może to jednak rzeczywiście zanieczyszczenie i nie smutaj się tak, wszystko będzie dobrze ja wiem ze Ci teraz źle bo każdej z nas by było ale musisz uwierzc że niedługo zaświeci nad Wami słońce ![]() ...QUOTE]
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
),później pytam czy główka też boli - tak, nóżka też? - tak i okazuje się że wszystkie części ciała ją bolą, łącznie z noskiem, bródką i włosamimam nadzieję że pomoże...niby po nocy lekka poprawa jest ![]() dziękuję bardzo ![]() Cytat:
pewnie na stary numer pisałaś a on nieaktywny zupełnie jeśli nikomu nie oddali to dziś powinnaś dostać raport że nie doszedł sms![]() Ale dziękuję i tak bardzo bardzo bardzo ![]() ![]() ![]() o właśnie jak ja bym miała już zrobić to tak jak Ty...czyli bardziej jako podkreślenie i zagęszczenie rzęs...kreski sama robię, raz cienkie raz grubsze
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2011-07-06 o 09:36 |
||
|
|
|
#2693 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Dziewczyny, nie wiem, jak u Was, ale u mnie jesień brrrr..., a na sobotę prognozują 30st.
Edytowane przez magi77 Czas edycji: 2011-07-06 o 09:37 |
|
|
|
#2694 |
|
Zadomowienie
|
Moja tez jest daleko w tyle z umiejetnosciami i z mowieniem. Mam nadzieje, ze pojscie do zlobka ja rozkreci.
|
|
|
|
#2695 |
|
Wtajemniczenie
|
Aga umknął mi Twój post. Jeansy pasują, fakt, że zależy to od typu imprezki. Do tego jakaś fajna bluzka, kolczyki i będzie git. Byłam w sobotę na panieńsko-kawalerskim i tam z góry było założenie ubioru, jak to świadkowa określiła, niezobowiązującej elegancji
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2697 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
a ja sama sie zastanawiam czy jeszcze nie pogrubic ![]() bo ja wlasnie wolalabym mocniejszy efekt lubie siebie z mocniej podkreslonym okiem Cytat:
jestem do niej zapisana na odswiezenie brwi ale do niej czeka sie ponad rok - wpisala mnie na goraca liste i jak cos sie zwolni to ma dac znac ostatnio gadalam z jej bylym i pytam sie czemu kogos nie zatrudni ale on powiedzial, ze ona jest megaperfekcjonistka i wszystkie, ktore szkolila nie sprostaly jej oczekwiniom no i boi sie, ze jak kogos nauczy naprawde super robic to zaraz ucieknie i otworzy cos swojego i w efekcie makijaz robi sama a kolejki sa jakie sa klientki ma z roznych krajow jest swietna
|
|
|
#2698 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję bardzo ![]() teraz dziwnie się czuję z tymi imieninami...że niejako wymusiłam od Was życzenia Cytat:
|
|
#2699 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tylko nie bijAle zlałam ten sok i zapasteryzowałam a dżemik sie smazy własnie Tym sposobem będę mieć i soczek i dżemik Dziendobry ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
|
|
#2700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeciez nie napisalam tego specjalnie zebys kogos urazic, wiem ze niektore mamy sie martwia ale sa tez mamy ktore pisza ze dzieci coraz wiecej mowia- nawet nie zastanawialam sie czy aby dobry moment wybralam zeby to napisac to kazda z was chwali swoje dziecko a ja juz nie moge? i co moze mam przepraszac jeszcze inne mamy ktorych maluchy malo mowia ze Werka to gadulka? lepiej chyba wogole przestane pisac o Werce skoro wam to przeszkadza
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2011-07-06 o 10:16 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

NIE LUBIĘ TROLLI

to Werka trjakotala jak najeta a to ze chce siku a to ze chce herbaty albo ze chce rysowac kreda na tablicy no normalnie nie moglismy porozmawiac z ta babka i pozniej oczywiscie Werka zaczela z ta pania rozmawiac jakby ja znala nie wiadomo ile no az w koncu babka zapytala mnie ile mala ma lat 3- 3,5? a jak mowie ze dopiero skonczy 2 latka- to nie wierzyla i powiedziala ze 1 raz spotyka dziecko ktore w takim wieku jest tak rozwiniete bo niektore 3 latki ktore ona zna to dopiero zaczynaja gadac , no i pochwalila ja ze wola siku

dodam ze wpadke wykluczam
w garnku?
mało ważna jestem
tylko kurka jest jeden problem - kurs z urządzeniem kosztuje 13 500 zł 

Nadaję z Małża kompa. Pojechał zawieźć babcię do lekarza, jak wróci zbieramy się w drogę i tak pada. Kupimy może trampolinę i wymienimy ten nieszczęsny zasilacz. Ale dzięki temu, że go nie mam to jest błysk w domu 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

MACIEJKA SYNEK KOCHANY