Rozstanie z facetem XXX - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-18, 22:08   #2671
prawniczka999
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem XXX

Cytat:
Napisane przez durnababa Pokaż wiadomość
prawniczka999,

ja nie zwykłam dawać rad i pocieszac ludzi, którzy i tak ich nie traktują serio, jeśli nie chcesz dać sobie pomóc i sama sobie ulżyć...to żyj nadzieją, ale nie zdziw się, jak potem będziesz mieć niesamowicie trudno się podnieść. Sama sobie robisz krzywdę. Zanim iść naprzód i być szczęśliwa, wolisz czekać i się zastanawiać. Zalogowałaś się na forum, rozmawiasz z nami, robisz ile w kierunku faceta, który najwyraźniej ma to gdzieś. I po co? :/
Bo od 3 tygodni nie potrafię o nim przestać myśleć, tęsknie jak szalona, nie jestem sobą, stałam się smutną zgaszoną życiem kobietą.
Liczę, że ten sms coś zmieni w moim myśleniu bo inaczej się wykończę.. Może otworzy mi oczy, w końcu zrozumiem, że on ma mnie gdzieś.
A tak cały czas myślę, że on nawet jakby żałował decyzji to i tak się nie odezwie, jest b. honorowy. Wiem, głupie myślenie ale tak sobie wpoiłam i nie potrafię inaczej myśleć.
Ale teraz żałuję, że nie napisałam dziś tej wiadomości :/ Miałabym to z głowy a tak znów kolejny dzień z nadzieją..
prawniczka999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:14   #2672
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prawniczka999 Pokaż wiadomość
Bo od 3 tygodni nie potrafię o nim przestać myśleć, tęsknie jak szalona, nie jestem sobą, stałam się smutną zgaszoną życiem kobietą.
Liczę, że ten sms coś zmieni w moim myśleniu bo inaczej się wykończę.. Może otworzy mi oczy, w końcu zrozumiem, że on ma mnie gdzieś.
A tak cały czas myślę, że on nawet jakby żałował decyzji to i tak się nie odezwie, jest b. honorowy. Wiem, głupie myślenie ale tak sobie wpoiłam i nie potrafię inaczej myśleć.
Ale teraz żałuję, że nie napisałam dziś tej wiadomości :/ Miałabym to z głowy a tak znów kolejny dzień z nadzieją..
to napisz w nocy
kawa_o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:18   #2673
durnababa
Raczkowanie

Cytat:
A myślisz, że czemu tęsknisz jak szalona?
Bo zamiast ruszyć naprzód uczepiłas się tej myśli nie wiadomo po co. Sama sobie to robisz! Miej dla siebie trochę litości i zakończ to na Boga.

Albo przeciągaj. Katuj się dalej. I wierz mi, że za parę tygodni się nie poznasz w takim będziesz stanie jak się okaże, że to czego się uczepiłaś to mrzonka.
Zgubi Cię to co robisz. Nie rób sobie tego. Napisz albo zapomnij. I nie rpzeciągaj.

Edytowane przez durnababa
Czas edycji: 2014-02-18 o 22:20
durnababa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:18   #2674
kaylla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kawa_o Pokaż wiadomość
to napisz w nocy
Dokładnie. Dzień się jeszcze nie skończył. Pisz tego smsa i wysyłaj. Przynajmniej bedzie z głowy i będziesz wiedziala na czym stoisz.
kaylla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-18, 22:19   #2675
prawniczka999
Raczkowanie

Cytat:
to napisz w nocy
Wyobrażacie sobie, że ja nawet myśle o godzinie wysłania smsa?
19 nie bo będzie na siłowni, 20 odpada bo liga mistrzów, w nocy to tak głupio, rano bez sensu bo nie ma 'klimatu' takiego jak wieczorem. Przecież to jakaś paranojaaa !
Stary 2014-02-18, 22:21   #2676
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
19 nie bo będzie na siłowni, 20 odpada bo liga mistrzów, w nocy to tak głupio, rano bez sensu bo nie ma 'klimatu' takiego jak wieczorem. Przecież to jakaś paranojaaa !
najlepiej wyślij mu jak będzie spać, wtedy nie bedziesz sie tak stresować,ze CI nie odpisuje
Stary 2014-02-18, 22:22   #2677
durnababa
Raczkowanie

Cytat:
Paranoja w jaką się wpędzasz. Dziewczyno, zanim nie jest za późno. Naprawdę. Chcesz faceta, który zignoruje Twoją wiadomość o takiej wadze bo ejst na siłowni? Nie sądzę. Odpisze potem.
Zerwaliście. Nie wypieraj tego. Ten sms nic nie zmienia. Rusz naprzód.

Ej ciśnienie mi się po prostu podnosi, kiedy ktoś sobie robi sam taką krzywdę na własne życzenie. Takiej osobie nie sposób pomóc, wszystko na nic.

Czas edycji: 2014-02-18 o 22:24
Stary 2014-02-18, 22:27   #2678
prawniczka999
Raczkowanie

Wiem, jedna wielka paranoja.. ale kobieta, która kocha zrobi wszystko, nawet taka nadzieja daje jej siłe funkcjonować.
Nie odzywałam się do niego przez 3 tygodnie, olałam go w pubie pomimo, że chciał rozmawiać. Sądzę, że pewnie jest w szoku, że tak 'zapadłam się pod ziemię' bo jestem bardzo wrażliwą i uczuciową osobą, nie potrafię zerwac kontaktu z dnia na dzień a tutaj już tyle czasu milczę.

Dlatego postanowiłam, nawet w notesie zapisałam sobie adnotację: środa po 19- wysłanie smsa Ostateczny, ostatni i kończący wszystko.
Wysłać go musze bo inaczej zwariuję ale przynajmniej skończy mi się ta paranoja..
Stary 2014-02-18, 22:29   #2679
kawa_o
Zadomowienie

nawet jak on się do Ciebie odezwie to na chwilę poczujesz się lepiej,ale potem znowu bedzie gorzej,sama to przerabiam, bo jednak jakas nadzieja zawsze pozostaje
Stary 2014-02-18, 22:31   #2680
kaylla
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, jedna wielka paranoja.. ale kobieta, która kocha zrobi wszystko, nawet taka nadzieja daje jej siłe funkcjonować.
Nie odzywałam się do niego przez 3 tygodnie, olałam go w pubie pomimo, że chciał rozmawiać. Sądzę, że pewnie jest w szoku, że tak 'zapadłam się pod ziemię' bo jestem bardzo wrażliwą i uczuciową osobą, nie potrafię zerwac kontaktu z dnia na dzień a tutaj już tyle czasu milczę.

Dlatego postanowiłam, nawet w notesie zapisałam sobie adnotację: środa po 19- wysłanie smsa Ostateczny, ostatni i kończący wszystko.
Wysłać go musze bo inaczej zwariuję ale przynajmniej skończy mi się ta paranoja..
Jak już to nie po 19 a o 19. Bo jutro zaczniesz rozkminiać, czy lepiej parę minut po 19, czy o 20, czy moze o 21.
Stary 2014-02-18, 22:42   #2681
prawniczka999
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
Jak już to nie po 19 a o 19. Bo jutro zaczniesz rozkminiać, czy lepiej parę minut po 19, czy o 20, czy moze o 21.
Oj na pewno tak będzie Wysyłam pomiędzy 19-20 macie moje słowo !
Nie zmienię godziny, dnia, obiecuję. Nie mogę tak się zadręczać.
Pewnie jutro o tej porze będę Wam się wypłakiwać, że mnie olał ale dla mojego dobra muszę to wysłać bo ta nadzieja robi się chora.. A tak dostane kolejny raz w twarz i może w końcu się opamiętam, zacznę normalnie żyć.
Stary 2014-02-19, 00:31   #2682
nairdazalg
Raczkowanie

Tęsknie za nią i chyba z dnia na dzień coraz bardziej :///
Coraz częściej nachodzą mnie głupie myśli :/
Zamiast być coraz silniejszy robię się coraz słabszy :///

Oddałbym wszystko by była szczęśliwa przy mnie
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 08:29   #2683
Monia852
Raczkowanie

Edytowane przez Monia852
Czas edycji: 2014-02-24 o 20:46
Monia852 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 10:18   #2684
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
najlepiej wyślij mu jak będzie spać, wtedy nie bedziesz sie tak stresować,ze CI nie odpisuje
Genialne
Cytat:
Napisane przez usmiechnietaa Pokaż wiadomość
Kilka dni przed walentynkami poznałam na zaadoptujfaceta chłopaka. Spędziliśmy wspólnie walentynki. I wspadłam po uszy.. Przystojny, inteligentny, towarzyski i umiejący gotować. I popełniłam najgorszy błąd swojego życia, zostałam u niego na noc i doszło do zbliżenia. Boję się, że to było przyczyną, dla której po spotkaniu nie odezwał się. Pisałam dwa razy i dwa razy po dwóch minutach zakończył rozmowę tłumacząc się nauką lub pójściem spać. Nie jestem natrętna i jest to dla mnie znak, że nie jest mną zainteresowany.
A ja siedzę sobie teraz i smucę się jaką to idiotką jestem.
Cytat:
Napisane przez smutnaja88 Pokaż wiadomość
Miałam dokładnie to samo. Facet starał się o mnie 2 tygodnie, 1,5 tygodnia temu zostal u mnie na noc i przepadl. Napisał ze ma dużo pracy, wyjeżdża, jak wróci w niedziele ( 2 dni temu) to się odezwie i nic. A pisał dawniej po 40 smsów dziennie nawet jadąc autem... Tacy są.
Trzeba olać i cieszyć się że nie poszło dalej. Wiem że cięzko...bo od razu myślę jaka jestem brzydka, zła i w ogóle, że mnie nie chciał... Ale po prostu jeden i drugi zachowali się jak gówniarz.
Zamiast wpadać w kompleksy pomyślcie, że przeżyłyście fajną romantyczną przygodę, ktoś Was zdobywał, starał się i było miło Żyjemy w XXI wieku, nikt Was nie spali na stosie za łóżkową przygodę.
Cytat:
kobieta, która kocha zrobi wszystko, nawet taka nadzieja daje jej siłe funkcjonować.
Chyba "kobieta, która jest zaślepiona i nie przyjmuje do wiadomości odmowy"...

Czy kobiety są jakimś odrębnym podgatunkiem? Nie myślisz, że mężczyzna, który kocha, będzie dążył do połączenia z ukochaną? Albo odpisze na ważny sms nawet w trakcie meczu?
Cytat:
Nie odzywałam się do niego przez 3 tygodnie, olałam go w pubie pomimo, że chciał rozmawiać.
Fajnie idealizujesz Pamiętam, jak opisywałaś tę sytuację. On się ODEZWAŁ, a nie CHCIAŁ POROZMAWIAĆ. Byliście we wspólnym towarzystwie, więc wypadało zamienić parę słów typu "cześć, co tam, ok, u mnie też, aha fajnie", a Ty robisz z tego jakąś wielką chęć rozmowy - bo na pewno kocha i chciał do Ciebie wtedy wrócić, tylko się wstydzi, unosi honorem i Bóg wie co jeszcze
Stary 2014-02-19, 11:19   #2685
Ona_1994
Raczkowanie

GG do Ona_1994

Hej kobietki, jakiś mam dziś wspanialy humor podczas gdy dwa dni temu nie był w stanie mnie rozbawić żaden zart czy kawal. Umylam wszystkie samochody które mam na podwórku (6ssztuk). Nie myślę o nim dużo a jednak się spotykamy. mam nadzieje ze jak się kiedyś wyprowadze to on stanie pod moimi drzwiami. Nawet wczoraj pisałam z jego mama na fb. dalej mnie nazywa swoja córeczka. To takie słodkie a jednocześnie dziwne ;d

Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
Ona_1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:04   #2686
Alexi_
Raczkowanie

Dziewczyny to juz jest koniec wszystkiego...on za Tydzien wyjezdza na przynajmniej rok do Niemiec
Spotykalismy sie wczoraj, powiedział, ze to nasze ostatnie spotkanie i musimy uciąc kontakt i ze strasznie preprasza, ze sie do mnie odezwał i nie chciał mnie krywdzic ( o niemcach dowiedział sie po telefonie do mnie )
Zwiazek nie bedzie miał sensu bo nie wiadomo nawet jak czesto będzie mógł przyjeżdzać do polski...
Ogolnie te spotkanie to był jakis kosmos...probówałam byc radosna ale gdy tylko kazał mi obiecac, ze bede szczesliwa i sobie poradze wpadałam w histerie a łyz lały sie strumieniami, albo gdy mowil, ze zawsze mi pomoze i zapytał czy za rok czy dwa może sie do mnie odezwac...całe spotkanie przepłakałam.
Powiedział, ze bedzie tylko do 22 i ucinamy kontakt, caly czas przepraszał mnie ze zadzwonil i ze znow mnie skrzywdzil
Gdy pod koniec mocno mnie przytulił ja w ramach desperacji zaczęłam mówic, ze przeciez wiele par szczególnie w polsce tak fukncjonuje, ze jedno wyjezdza i ze moze nam by sie udalo jakos...troche sie wkurzył odprał, ze nie mzemy byc w takimn zawieszeniu bo on nawet nie wie ile tam bedzie i jak czesto będzie mógl wracac do Polski a poza tym to...nawet nie wie czy mnie kocha i ze brakowalo mu mnie ale nie wie czy to jest milosc ! Po tych slowach kazalam mu sie wynosic...on zaczal sie zbierac i od nowa wypominac mi wszystko, ze zawsze musze robic sceny, ze to oczywiste ze to nie wypali a ja juz sobie robie nadzieje, zadaje pytania i czepiam sie ze jest zdystansowany, ze on zadzwonił i chciał to wszystko naprawic ale widzi, ze i tak sensu nie ma bo sie nie zmieniłm, generalnie zaczęła się gadka, która słyszałam 1.5 miesiaca temu...spoliczkowałam go i to mocno, skwitowałam, ze jest skonczonym bydlakiem jesli w tym momencie nie potrafi zrozumiec mojego zachowania tym bardziej, ze to on znowu wpieprzyl mi sie do zycia...O dziwno nie wyszedl, ja siedzialam on stal przede mna i patrzyl w okno, ja wyszłam i stalam w korytarzu, też wyszedł oparł swoja głowe o moja i zaczely leciec mu lzy, potem glowe oparł o moje ramie i juz całkiem sie rozpłakał...Nigy nie widziałam go w takim stanie. Poszlismy do pokoju, usiedlismy i rozmawialismy, znowu płakał...postanowiłam spedzic te ostatnie godziny tak jak dawniej, w pewnym momencie polozyl swoja glowe na moich kolanach powiedzial, ze będzie za mna bardzo tęsknic i jestem dla niego bardzo ważna....ja zaczelam go drapac po włosach, po pewnym czasie odkrecił głowe i patrzył bezruchu na mnie. Po kilku minutach zapytał czy będe z nim, ze to prawdopodobnie nie wypali ale jestem dla niego zbyt wartosciową osobą żeby nie spróbować i że nie ma lepszej kandydatki na żonę.
Zgodziłam sie ale wiem, ze to totalnie pozbawione sensu, ze nie ma opcji żeby wyszło
Postanowił zostac na noc mimo że musiał wstac o zabójczo wczesnej godzinie.
Dziewczyny przeciez to jakis koszmar, ja naprawde nie moge być szczęsliwa ? Gdy myslalam, ze juz będzie pieknie nagle taki kubeł wody
Boję sie w jakim stanie będe gdy on wyjedzie, nawet nie chce myslec
Nie chce mi się zyc
A co do tego, ze nie wie czy mnie kocha...mysliscie, ze to prawda ? ja mam wrazenie ze mowił to żeby było mi latwiej...bo prawie całe spotkanie był zdystanoswany gdy zapytalam czemu odparl, ze tak będzie dla mnie lepiej. Chce w to wierzyć bo nie zachowywał się jakby mnie nie kochał.

Edytowane przez Alexi_
Czas edycji: 2014-02-19 o 12:48
Alexi_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 12:49   #2687
durnababa
Raczkowanie

Alexi_,
jeśli on nie jst pewny swoich uczuć, a wręcz jest bardzo niepewny i wyjeżdża, to kochana nie sądzę, że są jakieś szanse, żeby to przetrwało, myślę, że ma nadzieję, że to samo rozejdzie się po kościach jak będzie daleko. I tak pewnie będzie. Chciałabym, żeby Ci się wszystko powiodło i udało, wierzę, że tak będzie. I jestem pewna, że nie z nim.

Godząc się na to po prostu przesuwasz moment całkowitego rozstania, ale jeśli do tej pory były problemy, to jego wyjazd nie tylko ich nie naprawi, ale wręcz pogorszy sytuację. Jeśli czuł, że nie wie, czy Cię kocha, to kilka tygodni z dala od Ciebie jeszcze bardziej to uczucie osłabi. Wiem jakie trudne są związki na odległość nawet jeśli obojgu bardzo zalezy, a w tym przypadku, przykro mi, ale uważam, że lapeij byłoby dla Ciebie zacząć coś nowego.

Straszne, że na nowo namieszał Ci w głowie. Powinien nie w twarz dostać a chyba między nogi kopniaka, ale tylko powinno dac Ci to do myslenia.
Najlepiej dla Ciebie jeśli z tego sie wymiksujesz.

Ja myślę, że on Cię nie kocha.
Że lubi, ceni czy tam przywykł, ale nie kocha. I myślę, ze liczy, że ten wyjazd pomoże mu to bezboleśnie zakończyć, żeby nie brać udziału w płaczu, nie słuchać wyrzutów, itd. Faceci to są straszni tchórze jeśli chodzi o możliwość zrobienia krzywdy kobiecie, wolą białe rękawiczki i durne wymówki. Choćby ich nad płomieniem żywym ogniem przypiekali.
Nie wmawiałabym sobie miłości z jego strony.

Czas edycji: 2014-02-19 o 12:52
Stary 2014-02-19, 13:11   #2688
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Alexi_,
jeśli on nie jst pewny swoich uczuć, a wręcz jest bardzo niepewny i wyjeżdża, to kochana nie sądzę, że są jakieś szanse, żeby to przetrwało, myślę, że ma nadzieję, że to samo rozejdzie się po kościach jak będzie daleko. I tak pewnie będzie. Chciałabym, żeby Ci się wszystko powiodło i udało, wierzę, że tak będzie. I jestem pewna, że nie z nim.

Godząc się na to po prostu przesuwasz moment całkowitego rozstania, ale jeśli do tej pory były problemy, to jego wyjazd nie tylko ich nie naprawi, ale wręcz pogorszy sytuację. Jeśli czuł, że nie wie, czy Cię kocha, to kilka tygodni z dala od Ciebie jeszcze bardziej to uczucie osłabi. Wiem jakie trudne są związki na odległość nawet jeśli obojgu bardzo zalezy, a w tym przypadku, przykro mi, ale uważam, że lapeij byłoby dla Ciebie zacząć coś nowego.

Straszne, że na nowo namieszał Ci w głowie. Powinien nie w twarz dostać a chyba między nogi kopniaka, ale tylko powinno dac Ci to do myslenia.
Najlepiej dla Ciebie jeśli z tego sie wymiksujesz.

Ja myślę, że on Cię nie kocha.
Że lubi, ceni czy tam przywykł, ale nie kocha. I myślę, ze liczy, że ten wyjazd pomoże mu to bezboleśnie zakończyć, żeby nie brać udziału w płaczu, nie słuchać wyrzutów, itd. Faceci to są straszni tchórze jeśli chodzi o możliwość zrobienia krzywdy kobiecie, wolą białe rękawiczki i durne wymówki. Choćby ich nad płomieniem żywym ogniem przypiekali.
Nie wmawiałabym sobie miłości z jego strony.

Masz racje...wiem, ze nie ma opcji żeby to wyszło. Spotkamy sie dzisiaj ok 20 powiem, że widzimy sie ostatni raz i żeby nie szukał ze mna juz nigdy kontaktu ani za rok ani za dwa ani za pięc...
To jest tak niewyobrażalnie trudne dla mnie Miało juz byc inaczej a teraz...teraz wszystko zacznie sie na nowo, tęsknota i rozpacz
Od rana biorę nervomix żeby nie byc w takim stanie jak wczoraj gdy go dzisiaj zobacze i móc normalnie mu powiedzieć, że już nigdy się nie zobaczymy. Mam nadzieje, że pomoże
Stary 2014-02-19, 13:37   #2689
durnababa
Raczkowanie

Sama aż jestem zła na tego kolesia...

Najgorsze co można zrobić komuś to właśnie wrócić nadzieję i znowu zabrać. To jest podłość niewyobrażalna. Nie wiem co to za typ, ale jest na mojej czarnej liście, Alexi_.
Nie martw się, po to tu jesteśmy, żeby sobie poradzić wspólnie z tym, co Cię spotkało. Normalnie sama bym mu natrzaskała....
Stary 2014-02-19, 13:39   #2690
kawa_o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexi_ Pokaż wiadomość
Masz racje...wiem, ze nie ma opcji żeby to wyszło. Spotkamy sie dzisiaj ok 20 powiem, że widzimy sie ostatni raz i żeby nie szukał ze mna juz nigdy kontaktu ani za rok ani za dwa ani za pięc...
To jest tak niewyobrażalnie trudne dla mnie Miało juz byc inaczej a teraz...teraz wszystko zacznie sie na nowo, tęsknota i rozpacz
Od rana biorę nervomix żeby nie byc w takim stanie jak wczoraj gdy go dzisiaj zobacze i móc normalnie mu powiedzieć, że już nigdy się nie zobaczymy. Mam nadzieje, że pomoże
powiem Ci z własnego doświadczenia.
nie czekaj na niego.
ja czekałam prawie rok na eksa, który sobie wyjechał za granicę robic karierę,na początku wszystko było dobrze,a teraz i tak gówno z tego mam. taka rozłąka jest trochę podobna w odczuciach do rozstania, ciągle jest tylko stres czy on nadal kocha,czy jeszcze wróci czy się odezwie, czy mu się nie odmieni...
Stary 2014-02-19, 14:32   #2691
Alexi_
Raczkowanie

Cytat:
Sama aż jestem zła na tego kolesia...

Najgorsze co można zrobić komuś to właśnie wrócić nadzieję i znowu zabrać. To jest podłość niewyobrażalna. Nie wiem co to za typ, ale jest na mojej czarnej liście, Alexi_.
Nie martw się, po to tu jesteśmy, żeby sobie poradzić wspólnie z tym, co Cię spotkało. Normalnie sama bym mu natrzaskała....

Jedno jest pewne bedzie mi jeszcze trudniej niz przy pierwszym razie bo wtedy chociaż byłam na niego zla, uznałam, ze skoro jest taki nieszczęsliwy itd to nie ma to sensu i byłam dzielna ani razu się nie odezwałam, to on dzwonił z pytaniem o zdrowie i robił jakies przedstawienie przez słuchawke ja dalej sie trzymałam i nie odezwałam w koncu zadzwonił prosząc o pomoc a potem zaczał mowic ludzkim głosem bez tych gimnazjalnych gierek wtedy ja pomyslałm, ze w końcu zrozumiał, zrozumiał jak ważna jestem i może z tą jego swiadomościa uda nam się to wszystko odbudowac a teraz coś takiego

Przed chwilą wpadł do mnie bo zostawił swoją torbe w korytarzu ale nic nie powiedziałam bo widziałam, ze sie spieszył i teraz taka rozmowa nie miałaby sensu, skorzystał szybko tylko z mojego laptopa i wyciągnał skórzany notatnik/kalendarz, który dałam mu na nasza rocznice byłam przekonana, ze wrzucił go gdzies do szuflady i zarasta kurzem a on odparł, że nosi go ze soba cały czas. Pamiętam jak wpisałam w nim najważniejsze daty bo wiem, ze on nie ma do nich głowy...nawet naszą przyszłą kolejną rocznice...
Z trudem zachowałam spokój ale jakos sie udało...ot taki mały sukcesik

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
powiem Ci z własnego doświadczenia.
nie czekaj na niego.
ja czekałam prawie rok na eksa, który sobie wyjechał za granicę robic karierę,na początku wszystko było dobrze,a teraz i tak gówno z tego mam. taka rozłąka jest trochę podobna w odczuciach do rozstania, ciągle jest tylko stres czy on nadal kocha,czy jeszcze wróci czy się odezwie, czy mu się nie odmieni...

Wiem, wiem, że to bez sensu
Wiem, ze najlepiej całkiem uciąc kontakt to najlepsze w tej sytuacji ale też tak strasznie trudne
Stary 2014-02-19, 16:52   #2692
nairdazalg
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monia852 Pokaż wiadomość
A ja tez oddalabym wszystko by on byl ze mna, ale on nie chce.
Za malo rozmawialismy, za duzo marudzilam. Ale... Gdyby mnie kochal to by nie pisal do wszytskich lasek dzien pozniej. Zwykly egoista, i tylko inne laski mu sa w glowie a niby mnie kochal.

Moze skorzystaj z pomocy psychologa?
Probowales walczyc o nia?
Jak walczyć skoro ona tego nie chce. Po 3 latach odeszła, a na drugi dzień była już z innym. Jak ją ostatnio spotkałem powiedziała, że jest szczęśliwa więc co ja mogę ?
nairdazalg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 19:09   #2693
kawa_o
Zadomowienie

a mnie eks wkurzył...
juz mi się chceod tego wszystkiego.
Stary 2014-02-19, 19:10   #2694
prawniczka999
Raczkowanie

coś na naszym wątku cichutko..
i bardzo dobrze ! Oznacza to, że się leczycie od eksów, nie potrzebujecie porad. Oby tak dalej dziewczyny
Stary 2014-02-19, 19:19   #2695
riliana
Zadomowienie

Cytat:
coś na naszym wątku cichutko..
i bardzo dobrze ! Oznacza to, że się leczycie od eksów, nie potrzebujecie porad. Oby tak dalej dziewczyny
a Ty smsa wysłałaś? już po 19
Stary 2014-02-19, 19:25   #2696
durnababa
Raczkowanie

Ja mojemu powiedziałam: wóz albo przwóz. W poniedziałek bodajże. MIgał się od odpowiedzi. Czy musi już, czy nie może się zastanowić, czy coś. Powiedziałam, że dośc odwlekania i dzisiaj chcę odpowiedzi.
Mamy środę.
Nawet już nie czekam. Mam tylko nadzieję, że się odezwie, żebym mogła go olać
I myślę, że tak będzie. Zła jestem aby, że się zgodziłam na tę rozmowę.
Stary 2014-02-19, 19:29   #2697
kaylla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez riliana Pokaż wiadomość
a Ty smsa wysłałaś? już po 19
Ja też czekam na potwierdzenie, że sms wysłany

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-19, 20:15   #2698
KuQ
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kaylla Pokaż wiadomość
Ja też czekam na potwierdzenie, że sms wysłany
haha, jak jak zobaczyłam, że już po 20 to pomyślałam: "O Boże! Prawniczka miała wysłać sms!" i prędko włączyłam komputer
W ogóle dobrze mi to forum robi, bo żyję bardziej waszymi problemami niż własnym rozstaniem
Teraz, kiedy o tym myślę, widzę, że nie była to jakaś wielka decyzja. Nikt nie powiedział zostań, więc wyjechałam. I nie zastanawiałam się, dokąd jadę, ani po co, ani co znajdę tam, gdzie się w końcu zatrzymam. Po prostu pędziłam przed siebie, goniąc coś... jakieś nieokreślone marzenie.

Edytowane przez KuQ
Czas edycji: 2014-02-19 o 20:16
KuQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-19, 20:23   #2699
kawa_o
Zadomowienie

pisała,że po 19, ale może to znaczy np 0 22 ?
Stary 2014-02-19, 20:32   #2700
prawniczka999
Raczkowanie

Cytat:
pisała,że po 19, ale może to znaczy np 0 22 ?
Linczujcie, bijcie ale nie wysłałam tego cholernego smsa..
Mam dziś b. dobry humor, pierwszy raz od postania i postanowiłam go sobie nie psuć, bo pewnie nie będzie trwał długo.

ale mieszam, wiem. jestem cholernym tchórzem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości