|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2671 | |
|
Idealna Źona; )
|
Dot.: Gruszki, sliwki do koszyka a wrzesniowkom czas umyka! Wrzesien 2016
Cytat:
To mnie zapros do znajomych; ) a nie ukrywasz sie ![]() Też mnie zapros do znajomych jeśli chcesz No popatrz; )hehhe ![]() Dobry dziś piątek jak się cieszę Tż przyjedza
|
|
|
|
|
#2672 |
|
Raczkowanie
|
Wiecie co... zaczynam się stresować ślubem. Niby zostały jeszcze 3 miesiące ale chyba za dużo o nim myślę bo dziś nie mogłam spać do 3 w nocy :/
A powiedzcie mi, będziecie miały jakieś atrakcje na weselu? Jakaś fotobudke, barmana, fontannę czekoladowa itp? |
|
|
|
#2673 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
My nic nie mamy goście będą się tylko bawić na parkiecie i gadać że sobą mamy mieć 5 dzieci więc im kupujemy kolorwanki smoczki banki itp |
|
|
|
|
#2674 |
|
Wtajemniczenie
|
My mamy teraz niepewną sytuację zawodową, brak własnego mieszkania (i ta niewiadoma, gdzie tak naprawdę będziemy mieszkać), więc dopóki się nie ustatkujemy tak na serio, dopóty nie będziemy się starać o dziecko.
Z dodatkowych atrakcji mamy barmanów.
|
#2675 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2676 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nie mamy żadnych atrakcji. Nie mamy fotobudki, ani barmana, ani fontanny czekoladowej. U mnie w rodzinie najważniejszy jest taniec, na takie rzeczy nie zwracamy uwagi. Jeszcze nie byłam na weselu, na którym byłaby któraś z tych atrakcji, więc dlatego nawet o tym nie pomyśleliśmy.
|
||
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2678 |
|
Zakorzenienie
|
My też atrakcji nie planujemy. Będzie tylko tzw. Drużba, czyli czlowiek który pilnuje donoszenia wódki i w razie czego zrobi drinka, ale poza whisky z cola i tak nie bedziemy miec alkoholi zadnych specjalnych.
Co do dzidziusia to moj K. Jest starszy i juz od dawna chce. Ja sie wstrzymuje, mimo ze jestesmy 9 lat razem. Do tej pory staralam sie ogarnac z praca w miare stala. Udalo sie ale juz teraz wiem ze majac dziecku nie ejstem w stanienpracowac w firmie gdzie szefowa chce mnie na wylacznosc. Jakies pare miesiecy temu poczulam ze to jest odpowiedni moment Czekamy w sumei do slubu a potem chce sie zbadac- tarczyca itp i jedziemy z koksem![]() Tez czasem świruje ze tylko 3 miesiace do slubu... A jak to sprawdzic jaka byla pododa w zeszlym roku?
|
|
|
|
#2679 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie mam czasu się stresować, mam masę roboty w pracy
![]() Chociaż czasami myślę czy ze wszystkim zdążymy. |
|
|
|
#2680 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam apk w telefonie, która ma pogodę na rok wstecz ![]() "jedziemy z koksem" fajne wyrażenie w tym kontekście... ---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ---------- Cytat:
chociaż potem trochę psychicznie siadam... Nerwowa jestem ogólnie. Muszę zacząć pić melisę
|
||
|
|
|
#2681 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotobudkę chciałam tż nie, barman za drogi u nas ponad 3 tys. , a fontanny czekoladowej nie będziemy mieć bo jak zobaczyłam ją na dniach otwartych to tragedia taka malutka, że aż wstyd ;/ tymbardziej że u nas dużo gości, to beznadzieja ;/ byłam na weseleach gdzie była taka duża dlatego tez chciałam fontannę ale niestety ta wyglądała jakby była na 20 osób a nie na 200 więc odpada ;/Cytat:
miałam przez ost. czass mega parcie na dziecko tż nie mógł juz mnie słuchać bo mówiłam że chcę dziecko teraz już a ślub kiedy indziej :P ale jak doczekałam się ślubu to już z bobaskiem mogę trochę poczekać choć nie za długo bo w sierpniu będzie już 28 lat za mną .. .Mamy zaświadczenie z urzędu, pojechaliśmy do miasteczka obok i w 20 minut mamy już dokument w rączce także zostało dla tżta załatwić pozwolenie ze swojej parafii na ślub w innym mieście i innym kościele, On musi załatwić akt chrztu no i ja i można iść do księdza poradnia w lipcu ale to podobno przejdzie spokojnie ![]() koniec urlopu -> jutro do roboty
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
Accu Weather ma historię pogody i pokazuje też pogodę kilka miesięcy do przodu
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
|
|
#2683 |
|
Idealna Źona; )
|
Ja narazie odpuszczę oglądania pogody na wrzesień bo będzie stres
![]() Asiula chociaż się pokaz która to ty na fb; ?) ![]() Tz juz jedzie do mnie |
|
|
|
#2684 |
|
Zakorzenienie
|
Wanilka, to ja pytałam o to co dziewczyny które biorą ślub we wrześniu mają już ogarnięte
|
|
|
|
#2685 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cię
|
|
|
|
|
#2686 |
|
Raczkowanie
|
Ja długo myślałam jaka mieć atrakcje na weselu, fotobudke odrzucilismy bo mamy dość sporo osób w wieku naszych rodziców i wiem ze z tego by nie korzystali, fontanna czekoladowa jakoś mi nie pasuje bo ludzie piją wódkę, barman strasznie drogi wiec stwierdziliśmy ze zrobimy film z podziękowaniami dla rodziców i puścimy go podczas wesela
mam nadzieje ze gościom a przede wszystkim naszym rodzicom się spodoba a my będziemy mieli piękna pamiątkę ![]() Dziś zanioslam wszystkie dokumenty do kościoła, mieliśmy też spisać protokół ale za późno przyszliśmy i ksiądz nie miał czasu. A jutro mam fryzurę próbna, ciekawa jestem jak wyjdzie i czy wytrzyma wesele znajomych na które też jutro idziemy ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Karis jak możesz sprawdź proszę jaka była pogoda rok temu 10 września
|
|
|
|
#2687 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Ale zobacz też na wykres od stycznia do czerwca: pogoda w ogóle nie jest taka sama jak rok temu. więc to troszkę nie miarodajne ![]() ---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ---------- Właśnie wstaje do pracy, łącze się z Tobą w bólu
|
|||
|
|
|
#2688 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś nie pomyślałam o nim jako o atrakcji tylko prezencie dla rodziców ale może to i jakaś tam dodatkowa atrakcja w sumie hehe potem pokaż fryzurę koniecznie i udanej zabawy na weselu ! Cytat:
Narazie 16 osób wiem że będzie bo od razu potwierdziło, 28 nie wiem a 4 osoby nie będą :P moja analiza na razie z rozdanych zaproszeń hehe
|
|
#2689 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki karis
hmm częściowe zachmurzenie, możliwe opady i 20 stopni... to jednak bym wolała żeby taka pogoda się nie sprawdziła i żeby było cieplej i słonecznie ![]() Limonka jak dla mnie filmik to tez atrakcja, coś czym można zainteresować gości my prawdopodobnie jeszcze w czerwcu go nagramy, ciekawe co z tego wyjdzie
|
|
|
|
#2690 |
|
Idealna Źona; )
|
Dobry ja też już na nogach w autobusie jadę na pazurki a później do Wrocławia na ślub; )
|
|
|
|
#2691 |
|
Wtajemniczenie
|
10 września w zeszłym roku był słoneczny, ale nie upalny. Zwróciłam na to uwagę
Zaraz wezmę się za zamawianie dekoracji (świec, serwet, wstążek itd).
|
#2692 |
|
Raczkowanie
|
Jestem już po fryzurze próbnej, powiem wam że mi się podoba
wyszła w sumie taka jaką chciałam mieć, jeden tylko minus taki, że Pani fryzjerka podczepiła mi kosmyki bardzo dużą ilością wsuwek i jak wyszłam od niej wszystko było ok ale zanim doszłam do domu jeden kosmyk mi się odczepił i brzydko wisiał ale jakoś go podczepiłam i jest ok ![]() Wrzuciłabym zdjęcia do klubu ale Wanilka, która jak widziałam zarządza tym klubem chyba nie chce mnie do niego przyjąć :P
|
|
|
|
#2693 | |
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2694 |
|
Zakorzenienie
|
Ja kupiłam dziś biustonosz pod suknię, wybrałam jasno beżowy bo z białego nie mogłam dopasować rozmiaru i modelu. A jak wyszłam ze sklepu to zadzwoniła do mnie mama że babcia jest w bardzo ciężkim stanie, był u niej ksiądz i jutro jedziemy do niej- mam nadzieję że nie pożegnać się a tylko odwiedzić...
|
|
|
|
#2695 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w środę pożegnałam z dziadkiem...
|
|
|
#2696 |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję... my jesteśmy niby świadomi ze może w każdej chwili odejść ale chyba nie da się do tego przygotować. Chociaż myślę że wolałabym żeby odeszła teraz niż np w dniu ślubu
|
|
|
|
#2697 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas kamerzyści powiedzieli że nagrywać będziemy 2 tygodnie przed ślubem dopiero a chcecie mówione przez Was czy z kartkami itp. ? Cytat:
))Cytat:
![]() Cytat:
((
|
|
#2698 | ||
|
Idealna Źona; )
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2699 |
|
Zakorzenienie
|
Dalej mi ciężko ;( no i nie wiem jak to z naszym ślubem wyjdzie, czy mi rodzina nie będzie odmawiać ze względu na żałobę... I nie wiem kiedy ich zapraszać.
|
|
|
#2700 |
|
Zakorzenienie
|
Do slubu jest jeszcze trochę czasu. Moją babcie zabrało pogotowie, jest w szpitalu. Mama dzwoniła ze bardzo się boi. Obyśmy jutro zdążyli
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

chociaż potem trochę psychicznie siadam... Nerwowa jestem ogólnie. Muszę zacząć pić melisę