|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
| Pokaż wyniki sondy: nie jestesmy swiete - ktory grzeszek popelniasz najczesciej? | |||
| pychy |
|
115 | 16,57% |
| chciwosci |
|
117 | 16,86% |
| nieczystosci |
|
147 | 21,18% |
| zdardy |
|
42 | 6,05% |
| lakomstwa |
|
262 | 37,75% |
| gniewu |
|
271 | 39,05% |
| lenistwa |
|
479 | 69,02% |
| Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 694. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
BAN stały
|
Dot.: nie jesteśmy święte
Cytat:
|
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2703 |
|
BAN stały
|
czeeeeeeeeeeesc
juz sie tlumacze, czekac, nie bic od razu!! nie mialam netu przez cholernych 5 dni, no co wam zrobie?! nie bylo i juz. a w pracy nie moglam bo ciagle ktos sie wieszal, cial albo inne atrakcje. dupnie bylo ![]() a teraz - czy ten kochas tu jeszcze zaglada?? boze taka sprawa mnie ominela?? i zadna oprocz czeski i mogawicy nie pojechala po nim ostrzej? jak czytalam te stronice to myslalm ze spadne z krzesla. ze smiechu, z rozpaczy i z litosci no jak mozna byc takim, takim, no jakim? no... niedoinformowanym primo, bo to co robi sie z prywatbna korespondencja to jest sprawa tego kto ja otrzymal. jakbym sie wlamala margo na krzynke i wkleila tu te kwiotki co wypisywal to moze moglby mnie straszyc sadem. jakby udowodnil ze go znieslawilam. ale ciemno to widze secundo jak sie jest niedowartosciowanym na tyle zeby sie wchrzaniac w watek i obrazac nas kobiety ze jestesmy nie czule to lec panie aramis do haremu. tam cie obmacaja z zachwytem bo sa nauczone ze to ich obowizek. a nie bedziesz nas poczula ze kobieta to ma prawo i powinna byc delikatna. jakbym go pierdyknela (obawiam sie ze ciezsza amunicje slowna mnie sie cisnie na usta) to by wrocil do swojej krainy. a tak w ogole stary to uzywaj akapitow, nie da sie czytac jak takie eseje wypisujesz. teraz tak - margo jak ja nie nawidze takich spotkan klasowych. nie zylam jakos najepiej ze swoja klasa w liceum, no moze teraz mi to zwisa, ale wtedy bylam deko sfrustrowana. ale zycze ci dobrej zabawy. i urodziny tesciowej w ta sama noc. to ci atrakcji zapewnili ![]() czeska - chcesz wymiane ciuchow zrobic?? mam dzinsy rozmiar 42 i niestety benek mi nie wchodzi, latam w jednych gaciach ktore maja ten pas na benia, ale ilez mozna. oferuje po dobroci ![]() dobrze ze ci dol przeszedl, jak sie wyprodukuje tu to pojde na bloga. dzieki za haslo. az tak zle bylo ze potrzeba byla go zalozyc? lap - pipa ci przeszedl? skoro na oboz nie jedziesz mniemam ze tak. i bardzo dobrze dziewuszko. jak tam zyciem z matka? mogawica, kochanie jak nadulec? jeszcze nie zaczelam kupowac rzeczy dla potomstwa, chyba poczekam na plec, bedzie mi latwiej kupic. wiem ze dziecku to lotto jaki kolor spiochow ma, ale mnie jako matce z poczuciem estetyki niekoniecznie a poza tym tz chyba by nie zdzierzyl syna w rozowym kaftaniku![]() no i jak tz? podlec moj sie spil ostatnio, ale go zgarnelam jak dziecko z piaskownicy, koledzy sie smiali potem z niego. i ktorys mu powiedzial ze mu mnie zazdrosci phi, tez bym zazdroscilahumpa, dol dolem, ale lepiej ci juz co? boze wlasnie znalazlam kawalek ciastka na brzuchu i zezarlam. ah, no i dalej trace kg. 7 kg odkad zaciazylam. nienormalna jestem pink, ta panna z twoim nikiem sie nie aktywuje, za to profil to odwiedzany czesto gesto. daj cynka jak bedzie ci dupe truc, ja mam nowe sily na zjezdzanie ludzi ![]() latoya, napisz nam co sie dzieje, chyba ze nie chcesz. to napisz jaka pogoda ![]() te co ominelam strasznie przpraszam, ale zobaccie godzine posta. pozno zdziebko, ale bede juz teraz zyc tu na tym watku ps ciagle rzygam!! to jest nienormalne znowu. dwa miesiace z rzedu, niesprawiedliwe!!! i wypraszam sobie baty i laskotki. chcecie zebym sie posikala publicznie?!
|
|
|
|
#2704 |
|
BAN stały
|
Cześć Ceri! Dobrze Cię tu widzieć, my zesmy myślały ze coś sie stało. Ze moze rodzisz albo co...
![]() No hasło musiałam załozyć, jedna panna się wpie... na bloga i wypisywała głupoty, nie wiem, pewnie któraś odważna z wizażu. Najlepsze było to że się nie podpisała. Porozsyłałam dane logowania do stałych czytelniczek i wsio
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Witaj Ceri ![]() A ja się gotuje , upał okropny
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdroszczę
![]() Ja jestem w sweterku i... mi chłodno. Może się jeszcze rozpędzi, ale cos nie bardzo na to się zapowiada...
|
#2707 |
|
Wtajemniczenie
|
ceri - tak, z pipą mi przeszło, wczoraj strzelał tak debilne teksty że dziwiłam się co ja w nim widziałam, nienawidzę facetów-narcyzów.
z matką się znowu nie odzywam, powiedziałam jej że jest chamem i się obraziła, oh ;]
|
#2708 |
|
BAN stały
|
Lap! Za co ześ ostrzezenie zarobiła?
|
|
|
|
#2709 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam u Was?
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie...."Dooooo dooooooomuuuuuuuuuu"
![]() ![]() A taki obiad planuję, że już mi ślinka leci
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
A co?dobij mnie
|
|
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Faszerowaną cukinię
![]() Zrobiłam w weekend, Mąż z zachwytu całował po stopach i chce znowu, a jako, że niezbyt czaso i pracochłonne, to zrobię Niech ma
|
#2713 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześ - za edycję posta. Wątek zobowiązuje, teraz wy powinnyście ostrzeżenia kolekcjonować
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi w sobotę wygasło, ale 2 pkt. zostały
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
witaj ceri -nareszcie.u nas tak zimno,że pluję lodem.siedze w polarku,spodenkach i skarpetkach w łóżku przykryta kocem.
jak wam coś powiem to padniecie. wczoraj synek przychodzi do mnie i mówi,że w sobotę 31.05 ma 15-to lecie szkoły i jest impreza i festyn.lecę do męza i mówię.jaki pechowa jest ta sobota z imprezą u twoich rodziców.jutro musimy jechac t.z. w czwartek i potem znów w sobotę.a damian i ja mamy w sobotę coś innego.a on do mnie -CO TY WYGADUJESZ PRZECIEZ DO MAMY IDZIEMY 24.05 W SOBOTĘ ,A TY MASZ SPOTKANIE KLASOWE 31.05. ODPAŁ TOTALNY.ale namieszałam |
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście zakręciłaś, ale przynajmniej teraz wszystko pójdzie gładko
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.nie wyłączałam kompa przez noc i myślałam,że nikt nie napisał .nie wiedziałam,że trzeba odświerzać forum.ale ja dostałam bana czasowego na 5 dni .nie miałam prawa wchodzić na forum.ale powiem wam ,żeby porównac też mój początkowy dwu -dniowy ban na jeden temat był za przygadanie komuś o błędach ortograficznych![]() dziś wolę napisać posta pod postem niż dostać bana za edycję. nie mogłam znaleść do w regulaminie w jakim czasie można zrobić edycję?np za literówki |
|
|
|
|
#2719 |
|
Wtajemniczenie
|
Margo - ale edycja w sensie poprawienie błędu ort. albo literówki, albo dopisanie czegoś chyba nie jest aż tak tutaj potępiane jak całkowite usunięcie treści posta, przynajmniej z tego co zauważyłam, bo wiele osób edytuje i nie ma ostrzeżeń
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ciągle edytuje swoje posty ale albo poprawiam literówki albo coś dopisuje.
Macie czasem takie uczucie że z niektórymi osobami na Wizażu mogłybyście się szczerze zaprzyjaznić? |
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dodałam na drugi dzień gifa do mojej wypowiedzi na forum foto.miałam pecha bo tam modem jest olik4 i ona mi dała 5cio dniowego bana.bez możliwości przeglądania forum i żadnych wpisów. czasem już nie wiem o co chodzi.nie mogę poczytać regulaminu,bo wyskakuje mi komunikat,że nie jestem upowazniona i coś tam.w sprawie dartaniana pisałam do moda na PW.,bo też nie mogłam poczytać regulaminu forum.może był jakiś bląd nie wiem.zresztą nie znalazłąm nic o tym,że nie wolno wklejać PW na form ZAPRZYJAŹNIĆ?przecież ja już ma tu przyjaciółki,które znaja moje sekrety i bolączki .CZEŚKA-kiedy masz urodziny zrobimy party.a może któras z was ma szybciej od czeski-czerwiec?
|
|
|
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() bo ja mam w czerwcu
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
No ale to jednak nie to samo
niż rozmawiać z kimś na żywo.A to Czesia ma jakoś teraz urodziny? ![]() A które Hihi i kiedy?
|
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
bo ja trochę sentymentalna jestem.wierszyk chciałam powiedzieć,złożyć zyczenia i zaśpiewać sto lat
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Dlatego planuję kiedyś podstępem, bop siłą będzie ciężko...ściągnąć ją w moje okolice
I normalnie gadać Marzenie Takie malutkie![]() ![]() Dla niej, bo widzę!
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2728 |
|
Zakorzenienie
|
Ta Małpa dobrze o nim wie, ale żadnej z Nas póki co nie po drodze... bo pół Polski nass dzieli... ale może na wakacje nad morze wpadnie
|
#2729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zgłasza się rzeczona Małpa ![]() Hihi
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:40.

Mi w sobotę wygasło, ale 2 pkt. zostały
-CO TY WYGADUJESZ PRZECIEZ DO MAMY IDZIEMY 24.05 W SOBOTĘ ,A TY MASZ SPOTKANIE KLASOWE 31.05.
ODPAŁ TOTALNY.ale namieszałam
.nie miałam prawa wchodzić na forum.ale powiem wam ,żeby porównac też mój początkowy dwu -dniowy ban na jeden temat był za przygadanie komuś o błędach ortograficznych
zrobimy party.a może któras z was ma szybciej od czeski-czerwiec?
niż rozmawiać z kimś na żywo.