|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: GANG spod topiku dla starajacych sie czII
Cześć i wszystko szlag grafił. ku*** m** @ się zjawiła.
Już nawet nie mam siły płakać... ![]() Spadam nie będę wam psuć humoru Może uda mi się zająć czymś... Powiem wam tylko że jak zawsze się umiałam pozbierać, tak teraz już nie mam siły i w nic już nie wierzę Jak sobie pomyślę że w weekend przyjedzie szwagierka z 7 mies dzieckiem to mnie mdli Życie jest cholernie niesprawiedliwe, zastanawiam się czy nie zrezygnować z dziecka całkowicie i nie poszukać innej pracy. |
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Anetko
nie wiem co powiedzieć strasznie mi przykro, nic mądrego nie jestem w stanie napisać ![]() bądź dzielna...
|
#2703 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki ale dzielna to ja byłam cały czas i cały ten cholerny miesiąc, całe te zastrzyki których panicznie się bałam, przez calą punkcje na którą jechałam specjanie do Łodzi i co i gów**
|
|
|
|
#2704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogę Cię pocieszać ale to nie sprawi, że zajdziesz w ciążę ![]() chcę żebyś wiedziała, że nie możesz się poddać! wiem że już jesteś zmęczona tyle rozczarowań ale musisz walczyć, jakiś Aniołek czeka żeby mieć Ciebie za mamę, nie możesz sprawić że będzie sierotą
|
|
#2705 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() myslę że chyba teraz powinnaś zająć się czymś innym, bo i tak już Twoja psychika jest nadwyrężona. wizażanka z forum perfumowego przez 5 lat sie starała, w końcu postanowiła zupełnie odpuścic, bo wiedział że nic z tego i tak nie będzie i wyobraź sobie że zaszła w ciaże, nawet trochę zła była, bo były już inne plany nie podporządkowane dziecku. Fajnie tak z boku pisac i wymyślać co doradzić...ale tak naprawdę nikt nie chciał by byc w Twojej sytuacji, podziwiam Cię barzdo, bo jesteś naprawde slna Może inna praca to nie taki głupi pomysł. zrób co podpowiada Ci serce |
||
|
|
|
#2706 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Anetko bardzo mi przykro, że tak się stało. Ale spójrz na to z innej strony. W ubiegłym cyklu udało sie bez żadnych wspomagaczy, w cyklu który tak naprawdę uznałaś za stracony przez infekcję. Więc widzisz sama, że MOŻESZ zajść w ciążę. I ja bardzo mocno wierzę, że Wam się uda. Teraz jesteś zła i zrozpaczona, ale jak emocje opadną zobaczysz wszystko w innym świetle. Może rzeczywiście spróbuj się wyciszyć, może rzeczywiście zmień pracę, która tak bardzo Cię denerwuje i stresuje. Wiem z jakich powodów nie rezygnowałaś z niej, ale czytałam kiedyś bardzo fajne hasło: "Chcesz rozśmieszyć Pana Boga? - to coś sobie zaplanuj". Staraj się żyć tak, aby każdy dzień przynosił Ci radość, nic na siłę. A zobaczysz, że dziecko pojawi sie szybciej niż myślisz Moim zdaniem teraz powinnaś odpocząć od lekarzy, zastrzyków, wizażu itp. I wszystko sobie poukładać w głowie. Zobaczysz, że nadzieja znów się pojawi. I jej owoc również
|
|
#2707 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko! Tak strasznie mi przykro... Masz rację, życie jest niesprawiedliwe... Normalnie aż mi się płakać chce...
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pracy się boję zmienić bo jak ją zmienie i zajdę w ciąże to zostane pomaciezryńskim na lodzie bo muszę iść na wychowawczy- ni miałby mi kto zostać z dzieckiem. Sama sobie doskonale zdaję sprawę że z moją psychiką jest nie tak, nie jestem już taka jak dawniej. A najgorsze co u siebie zaobserwowałam to złość na widok kobiet w ciaży i wózków z dziećmi. |
|
|
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, że tak jest jak mówisz ale cały czas śledzę wątek i kibicuję Wam po prostu chcę żebyś wiedziała, że mimo iż Ci nie mogę pomóc, pamiętaj że jestem z Tobą i chcę żebyś była szczęśliwa to chyba więcej nie napiszę, bo nie chcę być źle rozumiana
|
|
#2710 |
|
BAN stały
|
Moje beznadziejne napaćkane pazury, nie miałam koncepcji
i w półmroku je robiłam bo lampki nie mam porządnej.
|
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka jak mi przykro
rece opadaja |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Olivka zadne slowa nie wyraza tego zalu ktory czujesz - przepraszam ze podsycalam nadzieje - nie spalam od trzeciej rano myslalam o Tobie o sobie.... sprobuj sie nie poddawac.... dzieki Twojej sile ja zawsze mialam sile by walczyc jak Ty sie poddasz to ja strace wszystko co do tej pory budowalam.... nie ma slow by wyrazic ja wszystkie Ci wspolczujemy zadna z nas nie przeszla tyle co Ty i zadna z nas chyba nie watpi ze zaslugujesz by byc mama..... bede czekac cierpliwie.....
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chodzi mi o to żebyś wiecej nie pisała. Ja Ci tylko napisałam co czuje i myślę.
Zresztą nieważne, jest mi teraz wszytsko jedno. |
|
|
|
#2714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po prostu nie załuguje na to żeby być mamą...
Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-10-30 o 10:32 |
|
|
|
|
#2715 |
|
Zakorzenienie
|
Olivko
|
#2716 |
|
Zadomowienie
|
Ojej - Oliweczko
![]() Lookłam tylko na chwilkę i tak mi przykro i dlatego piszę - bo wiesz, bo ja sobie jeszcze pomyślałam, że to może nie @ tylko plamienia??? Czy to tak na serio się rozkręciło? Bo przecież tam miałaś wszystko stymulowane, pewnie aż przypuchnięte, przekrwione, bo to była extra przyspieszona i bardzo wydajna owu - więc może po prostu teraz się tam ta fasolka zagnieżdża i dlatego krewka? Bo tam napuchnięte, zmęczone wszystko masz w środeczku ... Dzwoniłaś do gina? Może zadzwoń - opisz jak ta @ wygląda, zapytaj czy to znaczy, że teraz się naprawdę nie udało... Ojej... bo może jednak nie, może jeszcze jest nadzieja i szansa, żeby teraz (bo że w ogóle to ja wierzę, że tak - tylko moim zdaniem widać, że Twój organizm woli sam, po swojemu, w swoim naturalnym tempie i rytmie, nie na siłę - - - po hsg nie masz już żadnych mikrozrostów i wtedy od razu była fasolka, tyle że po infekcij i antybiotyku byłaś, więc pewnie słaba jakaś fasolka była, ale jakbyś sobie odpoczęła to na pewno ona przyjdzie i będzie! Najwyżej na wolnym będziesz musieć być i więcej polegiwać - ale wierzę, że będzie! Będzie!!!) Właśnie czytałam na próbować, że jakaś girl 4 IUI będzie mieć niedługo...
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-10-30 o 10:46 |
|
|
|
#2717 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie udało się-trudno, czas leczy rany. Łatwo pisać ale tak jest Wypłacz się, wykrzycz, trzeba rozładować emocje. |
|
|
|
|
#2718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak nie zaslugujesz nie waz sie nawet tak myslec!!! jakim prawem ty wiesz ze nie zasluzylas ??? zaslugujesz jak malo kto tyle staran, checi swiadomie decydujesz sie na tak wiele wyrzeczen by byc matka a ty mi tu wypisujesz ze nie zaslugujesz??? jak ty nie zaslugujesz to niby jakim prawem mnie ma sie udac.... ja to dopiero nie warta jestem chocby polowy z ciebie.... nie jedno mam na sumieniu i nie wracam do przeszlosci bo jakas krystaliczna nie jest !! ale takie glupoty gadac.... masz sie wziac w garsc i nie poddawac - trudno nie teraz to kiedy indziej nic nie poradzisz na to !!! ale jak jeszcze raz cos takiego bzdurnego napiszesz to do tego Krakowa jak wysiade na lotnisku to sie przejade do ciebie i utluke no !! ladny tyleczek masz ale dostaniesz po nim za takie gadanie !!! ![]() Olivka ja cie kocham jak siostre ale prosze cie przestan - kazda z nas zasluguje nawet ja z tym co mam na sumieniu. Wiem ze jest Ci cholernie ciezko ale masz kochanego meza i docen to ze jest kolo ciebie i cie wspiera i wytrzymuje to bo on moze nie pokazuje tego ale na pewno na swoj sposob przezywa to a widzac cie w takim stanie na pewno mu sie serce kraje.....
|
|
|
#2719 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jak nikt zasluguje na to by byc mama i bedzie najlepsza mama dla swojej kruszynki bo na pewno sie jej doczeka!!
|
|
|
#2721 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A Anetka jest super kobietka, piękna i mądra i zasługuje na Aniołka i ja wierze że nie długo mocno będzie tulić kruszynkę Moja koleżanka 4x poroniła prawie 3 miesięczną kruszynkę (w ciągu 2 lat) ale się trzyma i tez ją podziwiam. A ja to nawet nie wiem czy płodna jestem...6 cykli i nic, powoli się 7 zbliża i jestem całkowicie wyluzowana....jeszcze.... |
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2723 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2724 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem.. gdybym ja mogla cos zmienic w moim zyciu cofnac czas nie czekalabym juz tak dlugo.... ale widac tak musialo byc...
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a zę wam sie chciało tyle godzin oglądac.. obce wesele .. buuziaki w brzusia kochana Olivko aja jednak miałam nadzieje.. najbardziej kibicuje Tobie bo jestes juz długo weteranka!! Jeszcze przedemna byłas na "próbować do skutku"... wiec idąc za nazwą watku.. kochana nie mozesz sie poddawac.. do skutku, do skutku, do skutku itd!!!! ja tez nie wiem co mnie czeka, musze te 6 miesiecy wytrzymac a potem, kto wie co się bedzie działo... alenie mam zamiaru opuszczac watku.. moze tylko siętroszke ograniczyłam z udzielaniem ale to ze wzgledu na mase parcy teraz a dni krótkie i tak to bywa!!! Olivka ja cię znajde jak gdzies sie nam schowasz i uciekniesz
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Razem do tego Krakowa pojedziemy i przetrzepiemy kazdy krzak i zarosle i znajdziemy
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
Olivka nie bede sie madrzyc bo jak napisalas juz fajnie pisac i radzic bedac w ciazy
Napisze tylko ze jest mi bardzo przykro i nadal trzymam za was kciuki |
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a za Olivke to ja podwojnie
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że ja bardzo szybko bo już w maju kiedy przyszła 7-8 @ i ryczałam w pracy jak bóbr, że wszystkie moje grzechy co miesiąc spłacają dług u Pana Boga i nie zajdę w ciążę, bo tych grzechów to by dla kilku osób conajmniej starczyło,doszłam do wniosku, że pewnych rzeczy nie przeskoczę, że skoro zrobiło się w życiu tyle złych rzeczy i tyle świństw, to teraz "nikt" nie da mi na wychowanie maleństwa! Że widać nie jest ze mnie kobieta! Że tam gdzieś ktoś teraz odpłaca mi za wszystko! Że skoro laski zaskakują za pierwszym razem a ja nawet za 7-8 nie dałam rady znaczy, że nie zasługuję! Pamiętam swoją bezsilność, pamiętam łzy i ku*re*w*ską wściekłość na los, życie, Boga, na wszystkie (wtedy) przeklęte baby w ciąży, na małe dzieci w wózkach! Byłam w pracy i nie mogłam wyjść, ale stałam dobrą godzinę czy dwie w ubikacji i wyłam kopiąc w ścianę! Nic nie pomaga! Ale przychodzi przynosząca ulgę obojętna złość, że "mam to gdzieś, że jak nie to nie! W du... to mam! Nie chcesz dać dziecka? To se je wsadź!!! " i to chyba tylko pomaga - to wściekłe zniechęcenie ... które u mnie po paru dniach przerodziło się w "a co mi tam, ja będę próbować, będę Ci tak tyłek truć, będę co wieczór Cię prosić, aż Ci się znudzi i w końcu dasz mi fasolkę". Widać naprzykrzałam się mocno, bo dostałam w końcu |
|
|
|
|
#2730 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Gabi ja się naprzykrzam od 13 miesięcy i to intensywnie wierz mi ![]() Rozmawiałam z tą koleżanką która jest w ciąży, bo dzwoniła do mnie. I czytałam też troszkę na necie i nie tylko. Wygląda na to że u mnnie znów doszło do zapłodnienia tylko znów nie doszło do zagnieżdżenia bo za wysoką miałam betę. No i lekarz nie przekreślił jeszcze nic jak mu wynik powiedziałam. Jakbym nie była to bym miała wynik nie wyższy niż 2,7. Nie wiem dlaczego się tak u mnie dzieje. A wiadomo ile razy wcześniej już tak było. Przecież nie robię bety co miesiąc. Nie wiem jak temu zaradzić. W tym miesiącu niby bez leków ale będą one nadal działać, ale co mi z tego jak znów się sytuacja powtórzy?
Edytowane przez olivka_7 Czas edycji: 2008-10-30 o 13:20 |
|||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:00.

i w półmroku je robiłam bo lampki nie mam porządnej.

zaraź mnie swoją silną wolą i zapałem do tego, proszę
Kilka bloków od nas, tata jest zadowolony, bo chciał się wyprowadzić, mama zadowolona, bo do swoich znajomych blisko wciąż bedzie mieć, a ja mam z meżem teraz 4 pokoje do urządzania
jak nie zaslugujesz
ja to dopiero nie warta jestem chocby polowy z ciebie.... nie jedno mam na sumieniu i nie wracam do przeszlosci bo jakas krystaliczna nie jest !! ale takie glupoty gadac.... masz sie wziac w garsc i nie poddawac - trudno nie teraz to kiedy indziej nic nie poradzisz na to !!! ale jak jeszcze raz cos takiego bzdurnego napiszesz to do tego Krakowa jak wysiade na lotnisku to sie przejade do ciebie i utluke no !! ladny tyleczek masz ale dostaniesz po nim za takie gadanie !!!