|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2701 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() To nawet ja mam 23cm
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#2702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ---------- Beata, widzę cię ![]() Miałaś się uczyć ;p |
|
|
|
|
#2703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sensie, że nie było poza ławką tylko nawet do stopczaków rękoma wcześniej nie dosięgnął.
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
No ale powinni trochę odpuścić w 3 klasie przynajmniej z tych przedmiotów których nikt z naszej klasy nie zdaje na maturze
![]() Mieli na to 2 lata
|
#2705 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć, Żaby.
Cytat:
Cytat:
Brzmi smakowicie. Jaka to herbata dokładnie? ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15242229]tak sobie przeglądam rekrutacje na uczelniach i myślę o kierunku finanse i rachunkowośc... bo pedagogike odpuściłam sobie już na dobre . tylko wypadało by zdawac matmę R [/QUOTE]No to dajesz. ![]() Wierzymy w Ciebie. Cytat:
Cytat:
![]() Pokrzywę pijesz? Na co to działa? Na przetłuszczanie się włosów i skóry? ![]() Cytat:
![]() Ja też nie czaję. ![]() No widzisz. ![]() -------------- Wróciłam przed chwilą z budy ( ![]() Dostałam 5 z wosu (debilny błąd. Byłam dziś z klasą po lekcjach w pizzerii i pisaliśmy scenariusz czołówki. Ale mamy pomysły fajne. )Botanikę ledwo liznęłam w sumie (co nie znaczy, że się nie uczyłam), bo jeszcze duuużo materiału przede mną. Dziś trochę ogarnę i będę tak ciułać. Zaczynam to w końcu rozumieć, a nie wkuwam na pamięć. ![]() No to tego, będę lecieć zaraz na 'Pierwszą miłość' i zasiądę do biologii. Moje 'wpadnięcia' na wątek będą ograniczały się do 15-20 minut. I tak już, niestety, zostanie. Trzymajcie się.
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2707 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To Ty sportowiec? Nie wiedziałam
![]() Już dzisiaj nie będę ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15245903]na szczęście mam trochę czasu , także jeszcze pomyślę ale widząc ile teraz jest bezrobotnych po tym kierunku to wątpie że zmieni się cos w przyszłosci, a poza tym kiedyś na lekcji były panie z PUP-y (-u) i też właśnie mówiły że bardzo dużo osób , które ukończyły podobne studia przychodza się rejstrowac jako bezrobotni...[/QUOTE]Pewnie, nie idź na coś, po czym masz złe perspektywy. Nawet co z tego, że byłabyś zadowolona z pracy, spełniała się w niej, skoro po zobaczeniu 1000 zł na kwitku wypłaty już by nie było tak fajnie. Trzeba to jakoś wypośrodkować ![]() Cytat:
Pomyśli się ![]() Otóż to ![]() Cytat:
już widzę, co by w mojej klasie pisali ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To nam dzisiaj wyciągnęła babka ten przyrząd miałam całe 8 cm jakoś na dniach mamy zaliczać Ale ja to mam wiecie... za długie nogi do tego ![]() Cytat:
bywaJa też! ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- a Ty masz kości? ![]() Nie, żartuję, muszę się weekend porozciągać. Z K., tą od -2 się umówiłyśmy jutro na mojej 18ce. Że niby nas nie będzie nic boleć wtedy ![]() Wgl to tyle załatwiania jest, zaraz jadę z tatą do babki, co jakieś ciasta i tort piecze
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-11-13 o 18:11 |
|||||
|
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Z prawej strony równania? xD
----------- Lecę. ![]() Pa
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sensie, że stoję na ławce i ile wyciągnę poza ławkę w cm ? ![]() A mnie ko kompa zassało |
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie w szkole jest akie drewnanie cuś. Siadasz na podłodze (na siłowni był taki syf, że szok...), podstawiasz do tego nogi i wyciągasz ręce. I tam jest miarka
|
|
|
|
|
#2712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no, dokładnie, stoisz na ławce i wyciągasz ręce poza ławkę ![]() chociaż Marta i Justyna mnie rozumieją !
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My takich wynalazków nie mamy. U nas gibkość to jest: na 1 pkt - za kostki na 2 pkt - za czubki butów na 3 pkt - czubkami palców do ziemi na 4 pkt - całe palce i kciuk do ziemi na 5 pkt - całe dłonie do ziemi na 6 pkt - głowa do kolan I tak 7 sekund wytrzymać |
|
|
|
|
#2714 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Edytowane przez Rockinka Czas edycji: 2009-11-13 o 18:38 |
|
|
|
|
#2715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale przypomniała mi się rozmowa z kolegą (P.) o innym (B.). Akurat dzisiaj dziewczynom na wfie opowiadałam. ![]() P: pewnie, przecież on to taki rozciągnięty ja: mówił, że dosięga głową kolan P: loda se pewnie sam zrobi ![]() Ale tak naprawdę B niby zawsze taki chudy, nie za wysoki, a taki porozciągany, wytrenowany ![]() ![]() Wiecie ile mam lekcjów na przyszły tydzień?
|
|
|
|
|
#2716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No czemu nie, samowystarczalność ![]() |
|
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
widziałam kiedyś na maturze zadanie z redoksami i była cała reakcja i trzeba było dobrać współczynniki.
nie dam sobie ręki uciąć, ale będę przeglądać arkusze to spojrzę na to ![]() i ew. się zapytam za tydzień babki na korkach jak to jest :P Cytat:
(jezu wreszcie łikent mimo iż dzisiaj piątek 13-ego, to wcale nie był to pechowy dzień dostałam jakąś ocenę z ang z listu, ale nie wiem co to jest, bo sorka tak niewyraźnie napisała... sądząc po niewielkiej ilości błędów to 4 ![]() 4+ z bio z spr z genetyki i te 3 wyrazy i by było 5, ale nie marudzę 87% to bardzo dobry wynik i nie pogardziłabym takim na maturze :P jedynie dziś na matmie poległam ![]() zrobiła kartówkę... 1 zad. narysować w ukł. trójkąt i policzyć wysokość, środkową i symetralną do danego bokiu i obl. obwód tego trójkąta. 2 zad. napisać co to jest iloczyć wektorowy i coś obliczyć. wzięłam sie za zad 1. napisałam równania tych wysokości i innych i przeszłam do zad 2., na które nie miałam pojęcia jak odp xD napisałam jakiś wzór co mi się z iloczynem wektorowym skojarzył, jakoś obliczyłam co tam trzeba było, ale to źle mam i zapomniałam obl. w 1. obwodu ;P dopiero jak zebrała kartki mówię do koleżanki, że nie obl. obwodu bo zapomniałam o tym, a ona tak myśli... i się skapła, że też nie obliczyła xD w ogóle zaczęła robić zad. z pierwszej grupy. zrobiła całe 1. i się zorientowała, że nie ta grupa ![]() na szczęście mam z matmy 4 z spr :P także jakoś przeboleję ;P aaa przyszły mi dzisiaj te próbki kawy Douwe Egberts xD jutro będę się delektować ![]() wczoraj cały dzień przebimbałam... ;] dzisiaj poczytam Przedwiośnie i może wezmę sie za robotę do redakcji, bo muszę jakieś materiały przygotować, a znając mnie to bym robiła to dzień przed startem strony :P
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-13 o 18:59 |
|
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli o tym mowa. To podobnie mówimy o naszym w-fiście. Tylko, że my spekulujemy, że ona wyciął sobie żebra no i wiadomo w jaki sposób to wykorzystuje (Justyna wyżej napisała).
![]() Zaraz zobaczę, czy dosięgnę głową do kolan.
|
#2719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szkoda, że już tego nie zaliczamy ![]() całe dłonie na ziemię to w sekudnę bez rozgrzewki kadłam ![]() oo właśnie bez rozgrzewki dotknęłam głową do kolan ![]()
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-11-13 o 18:54 |
|
|
|
|
#2720 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() u nas na historii nie było dzisiaj 13 osob Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja tak samo ![]() Cytat:
straszneCytat:
![]() Cytat:
my w ogóle nie mamy tej gibkości na wf. czesc Żbiki ;* ale jestem zmęczona. w szkole spoko. na teori też. w ogóle to w środę mam pierwszą jazdę
|
|||||||
|
|
|
#2721 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie na centymetry. Cytat:
(sprawność: mięśnie brzucha, wiszenie na drążku, gibkość i takie jakieś "przysiad, wyrzut nóg w tył, wyprost i klaśnięcie nad głową" brawka ! ![]() ed: i w każdym półroczu trzeba się poprawić. choćby o 1sekundę, 1 centymetr, jeden skłon itd.
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-11-13 o 19:10 |
||
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
30 na 6 było, a ja 31 zrobiłam xDw gimn. ledwo na jakieś 4+ wyrabiałam bieg z przekładaniem klocków pamiętam z gimn ![]() a teraz sor z nami ustalił, że w tym półroczu robimy zaliczenie z siatki x] miałyśmy biegi na 1000 czy 1200 ;P (dookoła szkoły...) ;] a w następnym kosz - dwutakt czy coś takiego. głupie to to jak but bez piłki mi wychodzi, gorzej jak piłkę wezmę no ale co tam znając życie, to przegadamy Maciusia i poprzepisuje nam oceny 24 baby na 1 małego faceta xD
|
|
#2723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mialaś 31 w ciągu 30 sek. to szacun ja mam zwykle jakoś 25-27.. i nie mogę tego poprawić nigdy z wiszeniem na drązku zawsze masakra. -.- moja G. wisi ponad 30 sek ![]() ja mam wf z babą -.- nie da się jej przebłagać.
|
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już śladu ni ma. Cytat:
![]() Na 6 jest wisisz 3 sek podciągasz się i 10 sek tak zostajesz. harkorowo. A babka często nam pozwala nie ćwiczyć
|
||
|
|
|
#2725 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie to nam pozwala nie ćwiczyć jak jest zimno w sali, albooo jak musimy rozstawiać krzesła na filharmonię albo jakiś apel.
wtedy rozstawiamy, a później nas zwalnia do domu. ale ogólnie jest straszna. krzyczy, wrzeszczy i komentuje chamsko. jej syn (w naszym wieku) mówi, że w domu ma jeszcze gorzej
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nasza to czasem ma odchyły i dumą się unosi ale tak to jest spoko. Ale faceci są lepsi, nie męczą tek dziewczyn. |
|
|
|
|
#2727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak ona np. o nim mówi :" wiesz Martyna, ten mój de.bil zdał prawko. za pierwszym, ale szczęście miał.. on nawet jeździć nie umie, ostatnio nas wiózł na działkę, nie dość, że wolno , wiesz jak to on, flegmatyk, to jeszcze prawie poboczem!" wymiękłam po "ten mój de.bil"
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na drążku to nie potrafię się utrzymać ;] no co ty dziwne tyle tej kawy, że na miesiąc powinno wystarczyć
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O własnym dziecku przy jego znajomych , to wstyd i dla niego i jeszcze większy dla niej samej.
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nieważne jaki będzie miała wynik Poszedł nam na rękę, by nas zmobilizować do ćwiczeń
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:07.

. tylko wypadało by zdawac matmę R 

. To był jedyny ksiądz z powołaniem jakiego znałam. Naprawdę dużo zrobił dla parafii, jak były jakieś zbiórki pieniędzy czy remonty zawsze podawał ile wydał, ile zebrał itp. Uczciwy człowiek. Wypadek zdarzył się wczoraj, jechał do Radomia i od tira przed nim odpięła się przyczepa
No i śmierć na miejscu.
(debilny błąd. 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)