|
|
#2701 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.2
rozpieszczanie wewnetrznego dziecka dobrze mi wychodzi, tyle, ze jest to zgubne dla mojego portfela i mojej figury
Jutro rano planuje basen, potem biegiem kosmetyczka, potem biegem siłownia, potem z tz na obiad do koszalina - wiec jakos bachor musi sie trzymac, bo harmonogram napiety ![]() Własnie, dziewczyny podgladaja, ale milcza. Marcela, do Ciebie tez mowie ...
|
|
|
|
#2702 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny moglybyscie polecic jakis krem na noc? Czytam recenzje i nie wiem co wybrac, a im wiecej czytam tym trudniej sie zdecydowac
Moze wy macie cos sprawdzonego? Wiem, ze nie kazdemu pasuje to samo, ale czasem dobrze zasugerowac sie doswiadczeniami innych![]() Rok szkolny sie zbliza wielkimi krokami, dzis zaczelam 'szkolne' zakupy. W tamtym roku czekalam niemal do konca sierpnia i wybor byl bardzo ograniczony. Edytowane przez uklika Czas edycji: 2012-08-09 o 21:51 |
|
|
|
#2703 |
|
Zadomowienie
|
A może zamiast kremu zdecydujesz się na olejki? Np. Arganowy albo z kielkow pszenicy albo z pestek wiśni
Stricte kremy to seria gabinetowa eris, Albo lancome hydra zen Kiedyś zachwalalabym estee lauder ale jak poczytasz składy jej kremów to lepiej się nie zbliżać a szkoda bo jej day wear był cudowny |
|
|
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Ukilka ja na noc polecam Shiseido Benefiance Wrinkle Resist 24 lub Filorgę .....
każda z nas napisze pewnie co innego Tobie
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Ukika na noc kupiłam np
Anne Marie Borlind ZZ Sensitive to bukiet natury ,bez chemii..uspokojenie, wzmocnienie i nawilżenie ziołowymi składnikami aktywnymi.. skład dobrze naszpikowany..ano,przekon amy sie...Na noc tez kupilam Avene, Ystheal+ Emulsion ..Zalezy tez jaką masz cerę..Abis wyslę Ci cos..dzwonilam,paskudo..g dzie masz tel???mam kieckę dla Ciebie..koronkową!!!! piękna,do tych długich kozakow a jesli Ci sie nie spodoba,(bo męza to powali).. to stawiam davidoffa!!! |
|
|
|
#2706 |
|
Zadomowienie
|
Dziekuje wam bardzo dziewczyny
|
|
|
|
#2707 |
|
Zadomowienie
|
Miszus alarm nam sie wlacza i latam jak z pieprzem bo nie wiemy dlaczego pokazuje awarie i wyje na calego i zaraz straz przyjedzie ...tzn. modle sie zeby nie ....
ale juz jestem i odpisalam aaaa Uklika zebys nie myslala ze wszystkie oleje sa ciezkie i tluste i zostawia na buzi warstwe loju, np. olej z pestek malin jest delikatny i lagodny, z rozy damascenskiej pachnie oblednie, z nasion bawelny jest leciutki i super sie wchlania a przy okazji nie kosztuje 200 zl ![]() ide zerkne jeszcze raz na ten alarm ..dobranoc |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2708 |
|
Zakorzenienie
|
Doberek , kawusia ....
codzienne wycieczki rowerowe dobrze mi robią , schudłam kg ...no i jestem wyspana już , no cud , nad cudy ![]() cześć Kama bo widzę ,że też już nie śpisz ....o i Abi też jest , witam
|
|
|
|
#2709 |
|
Zadomowienie
|
Witam z kawa. Wiem Abi, ze nie wszystkie olejki sa ciezkie i zostawiaja film
, lubie olejki, szczagolnie te szybko wchlaniajace sie. Gdzie kupujesz swoje?
|
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
pokłociłam sie z tz, nie ppojechalismy na obiad
Jak to zwykle - burza z piorunami z małego bzdeta Miał po mnie przyjechac, nie mogł, potem mogł...i sie nie dogadalismy. ja stałam i czekałam 20 minut, on był przekonany, ze ide piechota. bzdet...? ale jak podnosi cisnienie...Jak wreszcie, wpieniona dotarłam do domu - to okazało sie, ze wszystko to moja wina...ja powiedziałm jedno, a zrobiłam drugie...No kretynka kompletna, z własnej woli stałam na deszczu tz jest swietny w samoobronie, od razu odbija piłeczke na pole partnera, wiec kiedy jestem na niego zła - to za chwile sie okazuje, to własciwie to on ma powody, by sie na mnie obrazic...Co oczywiscie doprowadza mnie do pasji, jesli nadal czuje sie strona pokrzywdzona ![]() Rzadko tak sie ostro kłocimy, jestesmy w gruncie rzeczy swietnym małzenstwem. i rzadko chodzimy pokłoceni. |
|
|
|
#2711 |
|
Zakorzenienie
|
Kama podaje rękę ,mam z męzem jota w jotę- tak samo w sytuacjach wu.....kłotnia i potem obrócenie ,ze w koncu to -ja wychodze na winną ,a on jest cholera pokrzywdzony i jeszcze mam wrazenie, iz czeka az ja go przeproszę..po prostu mars do entej...
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Abi odpisałas?bo nic nie dostałam.. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 |
|
Konto usunięte
|
Przyszła moja nowa torba
Przedwczoraj trafiłam na Allegro..Niebywała okazja...To tak, jakby Kama i Miszka kupiły oryginalny super krem albo serum laPraire, Shiseido czy Kanebo za 1/10 ceny..No dobra, 1/5 ![]() Wittchen Czarna No, ja kocham czarne torebki |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
gratulacje, Beti
Prawda, jaka to satysfakcja...? isc od razu do sklepu i wydac parokrotnie tyle...no mozna, ale kasy szkoda A tak masz poczucie oszczednosci A torba bardzo ładna, zreszta lubie wittchen...a ta strone znasz...? to podobno teraz na topie, torebki od Sadowskiej http://zouzabags.com/torby-zouza-2.html ale jak dla mnie za drogie...ponad 1000?! Glowa mnie po tej kłotni rozbolała...Pocieszyłam rozzalone dziecko w sobie słodyczami, ale to tylko zwiekszylo mugrene
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-08-10 o 13:53 |
|
|
|
#2714 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
naprawdę polecam Cytat:
kurcze wizaż chyba nam jakiegoś bana wzajemnego nałożył bo do lapi napisałam i dostała do innej wizażanki też bez problemów i tylko do Ciebie nie dochodzą moje privy ![]() a napisałam żebyś mi tę sukienkę wysłała |
||
|
|
|
#2715 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Torebki Sadowskiej znam, z internetu of course, cena poraża...Gdybym chciala tyle wydać, wolałabym skórzaną replikę miu miu albo prady, cenowo wychodzi to samo za t-shirt jej kolegi po fachu to malo, bo pomysl i kreacja kosztują wszak (o szyciu w Chinach nie wspomniała |
|
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
nawet nie czekałam na odp Abi,bezczelnie wysłałam i bezczelnie wezme za to buziaka
Kama pociesz sie z nami,a do męza wypnij zgrabne 4 litery,niech ma wstreciuch jeden karę..![]() zmowa milczenia jak nic
|
|
|
|
#2717 |
|
Konto usunięte
|
Camelową jeszcze bym taką chciała
Nie jestem normalna, oj nie Miszka, daj zdjęcie sukienki. Bo ja cały czas poszukuję czegoś wyjściowego...Ostatnio zakupioną i mocno przerabianą, przerobię jeszcze raz - na spódnicę
Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-08-10 o 15:29 |
|
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
bo to czysty snobizm - wydac tyle kasy na torebke, o tshircie za 350 nie wspomne
Ja jestem snobka, jak kazdy...ale moj snobizm nie siega tak gleboko do mojej kieszeni
|
|
|
|
#2719 |
|
Konto usunięte
|
Też bywam snobem, a co.
Kawę popołudniową pijemy |
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Beti wejdz na Italylux do mnie - tej koronkowej ecru juz nie ma ,sprzedały sie wszystkie..została pudrowa Samsara ale to juz nie to..Ciebie widze w tym modelu co mam w tytule Asos,ładna spokojna kolorystyka i rekawek
Ty jestes taka mikroskopijna..delikatna ,wiec nic ostrego nie bedzie dobre...Abi jak załozy Sigme a do niej kozaki długie lub ecru szpile ,daje głowę ze mąz -Ją zaraz do łózka zaciągnie![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Czułam sie snobem do kwadratu kupujac revitalash..Kama ten tonik La Prairie to ocean w ampułce..fajny!!!Kawę z koglem moglem????????to nie piłam... |
|
|
|
#2721 |
|
Konto usunięte
|
Spróbuj
Niestety, ze trzy łyżki cukru na żółtko mus...Probowalam mniej, nie wychodzi Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2012-08-10 o 16:28 |
|
|
|
#2722 |
|
Konto usunięte
|
Patrzcie, jakie fajne rzeczy można w necie kupić...Że komuś się chciało dłubać
Rozkoszniaki |
|
|
|
#2723 |
|
Rozeznanie
|
Tak, czytam Was na biezaco
Jestem w trakcie kupowania materialow na dom pelno tego, duuuuzzo kasy wiec kosmetyki zeszly na 2 a nawet 3 plan (2-to ciuchy ) a po drugie kupuje bardziej te naturalne jak Absit.Absit co ciekawego mozesz polecic ?? Za godzine jade po meza na lotnisko (dobrze ze wraca na weekendy) poprostu masakra.... |
|
|
|
#2724 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Już się nie mogę doczekac a w dodatku wlazłam na Twoje konto na all i zaraz zamówie dwie albo trzy sukienki, oj niedobra ty niedobra....nie mogłaś poczekać do końca miesiąca z wystawianiem ??Cytat:
a z olejków to ten z pestek wiśni, super !!! mogę polecić zwłaszcza cerom wrażliwym i płytkonaczynkowym |
|||||
|
|
|
#2725 |
|
Zadomowienie
|
Miszka czy ja bym mogla tez na twoje konto na allegro zobaczyc? Bo ty ubrania sprzedajesz, tak?
|
|
|
|
#2726 |
|
Zakorzenienie
|
Marcela, dom to skarbonka, najpierw stan surowy, potem wykonczenie, potem urzadzanie...Ale tez duzo frajdy, zwłaszcza meble i gadzety
Pamietaj tez, ze najtrwalsze sa prowizorki, wiec to, co kupisz/zrobisz prowizorycznie - przetrwa dlugo ![]() A Miszka ma konto na nietrafione kosmetyki i trafione ciuszki ![]() Uklika, najpierw zdecyduj, czy wolisz kremy czy olejki czy emulsje. czy w normalna czy naturalna pielegnacje chcesz isc. potem poszukaj probek, na koniec kup, co Ci przypasuje... Filorga jest dobra, ale nie ma probek. decleor moj ukochany, miniatury sa. shiseido dobre, sa probki. olejki dla wielbicielek olejków Chwalony jest krem na noc clarinsa, multi action chyba...
Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-08-10 o 18:44 |
|
|
|
#2727 |
|
Zakorzenienie
|
nietrafione kosmetyki to teraz córki działka
..ja dodaję juz niewiele...Italylux Ulijka teraz mi z leksza niedobrze..
|
|
|
|
#2728 |
|
Zadomowienie
|
Miszus zostawiam sobie otwarte na pulpicie w pracy, potem wyśle Ci maila z linkami bo i tak muszecdopytac o rozmiary
|
|
|
|
#2729 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Budowanie i urządzanie domu to jest to co tygrysice lubią najbardziej ![]() Dziś nawet moja ulubiona klientka mnie zaskoczyła, pozytywnie rzecz jasna, dostałam od niej komplement, ze łoooo: mianowicie, pomyliła dekory do łazienki i hurtownia przysłała odwrotne ilości niż było zamówione i dzwoni do mnie z płaczem co teraz. Więc coś tam wymyśliłam i ona do mnie taki tekst: ( uwaga, to jest komplement) ale pani ma łeb jak pani to wszystko ogarnia to ja nie wiem![]() Dzisiejszy dzień upłynął pod tytułem: dogadzajmy sobie ![]() Fryzjer, u którego to dowiedziałam się o cudzie na paznokcie (niejaki Gelacet, znacie?)potem zakupy ( udane i owszem: bluzeczka i spodnie ) potem gołąbki u teściowej, a przed chwilą lody kremowo tofikowe, mniam |
|
|
|
#2730 |
|
Zadomowienie
|
Krop ja znam gelacet, poleciła mi go pani dermatolog i faktycznie super działa tylko kup Saszetki nie tabsy
A jak chcesz remontu to się możesz wyżyć na mojej kuchni i pokoju młodego
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:09.

Jutro rano planuje basen, potem biegiem kosmetyczka, potem biegem siłownia, potem z tz na obiad do koszalina - wiec jakos bachor musi sie trzymac, bo harmonogram napiety 

Moze wy macie cos sprawdzonego? Wiem, ze nie kazdemu pasuje to samo, ale czasem dobrze zasugerowac sie doswiadczeniami innych

Kama pociesz sie z nami,a do męza wypnij zgrabne 4 litery,niech ma wstreciuch jeden karę..

Rozkoszniaki