|
|
#2701 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XI)
Cytat:
Mój lubi, ale zdarza się że głowa mu ciapnie do wody i wtedy to dopiero jest płacz. |
|
|
|
|
#2702 |
|
Zakorzenienie
|
Meduzza- Witaj córko marnotrawna
![]() Co do streszczenia całego miesiąca... Kobieto kto ma taką pamięć? W dodatku dziewczyny zaginają jak przeciągi że to w ogóle mija się z celem. Poczekaj na kolejne tysiąc pińcet stron i te czytaj już na bieżąco ![]() Tematy będą się pewnie powtarzać ![]() Przyszły buty Oskara i cholera mam problem... Lewy założe bez problemu a prawy nie chce wejść
|
#2703 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cała rodzina twierdzi że to "mały Wojtuś" :P a po mnie ma tylko dół ![]() Cytat:
![]() Witaj A co do Julianny to chyba -taki etap ![]() Cytat:
Ja też mam problem ze spacerami. Już nie wiem jak się z tym uporać. Poleży chwilę w wózku, pogapi się i potem jest jęczenie i "wychodzenie", w nosidle też już jej nie pasuje ,też chce wychodzić szarpie mnie za okulary i za włosy. Co robić??? Jak wychodzić na spacery?Bo na rękach tego kloca już nie dam rady nosić |
|||
|
|
|
#2704 | |||
|
Raczkowanie
|
Lacha hahahha mały siedzi du...pa na gryzaku wibrującym i cała podłoga się trzęsie a ten mały szkodnik ma radochę
Pierun mały nie chce spać ..... Cytat:
fajny wynalazek ! Krzyś dostawał zabawkę w rączki i zabawa na całego. Dopiero od niedawna na krótko sadzam małego w wanience bez wspomagaczy ale jest przy tym tyle chlapania że szok!!![1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43676372]Nie chwaliłam się wam muffinki robiłam wczoraj, brakło mi papilotek [/QUOTE]Ojej jakie pysznie wyglądające ciacha mmmmmm Cytat:
Cytat:
no cóż taki los
|
|||
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Szybkie pytanie do urzędujących na tablicy.pl.
Czy jest tam taka zasada, że dopóki coś na tablicy wisi, to znaczy, że jest aktualne? Bo chyba wszystkie już nieważne oferty są usuwane?
|
|
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
a może podkurcza paluszki albo jakoś sztywni stopkę i dlatego; u nas tak jest z lewą nogą, zawsze trudniej i trzeba się nakombinować
|
#2707 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślałam, że skoro padło pytanie to mycie codziennie jest nie dobre ![]() ja też myję codziennie. tress, ja mam takie rondo na głowę i wtedy jak spłukuję to małej nie leci tak mocno po oczkach, a u nas włosy dość długie więc płuczę ze 2-3 razy. Zależy ile piany mi się zrobi ![]() Cytat:
![]() Codziennie sie zastanawiam, czy do niej nie zadzwonić, ale się obawiam, że to nieodpowiedni moment i rezygnuję nie wiem...
|
|
|
#2708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a osttanio znalazłam fajną koszulę dla Filipa i piszę do babki, że jestem zainteresowana, a to już nieaktualne było, a wisiało dalej
|
|
#2709 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz był problem z tą nogą i kilka dni na leżąco trzeba było to jej się bardzo nie podobało. Cytat:
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
czesc kochane, przelatywałam wczoraj na szybko co pisalyscie, ale powiem tak: za cholere nie miałam weny do pisania, z mojej winy Bartulo tak sie potłukł, ze mysłałam, że mi serce pęknie....
zasuwał na czworakach jak mała wyscigówka, ja nie zdązyłam cofnąc nogi i zahaczył o nią swoja łapką, jak długi poleciał na płytki całą buziunią,. aż podłoga oddała.... jezusie, takiego ryku,. takiego płaczu nigdy w zyciu nie słyszałam.... razem z nim płakałam, co ze mnie za matka, ze dopusciłam do takiej sytuacji ![]() ![]() ![]() teraz dziecie spi, zupka juz mu sie ugotowała, a ja na szybko zobacze co na wątku sie dzieje |
|
|
|
#2711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja Domcia ostatnio przytrzasnęła sobie paluszki szufladą - też moja wina, bo nie upilnowałam. Ryk był tak samo, ale na szczęście paluszki całe. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwia : biedny Bartuś!
Tak to już jest, że nie zawsze da się upilnować... Kurdę, nie wiem czemu 80ml kaszki to jest jakaś granica której nie możemy przekroczyć...Jadła koło 11:00, dopchała chrupkiem, zobaczymy jak potem z obiadem.. (wczoraj bieda była) |
|
|
|
#2713 |
|
Zakorzenienie
|
Kija- zdróweczka dla Twoich chorowitków
Lenova, brawa dla t. ![]() Silver, codo twojej t. sie nie wypowiadam... ![]() Evel, ale sie oblowiłas prezentowo zdrówka Majusiu ![]() Witaj jakajaka, kieyds sie zastanawiałam, gdzież to sie podziewasz ![]() Blogerko, miesiecznicowe buziaczka dla Boryska Meduza, nie opuszczaj nas wiecej ![]() Szaja co za przyjemnosc ze sprzątania gdzie Bijkora sie podziewa? zmykam, bo póki dziec spi tom usze podłogi wyfewciowac
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajne!
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=74 http://allegro.pl/wozek-pchacz-bayer...695645112.html http://allegro.pl/drewniany-wozek-dl...656589267.html Ale to chyba lepiej dla starszej dziewczynki co się lalkami bawi, dla maluszka może być.."nudne"? Ale śliczne too |
|
|
|
#2715 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Zawsze bym chciała takie coś czytać Dzięki dziewczyny za miłe powitanie Sylwia-dobrze, że nic się Bartulowi większego nie stało. Niby wiadomo, że jeszcze wiele takich sytuacji przed nami ale nie da się do tego przygotować
|
||
|
|
|
#2716 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2718 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta, przecież to nie Twoja wina
![]() mój zaczął się puszczać, już teraz nie na kanapie tylko normalnie, przy kanapie, jak pierdyknął do tyłu jak kłoda, uderzył się o krzesło biurowe i na ziemię, ale był płacz..... W ogóle dzisiaj jest niesamowicie płaczliwy i tylko na rączkach, tylko tulasy dwójka dolna idzie i idzie, bąbelek jest i nie chce wyjść. Teraz śpi, ale co się napłakał, w końcu zasnął z łyżką w łapkach. Bidulinek
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
Normalnie nie oglądam już pchaczy. nie umiem się zdecydować
![]() Jak któraś mama dziewczynki coś kupi, zarzućcie linkiem, może zgapię wówczas
|
|
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
Nie karmiłam od 6.30 do 13. Mam taki nawał że głowa mała!!!!!!!!!!!!!!!!!! ledwo weszlam do domu i miałam wszystko mokre. Stanik z push up'em
nie pomógł ;oooooooooooDebrah, może to i zębyyyyyy nie wiem sama Black, tak ja mam taką temp. A jak mam 37 st to dla mnie już mega gorączka ;]
|
|
#2721 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Cytat:
U nas pizgawica, 21 stopni w domu maks po nagrzaniu(kamienica) ale mala smiga w bodziakach z dlugim, dlugich portkach i cieplych skarpach. Wychodze z zalozenia, ze caly czas sie rusza wiec nie chce nakladac 10 warstw zeby sie zapocila. Lenova bardzo ladny gest ze strony tesciowej i super, ze stara wam sie pomoc, a nie mysli tylko o swojej dupie :p ( z tego miejsca pozdrawiam t.!) Silver szok! Rozumiem osoba, ktora nie ma stycznosci z dzieci moze nie wiedziec, ze takie maluszki nie jedza czekolady ale t. ktora wychowala Twojego tza? Szok po raz drugi! Lady stawiam na depresje lub tak pisaly dziewczyny menopauze. U nas moja mama zmienila sie odkad ma nowego faceta. Zachowuje sie jak zakochana gimnazjalistka ;/ A jak sie z nim pokloci to odbija sie to na nas, bo chodzi zla i tylko puszcza teksty " nie interesuj sie". ;/;/ Hej, o tej godzinie powinnam jechac do pracy ale dzis nie poszlam, tz tez chyba sie czyms zatrulismy. Tzn ja mam lzejsze objawy niz tz, jest mi raz cieplo raz zimno, nie dobrze mi, slabo i nie mam apetytu UMIERAM!
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tez bym chciała płaszczyk na zimę, już nawet znalazłam w C&A, ale cena mnie na razie zablokowała. Buziaki dla Bartula
|
|
#2723 |
|
Zakorzenienie
|
w lidlu też trochę zabawek będzie http://www.lidl-pageflip.com/pl.html?kid=bURusJ
|
#2724 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.ca/imgres?imgurl=h...ed=0CCYQ9QEwAA Szał robi słuchawka i motylek, pcha na razie powolutku jak się podtrzymuje pod pachami ![]() Cytat:
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już ta godzina a mój mały urwis dalej nie śpi... Chyba miałam przeczucie żeby rano przygotować sobie obiad. Sylwietta-wiem jakie wyrzuty sobie teraz robisz ale tak jak dziewczyny piszą-nie ochronimy dzieci przed wszystkim. Tule
|
|
#2726 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;43671589]Dorotka też na początku tak
Ty, bo ja nie pamiętam - napięcie w nogach za duże macie? bo piszesz, że on sztywni te nożyska?[/QUOTE] Mamy stwierdzone jedynie obnizone napiecie w okolicach brzuszka, o nogach nikt nic nie wspominal... Ale rzeczywiscie - mocno je prostuje, nie ma szans, zeby mu je zgiac. Cytat:
Skoro u Was sa jakies postepy to ja bym sie az tak nie martwila... Cytat:
![]() Duzo zdrowka i sily!! |
||
|
|
|
#2727 |
|
Zadomowienie
|
Uwaga, czerwony njus
![]() Moja siostra wczoraj urodziła dziewczynkę 3300 i 53 cm. A ja od wczoraj ogarniam dwie baby- swoją i siostrzenicę Wczoraj obie miały zaspokojone wszystkie potrzeby na czas, tylko w domu syf armagedoński, dziś juz np teraz obie nakarmione, młodsza śpi, poodkurzane, podłogi umyte, pije kawę ale jeszcze mam prasowanie aaaaaaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czemu ty? :P siostra gdzie? |
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2730 |
|
Zakorzenienie
|
Gratulacje dla siostry
No popatrz jak przy dwójce maluchów można się zorganizować. A u mnie ... Młoda idzie do matki na dwa tygodnie....bosze ale będzie spokój. A do tego może uda nam sie na jeden dzień wyskoczyć do Krakowa
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

W dodatku dziewczyny zaginają jak przeciągi że to w ogóle mija się z celem. Poczekaj na kolejne tysiąc pińcet stron i te czytaj już na bieżąco 

Nawet bardzo ogólnie,poratujcie
Jakoś mnien a sentymenty wzięło, szybko to zleciało, ale często nie było łatwo, więc cieszę się, że mam już takiego duzego i mądrego synka

22.05.2008
14.08.2011

dwójka dolna idzie i idzie, bąbelek jest i nie chce wyjść. Teraz śpi, ale co się napłakał, w końcu zasnął z łyżką w łapkach. Bidulinek