Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5 - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2016-11-14, 12:07   #2701
paula1010
Zadomowienie

Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5

Nelka co za historia

Megilla olej każdego kto Ci mówi, że mała jest przejedzona. Jeśli jest tylko na piersi, to nie ma opcji, żebyś jej zrobiła krzywdę i żeby się przejadła. Super, że już odzyskała wagę urodzeniowa! Nasz klusek na 5 dobę miał już 60g więcej niż w dniu urodzenia położna powiedziała tylko, że mam się cieszyć i widocznie mam super mleko

U Nas się chyba zaczynaja konkretne kolki dzisiaj w nocy i rano straszny płacz po każdym karmieniu dobre 40-50min zanim udało się go uspokoić i odłożyć z powrotem do spania, gdzie do tej pory zasypiał sam. Teraz też śpi niespokojnie w chuście, boje się go odłożyć, więc siedzę nieruchomo na kanapie

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

Edytowane przez paula1010
Czas edycji: 2016-11-14 o 12:10
paula1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:16   #2702
marta0o01
Rozeznanie

Dot.: Październikówki 2016 wciąż siedzą jak na szpilkach - pogaduchy cz. 5

Moja codziennie wieczorem urządza awanturę. Tak od 17 do 21 ale później śpi ładnie w nocy z dwoma krótkimi pobudkami.
Wczoraj wyszliśmy z tz na obiad bez dzieci! 😁 Przy dwójce dzieci zwykłe wyjście na obiad bez nich jest naprawdę mega przyjemne 😁 I weszliśmy do jednego dzieciowego sklepu i trafiliśmy na promocję i kupiłam w końcu laktator elektryczny bo był przeceniony z 89 na 27 funtów. Ale żeby nie było za fajnie to jak wróciliśmy do domu to Maja od 17 do 24 cyrk. Marcel od 20.30 do 22 😡. Pobudki o 4 i 6 i później spaliśmy do 8! Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy 😊
marta0o01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:17   #2703
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewula88 Pokaż wiadomość
zabawka termofor

http://www.kupujepolskieprodukty.pl/...przez-nas.html

polecana na kolki i ból brzuszka

haha

My mamy i u nas co dziennie na chodzie i zauważyłam ze Dominik coraz bardziej go lubi i tuli do siebie i za uszko trzyma sobie, wiec jestem zadowolona

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:26   #2704
smerfetka86
Raczkowanie

A feeeee

smerfetka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:30   #2705
NelkaHelka
Raczkowanie

Sory za taką historię z samego rana :-D Zapomniałam, że niektóre z Was mogły jeszcze nie zjeść śniadania :-P

Zdecydowałam się na zakup karuzeli z projektorem i to chyba strzał w 10! Dziś rano kurier ją dostarczył i od razu zamomtowałam nad łóżeczkiem. Mikołaj GODZINĘ leżał i oglądał z zaciekawieniem gwiazdki na suficie po czym... zasnął. Oby to nie jednorazowy zachwyt ;-)
NelkaHelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:38   #2706
słonik
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Megilla- na rękach. I bujać. Ale nie tak delikatnie tylko najlepiej żeby głowa latała. Tak do około 1,5 tygodnia swego życia usypiał sam, ale teraz coś mu strzeliło i trzeba było bujać. I dzisiaj znowu przełom bo usnął sam i śpi nadal a w nocy usypia przy butelce/cycku. Je około 10 minut i śpi. Zmieniam mu pieluchę na śpiocha a jak sie rozbudzi to znowu przystawiam i usypia.

ha, u nas identycznie
słonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 12:43   #2707
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paula1010 Pokaż wiadomość
Megilla olej każdego kto Ci mówi, że mała jest przejedzona. Jeśli jest tylko na piersi, to nie ma opcji, żebyś jej zrobiła krzywdę i żeby się przejadła. Super, że już odzyskała wagę urodzeniowa! Nasz klusek na 5 dobę miał już 60g więcej niż w dniu urodzenia położna powiedziała tylko, że mam się cieszyć i widocznie mam super mleko

Dokładnie tak
Nie można przekarmić dziecka piersią. Cieszmy się że tak ładnie rosną te nasze bąble, a nie zamartwiajmy na zapas
withi_as jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 13:40   #2708
NelkaHelka
Raczkowanie

Jejuniu dopiero teraz zauważyłam foto Stasia Ale Przystojniak z niego!!!!
NelkaHelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 14:58   #2709
pannazwanny
Rozeznanie

Ja choć by sie paliło zawsze będę umyta dlatego wstaje razem z TŻ o 6.30 i się myje póki on jest w domu, a potem znowu wieczorem jak on pilnuje małego.

Powiedziałam połoznej ze mam nieodkładalne dziecko i co robić a ona że po prostu tulić, bo niektóre dzieci tak mają i częściej są to chłopaki. Wg forum by to pasowało, bo gosia i karolajna chyba też mają ten problem. Ja dzis siedziałam poł h obok mojego i jadłam obiad, on leżał spokojnie ale zasnąć nie zasnąl. Wreszcie zaczal beczec to go musialam wziac na klate żeby sie uspokoil. Mam juz na to swoja taktyke, obkladam sie telefonem, ksiazkami i herbata a sprzatanie czeka az Tż wróci do domu. W sumie to nawet lubię sobie czytać jak on na mnie lezy.

Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk
pannazwanny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 15:15   #2710
konwalia39
Wtajemniczenie

Moj nie lubi lezec na mojej klacie... Zaraz zaczyna plakac... Bo on w ogole nie nawidzi lezec na brzuchu. A z plusow to dzisiaj jest grzeczniejszy zdecydowanie mniej placze,chyba espumisan wreszcie pomogl.
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 15:19   #2711
Ewula88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez megilla Pokaż wiadomość
Dominika, Withi, mam nadzieje, ze u mnie też się skróci czas karmienia. Czasem siedzi 40 min. A czasem z 1.5h. I nigdy nie ciamka jak smoka tylko ssie. Pielęgniarka mowila, że jest przejedzona. W 4tej dobie przybrała prawie do masy urodzeniowej, aż lekarka się dziwią. Ale co ja mam zrobić jak ona takie jedzone?

U nas zwykle teściowa pyta co potrzeba i się dostosowuje.

Styska, a jak zwykle zasypial?przy cycku czy na rękach? Slodziaczek <3
u mnie było tak samo, w 4 dniu odzyskała wagę, też się martwiłam, że przekarmiam ale bobas sam wie ile chce zjeść. Ważne, że przybiera!

Cytat:
Napisane przez słonik Pokaż wiadomość

U nas dziś piękny, słoneczny mrozek, wróciłyśmy właśnie z 1,5 h spaceru i Mała jeszcze drzemie w wózku
my też dziś spacerek 1,5h zauważyłyście, że auta zatrzymują sie na pasach aby was z wózkiem przepuścić ? Super to jest. Dziś w aptece Pani przepuściła mnie przodem: " proszę przede mnie, taki bobas się tutaj ugotuje " milutkoooooo

A i jeszcze z wczoraj akcja, byliśmy z mężem na zakupach i on prowadził wózek, ekspedientki nie mogły się przestać się zachwycać Lilką, facet z wózkiem to jedna + 100 do zaâ˜☠â˜☠â˜☠istości

Cytat:
Napisane przez marta0o01 Pokaż wiadomość
Moja codziennie wieczorem urządza awanturę. Tak od 17 do 21 ale później śpi ładnie w nocy z dwoma krótkimi pobudkami.
Wczoraj wyszliśmy z tz na obiad bez dzieci! �� Przy dwójce dzieci zwykłe wyjście na obiad bez nich jest naprawdę mega przyjemne �� I weszliśmy do jednego dzieciowego sklepu i trafiliśmy na promocję i kupiłam w końcu laktator elektryczny bo był przeceniony z 89 na 27 funtów. Ale żeby nie było za fajnie to jak wróciliśmy do domu to Maja od 17 do 24 cyrk. Marcel od 20.30 do 22 ��. Pobudki o 4 i 6 i później spaliśmy do 8! Pierwszy raz od nie pamiętam kiedy ��
u mnie podobnie od 18 do 22 awantury ale w nocy ładnie śpi.

Cytat:
Napisane przez pannazwanny Pokaż wiadomość
Ja choć by sie paliło zawsze będę umyta dlatego wstaje razem z TŻ o 6.30 i się myje póki on jest w domu, a potem znowu wieczorem jak on pilnuje małego.

Powiedziałam połoznej ze mam nieodkładalne dziecko i co robić a ona że po prostu tulić, bo niektóre dzieci tak mają i częściej są to chłopaki. Wg forum by to pasowało, bo gosia i karolajna chyba też mają ten problem. Ja dzis siedziałam poł h obok mojego i jadłam obiad, on leżał spokojnie ale zasnąć nie zasnąl. Wreszcie zaczal beczec to go musialam wziac na klate żeby sie uspokoil. Mam juz na to swoja taktyke, obkladam sie telefonem, ksiazkami i herbata a sprzatanie czeka az Tż wróci do domu. W sumie to nawet lubię sobie czytać jak on na mnie lezy.

Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk
ja też się kąpie w takim trybie ;D

ja mam córcie i rzeczywiście trochę po karmieniu poleży mi na brzuszku a jak uśnie to siup do łóżeczka i nie ma protestu

Jedyne kiedy ją noszę to z łóżeczka na karmienie i przewijak

Wy też jesteście non stop takie głodne? Ja jem więcej niż w ciąży, młoda ze mnie wszystko wysysa:P

Edytowane przez Ewula88
Czas edycji: 2016-11-14 o 15:22
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 16:11   #2712
megilla
Zakorzenienie

Ja tez jestem wiecznie głodna.

Ale dziś miałam dzień pełen wrażeń. Byłam pewna, że wypuszcza nas rano i załatwimy po drodze usc. Jakby nie, musielibyśmy specjalnie jechałem 100 km. Rano przyszedł gin na obchodzie i powiedział ze dostane wypis. Potem przyszedł pediatra i....zlecił małej dodatkowe badanie moczu. Wkurzyłam się, bo to kolejne godziny. Na dodatek mała oddala próbkę zaraz po badaniu, ale zanim podkleili jej woreczek. Okazało się w końcu, ze leuloxyty w dolnej granicy, ale nie będą nas trzymać, tylko mamy skontrolować za tydzień. Wypis dla malej był o 12, a do 13 czekalam na wypis dla siebie. Wypis był tylko położna zapomniała. Do tego jeszcze musialam isc na badanie gin. W ogóle, ta sama polozna była przy moim porodzie. Cała ekipa czekała juz na cesarke, a ktoś jej jeszcze przypomniał czy założyła mi cewnik. Potem dala mi w jedna rękę worek, w druga kroplowke i z brzuchem kazała przejść na łóżko operacyjne. Jeszcze do tego byłam na środku przeciwbolowym i kręciło mi się w głowie, s ona się mnie wydała co tak wolno!
Wracając do tematu, w usc byliśmy po godzinach otwarcia, ale babka zgodziła się nas przyjąć. Mega się ciesze, ze udało się to załatwić. Teraz dojeżdżamy juz go domu.

Konwalia, super, że kolki się uspokoily
megilla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 16:41   #2713
paryzanka84
Raczkowanie

Ja tez ciagle bym jadła i pila.
paryzanka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 17:06   #2714
marrticzka
Zadomowienie

Ja pije jak smok.a głodu w ogóle nie odczuwam. Mama mówi,że znikam w oczach😊

23.06.2010- NAJPIEKNIEJSZY DZIEŃ W NASZYM ŻYCIU

http://www.suwaczek.pl/cache/fa9b5ce760.png
marrticzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 17:44   #2715
Ewula88
Wtajemniczenie

Aaaaa udało mi sie pobrać siku!!! Teraz tylko sie modlę aby je zbadali w szpitalu jeszcze dzis bo jutro mam wizytę kontrolna
Ewula88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 19:03   #2716
ja1003
Zadomowienie

Dzien dobry. Nie nadrobilam i ciezko bede miala to zrobic. Na szybko co u nas. Po odstawieniu espumisanu 2 dni byly calkiem spoko, trzeciego dnia niestety byl taki ryk, ze znowu podalam. Czy Wasze dzieci lubia lezec na brzuszku? Adam polezy minute a potem zaczyna plakac i nie ma zmiluj trzeba go obrocic bo szanowny Pan "tylka

" Nie ruszy, no i glowki tez nie chce podnosic. Dzis sie zaparlam i mimo, ze plakal tak glosno ze go chyba sasiedzi slyszeli nie wzielam go i w koncu zaczal podnosic glowe patrzac na mnie wrecz blagalnym wzrokiem. Pierwsze zakupy tez juz zaliczyl z bioderkami wszystko ok, w srode sie szczepimy. W dzien je dosc czesto i malo spi, a dzis w nocy dal pospac. Zjadl o 20 i zasnal, dopiero o 2.30 maz mnie obudzil z pytaniem czy Mlody jadl. Cale szczescie, ze mnie obudzil bo nie wiem ile jeszcze moglby spac. Starszy dalej zgrywa kochajacego brata. Dzis jak Adas lezal na brzuszku i plakal Miki polozyl sie obok niego, glaskal po pleckach, raczce, calowal... No i dzis zaliczyl pierwsza wizyte u fryzjera. Byl jak aniolek. Wprost nie moglam sie nadziwic, ze sam siedzi na fotelu co do mnie-w srode mija 7tyg od porodu a ja dalej krwawie , nie jakos obficie ale jednak... Przy pierwszemu po 7tyg to mi sie pierwszy okres konczyl... Mignelo mi, ze pisalyscie o drugim/kolejnym dziecku. Ja zyje nadzieja, ze doczekam sie corci, ale to najwczesniej za 3-5lat. Kilka osob mnie pytalo czy nie zaluje, ze mam dzieci rok po roku. Nie zawsze jest kolorowo, ostatnio nawet mialam strasznie pod gorke z moim idealnym mezem, ale nigdy nie pozalowalam naszej decyzji. No bo jak mozna nie chciec i zalowac ze sie ma obok siebie 2 cuda bez ktorych nie wyobrazam sobie zycia? Na dluzej bez dzieciakow nigdzie sie nie wybiore. Ciezko mi chlopcow zostawic na 2-3h a co dopiero na kilka dni, ale w lutym jedziemy na weekend w 4 w gory dni leca nam strasznie szybko... czasem mam wrazenie ze za szybko, ze nie mam czasu zeby nacieszyc sie tym jaki jest teraz Adam, ze nie poswiecam mu tyle czasu ile bym chciala. Zycze zdrowka wszystkim i mam nadzieje, ze niebawem zajrze znowu
ja1003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 20:17   #2717
styska1551
Zadomowienie

Dziękujemy ciotki za miłe słowa ten przystojniak ciagle jest do wzięcia

Poczytałam dzisiaj trochę o MrB i właśnie go zamówiłam, może on będzie brzdąca uspokajał

styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 20:24   #2718
KC Karolajna
Zadomowienie

Sen to zło. Sen jest dla słabych. Skoro ja nie muszę, to mama też nie.

Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20161114_195835.jpg (60,4 KB, 8 załadowań)
KC Karolajna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 20:43   #2719
Roosko
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez styska1551 Pokaż wiadomość
Dziękujemy ciotki za miłe słowa ten przystojniak ciagle jest do wzięcia

Poczytałam dzisiaj trochę o MrB i właśnie go zamówiłam, może on będzie brzdąca uspokajał

Co ciekawego wyczytałaś? Masz na myśli kolki czy inne zachowania?

Nie wiecie czy inny ginekolog niż prowadzący ciążę może wystawić zaświadczenie potrzebne do becikowego, np. na podstawie karty ciąży? Nie jestem zadowolona ze swojej ginki prowadzącej ciążę i nie chcę znów do niej iść, bo o wszystko będę się musiała dopytywać i tym bardziej nie uśmiecha mi się znów zostawiać u niej niemałą kwotę - za marną usługę...

Robiłyście kontrolną morfologię po porodzie?

Edytowane przez Roosko
Czas edycji: 2016-11-14 o 21:03
Roosko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 20:50   #2720
styska1551
Zadomowienie

Roosko- mi wystawiła doktor ordynator która mi robiła cesarkę wiec może inny tylko żebyś dała kartę ciąży.
A co do zachowań do zauważyłam, ze mojego uspokaja ciepło, w cieplej kąpieli to aniołek, wiec może być ze jego swirusa tez uspokoi No i uśmierzy kolki. Oczywiście mam taka nadzieje

styska1551 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:01   #2721
paryzanka84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez paula1010 Pokaż wiadomość
Wróciliśmy ze spotkania z wypożyczona elastyczna chustą i testujemy musiałam mu dać na chwile smoka, bo się wkurzał jak go wkładałam ale zasnął dosłownie po 3min i go wypluł. Pozmywalismy już razem naczynia i wystawiliśmy pranie mam nadzieje, że Leoś polubi chustę tak się prezentuje
Mój mały kangurek Załącznik 6738381

Widac, ze jest zadowolony

Cytat:
Napisane przez Natka3008 Pokaż wiadomość
Chyba nie pokazywałam mojego Cypriana
Poprawiam się i wklejam zdiecie mojego dwutygodniowego synka z smoczkiem😊
Slodki synus i jak duzo ma wloskow.

Cytat:
Napisane przez ana909 Pokaż wiadomość
A my się witamy już po spacerze. Dzisiaj tylko godzina bo zimno wrr Załącznik 6740041
Tak piszecie o tych badaniach a ja nie przypominam sobie żeby mojej coś robili poza sprawdzeniem zoltaczki. Chyba że robili a nie mówili.
Sliczny chlopczyk

Cytat:
Napisane przez Dominika6 Pokaż wiadomość
Konwalia zdrówka zycze

Dzis rano miałam taki wyciek z piersi ze zalałam cała swoja piżamę, uda i krzesło teraz jestem pewna - pokarm jest i to nie mało

Tobiaszek po wczorajszym marudzeniu, dzis jest rozkosznym aniołkiem mam nadzieje ze nic bedzie spokojna

A to my :
Załącznik 6742151Załącznik 6742156

Ladnie wszyscy wygladacie.
paryzanka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:02   #2722
withi_as
Zakorzenienie

Lunus powiedz mi - np jak kładziesz maluszka do snu to MrB na brzuch? Nasza właśnie od dwóch godzin smacznie śpi z nim na brzuchu, patrzymy w nią jak w obrazek - zapomnieliśmy że wygląda tak ślicznie w trakcie snu Zastanawiam się czy nic nie może się stać od tego ciepła? Pewnie nie prawda? Pewnie jak zwykle wymyślam

Edytowane przez withi_as
Czas edycji: 2016-11-14 o 21:03
Stary 2016-11-14, 21:13   #2723
konwalia39
Wtajemniczenie

Styska daj znac czy dziala on na Stasia. Moj tez lubi cieplo ale tak sie zawsze wierci ze nie wiem czy utrzymal by to na brzuchu
Withi a ile czasu to trzyma cieplo?
konwalia39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:18   #2724
ana909
Erudycja

Cytat:
Napisane przez paryzanka84 Pokaż wiadomość
Widac, ze jest zadowolony

Slodki synus i jak duzo ma wloskow.

Sliczny chlopczyk

Ladnie wszyscy wygladacie.
Ja mam córkę 😂
Stary 2016-11-14, 21:19   #2725
withi_as
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez konwalia39 Pokaż wiadomość
Styska daj znac czy dziala on na Stasia. Moj tez lubi cieplo ale tak sie zawsze wierci ze nie wiem czy utrzymal by to na brzuchu
Withi a ile czasu to trzyma cieplo?
Dość długo. Mała właśnie wstała po ponad dwóch godzinach a MrB jeszcze troszkę ciepły. Ale była dodatkowo przykryta kocykiem, więc on jeszcze trzymał to ciepło Póki co jesteśmy zachwyceni, jutro napiszę jak było w nocy.
Stary 2016-11-14, 21:39   #2726
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

Cytat:
Napisane przez Roosko Pokaż wiadomość
Co ciekawego wyczytałaś? Masz na myśli kolki czy inne zachowania?

Nie wiecie czy inny ginekolog niż prowadzący ciążę może wystawić zaświadczenie potrzebne do becikowego, np. na podstawie karty ciąży? Nie jestem zadowolona ze swojej ginki prowadzącej ciążę i nie chcę znów do niej iść, bo o wszystko będę się musiała dopytywać i tym bardziej nie uśmiecha mi się znów zostawiać u niej niemałą kwotę - za marną usługę...

Robiłyście kontrolną morfologię po porodzie?
Mnie wystawiła położna z ośrodka, na podstawie karty ciąży.

Mamy karmiące butlą. Każdorazowo wygotowujecie, wyparzacie butle, czy po prostu myjecie?
Wyparzanie zniszczyło moje osłonki na piersi, zmatowiały i nie trzymają się skóry.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:42   #2727
Dominika6
Zadomowienie

Paryżanka Dziekujemy

Withi kciuki za nockę

Dominika6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:48   #2728
morrigan1986
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bluegirl Pokaż wiadomość
Mnie wystawiła położna z ośrodka, na podstawie karty ciąży.

Mamy karmiące butlą. Każdorazowo wygotowujecie, wyparzacie butle, czy po prostu myjecie?
Wyparzanie zniszczyło moje osłonki na piersi, zmatowiały i nie trzymają się skóry.
Po użyciu myję, wyparzam raz dziennie.

Withi, to czekam na recenzję po nocy. Sama się zastanawiam czy nie kupić.

morrigan1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:54   #2729
Megula91
Zadomowienie

Dziewczyny jak Wasze ciała po porodzie? Wiem, że jesteśmy jeszcze w okresie połogu ale... jestem zalamana.. moje nogi są całe popękane z rozstępów.. czerwone i obrzydliwe.. nie wspominając o brzuchu..

26.11.2015

04.08.2017
Megula91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2016-11-14, 21:55   #2730
Roosko
Rozeznanie

Withi, kojarzę, że pisałaś kiedyś, że po porodzie ruszasz z pracą magisterską. Jak tam plany? Działasz już coś? Jesteś na II roku? Pytam, bo ja już powinnam tworzyć drugi rozdział, żeby zdążyć do czerwcowej obrony i szukam grupy wsparcia
Roosko jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości