Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-23, 23:05   #2731
ibyza
Wtajemniczenie

Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII

chatka gratulacje super
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:10   #2732
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
WSPANIALE CHATKO !!!
Mam nadzieję, że też niedługo Wam napiszę że znalazłam pracę

Co do obrączek to też doskonale uzbierało się Wam tego troche
Ja mam 10g :P
To 3mam mocno kciuki za Ciebie, teraz Twoja kolej!
No uzbierało się, aż się sama zdziwiłam Ale fajnie bardzo, bo dzięki temu naszym Dzieciom też będziemy mogli swoje złoto dać jak dorosną i będą chciały zakładać swoje rodziny hehe, taka rodzinna tradycja

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
gratulacje że masz pracę.. ja wciąż szukam i lipa nic nie ma na tym moim zadupiu eh,.. oki ide spać do TŻ miłej nocki życze papa do jutra
Za Ciebie też 3mam kciuki, mocno!
Przeczytałam też, że miałaś zabieg jakiś na nogę, mam nadzieję, że już wszystko dobrze

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
chatko cóż za super news!!!! GRATULUJE!!!!! i szczerze to nie mialam wogole wątpliwosci kogo wbiorą
Hehe, no ja miałam trochę wątpliwości Ale TŻ mi cały czas mówił, że na pewno długo się zastanawiają i chcieli dać sobie ten weekend jeszcze, no i oczywiście miał rację I Wy też miałyście

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Chatko gratuluje pracy

Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Gratulacje !!!!!!!

A w ogóle jeszcze Wam coś powiem... Bo ostatnio byłam przymierzyć tę moją biżu do sukni i sweterek i jak sweterek ślicznie pasuje, to biżuteria tak jakoś.... prawie jest niewidoczna W domu świeci na mnie jak na choince, a przy sukni normalnie mi ginie... Dlatego, że jest "biała", a już zupełnie inaczej wygląda z jakimś delikatnym blaskiem koloru. NO i chyba będę musiała sobie jakąś inną wybrać. ALE do rzeczy. Dziś właśnie Teściowa zapytała o biżuterię, jak Jej mówię, jak to wygląda, a Ona z poważną minę: Bo wiesz, nam się ukluła taka rodzinna tradycja, że naszym obu zięciom kupowaliśmy zegarki z okzji ślubu.... Ty będziesz naszą pierwszą synową, więc pomyśleliśmy, że kupimy Ci biżuterię! A ja normalnie tak: i mówię, że nie, że gdzieś biżuterię mi kupować itd... Na to Teściówka: ale my kupimy Ci to tak czy siak, ale lepiej, żebyś sobie sama wybrała taką, jak Ci pasuje! Także ogólnie jak myślałam, że będę miała z głowy sprawę biżuterii, tak teraz jest ona jeszcze 10 razy bardziej skomplikowana niż normalnie. NO bo fajnie, Oni chcą kupić, ale wszędzie są kolczyki, a ja chcę klipcy, bo nie mam przekłutych uszu. Poza tym nie umiem sobie wybrać biżuterii! No i najważniejsze, cholera, przecież nie wiem, ile Oni kasy chcą przeznaczyć! Nie chcę przesadzić...

NO niby powinnam się cieszyć, ale jakoś mi tak dziwnie z tym cholera

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Chatko masz moje gratulację

Miałam dziś koszmar ślubny. Śniło mi się że moja wizażystka tak mnie badziewnie pomalowała ze myślałam jak spojrzałam w lustro ze zwymiotuję, fryzjerem była moja ciotka która w rzeczywistości nie ma nic wspólnego z tym zawodem, fryz miałam z gumki do włosów i wsuwek które było widać i które mi nawet włosów nie trzymały

hehe, w tych snach najbardziej widać, czego każda z nas się boi najbardziej

Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
chatka gratulacje super
Dzięki Zobaczymy, czy tak super, jak pójdę już pracować

Na szczęście mam jeszcze tydzień na oswojenie się z tą sytuacją... Bo jakbym miała już jutro zacząć pracować, to pewnie bym kręćka psychicznego dostała

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:20   #2733
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

chatko gratuluje pracy
uszy sobie mozesz przekłuć to nic a nic nie boli a zarazem kosztuje parę złotych
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:21   #2734
__Paulinka__
Zakorzenienie

Dziewczyny ktore zamawialy welony: czy jak pisza w aukcji kolor BIALY to są rozne odcienie? moja suknia bedzie snieznobiala i co ja zrobie jak mi przyjdzie inny kolor myslicie ze taki welon pasowalby do mojej sukni? http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...056372368.html
tam jest napisane, ze pasuje do empire i rybek... a moja to raczej ksiezniczka.. a mi sie podobają tylko takie welony a nie chce wygladac smiesznie... help!!!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:24   #2735
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny ktore zamawialy welony: czy jak pisza w aukcji kolor BIALY to są rozne odcienie? moja suknia bedzie snieznobiala i co ja zrobie jak mi przyjdzie inny kolor myslicie ze taki welon pasowalby do mojej sukni? http://moda.allegro.pl/welon-slubny-...056372368.html
tam jest napisane, ze pasuje do empire i rybek... a moja to raczej ksiezniczka.. a mi sie podobają tylko takie welony a nie chce wygladac smiesznie... help!!!

w przypadku welonów biel to biel
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:40   #2736
Chatka
Wtajemniczenie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;31806527]chatko gratuluje pracy
uszy sobie mozesz przekłuć to nic a nic nie boli a zarazem kosztuje parę złotych[/QUOTE]

wiem Kochana, ze nie boli, bo miałam kiedyś kłute i nawet nosiłam kolczyki. Tyle, że mi zaczęło ucho ropieć, wyjęłam i potem za późno chciałam z powrotem włożyć no i mi uszy zarosły. I potem jakoś nigdy nie miałam ochoty ich przekłuwać i tak mi się trochę nie usmiecha robić tego teraz, tylko na raz w sumie, bo nie mam potrzeby noszenia kolczyków na co dzień. A poza tym trochę boję się, że znowu zacznie mi ropieć przed samym ślubem i wtedy ani kolczyków, ani ładnych uszu na ślub

Cytat:
Bardzo ładny welon, myślę, że biały to biały Twoja suknia nie jest tak strasznie rozłożysta, żeby nie pasował, więc moim zdaniem możesz brać

Dobra, już naprawdę idę spać wzięłam się jednak za czytanie Was trochę, no i się oderwać nie mogę, ale czas się już naprawdę poprzestawiać, skoro będę teraz na 9 codziennie musiała jeździć do pracy.

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:44   #2737
(kicia)
Zakorzenienie

ajj naściągałam sobie piosenek i ide sobie potańczyć żeby się odprężyć a potem spaaaać dobranoc
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-23, 23:47   #2738
Wiktusiaczek
Zadomowienie

A ja się powinnam uczyć, a siedzę sobie z Wami...

Chatko gratuluję

Jutro trzeba mi cudu - mam egzamin, 48 pytań, a umiem na razie 4...

Dziś zarezerwowałam fryzjerkę i kosmetyczkę dla mnie, mamusi i TŻa
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-23, 23:49   #2739
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Nie cudu a kciuksów wizażowych
dobrze będzie!!

zmykam do spania bo od rana mam pełno latania!
karaluchy pod poduchy
Stary 2012-01-23, 23:52   #2740
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Nie cudu a kciuksów wizażowych
dobrze będzie!!

zmykam do spania bo od rana mam pełno latania!
karaluchy pod poduchy
Dziękuję

Dobranoc!
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 00:21   #2741
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

Chatko gratuluję

niech moc bedzie jutro z Tobą trzymam

Korci mnie, zeby zamowic sobie ten welon wkoncu to nie majątek i w kwietniu jak bede miala przymiarke to go wezmę i zobacze czy bedzie pasowalo Dzieki Kicia i Chatka za odp

dostalam dzisiaj @ i zdychalam pol dnia.. i to w samochodzie.. jak ja wtedy chcialam byc w lozku.. az ryczec mi sie z bolu chcialo.. zjadlam 2 tabletki i przeszlo po pol godziny... masakra dzisiaj byla.. i obliczylam tez, ze jak wszystko pojdzie tak jak teraz to w lipcu powinnam dostac okres 11... a 14 slub.. zawsze to lepeij, bo to juz bedzie 4 dzien, wiec bede juz sie dobrze czula.. ale jednak @ to nie jest cos o czym marze na wlasnym slubie..:/ a jak mi sie ze stresu poprzesuwa i wyjdzie akurat na 14 to sie zabije

dobra, ide spac dobranoc
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 01:06   #2742
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
Myślę że będzie pasował, ale powiem Ci że na sali będzie Ci w nim nie wygodnie tańczyć chyba że na sali planujesz zdjąć to co innego

Cytat:

Chatko gratuluję

i

Chatka gratulacje pracy
Stary 2012-01-24, 01:54   #2743
karoola_m
SPAMER
Nieopłacona reklama

Hej dziewczyny
Mam nadzieję, że pozwolicie mi się tutaj przyłączyć. Sama jestem fotografem ślubnym i myślę, że będę mogła wymieniać się z Wami pomysłami
karoola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 03:52   #2744
Madziuniusia
Zakorzenienie

Chatko! Super wiadomość! Gratuluję!!!
Stary 2012-01-24, 08:06   #2745
kindziulindzia
Zakorzenienie

chatko nie mogło być inaczej świetna wiadomość i zaczniesz pieniążki zarabiać

Paulinka fajniutki ten welon i tak jak mówią dziewczyny biel to biel
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:07   #2746
marylka80
Zadomowienie

Chatko a nie mowilam ze bedzie Party hahaha...wiedzialam ze dostaniesz te prace, nie mialam co do tego najmniejszych watpliwosci Gratuluje kochana !!! normalnie dumna z ciebie jestem

Edytowane przez marylka80
Czas edycji: 2012-01-24 o 08:08
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:16   #2747
Irmelin333
Raczkowanie

Chatka gartulacje, a co do biżuteri to ja bym taktownie zapytała szanownej Teściówki ile możesz przeznaczyć na biżuterie
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:17   #2748
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
Nie wiem, czy ktoś Ci już to powiedział ale "DZIATKI", NIE DZIADKI, dziadki to nasze dziadziusie

Tak, to już teraz!!!!! Niesamowite! Ciekawe, kiedy napisze relację i w ogóle jak to wszystko będzie...

Kochane, nie ma najmniejszej możliwości, żebym nadrobiła te ponad 20 stron, bo po prostu muszę iść spać Wróciliśmy z Tomaszowa, były rozmowy z Rodzicami na temat wesela (pierwszy raz w końcu chcieli posłuchać, co mamy do powiedzenia, wow! oczywiście TŻ się wkur.wił strasznie na wstępie, bo Teściu powiedział głupotę, że to oni organizują wesele, a na mojego to jak płachta na byka, bo całe życie próbują wszystkim sterować, ale jakoś się dogadaliśmy ostatecznie i w sumie jest spoko póki co), było sporo rodzinnych spotkań, ale wszystkie w miarę łagodnie przebiegły więc jest ok

A najważniejsza wiadomość, to.... MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!! Już byłam przekonana, że nic z tego, bo mieli dać znać do piątku, a zadzwonili dopiero dziś po południu!!! Ale powiedzieli, że mieli spore dylematy, kogo wybrać i ostatecznie zdecydowali się na mnie Jutro o 15:00 jadę podpisać umowę i normalnie spadam z bezrobocia!
Także dziękuję Wam wszystkim Kochane moje za kciuki i wiarę we mnie, najwyraźniej podziałało

A ze spraw ślubnych, to byliśmy dziś u tomaszowskiego guliwera, u którego będziemy zamawiać obrączki, zważył nam nasze złoto (jak pokazaliśmy Teściowej, ile mamy od moich Rodziców, to natychmiast poleciała na górę i dorzuciła jedną obrączkę od siebie ) i okazało się, że mamy ponad 26 gramów czystego złota! wobec czego wszystko wygląda na to, że obrączki będziemy mieli zupełnie darmowe, bo zapłacimy złotem też za robociznę, a reszta złota zostanie dla następnego pokolenia
A zamawiać będziemy na Wielkanoc, kiedy już TŻtowi zmniejszą się paluszki, bo na razie ładnie zaczął chudnąć Chociaż powiem Wam, że miałam ogromną ochotę już dziś je zamówić
Serdeczne gratulacje! i powodzenia w nowej pracy Co do bizuterii to ja planuje wziac zdjecie mojej sukni i pokazac pani w jubilerze, zeby doradzila, moze Ty tez tak zrob? I z tego co wiem to wiekszosc kolczykow bez problemu moga przerobic na klipsy! Chyba ze sa zrobione w calosci "zlane" ze srebrem to wtedy nie, ale jak np bigiel jest polaczony koleczkiem z kolczykiem, to bez problemu moga to przerobic na klips! Sama takie rzeczy robie, wiec w guliwerze tym bardziej potrafia I niech Tż zagada do szwagrow co to maja za zegarki i podpatrze np na necie za ile takie sa, wtedy bedziesz miala rozeznanie ile za nie rodzice dali i wtedy za taka cene wybieraj tez bizuterie, albo reszte doplac... nie wiem czy to dobry pomysl. Albo niech Tż delikatnie zagada do rodzicow

Wiktusiaczek powodzonka jutro, zeby te 4 pytania siadly na egzaminie!

A ja jakos dzisiaj zyje nasza podroza poslubna i czytam rozne info o tym co warto zwiedzic
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:17   #2749
misiak17
Wtajemniczenie

Chatko za pracę

Witam we wtorek.

Jadę zaraz do USC.

Rok 2016 będzie lepszy, musi być lepszy

1.12.2014
21.03.2015
14.06.2015
07.2018 cp usunięty lewy jajowód
12.2018 histerolaparoskopia - prawy jajowód niedrożny
misiak17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:28   #2750
nena1984
Zakorzenienie

chatko - gratulacje Co do biżu, to sama wiem, jaki to problem ze znalezieniem właściwej. Zrób tak jak radzi Irmelin - zapytaj teściowej, ile możesz przeznaczyć kasy, bo bez tego ani rusz. Teraz jest bardzo ładny komplet z apartu w kolorze granatowym (załącznik), może by ci pasował do koncepcji kolorystycznej. moja koleżanka z pracy go ma i jest prześliczny, tylko musiałabyś spytac jubilera czy przerobi Ci kolczyki na klipsy. To nie jest takie trudne wbrew pozorom

Paulinko - welon będzie pasował i jest piekny
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dziewczyny-ztop-model-apart-103816_L.jpg (24,4 KB, 40 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:37   #2751
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

wszystkie ładne, ale te najbardziej pasują do koncepcji:
http://www.riverisland.com/Online/wo...sandals-611784
Cytat:
A najważniejsza wiadomość, to.... MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!! Już byłam przekonana, że nic z tego, bo mieli dać znać do piątku, a zadzwonili dopiero dziś po południu!!! Ale powiedzieli, że mieli spore dylematy, kogo wybrać i ostatecznie zdecydowali się na mnie Jutro o 15:00 jadę podpisać umowę i normalnie

wiedziałam że Ci się uda
Cytat:
wydaje mi się że taki akurat nie będzie pasował Twoja suknia jest rozłożysta, wiec prawdopodobnie się z nią zleje i nawet nie będzie go widać tam u dołu.... jeśli koniecznie chcesz długi to bym na Twoim miejscu wybrała dłuższy, taki co najmniej 2,5 metra, żeby do ziemi sięgał i gęstszy (coś w tym stylu: http://allegro.pl/show_item.php?item=2056372374 )
ogólnie jak byłam w sklepie z dodatkami ślubnymi to pani mówiła, ze raczej odradza długie welony do sukni typu księżniczki
A co do koloru to biały to śnieżnobiały jakby był inny odcień to by napisali zę ecru albo ivory

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Edytowane przez Ewusia_marchew
Czas edycji: 2012-01-24 o 08:38
Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 08:54   #2752
nena1984
Zakorzenienie

dziewczynki, wczoraj pisałam o tych darmowych zdjęciach ślubnych, które udało mi się znaleźć. Dziś dostałam linka do strony tych fotografów. Powiedzcie co myślicie http://noctolux.blogspot.com/
Bo Tż dał mi trochę do myślenia, że skoro oni poszukują pary do portfolio, to nasze zdjecia moga potem wisieć na stronie. To już akurat nie bardzo mi się uśmiecha, no ale coś za coś. Fotografowie planują spotkanie, co myslicie, zgadzać się czy nie?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:03   #2753
maruda80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dziewczynki, wczoraj pisałam o tych darmowych zdjęciach ślubnych, które udało mi się znaleźć. Dziś dostałam linka do strony tych fotografów. Powiedzcie co myślicie http://noctolux.blogspot.com/
Bo Tż dał mi trochę do myślenia, że skoro oni poszukują pary do portfolio, to nasze zdjecia moga potem wisieć na stronie. To już akurat nie bardzo mi się uśmiecha, no ale coś za coś. Fotografowie planują spotkanie, co myslicie, zgadzać się czy nie?
Ja bym się zgodziła.
Ewentualnie możecie spisać umowę i dojść do porozumienia co do fotek zamieszczonych na ich stronie (wybór itp.) My jak podpisywaliśmy umowę z fotografem na ślub to były pytania czy zgadzamy się na udostępnienie swoich wizerunków na stronie. Akurat nam to nie przeszkadza.

Wiesz, u mnie zdarzało się że na wystawce u fotografa na osiedlu wisiały fotki ślubne bez zgody osób fotografowanych - wiem bo kilka osób potem interweniowało.

Moja fotka do dokumentów też, jak zobaczyłam to myślałam że wyskoczę z siebie A mojej zgody nie mieli, nawet się nie pytali...

Edytowane przez maruda80
Czas edycji: 2012-01-24 o 09:05
maruda80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:07   #2754
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Chatko !

gratuluje kochana! klask i:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:33   #2755
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:

Ja bym się zgodziła bez wahania! przypuszczam że będą się bardzo starać skoro wchodza na rynek ślubny no i to, że za darmo to już wogole bym sie nie zastanawiała. A fakt że zdjęcia będa na stronie... hmm jak będa piękne i to czemu nie?
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:37   #2756
marylka80
Zadomowienie

Jakie to smutne, ogladac taki smutny slub...PM-ka na ani jednym zdjeciu nie jest usmiechnieta...straszny to musial byc dzien dla niej...

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=11994
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:53   #2757
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
MAM PRACĘ!!!!!!!!!!!!! Już byłam przekonana, że nic z tego, bo mieli dać znać do piątku, a zadzwonili dopiero dziś po południu!!! Ale powiedzieli, że mieli spore dylematy, kogo wybrać i ostatecznie zdecydowali się na mnie Jutro o 15:00 jadę podpisać umowę i normalnie spadam z bezrobocia!
Także dziękuję Wam wszystkim Kochane moje za kciuki i wiarę we mnie, najwyraźniej podziałało
Super! Gratulacje

Cytat:
Piękny welon. Myślę, że będzie pasował

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
ajj naściągałam sobie piosenek i ide sobie potańczyć żeby się odprężyć a potem spaaaać dobranoc
O ty! Nie boisz się ACTY?!

Cytat:
Porozmawiaj z nimi. Nic nie tracisz. Na pewno skoro chcą rozszerzyć ofertę, to chcą umieścić zdjęcia na swojej stronie, ale jeśli są profesjonalistami, zdjęcia wyjdą ładnie, to chyba nie straszny problem. Jeśli będziesz miała wpływ na sesję, nie będzie tam przesady, czegoś co ci się nie podoba, to umieszczenie ich chyba nie spowoduje problemów.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 09:59   #2758
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Ehhh chyba mam doła:/ Przyszłam dziś do pracy bo wczoraj miałam urlop a koleżanka mi mówi, że wczoraj zwolnili u nas w biurze 18 osób!
Mi został jeszcze tylko miesiąc umowy i nikt nic mi nie mówi;( A w tym tygodniu za obrączki musimy zapłacić i zbliża się komunia chrześniaka mojego tżta ja nie wiem co my zrobimy

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Hejo

Mój TŻ dostał dzisiaj podwyżke 300zł : jupi:

stawiam !!!

Gratuluję

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
gratulacje zakupu.. ja z moim nie miałam takiego problemu oboje chcieliśmy w miarę proste ale łączone z białym złotem no i wybraliśmy takie
Bardzo ładne, moja koleżanka ma takie tylko, że proste i bardzo mi się podobają

Cytat:
Jeśli do portfolio to na pewno będą te zdjęcia gdzieś publikowane, ja bym się zgodziła
Stary 2012-01-24, 10:09   #2759
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Jakie to smutne, ogladac taki smutny slub...PM-ka na ani jednym zdjeciu nie jest usmiechnieta...straszny to musial byc dzien dla niej...

http://www.bialeinspiracje.pl/?p=11994
Przy wyjściu z kościoła pojawia się już delikatny uśmiech. Wcześniej musiała być koszmarnie zestresowana, bo rzeczywiście żadnego uśmiechu. A te dziewczynki sypiące kwiatuszki też bez uśmiechu, a nawet jakby obrażone, zesłane tam za karę.
Ja mam tak, że ze stresu się właśnie często śmieję, żeby jakoś zniwelować mój strach, więc u mnie takich zdjęć nie będzie. Gorzej jeśli to będzie głupkowaty uśmiech połączony z przerażeniem

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Ehhh chyba mam doła:/ Przyszłam dziś do pracy bo wczoraj miałam urlop a koleżanka mi mówi, że wczoraj zwolnili u nas w biurze 18 osób!
Mi został jeszcze tylko miesiąc umowy i nikt nic mi nie mówi;( A w tym tygodniu za obrączki musimy zapłacić i zbliża się komunia chrześniaka mojego tżta ja nie wiem co my zrobimy
Bez czarnych myśli proszę!! Jesteś solidnym pracownikiem i wszystko będzie ok.
Wiem jednak co czujesz. W poprzedniej pracy też czekałam na czarny dzień. Zwalniali regularnie po kilka osób, zamykali placówki (mały bank, który zaczął mieć problemy ze spłatą kredytów klientów, małe zainteresowanie kredytami w kryzysie i dużo surowsze wymogi jeśli chodzi o ich udzielanie) i w końcu padło na mnie. Spodziewałam się, więc z jednej strony szoku nie było, ale sposób w jaki to się stało był koszmarny...! Aż szkoda gadać. Moja siostra też pracowała w tej firmie i kierownik powiedział mi wprost: Nikt was nie zwalnia, bo dobrze sobie radzicie, ale w końcu do was dojdzie, więc lepiej zrobić to teraz. Zwolnij się sama. Albo ty zrobisz to teraz sama , bo masz krótszy staż i mniejsze doświadczenie, albo później polecicie wy obie. Wybieraj czy wolisz być bezrobotna ty, czy obie! Koszmar. Placówka już nie istnieje i kierownik też nie pracuje, ale gdybym spotkała go na ulicy, to dałabym mu w twarz!
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-24, 10:13   #2760
madzia2306
Zakorzenienie

heja dziewczyny a co to wizaż nie strajkuje?

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości