|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz. XIV
a mnie tata kupił nowy telefon o ten :http://www.mediamarkt.pl/smartfon-so...t26i,id-686817 i do tego słuchawki te: http://www.mediamarkt.pl/sluchawki-s...100w,id-180465 także jestem zadowolon a
|
|
|
|
|
#2732 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dawno mnie tu nie było, powiem Wam że zakręcony czas. Praca, praca w domu - dorabiam trochę, nauka i tak mi dni uciekają że masakra Pielęgnacja ograniczona, balsam poszedł w odstawkę, należą się baty.A jeśli chodzi o recenzje obiecane to tak, kosmetyki z Noa Lab: zacznę od minusu chyba jedynego, spodziewałam się wyrazistszego zapachu. Niestety w ogóle nie pachną, najbardziej rozczarowana jestem właśnie brakiem zapachu w mgiełce. Ale tak jak wspomniałam to jest chyba jedyny minus. Co do działania - mgiełka faktycznie pobudza, stosuję ja rano i wieczór, daje fajny efekt nawilżenia. Serum - nawilża na pewno, czy rozjaśnia przebarwienia? Wydaje mi się że za krótki czas by to ocenić. No i tonik kwiatowo- owocowy, jest rewelacyjny, nie wysusza, nawilża, ładnie ujednolica koloryt, buzia jest taka promienna. Stan mojej cery znacznie się poprawił, nie wiem czy to zasługa OCM które cały czas stosuję czy nowych kosmetyków. Wieczorem oczyszczam twarz OCM, kolejno serum i mgiełka, rano przemywam twarz tonikiem, co drugi dzień kozie mleko z ziaji i na koniec mgiełka. Maala_Czaarna; korektor mineralny z Bell tylko i wyłącznie tani i świetny. cerę mam raczej suchą, skłonną do przetłuszczania się w strefie T. marta 85 Musso "Potem" - właśnie skończyłam i rewelacja ![]() Dobranoc
|
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję maski do włosów ale takie BARDZO NAWILŻAJĄCE. Mam na liście Chantal i Dolce Anti Age. Co polecacie? Tylko chodzi mi o to nawilżenie....
|
|
|
|
|
#2734 |
|
zawsze mam racje
|
kalpana: co trochę ktoś poleca swoje ulubione produkty, a też się nie chce nam (albo chociaż mnie) wypisywać wszystkiego po ileś razy.
|
|
#2735 |
|
Zakorzenienie
|
Zamówiłam sobie kilka rzeczy w Aptece słonik z tej darmowej dostawy bo dzisiaj jest tam ostatni dzień
I chyba drugie zamówienie tam zrobię
|
|
#2736 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Pierwszy raz słyszę o tej aptece. Ja w końcu zamówię z kaliny, miałam w listopadzie, ale testowałam rzeczy z dm. Na blogu dodałam zakupy z rossmana, nie chcę mi się uaktualniać podpisu:P
|
|
|
#2737 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() sklep kalina nie bierze udziału w DDD, nie?
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2738 |
|
Zakorzenienie
|
JOANNA NATURIA Żel pod prysznic - wiśnia i czerwona porzeczka 300ml 300 ml 4.95 1 4.95
2 TISANE balsam ochronny do ust - słoiczek 4.7g 4.7 g 7.26 1 7.26 3 ZIAJA Maseczka KOJĄCA - maska kaolinowa z glinką różową skóra wrażliwa 6ml 6 ml 1.38 1 1.38 4 ZIAJA Maseczka OCZYSZCZAJĄCA z glinką szarą skóra mieszana tłusta trądzikowa 6ml 6 ml 1.38 1 1.38 5 DELIA Cosmetics GOOD FOOT Sól do kąpieli do stóp ziołowa 570g 570 g 6.27 1 6.27 6 DELIA Cosmetics Sól do kąpieli Magiczna Chwila 780g 780 g 5.50 1 5.50 7 L'biotica Krem do rzęs regenerujący 10ml 10 ml 10.60 1 10.60 8 ANIDA Krem do rąk i paznokci nawilżający MILK CREAM proteiny mleczne witaminy 100ml Jestem pod wrażeniem tej apteki
|
|
#2739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty co kupiłaś?
|
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto raczej się nie spotkałam, żeby co chwilę ktoś wypisywał o maskach SILNIE nawilżających, a właśnie takich szukam. Nawet na blogach ciężko takie znaleźć, które naprawdę dobrze nawilżą włosy, a nie tylko trochę tak jak większość drogeryjnych. Ale co ja będę pisać, przecież ty wiesz to lepiej.
|
|
|
|
|
#2741 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam też maskę z siemienia lnianego. Gotowych produktów niestety nie znam
|
|
|
#2742 | |
|
zawsze mam racje
|
Z tego co się orientuje to nie. Ale już tyle się na te produkty ślinię, że mi obojętne czy jest darmowa wysyłka czy nie.
Cytat:
Caate polecała silne działające wielokrotnie itd.Choćby aloesową nv, shaadi ją polubiła, buahhot tak samo. Czy maskę tołpy, którą znowu polubiła np snow i caate. Może niech się inne osoby wypowiedzą, bo ja w tym wątku się dowiedziałam o wielu perełkach, takich maskowych też. Bo raczej polecamy tu naprawdę dobre dla nas produkty, a nie takie sobie.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-12-01 o 20:10 |
|
|
|
|
|
#2743 |
|
Zakorzenienie
|
kobieto odnośnie Twoich rosmanowych zakupów
![]() Ale masz zapas podkładów Na dobre pół roku bite![]() Ciekawe jak ten z Max Factora Experience
|
|
#2744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gdyby była darmowa wysyłka, to bym się pewnie skusiła, a tak jeszcze poczekam.
|
|
|
#2745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam, że odpisuję dopiero teraz ale miałam małe problemy z internetem Niestety, jeśli chodzi o triki w wyglądzie to owych nie posiadam Zależy mi przede wszystkim na: - trochę mi się przytyło więc chciałabym schudnąć około 5-6kg, ale bardziej niż na kg zależy mi na cm... a ich do zgubienia jest sporo + oczywiście ujędrnienie ciałka, zadbanie o skórę i jej wygląd. Niestety mam największy problem z udami ![]() - mam problem z cerą więc również chciałabym o nią bardziej się zatroszczyć, pod żadnym pozorem nie drapać buźki! Nie jeść czekolady i zbyt wielu ostrych rzeczy - nie lubię się z syfkami więc trzeba uważać :P + pozbyć się przebarwień i drobnych potrądzikowych "dziurek" ![]() - Paznokcie... Nie rwać skórek, nie kąsać/ obgryzać/ niszczyć itd. Zapuszczamy i dbamy o to aby płytka paznokcia była twarda i mocna ![]() - Ząbki?? Zacząć nosić aparat na noc ponieważ owy posiadam ![]() Zmiany wewnętrzne: - jestem strasznie nerwowa tzn psychicznie nie radzę sobie z codziennością, jestem w takim okresie kiedy ten stres jest szczególnie nasilony więc naprawdę chcę zacząć pracować nad sobą, by mieć silną psychikę i nie denerwować się tak bardzo jak robię to obecnie... - chciałabym realizować postawione sobie cele, najbliższy z nich to samokontrola i zaplanowanie nad swoim życiem, które jest w lekkiej rozsypce. - matura - przygotowania, nauka, nie przejmowanie się tym "że przecież nie dam rady, jestem beznadziejna i są lepsi ode mnie" -TŻ-t - mamy ostatnio naprawdę nie fajny czas, zastanawiam się czy jest sens ciągnąć to dalej, czy jednak pora się rozstać (kurcze, gdy to piszę to mam łzy w oczach Jestem osobą, która woli raczej milczeć niż wypowiadać się na jakiś temat - po prostu mam beznadziejny charakter, boję się opinii a raczej krytyki ludzi i generalnie nie radzę sobie w życiu tak jak bym chciała - na tej zmianie chyba zależy mi najbardziej
|
|
|
#2746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi sie pupka do cwiczen wyrywa trzeba to po prostu polubic ja teraz sobie dnia nie wyobrazam bez jakiejkolwiek aktywnosci fizycznej po cwiczeniach jestem o wiele bardziej radosna i daje mi to pozytywnego kopa na caly dzien co do obgfryzania skorek - mam to samo, wiec tu po oprostu rpzemilcze ![]() Co do zmian wewnatrznych - radze to wszystko na spokojnie przemyslec, bo naprawde niektore dziewczyny tu moga Ci napisac, ze ja takie 'zalamania' przezywalam baaardzo czesto, ich słowa brałam do siebie, ale nie umiałam ich wcielic w zycie, wystar czyl jeden wieczor zebym sobie wszytsko przemyslala i teraz nie ma o niczym takim mowy Co do nerwowosci, msuisz po prostu znalezc sobie jakies zajecie, ujscie strsu i bedzie cacy. Naprawde wez sie za siebie, bo ja taka nerwowosc przylacilam zdrowiem, mam zaawansowana nerwice serca i teraz powolutku bede starac sie z tego wyjsc i jestem dobrej mysli ![]() Co do matury - serio to pestka, tez myslalam bedac w klasie maturalnej, ze to zło ostateczne, a przyjelam to na ogormnym relaksie. Im bardziej jestes wyluzowana i im bardziej pewna siebie tym jest prosciej. C o lepsze- warto sobie stawiac jakies nowe , wyzsze poprzeczki - ja np mialam blokade jezykowa, umialam poslugiwac sie dobrze jezykiem, ale bałam sie mowic i co? stwierdziłam, ze trzeba to zwlaczyc i poszłam na studia filologiczne i jakoś żyję Ty tez dasz rade, tylko musisz w siebie wierzyc, bo jak nie Ty to kto? co do TŻ'ta nie wiem nawet co napisac, nigdy nie mialam porbkemow w tej kwestii [odpukac] wiec i nie wiem jak trzeba sie wtedy najlepiej zachowywac
|
|
|
|
|
|
#2747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
U mnie spadł śnieg, a tyle osób mi mówiło, że tutaj nie praktycznie śniegu. Cytat:
Co do Tż. też mam ostatnio kryzys. My poszliśmy w tym roku o krok dalej, bo zaręczyliśmy się, a teraz to nie wiem co będzie za miesiąc, czy dwa, ale mam nadzieje, że to jest chwilowe. Myślę, że każdy w głębi duszy boi się krytyki innych ludzi. Ja z reguły mówię, że nie przejmuje się co inni sobie o mnie myślą, ale to nie jest prawda. Co do ćwiczeń mi ostatnio ciężko się zmotywować, ale myślę, że razem damy radę. W sumie w grupie siła. A skąd jesteś?
|
|
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
to jako moze 'motywator' napisze ze zrbila n ten nowy trening ewy chodakowskiej
bardzo fajny, szczegolnie czesc z Beata Sadowska daje kopa :P
|
|
|
|
|
#2749 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cześć dziewczyny!
Coś mały ruch tutaj ![]() Ja nadal jestem chora, przez ten weekend tylko sie doprawilam nie ide dzis na zajecia...
|
|
|
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
hej
tez jestem zdziwiona tą ciszą ja juz 1,5h temu wróciłam z uczelni chyba znalazłam grupkę chetnych na zamówienie na katherine fajnie by było.jeszcze chwila relaksu i o 13 robię ewę chodakowska
|
|
|
|
|
#2751 | |
|
Zakorzenienie
|
witam
właśnie przeglądam jakie sklepy biorą udział w dniu darmowej dostawy i robię małe zakupy ![]() Cytat:
a od jutra muszę chodzić na zajęcia... |
|
|
|
|
|
#2752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jestem ze śląska.Właściwie 2 najbliższe tygodnie zapowiadają się marnie. Muszę poprawić kilka ocen, do tego ogarnąć chemię - I klasa + biol. Chciałabym codziennie ćwiczyć, ale właściwie jedyne ćwiczenia cardio jakie mogę wykonywać w domu to TJ. Kilka razy zabrałam się za Ewę, kondycyjnie daję rade ale moje stawy wysiadają i strasznie bolą podczas ćwiczeń Może uda się znaleźć coś fajniejszego niż TJ ![]() Eh, mam na 17:30 chemię i strasznie się boję - muszę pokonać ten lęk, bo zniszczy mnie od środka i już nic dobrego ze mnie nie będzie
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie bój się chemii i powodzenia.
|
|
|
|
#2754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ee tam, nauka nie jest zła, zobaczysz jak będzie na studiach wtedy przekonasz się, że nadrabianie czegoś ro pikuś [żeby nie było nie straszę - w koncu ja kocham moje studia ]moze zapisz sie na jakis water aerobic czy generalnie na plywalnie i byloby lepiej ze stawami? |
|
|
|
|
|
#2755 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co w końcu studiujesz Cytat:
|
|
|
#2756 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wgl boję się tego np. że coś mi nie pójdzie tak jak bym chciała - ogólna kompromitacja i totalna klapa z mojej strony, to chyba najbardziej mnie męczy i dręczy Ale było dziś fajnie i jestem zadowolona ![]() TJ- Turbo Jam to takie ćwiczonka na wytopienie tłuszczyku i na pozbycie się nadmiaru energii )
|
|
|
#2758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też się tego keidys bałam, ale tak jak sie smieje z kolezankami tu na studiach obrosłysmy w taki pancerz na poniżenia po prostu nie jestesmy zażenowane popełniajac jakas gafe, w koncu ten sie nie myli co nic nie robi ![]() musze sprawdzić ten TJ ale od siebie mogę polecić fajne kardio ewy chodakowskiej w jej ostatniej płycie [czesc z beata sadowska]Karolcia fajny avek ![]() [zapomniałam napisac o dzisiejszej aktywnosci fizycznej - nowa czesc ewy ]
Edytowane przez ghana Czas edycji: 2012-12-03 o 21:39 |
|
|
|
|
|
#2759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Kupiłam przed chwilą róż z Bourjois 48 Ashes of Roses i jestem zachwycona.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:32.

Dawno mnie tu nie było, powiem Wam że zakręcony czas. Praca, praca w domu - dorabiam trochę, nauka i tak mi dni uciekają że masakra
Pielęgnacja ograniczona, balsam poszedł w odstawkę, należą się baty.
I chyba drugie zamówienie tam zrobię

Caate polecała silne działające wielokrotnie itd.

...