|
|
#2731 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Jak mi się już dzisiaj nie chce.
Jeszcze godzina.
|
#2732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi włosy też lecą, niestety bez zmian ![]() haha... wykorzystam jak będę planowała podróz na inną planetę dziś te lampy przyszły. Podobają mi się wszystkie jeszcze bardziejCytat:
![]() mnie też się nie chciało, więc urwałam się godzinę wcześniej ![]() jeszcze tylko 2 dni. a tak ogólnie to już odliczam do grudniowego urlopu
|
|
#2733 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() india fantastyczne te lampy ![]() te bąbelkowe mi się bardzo podobają ![]() ja mam upatrzone w takim nieduzym sklepie u nas tez z akrylu (jak ta twoja duża lampa)tylko że przeropczyste ![]() Guciu fajny te płaszczyk ![]() ja troche żałuję że kupiłam w styczniu flauszowy płaszcz... mogłam wziąć właśnie coś w twoim stylu....
|
|
#2734 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest to moja kolezanka z pracy http://www.ania-gifts.blogspot.com/ Cytat:
Tym spsobem na urodzinki teraz Tomek dostal: http://allegro.pl/lego-duplo-5608-po...638521321.html i http://duplo.lego.com/pl-pl/products...-accessory-set ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- A nasze plany.... skłaniamy sie do kupna działki...cos już wybrane, coś częściowo dogadane... a dalej wiadomo
|
||
|
|
|
#2735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Katunia ja chrześniakowi tez zawsze kupuje lego duplo, też bardzo lubi
|
|
#2736 |
|
Zakorzenienie
|
karuniu nie mamy lego. ogladalam wiele razyale nie kupilam. zastanawiam sie zawsze czy tomek by sie bawil bo do niedawna wogole go klocki nie interesowaly..ale ostatnio zaczal cos tam budowac...
|
|
|
|
#2737 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem bardzo z niego zadowolona! No może mógł być ciutkę krótszy, no ale! ![]() Cytat:
dziękuję! Ja flauszowych nie lubię. Miałam w życiu może jedną sztukę i nie przemawiają do mnie. Poza tym jak ja większość czasu w jeansach biegam to lepiej taki wygląda. Cytat:
ale zapisuje sobie w razie w bo piękne! ![]() Dzień dobry!!! ---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
Dobrze by im to zrobiło ![]() Katunia zapomniałam, super, że działka wypatrzona!!! Trzymam kciuki, żeby udało się ją nabyć
"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków! Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły" Edytowane przez Gucia0987 Czas edycji: 2013-10-30 o 08:27 |
||||
|
|
|
#2738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję decyzji o zakupie działki! Trzymam kciuki, by wszystko sprawnie poszło! Dzień dobry! |
|
|
|
|
#2739 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry!! alohaaaaaaa !!
![]() dzieje sie dzieje ![]() ![]() ![]() ![]() :
|
|
#2740 |
|
Zakorzenienie
|
Co tam się dzieje?
Opowiadaj!!!!
|
|
|
|
#2741 |
|
Zakorzenienie
|
ale mnie glowa boli
wczoraj nie chcialo mi sie spac, bo sie zdrzemnelam 10 minut jak zuzka zasypiala i do 1 w nocy ogladalismy seirale
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() kup zestaw taki poczatkowy nz samymi klockami zbey bylo ich duzo a pptem na wszelkie okazje rodzina moze dokupywac tematyczne.. klocki ucza kolorow wielkosci kreatywnosci wobrazni... mega czad!! serio! polecam.. na pocztaku pat bawil sie po 2-3-5 minut i budowal kostki czy wieże.. a potem jak usiadl z wojtkiem ten mu pokazal co nie co.. to teraz uwielbia! nie robi tego codziennie ale z 3-4 razy w tygodniu znika nam na godzine lekko!! praca zycie intesywnie rzeczywistosc mnie dopadla zlapala w swoje szpony i zmusila do dzialania ![]() ---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ---------- w ogole mialam wczoraj zebranie u mlodego i ma w obserwcji wszystko w pozniomie "wysoko" odzworowanie ma srednio a ubieranie nisko bo mu sie nie chce.. i my czekamy nie odpuszczamy a on leni sie wiec jego problem ![]() ![]() ale jestem mega dumna tyle ze to obserwacja 3 latka wiec za "wiele" nie wymagaja
|
|
|
#2743 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a możecie polecić jakieś gry, puzzle? z czym 3 latek sobie poradzi? bo kompletnie sie nie orientuje czy sa jakies gry dla takich maluchów. Myślałam jeszcze o czymś takim http://allegro.pl/wader-farma-play-f...633369712.html albo o kasie fiskalnej... Marta - brawa dla Pata mój Tomek do przedszkola chodzi już bez płaczu. Ale w przedszkolu nadal jest jedynie obserwatorem.Katunia - gratuluje decyzji o działce.
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-10-30 o 10:39 |
||
|
|
|
#2745 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Myszko ja polecam klocki clics http://www.clics.pl/pl/c/Klocki-CLICS/32 są genialne. Dzieciaki je uwielbiają, konstruują z nich cuda, nieraz się kłócą o jeden element. Są mega wytrzymałe i warte swojej ceny. Na tej stronie masz różne zestawy w różnych cenach |
|
|
|
#2746 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hej wczoraj nam wymieniali te reklamowane szyby (3szt) ale żeby nie było za fajnie wymienili 2... 3 im się stłukła no żesz...
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-10-30 o 15:36 |
||
|
|
|
#2747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale są też takie flauszowe, ktore z dzinsami dobrze wyglądaja, przykład ten co sobie kupiłam teraz w Carry ![]() Cytat:
ale tylko do 23.30. kontynuujey synów anarchiiCytat:
syn zdolny to i rodzice dumni ![]() Cytat:
![]() A mi przysłali dziś resztę zamówionych rzeczy w umywalce się zakochałam, aż zmieniła mi się koncepcja szafki do łazienki ale TŻ będzie miał dni majsterkowicza przed wyjazdemSpadam oglądać bitwe o dom
|
|
#2748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
|
|
|
|
#2749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cieszę sie, że jesteś zadowolona z zakupów. Ja chyba tej umywalki nie widziałam, podeślesz linka? Ktosik dzień dobry! Dzień dobry! Hasło na dziś: "nie, nie mogę sobie powiększyć cycków, bo jestem za chuda. Nie utrzymałabym równowagi!"
|
|
#2750 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu hasło dobre!!
|
|
#2751 |
|
Zakorzenienie
|
prawda
![]() Wczoraj byłam na piwie z kumplem i do takich wniosków między innymi doszliśmy
|
#2752 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koniecznie pokaż wszystko zamontowane, ustawione... jak tak w internecie, na obrazku nie potrafię sobie wyobrazić jak to wygląda w konkretnej łazience czekam na efekty ![]() cześć
|
|
|
|
|
#2754 |
|
Zakorzenienie
|
Myszka brawo do Tomka, ja mam dwoch 4 lataków które tylko obserwuja
![]() a ukladanki wszystkie - Pat smiga juz z maxi puzzle z trefla 24 czesci, ale zaczynalismy od baby puzzle tez trefl - 2 4 6 czesci india z akcja o tym telewizorze i z jeszcze jednym mega ogromnie wielkim projektem. mam nadzieje ze niedlugo sie pochawle Gucia haslo miazdzy!
|
|
#2755 |
|
Zakorzenienie
|
zuzka smiga puzle 50elementow
czasami mnie ona przeraza!
|
|
|
|
#2756 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fajne zakupy! Mszyce przestały się ruszać, więc sukces jest, muszę poczekać aż lać przestanie i powtórzyć oprysk na wszelki wypadek. Cytat:
Cytat:
czarne albo ciemnogranatowe, klasyczne jeansy, marynarkę plus jakieś koszule/bluzki, ale takie bardziej eleganckie niż zwykłe T-shirt'y. Spódnica ołówkowa, szpilki, dobrej jakość swetr (może być wiązany w pasie). Cytat:
![]() ![]() Cytat:
chyba tylko śmiać się zostajeCytat:
fantastyczne!Katunia - trzymam kciuki za działkę! Jeszcze tylko jutro, w pracy sajgon, wracam padnięta i jedyne o czym marzę to łóżko. Do tego przez jakiś czas muszę znowu korzystać z komunikacji miejskiej, co mnie powoli dobija, zwłaszcza ci wszyscy kaszlący na około ludzie. Przeprosiłam się z rękawiczkami i płaszczem zimowym, do tego mieliśmy huragan przez 2 dni, odwołali pociągi, przez parę godzin nie jeździły tramwaje. Na ulicy koło nas wyrwało olbrzymi drzewo z korzeniami, uszkadzając przy ulicy chodnik. Nasi genialni sąsiedzi zostawili szklane lampony na tarasie, w wyniku czego mieliśmy szkło na balkonie, bo wiatr potrzaskał w mak. Nie wiem jak trzeba być mądrym żeby na taki wiatr nie pochować szkła
|
|
#2757 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#2758 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
|
|
|
|
#2759 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() wpadłam napisać 2 słowa jakby którąś z Was to ciekawiło ![]() u mnie wielkie odliczanie do PÓŁ roczku ...jak ten czas leci!od jakis 2 tygodni podaję Danielkowi marchewkę, ziemniaki, jabłko, a dzisiaj pierwszy raz dałam kaszkę jaglaną i zjadł 100 ml! szok. Od paru dni jeździ też w spacerówce i jestem mega zadowolona, bo wczesniej przez jakieś 3 tygodnie jezdził w foteliku (musiałam...) i nie mogłam patrzeć jak jest ściśniety zbiera się do siedzenia, sam jeszcze nie siada ale ciagle trenuje i się wkurza... Wkurza się też jak leży na brzuchu i widzi przed sobą zabawki a nie może ich dosięgnąć nadal nie przesypia nocy (nawet 5 pobudek ) ale i tak jest fajny buziaki dla Was wszystkich (jutro spróbuję nadrobić co u Was) ide spać... |
|
|
|
#2760 |
|
Zakorzenienie
|
Martus to fajnie, że się dzieje
![]() Guciu ekstra hasło! ![]() Gold fajnie, że zajrzałaś! Oby częściej Już pół roku? Szok!Myszko Marcelina bardzo lubi puzzle, myślę, że to fajny prezent. Zaczynaliśmy od puzzli z Alexandra http://www.alexander.com.pl/content/...lki,77,596.htm , mamy też książeczki z puzzlami i puzzle maxi. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

)

dziś te lampy przyszły. Podobają mi się wszystkie jeszcze bardziej
chciałabym stworzyć sobie na poczatek jakis jeden fajny zestaw bo nie wymienie od razu całej garderoby....