Żonki 2009 cz. XXXVI - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-29, 15:05   #2731
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI

Jak mi się już dzisiaj nie chce.
Jeszcze godzina.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 19:35   #2732
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
India płaszczyk taki http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CGYQ9QEwBQ (tutaj tylko on powinien być widoczny )

śliczne te lampy. Ta ostatnia faktycznie nastrojowa

mam go w domu, tylko jakoś z braniem mam problem. Zawsze przy jedzeniu zapomnę... ale muszę się zdyscyplinować bo włosy mi lecą strasznie....!

Dzień dobry
ładny zresztą mam troszkę podobny tylko z paskiem i szary z zeszłego roku

mi włosy też lecą, niestety bez zmian

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
india ta biala lapma to jak kask kosmity
haha... wykorzystam jak będę planowała podróz na inną planetę dziś te lampy przyszły. Podobają mi się wszystkie jeszcze bardziej

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
india lampy piękne co do paznokci, miałam mega długie jak codziennie nad morzem jadłam rybę, takie długie urosły że masakra, szkoda było obcinać
no długie są ładne, ja zawsze napatrzeć się nie mogę

Cytat:
Jak mi się już dzisiaj nie chce.
Jeszcze godzina.
mnie też się nie chciało, więc urwałam się godzinę wcześniej
jeszcze tylko 2 dni. a tak ogólnie to już odliczam do grudniowego urlopu
Stary 2013-10-29, 21:50   #2733
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej

india fantastyczne te lampy
te bąbelkowe mi się bardzo podobają
ja mam upatrzone w takim nieduzym sklepie u nas tez z akrylu (jak ta twoja duża lampa)tylko że przeropczyste

Guciu fajny te płaszczyk
ja troche żałuję że kupiłam w styczniu flauszowy płaszcz... mogłam wziąć właśnie coś w twoim stylu....

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-29, 22:12   #2734
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
No nie da sie ukryć

Znacie może kogoś kto zajmuje się robieniem własnoręcznie zaproszeń, polecacie kogoś?
ja znam i polecam!
jest to moja kolezanka z pracy
http://www.ania-gifts.blogspot.com/

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
Hej Rosi.

wszystko zrobione, więc dopijam herbarke zanim pójde po Tomcia, z racji chwili czasu zaczelam sie zastanawiać nad jakimś fajnym prezentem na urodziny dla Tomka...może ma któraś jakiś fajny pomysł?

rozpuszczona nieco po wczorajszych zakupach zaczelam sie też zastanawiać co by sobie jeszcze fajnego kupić chciałabym stworzyć sobie na poczatek jakis jeden fajny zestaw bo nie wymienie od razu całej garderoby....
Myszko macie lego duplo? Ja polecam bardzo! My teraz na prawie kazda okazje kupujemy Tomkowi-jako ze jest drogie robimy rodzinna zbiorke.
Tym spsobem na urodzinki teraz Tomek dostal:
http://allegro.pl/lego-duplo-5608-po...638521321.html
i
http://duplo.lego.com/pl-pl/products...-accessory-set

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

A nasze plany.... skłaniamy sie do kupna działki...cos już wybrane, coś częściowo dogadane... a dalej wiadomo
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 06:16   #2735
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
hej

india fantastyczne te lampy
te bąbelkowe mi się bardzo podobają
ja mam upatrzone w takim nieduzym sklepie u nas tez z akrylu (jak ta twoja duża lampa)tylko że przeropczyste

Guciu fajny te płaszczyk
ja troche żałuję że kupiłam w styczniu flauszowy płaszcz... mogłam wziąć właśnie coś w twoim stylu....
Ja lubię te bąbelkowe, już mam na dole na korytarzu -wyglądają ładnie w dzień, a wieczorem włączone

Katunia ja chrześniakowi tez zawsze kupuje lego duplo, też bardzo lubi
Stary 2013-10-30, 07:34   #2736
myszka_maj
Zakorzenienie

karuniu nie mamy lego. ogladalam wiele razyale nie kupilam. zastanawiam sie zawsze czy tomek by sie bawil bo do niedawna wogole go klocki nie interesowaly..ale ostatnio zaczal cos tam budowac...

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 08:16   #2737
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ładny zresztą mam troszkę podobny tylko z paskiem i szary z zeszłego roku

mnie też się nie chciało, więc urwałam się godzinę wcześniej
jeszcze tylko 2 dni. a tak ogólnie to już odliczam do grudniowego urlopu
jestem bardzo z niego zadowolona! No może mógł być ciutkę krótszy, no ale!

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
Guciu fajny te płaszczyk
To weź jeszcze jeden
dziękuję! Ja flauszowych nie lubię. Miałam w życiu może jedną sztukę i nie przemawiają do mnie. Poza tym jak ja większość czasu w jeansach biegam to lepiej taki wygląda.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
ja znam i polecam!
Kasia dziękuję, ale wygląda na to że już znalazłam
ale zapisuje sobie w razie w bo piękne!

Dzień dobry!!!

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
karuniu nie mamy lego. ogladalam wiele razyale nie kupilam. zastanawiam sie zawsze czy tomek by sie bawil bo do niedawna wogole go klocki nie interesowaly..ale ostatnio zaczal cos tam budowac...
Myszko ja tam dzieci nie mam, ale myślę, że klocki bardzo rozwijają. Może mąż by budował z Tomkiem? przy okazji to będzie taka ich zabawa Dobrze by im to zrobiło

Katunia zapomniałam, super, że działka wypatrzona!!! Trzymam kciuki, żeby udało się ją nabyć

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-10-30 o 08:27
Stary 2013-10-30, 08:17   #2738
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
ja znam i polecam!

Myszko macie lego duplo? Ja polecam bardzo! My teraz na prawie kazda okazje kupujemy Tomkowi-jako ze jest drogie robimy rodzinna zbiorke.
Tym spsobem na urodzinki teraz Tomek dostal:
http://allegro.pl/lego-duplo-5608-po...638521321.html
i
http://duplo.lego.com/pl-pl/products...-accessory-set

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

A nasze plany.... skłaniamy sie do kupna działki...cos już wybrane, coś częściowo dogadane... a dalej wiadomo
Piękne są te kartki, które robi Twoja koleżanka!
Gratuluję decyzji o zakupie działki! Trzymam kciuki, by wszystko sprawnie poszło!

Dzień dobry!
Stary 2013-10-30, 09:01   #2739
martucha84
Zakorzenienie

dzien dobry!! alohaaaaaaa !!

dzieje sie dzieje:
Stary 2013-10-30, 09:07   #2740
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
dzien dobry!! alohaaaaaaa !!

dzieje sie dzieje:
Co tam się dzieje? Opowiadaj!!!!
Stary 2013-10-30, 09:22   #2741
kliwia
Zakorzenienie

ale mnie glowa boli
wczoraj nie chcialo mi sie spac, bo sie zdrzemnelam 10 minut jak zuzka zasypiala i do 1 w nocy ogladalismy seirale
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 09:30   #2742
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
aaa miałam już Wam dawno napisać... jak chcecie sobie wzmocnić pazokcie to polecam Vitapil tzn. środek niby jest na wzmocnienie włosów i właśnie z takim zamiarem go kupiłam, a tu niespodzianka włosy bez zmian (przyajmniej ja nic nie widzę) za to paznokcie rosną bardzo szybko i są twarde. Więc na coś pomogło zaczęłam 3 miesiac, więc i może włosy się ruszą
o to musze kupic!

Cytat:
bosko!!!

Cytat:
a mial klocki? nie mial duplo wiec nie wiesz czy by budowal
kup zestaw taki poczatkowy nz samymi klockami zbey bylo ich duzo a pptem na wszelkie okazje rodzina moze dokupywac tematyczne..
klocki ucza kolorow wielkosci kreatywnosci wobrazni... mega czad!! serio! polecam.. na pocztaku pat bawil sie po 2-3-5 minut i budowal kostki czy wieże.. a potem jak usiadl z wojtkiem ten mu pokazal co nie co.. to teraz uwielbia! nie robi tego codziennie ale z 3-4 razy w tygodniu znika nam na godzine lekko!!

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Co tam się dzieje? Opowiadaj!!!!
praca zycie intesywnie rzeczywistosc mnie dopadla zlapala w swoje szpony i zmusila do dzialania

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

w ogole mialam wczoraj zebranie u mlodego i ma w obserwcji wszystko w pozniomie "wysoko" odzworowanie ma srednio a ubieranie nisko bo mu sie nie chce.. i my czekamy nie odpuszczamy a on leni sie wiec jego problem
ale jestem mega dumna tyle ze to obserwacja 3 latka wiec za "wiele" nie wymagaja
Stary 2013-10-30, 09:42   #2743
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 10:22   #2744
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Myszko ja tam dzieci nie mam, ale myślę, że klocki bardzo rozwijają. Może mąż by budował z Tomkiem? przy okazji to będzie taka ich zabawa Dobrze by im to zrobiło
Cytat:

a mial klocki? nie mial duplo wiec nie wiesz czy by budowal
kup zestaw taki poczatkowy nz samymi klockami zbey bylo ich duzo a pptem na wszelkie okazje rodzina moze dokupywac tematyczne..
klocki ucza kolorow wielkosci kreatywnosci wobrazni... mega czad!! serio! polecam.. na pocztaku pat bawil sie po 2-3-5 minut i budowal kostki czy wieże.. a potem jak usiadl z wojtkiem ten mu pokazal co nie co.. to teraz uwielbia! nie robi tego codziennie ale z 3-4 razy w tygodniu znika nam na godzine lekko!!
Ma klocki takie zwykłe plastikowe http://allegro.pl/polskie-solidne-kl...591426797.html całe pudło oraz wiaderko drewnianych, długi czas stały nieużywane, niedawno zaczął sie bawić ale z kimś,drewniane chyba bardziej woli. MAcie racjeze sa kreatywne. Lego bardzo mi sie podoba, to że można dokupować różne elementy itd ale zawsze bałam sie zaryzykowac i kupic bo są dość drogie i szkoda by bylo żeby leżały...może warto spróbować, musze sie im bliżej przyjżeć

a możecie polecić jakieś gry, puzzle? z czym 3 latek sobie poradzi? bo kompletnie sie nie orientuje czy sa jakies gry dla takich maluchów.

Myślałam jeszcze o czymś takim http://allegro.pl/wader-farma-play-f...633369712.html

albo o kasie fiskalnej...

Marta - brawa dla Pata mój Tomek do przedszkola chodzi już bez płaczu. Ale w przedszkolu nadal jest jedynie obserwatorem.

Katunia - gratuluje decyzji o działce.

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2013-10-30 o 10:39
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 12:05   #2745
baja_86
Zakorzenienie

Cześć

Myszko ja polecam klocki clics http://www.clics.pl/pl/c/Klocki-CLICS/32 są genialne. Dzieciaki je uwielbiają, konstruują z nich cuda, nieraz się kłócą o jeden element. Są mega wytrzymałe i warte swojej ceny. Na tej stronie masz różne zestawy w różnych cenach
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 15:12   #2746
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

łaaa super!!!

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
Cześć

Myszko ja polecam klocki clics http://www.clics.pl/pl/c/Klocki-CLICS/32 są genialne. Dzieciaki je uwielbiają, konstruują z nich cuda, nieraz się kłócą o jeden element. Są mega wytrzymałe i warte swojej ceny. Na tej stronie masz różne zestawy w różnych cenach
Też je polecam! Są rewelacyjne... to była ulubiona zabawka moich dzieciaków i nie tylko ich... i zawsze po nią sięgały zarówno w 3-latkach jak i 4-latkach. Nie znudziły im się

hej
wczoraj nam wymieniali te reklamowane szyby (3szt) ale żeby nie było za fajnie wymienili 2... 3 im się stłukła no żesz...

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2013-10-30 o 15:36
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-30, 21:30   #2747
india83
Zakorzenienie

Cytat:
myszko mój chrześniak nigdy nie lubił klocków... a mój TZ uwielbia i zawsze malego namawiał i sam coś w rezutacie budował a Kuba tylko wszystko rozwalał. Ale lego duplo go zainteresowało - kupiliśmy mu zestaw policja i straż pożarna

Cytat:
jestem bardzo z niego zadowolona! No może mógł być ciutkę krótszy, no ale!

To weź jeszcze jeden
dziękuję! Ja flauszowych nie lubię. Miałam w życiu może jedną sztukę i nie przemawiają do mnie. Poza tym jak ja większość czasu w jeansach biegam to lepiej taki wygląda.

I na pewno super w nim wyglądasz ale są też takie flauszowe, ktore z dzinsami dobrze wyglądaja, przykład ten co sobie kupiłam teraz w Carry

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ale mnie glowa boli
wczoraj nie chcialo mi sie spac, bo sie zdrzemnelam 10 minut jak zuzka zasypiala i do 1 w nocy ogladalismy seirale
my też wczoraj oglądaliśmy ale tylko do 23.30. kontynuujey synów anarchii

Cytat:
o to musze kupic!

bosko!!!

praca zycie intesywnie rzeczywistosc mnie dopadla zlapala w swoje szpony i zmusila do dzialania

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

w ogole mialam wczoraj zebranie u mlodego i ma w obserwcji wszystko w pozniomie "wysoko" odzworowanie ma srednio a ubieranie nisko bo mu sie nie chce.. i my czekamy nie odpuszczamy a on leni sie wiec jego problem
ale jestem mega dumna tyle ze to obserwacja 3 latka wiec za "wiele" nie wymagaja
Marta z czym tak działasz?

syn zdolny to i rodzice dumni

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
łaaa super!!!

Też je polecam! Są rewelacyjne... to była ulubiona zabawka moich dzieciaków i nie tylko ich... i zawsze po nią sięgały zarówno w 3-latkach jak i 4-latkach. Nie znudziły im się

hej
wczoraj nam wymieniali te reklamowane szyby (3szt) ale żeby nie było za fajnie wymienili 2... 3 im się stłukła no żesz...
Ana to na szczęście

A mi przysłali dziś resztę zamówionych rzeczy w umywalce się zakochałam, aż zmieniła mi się koncepcja szafki do łazienki ale TŻ będzie miał dni majsterkowicza przed wyjazdem

Spadam oglądać bitwe o dom
Stary 2013-10-31, 07:44   #2748
ktosia86
Zakorzenienie

Dzień dobry!
Stary 2013-10-31, 08:15   #2749
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
no brawo brawo!!!

Cytat:
I na pewno super w nim wyglądasz ale są też takie flauszowe, ktore z dzinsami dobrze wyglądaja, przykład ten co sobie kupiłam teraz w Carry

A mi przysłali dziś resztę zamówionych rzeczy w umywalce się zakochałam, aż zmieniła mi się koncepcja szafki do łazienki ale TŻ będzie miał dni majsterkowicza przed wyjazdem
a tak, ten z Carry bardzo mi się podobał

Cieszę sie, że jesteś zadowolona z zakupów. Ja chyba tej umywalki nie widziałam, podeślesz linka?

Ktosik dzień dobry!

Dzień dobry!
Hasło na dziś: "nie, nie mogę sobie powiększyć cycków, bo jestem za chuda. Nie utrzymałabym równowagi!"

Stary 2013-10-31, 08:19   #2750
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu hasło dobre!!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 08:21   #2751
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu hasło dobre!!
prawda

Wczoraj byłam na piwie z kumplem i do takich wniosków między innymi doszliśmy

Stary 2013-10-31, 11:05   #2752
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 15:00   #2753
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:

Ana to na szczęście

Spadam oglądać bitwe o dom
Jak na szczęście to wybaczam

koniecznie pokaż wszystko zamontowane, ustawione... jak tak w internecie, na obrazku nie potrafię sobie wyobrazić jak to wygląda w konkretnej łazience czekam na efekty

cześć
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 16:05   #2754
martucha84
Zakorzenienie

Myszka brawo do Tomka, ja mam dwoch 4 lataków które tylko obserwuja
a ukladanki wszystkie - Pat smiga juz z maxi puzzle z trefla 24 czesci, ale zaczynalismy od baby puzzle tez trefl - 2 4 6 czesci

india
z akcja o tym telewizorze i z jeszcze jednym mega ogromnie wielkim projektem. mam nadzieje ze niedlugo sie pochawle

Gucia haslo miazdzy!
Stary 2013-10-31, 17:09   #2755
kliwia
Zakorzenienie

zuzka smiga puzle 50elementow czasami mnie ona przeraza!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 18:02   #2756
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
no i super! Kiedy się wprowadzacie?

hahha! Dobra!!!

Uuuu, współczuję... Nie mam pojęcia jak z tym walczyć.

A chciałam Ci powiedzieć, że mój storczyk ma już 2 łodyżki Teraz już jestem pewna że to łodyżki Ciekawa jestem czy będzie miał kwiatki, ale przez 2 lata jak mnie korciło żeby go wyrzucić tak teraz jestem przeszczęśliwa że coś się ruszyło

dlatego trzeba CIĄĆ, CIĄĆ, CIĄĆ!!!!

ale super!! Genialnie Cię widzieć w tych wszystkich kolorach

ciiiii?? Ja Ci dam Ciiii... pisz co u Ciebie!!!

całkiem fajna ta kurteczka, ale firmy nie znam.

YEAH!!!!!

czekam!!!

ale super!!!
Lepszego aparatu bym nie sprzedawała. Jeśli jest sprawny i robi ładne zdjęcia to może się jeszcze przydać.

Witajcie,

mój weekend przeleciał strasznie! Ale w sumie całkiem ok
Byłam na szybkich zakupach. Dosłownie weszłam do 2 sklepów i kupiłam płaszczyk i torebkę.
chwalić się?

torebka https://www.google.pl/search?q=toreb...ml%3B615%3B461

płaszczyk: https://www.google.pl/search?q=p%C5%...7%3B762%3B1100

Ale super, hoduj, hoduj, w końcu zakwitnie
Fajne zakupy!

Mszyce przestały się ruszać, więc sukces jest, muszę poczekać aż lać przestanie i powtórzyć oprysk na wszelki wypadek.

Cytat:
hej

Gucia - tniemy tniemy no i zakupy super

Bzyczka - fajny aparacik, ja tez bym tego drugiego nie sprzedawała

Ale mi sie nic dziś nie chce, rano był taki wiatr że ledwo ujechałam rowerem a teraz musze posprzątać poweekendowy sajgon Tomcio dziś ma zdjęcia w przedszkolu...ciekawe czy czy zrobi sobie zdjęcie z dziećmi

Do tego mam mały problem z jego noskiem...od czasu do czasu zaczyna mu coś przeszkadzać w nosku, zatyka sie tak jakby dostawał katarek, słychać że mu coś tam przeszkadza ale noskiem nic nie leci....przez to w nocy jest masakra bo nie moze oddychac bo nosek sie zatyka a ustami nie umie przez sen oddychać ja to już mam różne scenariusze....
Nie kombinuj ze scenariszami tylko weż małego do laryngologa.

Cytat:
Hej Rosi.

wszystko zrobione, więc dopijam herbarke zanim pójde po Tomcia, z racji chwili czasu zaczelam sie zastanawiać nad jakimś fajnym prezentem na urodziny dla Tomka...może ma któraś jakiś fajny pomysł?

rozpuszczona nieco po wczorajszych zakupach zaczelam sie też zastanawiać co by sobie jeszcze fajnego kupić chciałabym stworzyć sobie na poczatek jakis jeden fajny zestaw bo nie wymienie od razu całej garderoby....
Kupiłabym rurki czarne albo ciemnogranatowe, klasyczne jeansy, marynarkę plus jakieś koszule/bluzki, ale takie bardziej eleganckie niż zwykłe T-shirt'y. Spódnica ołówkowa, szpilki, dobrej jakość swetr (może być wiązany w pasie).

Cytat:
fajny taki mały, można mieć go cały czas przy sobie
No to zakupowo ekstra. Miałam kiedyś nawet podobną torebkę ale płaszczyka nie widzę tzn widze duzo róznych i nie wiem, który jest Twój.

Ja kiedyś robiłam, ale to było krótko. Jak zwykle szybko sie znudziłam. Coś Magialena mi się kojarzy

śliweńka złoto nie w moim guście A szafka na wysoki połysk połączona z grubym drewnianym blatem, ale jeszcze nie wiem czy na tą wersję się zdecyduję

fajne może i pierwszy ale być może nie ostatni. Akurat należę do osób, które uważają, że warto dać większą kwotę za wygodne buty

Poczyniłam kolejne zakupy:
do pokoju komputerowego dokupiliśmy żaluzję (TZ się uparł na drewniane, jak w salonie )

oraz coś z oświetlenia :

http://allegro.pl/lampa-wiszaca-ozca...630465122.html jednak się zdecydowałam

http://allegro.pl/szampanskie-klosze...651495852.html ta będzie na schody (takie same tylko dłuże beda w górnej łazience nad lustrem)

http://allegro.pl/szampanskie-klosze...657316664.html a ten będzie nastrojowy we wnęce z wanną
Powtórzę, że bardzo podoba mi się ta biała, i nie wygląda jak kask kosmity

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
łaaa super!!!

hej
chyba tylko śmiać się zostaje

Cytat:
no brawo brawo!!!

a tak, ten z Carry bardzo mi się podobał

Cieszę sie, że jesteś zadowolona z zakupów. Ja chyba tej umywalki nie widziałam, podeślesz linka?

Ktosik dzień dobry!

Dzień dobry!
Hasło na dziś: "nie, nie mogę sobie powiększyć cycków, bo jestem za chuda. Nie utrzymałabym równowagi!"
To coś zdecydowanie dla mnie fantastyczne!

Katunia - trzymam kciuki za działkę!

Jeszcze tylko jutro, w pracy sajgon, wracam padnięta i jedyne o czym marzę to łóżko. Do tego przez jakiś czas muszę znowu korzystać z komunikacji miejskiej, co mnie powoli dobija, zwłaszcza ci wszyscy kaszlący na około ludzie. Przeprosiłam się z rękawiczkami i płaszczem zimowym, do tego mieliśmy huragan przez 2 dni, odwołali pociągi, przez parę godzin nie jeździły tramwaje. Na ulicy koło nas wyrwało olbrzymi drzewo z korzeniami, uszkadzając przy ulicy chodnik. Nasi genialni sąsiedzi zostawili szklane lampony na tarasie, w wyniku czego mieliśmy szkło na balkonie, bo wiatr potrzaskał w mak. Nie wiem jak trzeba być mądrym żeby na taki wiatr nie pochować szkła

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:15   #2757
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:39   #2758
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

cześć
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 20:54   #2759
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
wpadłam napisać 2 słowa jakby którąś z Was to ciekawiło
u mnie wielkie odliczanie do PÓŁ roczku i moich 32 urodzin ...jak ten czas leci!
od jakis 2 tygodni podaję Danielkowi marchewkę, ziemniaki, jabłko, a dzisiaj pierwszy raz dałam kaszkę jaglaną i zjadł 100 ml! szok. Od paru dni jeździ też w spacerówce i jestem mega zadowolona, bo wczesniej przez jakieś 3 tygodnie jezdził w foteliku (musiałam...) i nie mogłam patrzeć jak jest ściśniety zbiera się do siedzenia, sam jeszcze nie siada ale ciagle trenuje i się wkurza... Wkurza się też jak leży na brzuchu i widzi przed sobą zabawki a nie może ich dosięgnąć nadal nie przesypia nocy (nawet 5 pobudek ) ale i tak jest fajny

buziaki dla Was wszystkich (jutro spróbuję nadrobić co u Was) ide spać...

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-31, 21:56   #2760
ktosia86
Zakorzenienie

Martus to fajnie, że się dzieje

Guciu ekstra hasło!

Gold fajnie, że zajrzałaś! Oby częściej Już pół roku? Szok!

Myszko Marcelina bardzo lubi puzzle, myślę, że to fajny prezent. Zaczynaliśmy od puzzli z Alexandra http://www.alexander.com.pl/content/...lki,77,596.htm , mamy też książeczki z puzzlami i puzzle maxi.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości